- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új márka bevezetésén dolgozhat a Vivo
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
roli543
őstag
Ütős ajánlatok! Jöjjenek csak ide is!
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
Nem is kérdés, melyiket kell megvenni. Nincs nagy különbség árban.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
kbyte1024
veterán
A Pad 5-öm csere érett,lehet ezek egyike lesz az utód. Ha kintről jó áron lehet beszerezni akkor nincs is kérdés
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
-
joey04
titán
meg ujjlenyomat olvasó is csak a pro-ban van elvileg.
-
válasz Luck Dragon #4 üzenetére
Átvert a korai marketing engem is, de így is megveszem a Pro-t, ha van kintről olcsón valami áfa mentes verzió, írjatok rám.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
-
-
-
janeszgol
félisten
Tetszenek a tabletek. Ha nem is oled, legalabb nem a szokasos ocska minosegu ips/pls.
Bar a kedvenc tabletem meg mindig a Tab S5e, csak eljart felette az ido. -
-
tag
A Xiaomi nagyon ráérzett, hogy mi kell a népnek, ha táblagépről van szó.
Egy elégedett Pad 6 user.
No Cat No Life
-
sohajda90
tag
Ha nem fontos a 16:10-es vagy milyen képarány, ami filmezéskor jön jól, mert nem lesz akkora fekete sáv alúl/felül, akkor szerintem ennél simán jobb vétel a OnePlus Pad 2, ott is 144 Hz-es IPS kijelző van, csak 7:5-ös képaránnyal, ami közelebb van az iPad 3:2-es arányához, ami web böngészésnél, split screen multitaskingnál, dokumentum szerkesztésnél jobb, mint a 16:9/10, filmezésnél rosszabb, ugyanúgy meg van a 67W-os gyorstöltés, de az erősebb "sima" Snapdragon 8 Gen 3 van benne, 12/256 GB-os az egyetlen memória kiszerelés, és 500 EUR-ért adnak hozzá tokot, ceruzát vagy bluetooth fülest OnePlus-tól rendelve. Sanszos, hogy black friday körül még a billentyűzetes tokot is hozzácsapják...
-
-
szaszimi
tag
Amikor a redmi telefonok 6200as aksikkal jonnek, ezekbe a tabletekbe miert nem fer el egy 12-13 ezres minimum?? Masik iranyba mennek
-
tag
válasz Luck Dragon #19 üzenetére
Te inkább iPad párti vagy, nem? De lehet, hogy rosszul emlékszem. Jó kis vas a 6S Pro, de 225 ezret nekem nem ér, nem tudnám kihasználni az erejét.
No Cat No Life
-
-
tag
-
sohajda90
tag
Ujjlenyomatolvasó sajnos tényleg nincs az OP-ban, de szerintem szoftvertámogatásban jobb, mint a Xiaomi. Rendszeresen jönnek rá a security updatek, megjelenéskor (vagyis idén 2Q) 3 Android főverzió frissítést és 4 év security update-t ígérettel adták ki, ami szerintem Androidos táblagépek között korrekt...
-
sohajda90
tag
Lehet, hogy nem, de többért többet kapsz. Itt 126 HUF átkonvertált árat írnak a 7 Pro-ra, na az itthon hivatalos garival bizots, hogy 150-200 között lesz, na most OP Fronton a Black Friday ajánlat:
-12/512 GB-os tablet (tehát dupla RAM és több ROM verzió)
-nagyon jó minőségű wireless füles
-billentyűzetes tok, ami bluetooth-on távirányítóként is működik
240.000 Ft, szerintem ez egy életképes alternatíva![ Szerkesztve ]
-
Ponty2
csendes tag
válasz janeszgol #13 üzenetére
Pár hete törtem össze az enyém képernyőjét. Imádtam az s5e-t! Legjobb műszaki kütyüm volt ever! Gyönyörű AMOLED kijelző / vékony / könnyű. Simán jó volt meg 2024-ben is persze a proci már döcögött benne. Lett helyette Xiamoi pad 6. Sajnos az új OLED kijelzős tabletek árai botrányosak. Főleg az S széria.
[ Szerkesztve ]
-
Koviszabi85
újonc
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy a Geekwills webshopról rendelt-e már valaki? Mennyire megbízható, bármi tapasztalat? Gondolom, mivel nincs EU-s raktára, így vám és adójárulék egyből. Onnét lehetne Xiaomi pad 7 pro-t rendelni.
Köszönöm a választ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Huawei Mate Pad 11 bill+mágneses tok 6hó jótállás!
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - MK5 - i5 7200 - Ütésálló tablet - (több darab)
- iPad 10. gen. 64GB WiFi - (Blue) - Csak 1db!
- Kínai androidos gyermek tablet újszerű 6hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest