Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- IFA 2024: Kezünkben az iPhone 16 Pro Max dummy
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
IFA 2024: hordozható Acer gépek alternatív triója
ph A két Copilot+ PC plecsnis notesz egyike ARM architektúrán alapul, míg a másikon tobzódik a szénszál, és egy tablet is tiszteletét tette Berlinben.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz timea1991 #15049 üzenetére
költői válasz; mert megtehetik... (ha egyszer mindenki csak háborog, de alig néhányan lépnek le tőlük... )
amúgy biztos van olyan ajánlatuk is, csak nézelődni kell, több csomagban is!TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
Nietzsche_
tag
válasz timea1991 #15049 üzenetére
Addig amég minden ötödik ember vodafone-nal rendelkezik, T-mobile-ossal minden második... Inkább logikus döntés - ezen tényeket figyelembe véve egy domino nap, vagy domino aktív, mint egy vodafone Vitamax klub, aminél 4-ből három embert 55 Ft-os perdíjjal hívhatsz...
43-44 Ft-os percdíjak (Domino nap)
_____
Vagy 29 csúcsidőben t-mobile, csúcsidőn kívül 17 t-mobile-os hívásokra
Vagy hálón kívül, csúcsidőben: 39, csúcsidőn kívül 29....Statisztikailag levezetve értelmetlen... Minden más szőrszálhasogatás, s az eddigi kommentjeidet elnézve ez utóbbiba nem akarok és nem fogok belemenni ..
-
kisbandima
tag
Ikon 200 díjcsomaggal rendelkezem. A kérdésem az lenne, hogy a benne foglalt 1 gb-os adatforgalmat lehet-e valahogyan bővíteni? A részleteknél felsorolják, hogy milyen adatdíjcsomagokat nem vehetek igénybe és a RelaxNet M nincs a felsorolásban. Akkor ezek szerint az megoldható, hogy az Ikon 200-hoz megrendelem a RelaxNet M-et és így 1 gb helyett 5 gb adatforgalmam lesz, a díjcsomagom ára pedig 9650 Ft (5600 Ft + 4050 Ft)? Nekem a 200 perc lebeszélhetőség bőven elég, inkább az adatforgalom ami kevés.
-
addikt
válasz kisbandima #15056 üzenetére
Nincs akadálya annak sem, de nézd meg ezt is! Net&Roll sebesség-és adatforgalmi limitbővítő opció
Jó szerencsét!
-
zoli62
addikt
A wepshopban most is lehet készülékváltás meglevő díjcsomagra nem aranykártyás számmal. Ez még mindig működik? A másik dolog: Egy régebben aranykártyás számra, ami most már nem az, a 1430-on azt mondták, sosem volt az, ez hogy lehet?
-
Dyrtyho
senior tag
Ha esetleg később úgy gondolom, akkor vissza tudok majd váltani az alap dominó csomagra ?
best regards, egy fórumozó blogger
-
albiosz
őstag
válasz .bruszli. #15063 üzenetére
Sziasztok!
Van egy domino sim kártyám, amire csak a netstart (vagymi) van aktiválva, tehát nincs mobilnet előfizetésem. Néha használom a 0.facebook.com-ot. Eddig nem is volt vele semmilyen problémám, az elmúlt időszakban viszont néha nem ingyenes ez a szolgáltatás. Levon kb. 20-30 Ft-okat. Érdekes, hogy nem mindig, csak néha. Nem nyitok meg sem linket, sem fényképet, sem semmit, mégis pénzbe kerül. Mi lehet a problem?
Köszönettel!
-
Arthuro_Adam
őstag
Van valahol elérhető leírás, hogy hűségidő alatt milyen feltételekkel lehet új iPhone-t venni?
Köszi.
-
Something_
őstag
válasz atesz99 #15067 üzenetére
Fater pl most jött át a T-hez, mert a vodafone-os classic árlistából 2.000 Ft kedvezménnyel vásárolhatott volna készüléket.
Beléptünk a vodafone kezelőfelületébe és ott a vodafone megköszönte, hogy 88 hónapja előfizető. Szóval ott sem becsülik meg a régi előfizetőket.
Vett a T-nél egy X8-at Mozaik XS díjcsomagban 5.000 Ft-ért. A vodafone-nál 88 hónap után a klasszik 27.000 Ft-os árából 2.000 Ft kedvezményt kapott volna, azaz 88 hónap után 25.000 ft-ért hosszabbíthatta volna meg az előfizetését egy új, "kedvezményes" telefonnal.Szerk.:
de komoly, most nézem a T-nél az X8-at, most a T-Pont-ba 20.000 Ft-ba kerül Szombaton vették a T-Pontba a telefont, 4.900 Ft-ért[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Arthuro_Adam #15076 üzenetére
igen, a szolgáltató honlapján, a dokumentumtárban!
mire vagy kíváncsi konkrétan? mert így elég tág a kör...TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
Arthuro_Adam
őstag
Nem találtam. A lényeg igazából az lenne, hogy ez lehetőség, hogy hűségidőt meghosszabbítva korábban válthatsz iPhone-t, ez a T-Mobile saját kezdeményezése, vagy az Apple egyik kérése, vagy bármikor megszüntethető, vagy valószínűleg marad még évekig.
Nem találtam sajnos a dokumentumtárban. Tudsz egy linket adni?
-
legenda
válasz Arthuro_Adam #15080 üzenetére
ez speciális dolog, itt írt róla 1430 régebben; link
nem tudom, hogy azóta mi a helyzet, de a telefonos ügyfélszolgálat, vagy itt a 2 - 3 közvetlen illetékes hátha tud majd segíteni!TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
krystman
őstag
Hétfőn rendeltem egy Skate-t, kamatmentes részletre. Kaptam egy levelet, hogy még aznap, vagy másnap mindenképp felhívnak. Már Szereda van, és semmi jele, ellenőrzöm mindig, hogy hol tart a rendelés, de mindig 1nappal tolódik el. Már 21-e van megadva. Hogy működik ez? Még nem vásároltam így soha, de ezek szerint 1hetet is kell várnom, hogy hívjanak?
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Édesanyámnak akarunk díjcsomagot váltani. Most Kaméleon van neki, és ahogy nézem a Mozaik XS-sel jobban jönne ki. Van valami buktatója?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router | Sony SRS-XG500 bluetooth hangszóró
-
Rubie
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy a T-nél webshopban kapható Nokia E7 valóban független?
Köszi előre is! -
rizso
addikt
válasz ForRedGlory #15087 üzenetére
Mik a váltás feltételei, van-e túlforgalmazás, stbtstb...De közben erőt vettem magamon, és megnéztem
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router | Sony SRS-XG500 bluetooth hangszóró
-
Dyrtyho
senior tag
Amúgy Domino kártyásként hogy tudom növelni a hűségpontjaimat ?
best regards, egy fórumozó blogger
-
eisento
addikt
skacok, kellene egy gyors segitseg. szoval lejart a 2 ev husegem t-nel ujra alairtam 2 evre egy lg optimus black-el szoval az elozo telo egy zte blade volt na azt most odaadtam batyamnak o belerakta az o t-mobileos simkartyajat en meg beleraktam a blackbe az en sajat t-mobile simkartyamat es mindkettonknek ugyanaz a hiba nem fogadja el a sim kartyat... ilyenkor mivan?
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
1430
senior tag
válasz domerator #15072 üzenetére
"Úgy gondolom, hogy ha valaki panaszkodik (és joggal), akkor..."
És persze az elég, ha ő meg van róla győződve, hogy joggal reklamál...
Azért nincs az "új előfizetői" árlistában az Etalon, mert az már le van zárva. Tehát ha benne lenne, és valaki bemenne az üzletbe, hogy "hello, egy iPhone-t kérnék Etalonnal", majd azt a választ kapná, hogy Etalon már nincs, akkor ő lehetne joggal felháborodva. Ezzel szemben 99%-os bizonyossággal állítom (itthonról, ahol nem érem el a belső információkat), hogy aki már Etalonban van, az vehet az Etalon megtartásával is iPhone-t. De ez s téged, se nord_-ot, de legfőképpen atesz99-et ne zavarjon.
Továbbá megragadnám az alkalmat és ezúttal is megjegyezném (márcsak az akciófigyelő miatt is), hogy a MédiaMániák nincsenek lezárva, de ha le lennének, akkor is lehetne a meglévő MédiaMániásoknak is iPhone-t venni tarifahűséggel. Hogy miért nincsenek benne az árlistában a MédiaMániák? Mert az új Mozaik van fókuszban. De ez is csak arra példa, hogy nem csak az árlistában szereplő díjcsomagokkal vásárolható iPhone (vagy bármi más).Arthuro_Adam
Ugyanazokkal a feltételekkel lehet iPhone-t venni hűségidő alatt, mint bármi mást. Szóval nincs semmi Apple kérés. Amit kali belinkelt, az már elég régi, azóta volt hasonló a 4S bevezetésekor is, de már az sem aktuális. Talán majd az új modell bevezetésekor lesz megint.krystman
Ha levelet kaptál, az azt jelenti, hogy már próbáltak hívni, de nem értek el. Én úgy tudom, ebben a levélben inkább azt írják, hogy te jelentkezzél, illetve ha nem tennéd, később majd azért még próbálkoznak. Szóval szerintem hívd a levélben szereplő 30/9303030-as számot, amin ma már nem fogod őket elérni, de kérhetsz holnapi visszahívást.Rubie
Ha kosárba teszed a WebShopban, akkor a kosár összesítőben láthatod a készülék cikkszámát. Jelen esetben: Nokia E7-00/SL
Amennyiben a cikkszám (mint most is) tartalmazza az SL tagot, akkor a készülék hálózati korlátozással (SIM Lock) rendelkezik.albiosz
Akkor olvasd át ezt az oldalt, hátha választ találsz. Tapasztalataim alapján az szokot lenni az ok, hogy valami más oldalt nyit meg az ügyfél (pl. az m.origo.hu kezdőoldalt), és ekkor csíp le az egyenlegből valamennyit a rendszer. Egyébként meg vizsgáltasd ki a 1430-on.
T-Mobile-tól van az E5-öd? Nem rémlik, hogy ezt a típust forgalmaztuk volna, de persze ez nem jelent semmit, csak esetleg a nem megfelelő beállítások okozhatnak még problémát.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
nord_
veterán
Ha már meg lettem szólítva: a bicskanyitogatóan flegma "bebüfizős" reakció miatti hsz-re nyomtam +1-et. Irreleváns, hogy a kérdés jogos-e vagy sem... így a kutyámmal se beszélek. Egy társalgást lehet normális hangnemben is folytatni, egy személytelen fórumon sem kell igénytelennek és sértőnek lenni, főleg nem olyannal, aki nem nyilvánult meg ilyen stílusban.
Amit írtál, korrekt válasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- A kisvállalkozásokat célozza meg az Epson új UV-nyomtatója
- Politika
- Motorolaj és szűrő topik
- Óra topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nem használja majd a kész 20A node-ját az Intel
- További aktív témák...
- Eladó Xbox One Játékokkal /Jótállással!/Posta ok!/
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE MACBOOK PRO 2017 13"RETINA i5 8GB/128GB SSD , SILVER, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen