- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Ekkor érkezhet Európába a HyperOS 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
1430
senior tag
válasz biroatis #25439 üzenetére
Például Go!Net M vagy L.
Vagy ha havidíjas vagy, akkor egy olyan díjcsomag, amiben van adatkeret (pl. Mozaik).dekrer
Mit értesz azon, hogy nincsenek meg neki a menüpontok? Ha például csak 2 menüpontja van a 1777-en, akkor elvileg nem Domino-s.Rolly
Ha havidíhas vagy, akkor a saját számládban fog megjelenni a Családbarát díja. Számlát összevonni legfeljebb akkor lehetett, ha anyósodék nevén van a hívószámod. Egyébként mikor lett aktiválva? Még januárban? (annak is az elején?)
A számlát a My T-Mobile-ban a számlák menüpontban utólag, a befizetés után is megtekintheted, ha elektronikus számlát kapsz.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
dobobazsy
őstag
sziasztok!
az az akció él még a t-mobilenál, hogy az első 2 havidíja 90 forint a go!net m csomagnak? sms-t küldenék a 1430-ra.
köszönöm! -
catroot
veterán
Mint előfizetéses (Mozaik S) hol tudom a My T-mobile-ban megnézni az aktuális internet forgalmamat? Le kell külön kérdeznem (díj ellenében)?
Valamiért törlődött a telefonomon lévő adatforgalom számláló.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
MODERÁTOR
válasz dobobazsy #25458 üzenetére
Igen, ha minden feltételnek megfelelsz:
"Meglévő előfizetés esetén a kedvezmény igénybevételére akkor van lehetőség, ha a bekapcsolást megelőző 3 hónapban nem volt Go!Net adatdíjcsomag aktiválás a szerződésen. A Go!Net havidíjkedvezmény akció 2013. január 1-jétől 2013. február 28-ig érvényes. A Go!Net adatdíjcsomagok Mozaik L-XXL, MédiaMánia és T-Mobile ikon díjcsomagok mellé nem vehetők igénybe. Kedvezményes időszak: Domino kártyás előfizetéssel rendelkező ügyfeleinknek az első két időszaki díj, azaz kétszer 30 nap. Havidíjas ügyfeleinknek a szolgáltatás bekapcsolásának hónapja és az azt követő két naptári hónap. További feltételek a T-Pontokban, Partner üzleteinkben és ügyfélszolgálatunkon érhetők el: 1430, +36-1/265-9210.
A Go!NapiNet akció 2013. január 1-jétől visszavonásig érvényes. A promóció keretén belül aktivált extra adategyenleg kizárólag Go!NapiNet díjcsomagra használható fel az aktiválástól számított 180 napig.
**A kedvezmény meglévő, de már lejárt hűségidejű hangelőfizetéshez új hűségidő vállalásakor érvényesíthető. További feltételek: T-Pontok és Partner üzletek, www.t-mobile.hu, 1430 "Ha minden ok, akkor 1430-ra küld el a +GONETS kódot SMS-ben.
-
sarkanyolo2
őstag
Sziasztok!
A 100 mb-os forgalmat választottam a frissen vásárolt dominó csomagomhoz. Aktiváltam is a 30mb-os csomagot, hogy megkapjam, de a my-tmobileban még mindig csak a 30 mb-os keret látható.
Van valami ötletetek?
[ Szerkesztve ]
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
MODERÁTOR
válasz sarkanyolo2 #25460 üzenetére
Kaptál SMS-t hogy aktiválták a 100MB online kedvezményt?
-
polonic
félisten
A net & roll limitbővítést mindig meg kell rendelni havonta vagy már automatikusan aktiválódik mindig, ha már egyszer igényeltem?
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok!
A like díjcsomag mellé milyen mobilinternetet lehet pluszban vásárolni?
Ha elfogy a keret és lecsökkentik akkor gondolom böngészésre alkalmatlan lesz, de emailezni lehet majd normálisan? -
polonic
félisten
válasz Soulfly842 #25467 üzenetére
Koszi. Ez igy jo. Keves lesz az a 200 mega adatforgalom. Jol sejtettem.
-
1430
senior tag
válasz sarkanyolo2 #25460 üzenetére
A 100 MB-os keret külön van, az nem növeli a 30-ast, és nem is lehet külön lekérdezni, hogy hol tartasz. Alternatív megoldás, hogy míg tart a 100 MB-os keret, addig a 30 MB-os nem csökken. Ha elkezd csökkenni a 30-as keret, elfogyott a 100 MB-os.
biroatis
Igen, kapcsolattartótól érdeklődj (bár kisebb csomagokban nem jellemző, hogy van ilyen). Viszont a Go!Net-ek általában minden flottásra aktiválhatók (de önkiszolgáló tiltás miatt inkább ügyintézőn keresztül).dobobazsy
Go!NapiNet, ami az Eco díjcsomagoknál bennefoglalt szolgáltatás. Természetesen lecserélheted Go!Net S-re.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
GLOCK34
aktív tag
Sziasztok!
Az Xperia z kb. mikor lesz elérhető?
Érdemes leadni az előrendelést már most?[ Szerkesztve ]
-
Wa2x_
veterán
Sziasztok!
Nem tudom dolgozik-e valaki a T-nél az itt fórumozók közül, de rám írna privátban - vagy akár itt is, ha mást is érdekel annak feltételei, hogy hogyan lehet bekerülni a szolgáltatóhoz, mint dolgozó? Milyen (elő)feltételei vannak?
Szeretnék ott dolgozni, ha végeztem az egyetemmel, értékesítői vagy magasabb pozícióban. Előre is köszönöm a válaszokat!..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
polonic
félisten
Már kapcsolat prémium kedvezményem volt. Meg volt a regisztráció.
Mennyi idő még elkészül és megérkezik a kártya?
-
MODERÁTOR
válasz sarkanyolo2 #25480 üzenetére
Nagyon buta kérdés, de azt a számot használod, ugye amit a készülékhez adtak? Mert arra aktiválják a 100 MB-ot. Meg mikor és milyen formában vetted át a telefont? (PPP, futár..?)
Mert elvileg akkor aktiválják, ha visszament feléjük, hogy Te átvetted a csomagot. Ha minden stimmel, hívd fel a 1430-at, ott biztos tudnak okosabbat mondani. -
motoflug
őstag
Üdv Mindenki!
Kinéztem egy telefont,ami nem Dominos,de egy összegben ki lett fizetve amiről ezt a képet kaptam bizonyítékként. Ez még jelentheti, hogy a készüléket letilthatják esetleges nem fizetés miatt?
Köszönöm előre is! -
1430
senior tag
válasz sarkanyolo2 #25480 üzenetére
5 munkanapon belül aktiválják a kedvezményt az új Domino hívószámra. Ha ez letelt, és még most is a 30-as keret fogy, telefonálj be, hogy tetessék fel a kedvezményt.
polonic
Hivatalosan 60 napon belül.motoflug
Hűségidő alatt számlalemaradás esetén még mindig tilthatják.[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
Ma megrendeltem a T-Perceket, de mégsem bonyolítottam le egy hívást se. Ha ma éjfél előtt lemondom, akkor egy napi díjat sem számolnak fel?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
Volt mobilnet előfizum, aminél beállítottam az online ügyfélszolgálatnál, hogy ne újuljon meg hónapfordulónál. Ez idáig oké, viszont ahogy lejárt a mobilnetem, átváltott Go!NapiNet-re, és le is vont 200 forintot. Ez már a második ilyen alkalom, és nagyon bosszantó. Beállíthatom azt valahogy, hogyha lemondok egy mobilnetet, ne váltson át egyből erre?
Köszi!
-
1430
senior tag
válasz r3dsnake #25489 üzenetére
Domino 5 díjcsomagban vagy? Mert ez elvileg Domino 5 sajátosság, ahol a "díjcsomag része" a Go!NapiNet.
Domino Díjszabás 2.1.2.
"Egyéb adatdíjcsomagra töténő váltás, majd az új adatdíjcsomagnak a lemondása esetén a Go!NapiNet adatdíjcsomag aktiválódik újra."
Szóval ilyen esetekben továbbra is manuálisan kell kikapcsolni a Go!NapiNet-et...
(Egyébként - az írásod időpontjából kiindulva - most éjszaka kaptál egy SMS-t, hogy a Go!NapiNet szolgáltatás aktiválva lett?)''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
r3dsnake
nagyúr
Igen, ebben a csomagban vagyok. Előtte éjszaka kaptam sms-t, csak egy nappal később kérdeztem rá itt a fórumon. Nem tudnám sehogy beállítani, hogy ne váltson automatikusan Nap mobilnetre, ha lemondom bármelyik csomagomat? Mert így már másodszorra vonta le teljesen fölöslegesen a díját.
-
1430
senior tag
válasz r3dsnake #25492 üzenetére
Ezt nem tudod tiltani, de attól hogy kapsz egy SMS-t az aktiválásról, az még nem jelent díj levonást. Ha adatforgalmat generálsz, kapni fogsz egy külön SMS-t, amiben felhívják rá a figyelmet, hogy terhelték a 195 Ft-ot és aznap éjfélig van lehetőséged a 10 MB felhasználására.
Ha van ilyen funkció a telefonodon, tiltsd le a mobil adatforgalmi lehetőséget.[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Egy telefonról hogyan lehet megállapítani hogy előfizetésre lett véve vagy hogy kötődik-e hozzá bármilyen előfizetés?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
veterán
válasz enginev3.0 #25495 üzenetére
Megkérdezed vmelyik szolgáltatói ügyfélszolgálatos telefonszámon
[IMEI szám alapján megmondják neked, hogy tartozik-e hozzá vmi tartozás, vagy hasonló.][ Szerkesztve ]
Everybody lies.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest