Hirdetés
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Előrendelhető a legújabb Nothing Phone
- IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
- Google Pixel topik
- Honor 90 - modellalkat
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Hirdetés
-
Kezdetét vette a szeptemberi hardvervágta
ph Az új tanulmányi év elején a desktop PC-k és a perifériák uralják a pályát, de beköszön egy noteszgép is.
-
Call of Duty: Black Ops 6 - Már játszható a nyílt béta teszt
gp Ahogy megszokhattuk a próbaváltozat a core többjátékos módba enged betekintést minden platformon.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz balazsbence #15700 üzenetére
MédiaMánia díjcsomagoknál van túlforgalmazási díj, a 500MB -on felül minden megkezdett 10kB 0,1 forint.
-
bozsozso
őstag
A médiamánia csomagokban van túlforgalmazás ha jól tudom. A mozaik csomagokba nincs.
-
blueye
veterán
-
Varszegig
veterán
mediamániánál van túlforg díj, ahogy írták. de ha kérsz egy net&roll forgalom, és sebességbővítő opciót (1000 Ft/hó), akkor kapsz 1 GB extrát, és nincs túlforg. díj. Szerintem megéri, pláne, ha a mostani számládat nézzük.
-
Nietzsche_
tag
válasz tjb007 #15692 üzenetére
Iphone, vagy lumia esetén?? - ingyenes ilyen esetben a kártyacsere... akkor kell fizetni érte, ha rongálás, vagy lopás/elhagyás történt. Iphone esetében is külön bejegyzéssel mindig ingyenes volt... sőt, vonatkozó szabályzatban napi tesztben is szerepelt, h. kapacitás növelés jogcímen vonatkozó kérelem megírása mellett díjmentes a csere.
Ahogy tjb007 is írta: adapter és kész... üzletben 100 Ft.
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz Nietzsche_ #15705 üzenetére
Le lett írva számtalanszor, hogy mikor ingyenes, csak rá kell keresni a keresővel plusz ő csak a cserét kérdezte, egy szó nem volt arról, hogy telefont is venne akkor meg minek említsem meg külön még azt is ?
Ha csak úgy bemegyek és azt mondom, hogy micro SIM -re szeretném cserélni a normál méretű SIM kártyámat akkor fizetni kell érte, pont. -
Nietzsche_
tag
válasz tjb007 #15706 üzenetére
Értem én, tudom én... De az átlag ügyfél nem fogja fel a különbséget, csak jönne cserélni... ő sem tett különbséget, nem mondta azt sem, h. a T-mobile-os vásárlás, vagy pl. egy kártyafüggetlen a világ másik végéről érkezett készülékről van-e szó, amihez kell neki a kártyacsere... jobb ezt tisztázni, mint élből rávágni, hogy 4064 Ft és pont. Az ilyenekből van mindig a gond, s ha nem tisztázza az ember, akkor nem úgy van, mint a telefonos ügyfélszolgálaton, hanem visszajön, s veri a tam-tamot, hogy márpedig én miért fizetettem ki vele ennek, vagy annak a díját - avagy, h. ki és hogyan tájékoztatta félre.
[ Szerkesztve ]
-
blueye
veterán
válasz Nietzsche_ #15708 üzenetére
Figyelj, ha valaki idejön és megkérdezi ITT a topic-ban akkor ennyibe kerül és kész. Ha bemegy a t pontba és vesz készüléket akkor OTT 0 Ft. - ne aggódj nem lesz ebből semmi gond
-
legenda
válasz tjb007 #15706 üzenetére
szerencsére nem mindig és/vagy minden t-pont/ügyintéző esetén ennyire szigorú a dolog, különben nekem sem cserélték volna ingyen, csak mert volt ugyan vásárlási szándékom, de nem volt készleten adott üzletben i4s, mire mondtam, hogy akkor majd megrendelem webshop útján, de cseréljék már ki - előre - a sim kártyát, hogy ne kelljen majd mégegyszer befáradnom, külön csak emiatt...
kicserélte a kedves hölgy!TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
szijartg
senior tag
válasz blueye #15694 üzenetére
Micsoda?
Ha most igényelnék a rendes nagy sim helyett egy micro sim-et akkor nekem 4ezret kéne fizetni?tjb007 no akkor elmehetnek az anyukájukba.
Most ha pl veszek (nem tőlük) egy iphone-t akkor pénz ellenében kicserélik a kártyám. Tiszta vicc.kali akkor lehet, hogy ezt megjátszom én is. Talán sikerrel járok
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz szijartg #15711 üzenetére
de én valóban vásárlási szándékkal mentem ám oda, úgy kértem sorszámot is, kértem is az i4s telefont, az ügyintéző ment hátra a raktárba, majd jött ki, hogy sajnos elfogyott a készlet, eztán jött az; akkor megrendelem majd webshop útján, de a kártyát cserélje már ki...
más kérdés, hogy végül nem kellett webshop útján rendelnem, mert még azon a napon találtam készleten, egy másik t-s üzletben, ahol meg is vettem!
etikátlanul lehet ugyan trükközni, olyan telefont választani, ami biztosan nincs készleten, és micro sim kell bele, hátha cserélik adott módon, de engem nem vinne rá a lélek, hogy hazudjak néhány ezresért...TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
szijartg
senior tag
Engem sem... Csak sajnos ezeket meg ráviszi a lélek minden szívbaj nélkül, hogy ennyi pénzt elkérnek egy kártya cseréért. Főleg mikor már ott vagy náluk 6-7éve. És ott van náluk a legtöbb szolgáltatásod.
Meg ahogy kiszámlázzák a 200ft-os kését, ha pl. kimentél külföldre és 1-2nappal később tudtad feladni a csekket.
Múltkor is volt ilyen, bementem és szépen elbeszélgettem velük, hogy miért is?! Nézzék vissza több évre a befizetést, hogy hó első hetében mindig ott volt a pénz.
Bocsánatot kértek és nem kellett kifizetni.
De, itt most nem a pár százasról van szó, hanem arról hogy egy régi ügyfelet így kezelnek. -
legenda
válasz szijartg #15713 üzenetére
idén áprilisban leszek 15 éves t-mobile - illetve korábban wetel900 és westel - előfizető, azóta több előfizetés, több mobilinternet, és soha semmi probléma, szerencsére csak jó(ka)t tudok mondani!
bő 1 év t-home (iptv, kábelnet és kábeltelefon), és ott - sajnos - már kellett hivatalosan is panaszkodnom, mert palira akartak venni, de a megfelelő szinten - szerencsére - igazat adtak nekem, és most törleszt a szolgáltató![ Szerkesztve ]
TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
Gergosz2
veterán
Csokesz!
Mikor várható T-mobilba az új sony , lg meg stb telefonok érkezése? Kb három hónapja ugyan az a kínálat.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
legenda
válasz Nietzsche_ #15717 üzenetére
a sony xperia s nekem nagyon okésnak tűnik, nézegettem már korábban is, amikor az sgs2 lecserélésének a szándéka megütött, biztos voltam benne, hogy lesz majd a t-nél, de sajnos későn jön, ezért lett közben i4s!
a linkelt lista utolsó típusára inkább nem mondok semmit, nem az én stílusom, bár az lg sem az én gyártóm - legalább is mobilos szempontból...
nem tudom - csak sejtéseim vannak - hogy, hogy a szolgáltató milyen szempontok alapján állítja össze a kínálatot, de néha nagyon jó típusokat hoznak, máskor meg ütős és sikeres típusokat nagynak ki!?!?TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
Nietzsche_
tag
Kíváncsi leszek a Sony xperia S árazására... Nem tudom miért, de szerintem a Sony-k durván túl voltak árazva... rá is jöttek talán erre a nagyokosok... elég, ha a karácsony táján futó SE mini fókuszra, vagy a mostani 10-15 ezres árzuhanásra gondolunk a sony ericsson live with walkman-nél... így már utóbbi is egy ütősebb vétellé nőtte ki magát az alsóbb szegmensben... néha csak ennyi hiányzik a jó eladási mutatóhoz (elég sokat visznek el azóta). Az új készülékek közül talán mindnek meglesz a maga célközönsége, s inkább tényleg ebben, s a sokrétűségben próbálnak szerintem gondolkodni...
LG -ben rengetegen csalódtak szerintem és az más kérdés, h. alja mobilok miatt könnyen általánosít a nagy többség, ha egy ilyen, akkor biztos ilyen mind), többeket is hallottam már, hogy még egyszer LG-t pont emiatt nem... lehet nagyon ár alatt, minimalista tudású és megbízhatóságú tömeges értékesítést is véghez vinni, de szerintem ez szintén megbosszulhatja magát. Kíváncsi leszek erre az új LG-re... nekem is tényleg egy korábbi Mobilarena cikk jut eszembe róla.... "Galaxy mini LG módra?"[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
Kaptam smst, hogy Net & Roll csomagot rendelhetek havi 1kert es plusz 1 Gbtal megno a keretem. Ez jol hangzik, de ha idovel nem lesz ra szuksegem, akkor lemondhatom?
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 8/128 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
válasz Nietzsche_ #15721 üzenetére
Es ha ma megrendelem, akkor is 1k az ara vagy csak 500 Ft?
Pixel 8 8/128 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
meroly
veterán
Srácok!
A facebook zero ingyenes működéséhez gondolom jelenleg is érvényes tarifán és net csomagon kell lenni, ugye, nem csak az itteni feltételeknek kell megfelelni.
Tehát ha valakinek mindenáron von adatforgalmi díjat és minden beállítása ok (másik telefonon is tesztelve) akkor a csomagjával lehet gond?[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
legenda
válasz meroly #15726 üzenetére
szerintem inkább alkalmatlan telefon és/vagy böngésző, vagy helytelenül konfigurált hozzáférési pont...stb - utóbbit részint kizárja, hogy állítólag t-sek is ellenőrizték/próbálták!
a videót inkább nem kinősítem, ahogy a használt telefont sem...
a használt adat-díjcsomag milyensége, a leírás szerint mindegy!
megkockáztatom, hogy adott sim kártáyával, másik - megfelelő - telefonban esetleg nem jelentkezne a probléma!?!?
az is sokat sejtet a telefon - illetve az azon konfigurált hozzáférési pont, vagy a böngésző - kapcsán, hogy 0 ft egyenleges domino esetén nem megy fel az ingyenes facebook oldalra...TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
Dinamite
csendes tag
Sziasztok ! A telefonom egy Sony Ericsson Vivaz Pro még a T-mobilenál vettem tavaly.
Nem volt vele semmi gond egészen az év elejéig. 2012. Január 19-én elvittem szervizbe, 2 hétig fent volt szervizbe a telefon, a papíron annyit írtak hogy alkatrész csere volt, nem tüntették fel benne hogy mit cseréltek ki. Szinte még vissza se jött a telefon a szervizből, de megint vissza kellett vinnem, ugyanazok a bajok jelentkeztek. Nem volt telefonálás közbe hang, ha felcsúsztattam a flipet kikapcsolt vagy elmosódott a kijelző, gondolt egyet a telefon és a memóriakártyát magától eltávolította (nem érzékelte) valamint lefagyott. Így visszavittem 02. 04-én is. A telefont vissza kaptam február 28-án.... Jó volt pár napig aztán vihettem vissza március 7-én. Ugyanazokkal a problémákkal... Visszakaptam most a telefont 1 héten belül, és ma megint ugyanazokat a hibákat észleltem..... Mindegyik papírra annyit írtak hogy alkatrész csere, amikor megkérdeztem visszaadáskor hogy mit is cseréltek benne, ők annyit válaszoltak hogy nem tudják nincs feltüntetve a papíron.
Mit tudnék ilyenkor tenni ha már negyedszerre is visszaviszem a telefont? Nem szeretném ezt az állandó szervizelést a végtelenségig húzni hogy 1 évből legyen nálam félévet a telefon a másik fél évet pedig szervizbe. Nem tudnám valahogy elérni hogy kicseréljék, vagy vissza adják az árát ? Válaszotokat előre is köszönöm, Üdv! -
legenda
válasz Dinamite #15729 üzenetére
először is kérj részletes tájékoztatást, hogy pontosan mit is cseréltek, ragaszkodj az információk hivatalos rögzítéshez a megfelelő/előírt helyre, mert egy esetleges komolyabb - hivatalos - vita során fontos lehet, ha azonos alkatrészt cserélték többször, vagy mindig mást!?!?
adott szervizelést gondolom nem a szolgáltatói, hanem a gyártói szerviz végezte, de ettől függetlenül a sokadik sikertelen javítás után, lehet erőltetni az elállási szándékodat a szolgáltatónál, hiszen te velük vagy szerződésben, a telefon is tőlük van! esetlegesen felkínálhatnak "köztes" megoldást - például csere másik típusra, ha adott típust már nem forgalmazzák -, de az inkább csak ajtad áll majd, hogy mit fogadsz ha, ha már sikerül odáig eljutnod...
célszerű szinte mindent írásban intézni, hogy számodra is egyszerűen lekövethető nyoma maradjon! a telefonos beszélgetéseket is rögzítik ugyan, de ahhoz te nem férsz hozzá direktben, sőt...TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
sst17
csendes tag
Sziasztok!
Ma kaptam másodszorra sms-t a (30) 8080080 -as számról, a tudakozó szerint "Magyar Telekom Nyrt.-TeleAktív/ESMS teszt" a szám, hogy van "autópálya jogosultságom" alatta meg egy link, hogy "médiatartalom megnyitása". Viszont én nem vásároltam autópálya matricát a linkre meg ha rákattintok semmi nem történik... Nem tudja valaki mi lehet ez? Remélem nem vett valaki a nevemben autópálya matricát... Valaki kapott hasonlót?
-
djculture
félisten
válasz Mr.Csizmás #15732 üzenetére
Ja neked vonatod van
-
Forestjo
senior tag
Szép napot mindenkinek! Szerintetek melyiket válasszam, mindkettő egy régi széria, ezért már olcsó a T-nél: SE Xperia X8, vagy Nokia C5-03? A Nokia hardweresen többet tud, de a Symbianja "ősrégi" (persze ettől még lehet jó, aki szereti - én szerettem anno), az X8 pedig hardweresen gyengébb, de remekül frissíthető és alakítható Android.
A Nokia előfizura és díjcsomagra vállalt 2 évvel, nekem 7010-be kerülne, az X8 csak 2700 Ft.
A Symbian miatt nem érdemes Nokiát venni?[ Szerkesztve ]
Ha úgy élsz, ahogy eddig, ha azt teszed, amit eddig, akkor ugyanoda jutsz, ahol most vagy.
-
törölt tag
válasz Mr.Csizmás #15738 üzenetére
Már dobtam neki. Nincs se rosszakaróm se olyan illető aki ezzel ba...na. Akkor nincs megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
félisten
válasz #58984960 #15739 üzenetére
T-nél kérdezd meg, esetleg telefonfüggő, hogy egy adott hívószámot le tudsz e tiltani, asszem android+ios+symbianon lehetséges megfelelő progival
ha ilyen rendszerű telód van, a megfelelő programos topicban kérdezz rá, hogy miféle app lenne.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
törölt tag
válasz Mr.Csizmás #15740 üzenetére
Samu S5230 van. Van rajta tiltólista. Szóval mehetne a dolog csak érdekel, hogy ki a franc lehet az.
-
St3ven
addikt
válasz #58984960 #15741 üzenetére
Ha a szép szóból nem értett, én biztos feljelenteném. Ne nyomuljon be senki a magánszférámba ilyen otromba módon. Ha majd beviszik a rendőrségre kihallgatásra, utána meg fogod tudni.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
St3ven
addikt
válasz raziel01 #15743 üzenetére
Most nem keresem meg szó szerint, de megvan, hogy mikortól minősül zaklatásnak a dolog.
Nyilván ha havonta kétszer felhívnak, az nem. Ha egy nap kétszer, de a hét minden napján, az már fix, hogy az, ráadásul úgy, hogy célja nincs a hívásnak (mert kinyomja a hívó, ha felveszi a hívott), és fel is lett szólítva, hogy tartózkodjon az ismételt hívásoktól.Szerintem ez elég ok egy feljelentésre, sőt, az alapján meg arra, hogy a rendőrség kikérje a T-Mobile-tól a hívó adatait, és kérdőre vonják, hogy akkor most miért is...
@blueye: Nekem is ez jutott egyből eszembe, csak nem akartam írni.
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Mi az a TIPP előfizetés?.
-
Nietzsche_
tag
Gondolom te is kaptál tájékoztatót smsben, hogy a tipp előfizetés lemondásra került. Ha jól emlékszek lényegében akkor ez egy hírsms volt, ami különböző üzletek akcióiról küldött tájékoztatást, s ez a közelmúltban kivezetésre/megszüntetésre került (2007 körül futott ez igazán).
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Eredeti játékok OFF topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Politika
- EA Sports WRC '23
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- APPLE MACBOOK PRO 2017 13"RETINA i5 8GB/128GB SSD , SILVER, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M AMD R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RX 7700 XT 12GB DarkFlash C285 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z690 Intel Core i9 13900K 64GB DDR5 2TB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 750W
- Panasonic G80 G90 portrémarkolat DMW-BGG1
- POCO F1 6/64gb hibás
- Új Samsung S24 8/256GB Gray bontatlan független 3 év gari
- Eladó ZTE Nubia Z50 Ultra - 1TB / 16GB - legmagasabb elérhető konfiguráció - 4db ajándék tokkal
- Komplett gép - részletek képeken R7 5700G, B550 Aourus, G.Skill Trident Z 32 GB RGB stb.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen