Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Hirdetés
-
Íme a Frostpunk 2 nyitánya
gp A kezdő animáció mellett egy rövid trailert is kaptunk, ami néhány tényet mutat be a folytatásról.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Hallókészülék lett az Apple fülhallgatójából
it Az amerikai FDA engedélyezte azt a szoftvert, amely segítségével hallókészülékké változik az Apple AirPods Pro 2.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varszegig
veterán
válasz kenny123 #15549 üzenetére
tényleg nem bántásként: találsz olyan balekot, aki ebbe belemegy??? a papír mindent elbír, de ha tiltásra kerül az imei, akkor kb. annyit ér, mint amit a wc-n használunk, csak ez egyrétegű. Tisztességesebb lenne átíratni a nevére.
Az már csak a bónusz kérdés, hogy ki az aki még ezt távolból is intézi. Nem tételezem fel, hog yát akarod verni a vevőt, de ha én érdeklődnék, és ilyen feltételek lennének, hagynám a francba... -
djculture
félisten
válasz kenny123 #15552 üzenetére
Azután nemfizeted a részleteket havidijadat és letiltják a készüléket. Az illető meg megszívta mert nagyon jól tudja többe kerül a bírósági költség mint a telefon ára. Plusz az ilyen adásvételiken egy jogász húszezer hibát talál ami miatt el lehet húzni az ügyet évekig. Egy normális országba lehet működne itthon az is hülye aki ilyenbe belemegy.
Maximum úgy érdemes eladni ha az egész előfizetést átíratja az ember a vevőre, de az meg nemtudom járható út e egyáltalán.[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz kenny123 #15552 üzenetére
és mi lesz, ha meggondolod magad? (Pláne 800 km távolságban, ami ha jól számolom, már épp egy másik országot jelent.) Mert akkor marad a bírósági út a károsultnak, amiben majd 5 év múlva kimondják, hogy fizetned kell, fellebbezel, újabb 2 év, majd azt mondod, nincs pénzed. És itt véget is ér a történet. A telefon meg 5 év múlva hol lesz már?
(Mondom nem feltételezem rólad, csak bizony épp az elmúlt hónapban szerintem 5nél több ilyen esetet olvastam...) -
kenny123
addikt
válasz Varszegig #15554 üzenetére
Na jó, a 800km költői túlzás. Igazából "csak" ~400..
Nem szoktam csak ugy meggondolni magam, természetesen ugyanúgy fizetnem tovább, mint eddig, mert ez igy korrekt, fizettek érte. Ha korbenezel itt apron, minden drágább telefont igy hirdetnek, miszerint "letiltás elleni garanciával". Hol olvastad ezeket a sztorikat?[ Szerkesztve ]
yo
-
legenda
válasz kenny123 #15555 üzenetére
a vevői oldalról nincs 100%-os védelem letiltás ellen!
"pereskedni" persze lehet bizonyos szerződések alapján, de az ugye idő, energia, kellemetlenség...stb!
sajnos nagyon sok ilyen eset van, itt a fórumon is többek írtak róla, sufnis gsm üzletben vett iphone lett letiltva...stb!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
kenny123
addikt
A lottó számokat sajnos nem tudom megmondani, de maradjunk annyiban hogy amikor megvettem a telefont, tudtam mit vállalok. És ahhoz tartom is magam, pláne ha meg el is adom.
yo
-
qkac007
csendes tag
Olyan embereket keresek akik részt vettek a T-mobil 90 nap 90 gollf 2009es játékában. Nyerteseket és veszteseket is aki tud ilyenről azt megkérem privátban írjon nekem!!
-
krystman
őstag
Hívtam tegnap az ügyfélszolgálatot a MobilTV ügyben. Nem tudom mi igaz, de váltig állítja az ügyintéző, hogy ha letelik a 100MB-os csomagom, akkor azért nem tudom nézni a demo csatornákat. Nos lehet, hogy én tudom rosszul, de a Mobil TV és a sima netnek nincs köze egymáshoz nem?? Mert nekem letelt a 100MB adat, és nem megy a MobilTv egyáltalán. Tipp esetleg?
-
djapor96
őstag
Sziasztok! Nem tudja véletlen valaki, hogy Budaörsön és körül hol vannak T tornyok.... Annahegyi kilátó T-s? M1/M7 közös és a 7-es út között a "nagy fenyő" T-s? Esetleg közelebb?
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
1430
senior tag
válasz krystman #15564 üzenetére
Pont délután teszteltem a teszt számunkon, és a Go!Net S csomagból egy bájtot sem vont le a rendszer a Demo tévézésért. Az viszont jó kérdés, mi történik, ha korlátozzák a sebességed, mert még a 128-as korlát (de gondolom neked 32-es van) is túl alacsony egy streaming videóhoz... Majd talán azt is kipróbálom, de nem sok kedvem van ezért a 30 MB-os keretet elhasználni, mert az elég hosszasan tartana.
djapor96
A fenyő az T-Mobile-os.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
djapor96
őstag
Köszi... esetleg másik torony a környéken? Milyen átmérőt fednek le ezek a tornyok?
[ Szerkesztve ]
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
1430
senior tag
válasz djapor96 #15567 üzenetére
A többi tornyot nem tudom, ezt is csak azért, mert elég jellegzetes. Szerintem még azon a részen (városszélen) is elég sűrűn lehetnek a cellák, és ilyen városi környezetben nem túl nagy a hatótávolságuk, pár száz méter.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
bozsozso
őstag
Sziasztok!
T-s szervízbe adtam be garanciális javításra a telefonom. Olyan esetben mit lehet tenni ha esetlegesen a vállalt határidőre nincs kész a telefon?
-
bozsozso
őstag
-
legenda
papíros számla + sárga csekk lemondva, elektronikusra átállva, kell a fenének eztán 142 ft/darab ellenében, mondjuk nem csak a pénz miatt, amúgy is régóta e-bank átutalással egyenlítem ki a számlákat, de a postai úton és a t-pontokban bevezetésre kerülő tranzakciós díj is lökést adott, mivel több t-mobile számla is befizetésre vár havonta!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
HCatti
csendes tag
Sziasztok.
Éppen telefonvásárlásban vagyok a T-nél, előfizus lesz, oldalon leírva korrektül minden, webshop rendelés leadva, 36ezer kezdő utána a többi havi részletben 7ezer plussz a havidíj. Várom a hívásukat adategyeztetés céljából, laza 5 munkanapba telt, nembaj kibírtam. Jött a hitelképességi vizsgálat, feltett pár gagyi kérdést és kijött neki, hogy a kezdő mellé még 20ezret kéne adnom a futárnak amit lebeszélhetek. Fáradt is voltam, rossz napom is volt, belementem.... De másnap felmerült a kérdés: a telefon van kamatmentes hitelre, tehát arra nézik a hitelképességet, nem? Akkor hogy-hogy lebeszélhetem a telefon árának egy részét? Most így +20ezerrel drágább lesz a végére a teló? Válaszokat előre is köszi
-
Gedeon31
addikt
Domino 5 feltöltőkártyás díjcsomaghoz nem lehet havidíjas mobilinternetet rendelni csak a napidíjas mobilinternet van a díjcsomagban?
-
MATEO6600
őstag
Sziasztok segítség kellene!
Le akartam mondani a NET30-as szolgáltatást és NETSTART-os lenni, de véletlenül a Napinet-et aktiváltam.
Tegnap, és ma is próbáltam átváltani NETSTART-ra (mivel abszolút nem netezek telefofon), de a következő üzenetet kapom:
"A szolgáltatás bekapcsolása nem engedélyezett, egy kizáró szolgáltatás miatt"
Mi a teendő? -
club1
veterán
válasz Gedeon31 #15580 üzenetére
Nem tudom ezt hogy lehet félreérteni:
"Az internetszolgáltatást a Domino 5 díjcsomagban a Go!NapiNet adatdíjcsomag biztosítja. Ha Önnek a Domino 5 megrendelésekor már van adatdíjcsomagja, akkor az megmarad (ez alól kivétel a NetStart, amit Domino Go!NapiNetre váltunk át). A Go!NapiNet kikapcsolható vagy más adatdíjcsomagra váltható. " -
-
bozsozso
őstag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogy miben különbözik a távszámlás és a t-mobilos elektronikus számlára való váltás? Melyiket érdemesebb választani?
-
legenda
válasz bozsozso #15589 üzenetére
a távszámlához távszámla regisztráció szükséges, elektronikus számla esetében pedig direktben átutalással, bankkártyával, vagy csoportos beszedési megbízással is teljesítheted - tehát a távszámla úgymond egy plusz lépcső!
én az elektronikusat választottam, egyelőre nem távszámlázok, simán utalgatok e-bank útján![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
raziel01
veterán
Androidos telómon van olyan, hogy csak 2G hálózat használata. Like díjcsomagom van de már letelt az 50MB, attól, hogy 2G-ben használom ugyan úgy ingyenes továbbra is?
Call of Duty MW3 (2023) eladó PS4 - 6990 Ft /AC: Mirage PS5 - 5990 Ft
-
lajkaa
csendes tag
üdv mindenkinek!
nem tudtam befizetni a számláimat időben, ezért a kimenő hívásaimat letiltották. Jövőhéten rendezném a tartozásom, a kérdésem az lenne, hogy lesz-e ennek a korlátozásnak valamilyen következménye? készüléket tudok-e ezután vásárolni? választ előre is köszönömAmit ma megtehetsz, azt megteheted holnap is!
-
.bruszli.
aktív tag
Rendeltem egy telefont Domino csomaggal webshopról,a kártyához elvileg ajándékba kaptam 60 perc hálón belüli beszélgetést...ezt kell valahol 'aktiválni',vagy kapok róla valami jelzést,ha már rendelkezésemre áll ?
...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen