Hirdetés
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Kitalálta az Amazon, hogyan készüljön fel a spanyol áradásokra
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
válasz
talamasca #58205 üzenetére
Na felhívtam az ügyfélszolgálatot. Tényállás: automatikusan át fog váltani május 1-el a díjcsomagom MOVE M-re, ha máshogy nem rendelkezem. Mivel októberig hűségem van, ettől olcsóbb csomag nem jöhet szóba, csak azután. Az 500 Mb még nem is zavar annyira, mert mostanában kevesebb mobilnetet használok. Viszont ha jól sejtem - és ebben kérem, hogy erősítsen meg valaki - a MOVE M tudja ugyan a 4G-t, de jóval gyengébb sebességgel, mint az Ikon 200. Tehát ha az eddigihez hasonló sebességet szeretnék, akkor még meg kell vennem a NetPlusz L bővítőt, persze akkor már az eddigi 6000 Ft helyett 6800 Ft a havidíj. Ki van ez találva, persze ki lehet bírni azt a pár hónapot, amíg lejár a hűség, aztán el is lehet menni, vagy visszább is lehet lépni olcsóbb csomagba. Néhány éve pont az Ikon 200 miatt vettem iphone-t, és nem azért, mert az a "menő"...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / B450M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- iPhone 15 Pro Max 256GB // 98% akku // Telekom garancia 2027.04.18.
- Eladó Gigabyst M34WQ - Ultrawide 3440x1440 144hz Gaming monitor!
- Új Lenovo Ideapad 5 Pro Ultrabook -35% 14" Bivaly RYZEN 7 6800HS 16/1TB 2,2K Radeon 680M 2GB
- DELL Latitude 7400 - Prémium üzleti / I7-8665U / 16GB / 256GB SSD / 14" FHD Szép állapot, jó akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest