Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- IFA 2024: Kezünkben az iPhone 16 Pro Max dummy
Hirdetés
-
IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
ma Kezünkben a harmadik generációs NXTPaper technológiát használó TCL 50 NXTPaper.
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Something_
őstag
Sziasztok!
Lenne egy problémám. Nem megy a mobilinternetem, már elég régóta. Főzött rom van fent a telón, elvileg ez nem befolyásol semmit sem, nem? Eddig is már vagy 10 féle volt fent, ugyan úgy ment a net. APN beállítások jók, mms-t tudok fogadni és küldeni is.
Lehet, hogy a telefonomba halt meg valami? -
legenda
válasz Something_ #15205 üzenetére
a firmware verziója/milyensége is lehet a probléma forrása, ez majd akkor derül ki, ha több firmware mellett is kipróbáltad - közte (a) gyárival is -, és úgy sem megy, vagy más verziókkal megy majd!
TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
Dyrtyho
senior tag
A T-Mobilnál általában mennyibe kerül egy kijelző fólia ? Mert az a nagy helyzet van, hogy a Sony Ericsson Live With Walkamenem kijelzőjéről lejött a fólia, és nem tudom, hogy a T-Mobilnál lesz-e rá fóliájuk.....Előre is köszi a segítséget srácok
[ Szerkesztve ]
best regards, egy fórumozó blogger
-
Jake88
tag
-
daniele
aktív tag
Sziasztok. A munkahelyemen van egy T-s Quick Sim kártya (bontatlan) a kiadás dátuma 2009. Az lenne a kérdésem, hogy lehet még használni ha hozzám kerülne? Vagy valószínű, hogy már nem lehet aktiválni...?
-
Szancsó
aktív tag
Csak egy észrevétel ( gondolom az illetékeshez is eljut ) : ha a honlapon az üzleti ügyfeleknél az ÉnCégem tarifáknál (konkrétan mondjuk Prémium) forgalmi díj alapú net - Net2Go van kiválasztva, akkor alatta ugye ki van írva a díjazása. Nettó áraknál pl:
"Díjazása: 0,08Ft/10 kB. A teljes havi díjat teljes egészében adatforgalomra használva a havi díjban foglalt adatmennyiség: 854 MB (tájékoztató jellegű)"
Ha átváltok bruttóra, akkor oszt-szoroz-kerekít, és kiírja a módosított tarifát, viszont ha utána visszaváltok nettó díjra, akkor az új (bruttó) értékből számolna újra, csak nem teljesen sikerül neki, mert 0,07Ft/10 kB lesz az eredmény. Ha elég sokat klikkelgetek, akkor lemegy 0Ft/10 kB -ra is: kár, hogy a szerződésben nem ez szerepelMy story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
molnarpeter
nagyúr
Galaxy Nexus várható, vagy nem lesz egyáltalán?
mp
-
1430
senior tag
válasz daniele #15214 üzenetére
Domino üzletszabályzat 1.9.14.7.
Előfizetői (SIM) Kártya érvényességi ideje
Az az időtartam, amely alatt az Előfizető nem jelentkezik be a Szolgáltató GSM rendszerébe, azaz a Rendelkezésre állási idő nem indul el, mert az Előfizető az értékesítést követően első hívást nem kezdeményez. Ennek időtartama a Szolgáltatás értékesítésétől számított 1 (egy) év, amely után lejár a hálózatra való automatikus feljelentkezés lehetősége és az Előfizetői (SIM) Kártyához rendelt hívószám lekötésére való jog. Az Előfizető az 1 (egy) év lejáratát követő 1 (egy) éven belül a Szolgáltató ügyfélszolgálatánál kérheti a lejárt és érvénytelen Előfizetői (SIM) Kártya azonos Szolgáltatásokat biztosító, érvényes Előfizetői (SIM) Kártyára való kicserélését a Díjszabásban meghatározott díj ellenében.Tehát már nem csak az automatikus feljelentkezésre biztosított 1 év járt le, de az utána következő 1 év is, mikor még lehetett volna cseréltetni a SIM-et. Egyébként egy új Domino SIM ára (díjmentes kiszállítással) a WebShopban olcsóbb, és majdnem teljesen leforgalmazható.
[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
1430
senior tag
Sziasztok!
Kérhetem, hogy a mai újabb iPhone áremelést ne itt, hanem az akciófigyelő topikjában vesézzétek ki? (bizonyára már reggel lesz róla bejegyzés)
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
ratam23
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy most van a t-mobilenál egy előfizetéses számom( még nem járt le a hűség), ugyanerre a névre tudok e venni telefont előfizetéssel újabb 2 év hűséggel. Tehát 2 külön számom lenne két külön hűség de mind a kettő a saját nevemre.. Ez megoldható?
-
1430
senior tag
válasz zoli62 #15223 üzenetére
Pontokból csak a normál díj fizethető ki, az akciós nem. Ellenben ha kifizeted a normál Go!Net havidíjat a pontjaidból x hónapra, be lehet állítani a kezdődátumot az akciós időszak végére, így az akciós időszakot követően x hónapig nem kell Go!Net-ért fizetned.
-
dussy
őstag
Újra van használt készülék beszámítás a T-nél?
Hol lehet erről olvasni?https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
Something_
őstag
válasz Something_ #15205 üzenetére
Sziasztok!
Mégsem a telefonommal, illetve a főzött rommal van a gáz. Átraktam asszony telefonjába a kártyámat és itt sincs mobilnet.
Like díjcsomagban lévő 50 mb-s netet ki sem lehet kapcsolni nem? Hívom a 1430-at, kiv vagyok, hogy mit mondanak.
Esetleg akinek van ötlete az ossza meg velem! Köszönöm. -
Something_
őstag
válasz Something_ #15231 üzenetére
Felhívtam a 1430-at, (kb 2 perc alatt kapcsoltak egy ügyintézőt, ami dícséretes, telenornál fél órákba tellett!!!).
Na szóval, volt ugye a 90 Ft-os 100-as netem 3 hónapig, ami a like-ra jött rá. Ezt az akció leteltével kikapcsoltam, de ezáltal kikapcsolódott az 50 mb-s like is, amit én nem láttam a netes oldalon, mivel ott nincs, ezért az ügyintéző hölgy visszakapcsolta!
Hip, hip, hurrá! Piros pont a T-nek az gyors ügyintézésért, nekem meg egy fekete pont, amiért 2 hétig szenvedtem a főzött romokkal! -
Nordik
őstag
Volt egy lejárt számla amit befizettünk ma. A következőnek pedig 20.-án járt le a befizetési határideje. A T-be azt mondták hiába fizettük be a régebbi számlát így is ki fogják kapcsolni.
Ez hogy lehet? Így eddig csak 4 nappal vagyunk elcsúszva. Hol van akkor a 60 napos türelmi időszak?
-
Nietzsche_
tag
válasz Something_ #15232 üzenetére
Egyszerre két különböző típusú net nem lehet fent... Amikor aktiválták a számodra akkor csak a Gonet M volt fent... ergo, nem eltakarítottad a Likenetet is, hanem ez ekkor nem is volt aktív rajta...
-
Something_
őstag
válasz Nietzsche_ #15236 üzenetére
Azt hittem, hogy full alap az 50 mb, erre kértem még 100 mb-t, így volt 150 mb netem.
Lemondtam a 100as netet, maradt 50.
De úgy látszik mégse, most már jó.
Nem is az idegesített, hogy nincs mobilnetem, hanem, hogy 5 főzött romot raktam fel és már ideges voltam, hgyo vihetem 2 hétre a szervízbe és kapok egy galaxy minit cseretelefonnak -
Kloden
senior tag
Sziasztok, most küldött sms-t a Té, hogy köszönik, hogy felhívtam az ügyfélszolgálatukat (nem hívtam!), és hogy sms-ben küldenek kérdéseket, erre válaszoljak szintén sms-ben ami díjmentes. A szám: 30-8080180
Már küldték is az első kérdést.Nekem kicsit gyanús...valaki kapott már ilyet? Vagy jelentsem a Tének?
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
atila4
senior tag
Sziasztok! Lejárt a 2 éves hűségem és szeretnék készülékcserével (azt hiszem így hívják) telefont vásásrolni.
Jelenleg az előfizetésem Mix díjcsomagban van (amint az látható a képen). Az új telefont Mozaik XS díjcsomagban szeretném megvásárolni.
Ha neten megrendelem és kihozza a futár nem kell egyéb költséget fizetni, mert átmentem mozaik Xs-be?
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
1430
senior tag
válasz atila4 #15242 üzenetére
Hááát... Próbáld ki!
A helyzet az, hogy ha nem abban a díjcsomagban vagy, amire hűséget vállalnál, a WS fel is ajánlja a díhcsomag váltást. Viszont a MIX-ről Mozaikra váltás SIM cserével jár, szóval ezt csak személyesen tudod megtenni. Utána viszont biztos meg tudod rendelni (ha van még készlet).Kloden
Pedig ez létezik, ha válaszolsz rá, kapod a 2. kérdést, ha arra is válaszolsz, kapod a 3. kérdést, utána vége. Nézd meg a hívásnaplót a telefonban, hátha valaki más hívta a telefonodról az ügyfélszolgálatot (lehet nem a 1430 lett hívva, hanem valami másik szám, ami ugyanúgy az ügyfélszolgálatra fut be).''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
addikt
válasz atila4 #15245 üzenetére
Úgyis lehet, de akkor lesz szép új számod, meg egyebek... mint pl. két előfizetésed....
Tehát 1430 sorrendjének megfordítása azt eredményezi, hogy egy új előfizetést vásárolsz...
..én azt javaslom, ne fordítsd meg a sorrendet, a SIM csere kb kettő perc alatt megvan!Jó szerencsét!
-
boondie182
csendes tag
A T-nél kapható Nokia Lumia telefonokban engedélyezve van a wifis internet sharing (tethering)? Úgy tudom az adott szolgáltató állítja be ezt a Win7es telefonoknál.
-
kp78
addikt
válasz boondie182 #15249 üzenetére
Sem a 710, sem a 800 nem tudja. Itt is többször volt róla szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Drón topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Újra versenybe került a Lunar Lake-kel az Intel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Linux kezdőknek
- Warhammer 40k: Space Marine 2 (PC, PS, XO)
- Politika
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Asus B365M-K + i5 8500 + 16 Gb Kingston 2.666 Mhz + Spire hütő Beszámitok!
- Eladó Xbox One Játékokkal /Jótállással!/Posta ok!/
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE MACBOOK PRO 2017 13"RETINA i5 8GB/128GB SSD , SILVER, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen