Hirdetés
- Előrendelhető a legújabb Nothing Phone
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
- Google Pixel topik
- Honor 90 - modellalkat
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Hirdetés
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
ma Kezünkben a harmadik generációs NXTPaper technológiát használó TCL 50 NXTPaper.
-
Kezdetét vette a szeptemberi hardvervágta
ph Az új tanulmányi év elején a desktop PC-k és a perifériák uralják a pályát, de beköszön egy noteszgép is.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
A Fun díjcsomag nem lenne szerencsésebb választás ?
-
Nietzsche_
tag
tjb007 felvetése érdekes lehet a számodra ... Olcsóbbak a percdíjai, mint az ECO-nak, a gyerek kap még egy ingyenes netet is, s mindezeken felül nem tudja túlforgalmazni a rendelkezésére álló keretet sem és a hívószámkijelzésért sem kell külön fizetni - ha meg SOS szükség lenne rá (messzire megy, azt akarjátok, h. elérjen benneteket stb (a keretet meg már lebeszélte)), akkor ugyanúgy fel lehet tölteni, mint egy feltöltőkártyás számot. (szemben a feltöltőkártyás árakkal (43-93 forintos átlagos percdíj, vagy havi Domino aktív díj) - sokkal jobban járnátok ezzel... ugyanaz az összeg sokkal több beszélgetésre lenne elég.
[ Szerkesztve ]
-
PHM
addikt
válasz tjb007 #15651 üzenetére
De. Tökéletes lenne.
A baj csak az, hogy én más szolgáltatónál vagyok. Nejem őnagysága is.
Magyarán a fiamé az egyetlen T-s előfizetés a családban.
(Elismerem, ezt elbaszarintottam annak idején.)
(#15652) Nietzsche_: Igazad van, de ha jól veszem ki, ez csak meglévő
előfizetés mellé mehet.[ Szerkesztve ]
Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
PHM
addikt
válasz Nietzsche_ #15654 üzenetére
Köszönöm a segítséged.
Csak hogy egyszerű legyen a helyzet, az internet és a vezetékes telefon
ismét egy másik szolgáltatótól érkezik.
A Mix díjcsomaggal viszont beletetted a bogarat a fülembe.
Szimpatikusnak tűnik.
Erre akár a My T-Mobile-on keresztül is válthatok?Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
Nietzsche_
tag
Abból a szempontból nem egyszerű a történet, hogy ugyanúgy más típusú kártya kell hozzá és a közvetlen váltás a mix típusú díjcsomagra nem támogatott folyamat. Így két alternatívád van...
Megszünteted a számot, s csinálsz közvetlenül egy ilyen típusút... macera mentes, de új számmal jár... Egy új szám viszont a Facebookok és a közösségi oldalak világában egy ifjoncnak nem okoz szerintem túl nagy problémát.
A másik lehetőséged az, hogy átviszed dominóra (2700 HUF) és onnan alakíttatod át MIX típusú díjcsomgra. Ebben az esetben - ha a kártyáról beszélgetés nem történt - a 2700 Forint teljes egészében jóváíródik a havi számlázásban (ergó, nem mint lebeszélhetőség jelenik meg az új kártyán, hanem mintha egy ilyen mínusszal indulna a számlázásod (0 FT helyett -2700-ról)) - és ezesetben megmarad a tel. szám is.
Utóbbi hűségidő nélkül is rögzíthető, plusz díj és hűség nélkül, utóbbi - ha nem akarsz készüléket vásárolni 5000 FT, 1 év hűséggel 760.
[ Szerkesztve ]
-
Nietzsche_
tag
válasz Nietzsche_ #15656 üzenetére
Korrigálás (kicsit szét vagyok csúszva )
Utóbbi hűségidő nélkül is rögzíthető, plusz díj és hűség nélkül, előbbi - ha nem akarsz készüléket vásárolni 5000 FT a belépési díj, 1 év hűséggel 760.
-
szijartg
senior tag
Srácok,
Nincs már az az akció, hogy ha igényelem az elektronikus számlát akkor azt hiszem 1x 1500huf-ot elengednek?
2-3hónapja még volt. -
sagit
addikt
Sziasztok
2012.03.07. 15:14-kor rendeltem a T-mobile-tól egy Samsung Galaxy Note-ot Mozaik XS-el.
Jött is a mail a rendelés adataival és számával. Ekkor még a T-Mobile honlapon várható érkezés 2012.03.13 volt (ma). Azóta azonban semmi érdemi előrelépés nem történt azon kívül hogy a kiszállítási idő először 03.20-ra majd ma 03.21-re módosult.
A honlapon sehol nem látom kiírva hogy hiány van a termékből, szóval miért is késik a dolog?
A másik pedig hogy egy ügyintéző sem hívott fel hogy pontosítsuk az adatokat, holott a honlapon ez áll: "Munkatársunk hamarosan keresni fogja Önt a "xyc" telefonszámon (munkanapokon 8 és 16 óra között) adategyeztetés céljából. Kérjük, várja munkatársunk jelentkezését, mert ameddig nem sikerül elérni Önt, kollégáink nem tudják megkezdeni rendelése feldolgozását."
A hamarosan nálam 4-5 munkanapnál kevesebb.. és már annyi telt el.
Felhívtam a 1430-at, oda már be tudok jelentkezni a leendő számommal és jelszavammal. Ügyintézőt is kaptam de az elhajtott hogy majd keresnek... ( azóta se )Írtam nekik mail-t a webshop@t-mobile.hu-ra még vasárnap de még onnan sem jött semmi válasz ( igaz ezt elnézem mert csak 1 teljes munkanapjuk volt azóta)
Tehát hol tudok érdeklődni/reklamálni mert sürgős lenne a dolog, a mostani telefonom vevője már türelmetlen.. vinné a készüléket és nem akarok elesni az üzlettől.
Előre is köszi az észrevételeket/ötleteket
[ Szerkesztve ]
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
1430
senior tag
Híbd fel a 1430-at, és ha "le akarnak rázni", akkor mond a kollégának, hogy legyen kedves a folyamatának megfelelően kitölteni a visszahívást kérő űrlapot, amibe a rendelési azonosítót illetve a nevet és elérhetőségi telefonszámot kell beírni.
szijartg
Jól emlékszel, 2-3 hónapja volt (2011.12.31-el véget ért).Varszegig #15647
Akkor erről lemaradtál.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Mr.Csizmás
félisten
üdv,
MM S csomag helyett mire váltsak? vagy maradjak inkább? kellene net (100-200 mega), meg sok lebeszélhetőség, és sms.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
addikt
válasz Mr.Csizmás #15663 üzenetére
Szia!
Ha árban ugyanezt a szintet szeretnéd, akkor vagy megmaradsz a MM S-nél, vagy válts át Mozaik S-re.
Ebben a netet "csak" lassítják, illetve kérhetsz 90 SMS-t hálón belül vagy 30-at bárhová. A havidíj itt is lebeszélhető. Bővebben ezen az oldalon találod a díjcsomag ismertetését.
Ha pedig nagyon sokat beszélsz, itt tudsz választani a kedvezmények közül.
(Ha a váltás mellett döntesz, akkor előtte a MobilTV-t inaktiváld!)Jó szerencsét!
-
addikt
válasz Mr.Csizmás #15665 üzenetére
Mármint a MobilTV-t? A My-T-ben tudod inaktiválni.
Jó szerencsét!
-
addikt
-
addikt
-
-
addikt
-
Nietzsche_
tag
válasz szijartg #15658 üzenetére
"A 2012. március 1. és május 31. között a www.tavszamla.hu oldalon elvégzett Magyar Telekom számlakibocsátói regisztrációért cserébe bruttó 1000 Ft kedvezményt adunk a regisztráló ügyfeleinknek a regisztráció hónapjáról kiállított minden egyes regisztrált Telekom számla végösszegéből.
A kedvezmény jellemzői:
az 1000 Ft kedvezmény bruttó összeg;
a kedvezmény a számla végösszegéből kerül levonásra;
regisztrációnként csak egyszer kaphatja meg a kedvezményt az előfizető;
a kedvezmény esetleges maradványösszege a következő havi számlában kerül jóváírásra. " -
Mr X
veterán
Üdv!
Az ugyfelszolgalat@t-mobile.hu email címre kell panaszlevelet írni?
Negyedik alkalommal is visszakaptam a Minit szervizből. Ezúttal tényleg elküldték az SE szerviznek, akik nemes egyszerűséggel azt írták, hogy a hibát nem tapasztalták, és üzemszerű körülmények között a készülék megfelelően működik. mondjuk az ő szervizlapjukon hibaként csak annyi volt, hogy touch screen does not work.
-
bozsozso
őstag
Na megint én vagyok és még mindig elektronikus számla. Már biztos elegetek van belőlem- Max. nem kapok választ.
Több társkártyás szám tartozik hozzám. Van olyan is ami már nem társkártyás díjcsomaggal. A kérdésem az, hogy a főkártyás számmal lépjek be a My t-be és úgy állítsam át elektronikus számlára vagy teljesen mindegy melyikkel mivel úgyis egy a számlafizető?
szerk.: valamint a későbbiek folyamán váltható távszámlára esetleg ha most My t-t választok igaz?
[ Szerkesztve ]
-
Nietzsche_
tag
válasz bozsozso #15679 üzenetére
Egy a számlafizető, s az a lényeg... de folyó szintű jelszó (hat számjegyű) lehet kelleni fog hozzá...
De a legegyszerűbb, ha bemégy egy T-pontba kérsz egy távszámla előregisztrációt, egy perc az egész, s neked már csak vissza kell majd igazolni otthonról az e-mailedről... A hosszas hajcihőt így ki lehetne kerülni.
[ Szerkesztve ]
-
bozsozso
őstag
válasz Nietzsche_ #15680 üzenetére
folyószámla szintű jelszót azt viszont személyesen lehet csak igaz?
-
bozsozso
őstag
válasz Nietzsche_ #15682 üzenetére
Köszönöm mind a kettőtök válaszát.
-
Nietzsche_
tag
múltkor egy ügyfél magyarzott, hogy valami hat számjegyu jelszót kért tole és, hogy nem boldogult vele - ezért is gomdoltam h. csak errol lehet szó...
-
-
FRENK1988
veterán
Mennyibe kerül a t-nél a microsimre váltás?
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
balazsbence
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy sejtése van valakinek a következő dologgal kapcsolatban?: adott egy mediamania s csomag,ebbe ugye 500mb adatforgalom van,elméletileg ha túl is lépem,csak lassítják. A számlán kijött,hogy 94012x 10 byte forgalmam volt,ez ugye közel 1 gb, kedvezmény levonása nélkül 9405 forint.a szla végén ugye ott vannak a kedvezmények,levonások,és itt a levont összeg csak 5400ft. Ez miért van, ha nincs túlforgalmazási díj?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Előrendelhető a legújabb Nothing Phone
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Fejhallgatós találkozó
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE MACBOOK PRO 2017 13"RETINA i5 8GB/128GB SSD , SILVER, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M AMD R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RX 7700 XT 12GB DarkFlash C285 750W
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen