Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
Új hozzászólás Aktív témák
-
5766
csendes tag
Így van, nagyon retek lett!!! Állítólag nem lehet visszaállítani a gyári rendszert, igaz ez???? Ráadásul azóta brutál a fogyasztás, ami érdekes éjjel 30% elvész. Előtte egy éjszaka pár % volt! Valaki tud valamit kérem ossza meg, most lett beszerezve ujonnan és ez a frissítés hazavágta.....
-
törölt tag
válasz
Sigismundus #48 üzenetére
De jó, h mondod, most kajabált, h rendszerfrissítés, csak pont nem értem rá ezzel szórakozni, de akkor mellőzöm is még. Szólj, ha találsz megoldást!
-
Sigismundus
csendes újonc
Nem tudom letöltötte e már más is ezt az új formavilágos kezelőfelületnek álmodott android 12-es frissítést, de szerintem ronda lett... Olyan bumfordiak, mind a készülékhez hozzáférés PIN kód gombjai, mind a GPS / Akkutöltöttség, WIFI, egyéb kis ábrái. Ronda lett, de nem jöttem rá, hogyan lehetne megváltoztatni, vagy vissza... Úgyhogy így jártam, más gondolja meg jól.
-
junkpod
veterán
Sziasztok!
13 éves gyereknek keresek telót. Nekem Xiaomi redmi note 7 van, ehhez tudom mérni a teljesítményeket, ahogy látom ez a teló kb hasonló, a képernyő mivel amoled biztosan jobb.Alkalmas lehet ez általános gyerek-használatra? Durva játékok nem mennének rajta, inkább net meg YT, esetleg MineCraft... bár az inkább PC-n megy.
Kérdés: miért NE vegyek ilyet?
-
törölt tag
Teljesen jó. Tényleg csak ennyi bajom van vele, amit írtam.
Van persze 1-2 dolog, ami másképp volt a samun, de ezek részben még logikusabbak ergó jobbak is, részben nem, de megszokhatóak. Sebességével elégedett vagyok, smi fennakadás nem volt még eddig -leszámítva, h a roamingos kártyám nem akart kapcsolni, de ez hálózati és nem telefonprobléma. -
törölt tag
Na, lett egy ilyen
-
macilacipaci
csendes tag
Android setup hogy lehet eltüntetni? Marha idegesítő már anyám telefonján.
-
Phoenixy
senior tag
Szia,
Nem tudom, hogy mennyit adnál érte, hol nézted a G41-et.
Alzán most 400 Ft-tal olcsóbb, mint a G31, vagyis 65 590 ft.
Így mindenképp megéri, amúgy a G41 előnyei a következők:
64 GB tárhely helyett 128 GB
10 W-os töltés helyett 30 W-os töltés
+ Van optikai képstabilizátor, ami azért nem rossz
+ A kijelzője sokkal világosabb a G41-nek (notebookcheck szerint 750 nit, szemben a G31 450 nitjével).Viszont, ha a 80e Ft körüli áron láttad és kiadtál volna annyit érte, akkor azért elgondolkodnék sok más Moton is.
87-ért van most a G60, ami nem hasonlítható ezekhez. 120hz-es kijelző (60 helyett), Snapdragon 732G, ami ég és föld mennyivel gyorsabb, 108 MP-es kamera, 4K videófelvétel, 6 GB RAM, gyors tárhely, 6000-es óriási akksi. -
baalintg
csendes tag
sziasztok a g41 megéri a felárát? van valakinek tapasztalata vele?
-
enté
csendes tag
A cikkben leírttal ellentétben az ikonok öt oszlopba is rendezhetők.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Sigismundus #36 üzenetére
Hibamentes használatot. -
Sigismundus
csendes újonc
válasz
ghiottone #35 üzenetére
Kösz a biztatást. Belevágtam, valóban sikerült a számomra fontos alkalmazásokat, Samsung Health-et, átvinni, gond nélkül. Notes az nem ment, de átmásoltam a tartalmát másféle jegyzet app-ba, úgyhogy ez is okés.. Úgyhogy most alakítgatom, kezemhez szoktatom, tetszik, kösz !
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Sigismundus #34 üzenetére
Dehogynem fog működni. Én használtam anno Edge 30-on, most Pixel 6a-n és OP9-esen is, mert Smasung Galaxy Watch 4-esem van és ahhoz kell a Samsung Wearable és a Samsung Health. Ugyanúgy fog működni, ha van accountod és belépsz.
-
Sigismundus
csendes újonc
Köszönöm a válaszokat, most elgondolkodtam kissé. Van ugyanis Samsung Health alkalmazásom amit rendszeresen használok és megkedveltem nagyon, ezek szerint ez sem működik majd MOTO-n..
Mire rá nem ébred az ember..
Persze minden márkának, MOTOnak is, van mindenféle fitnessz alkalmazása, de egy jól megszokottól búcsúzni...
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Sigismundus #31 üzenetére
Az elején felajánlja, hogy a régi telefonról átmásold az adatokat - nem emlékszem, hogy kébelesen vagy wifivel. Itt a hivatalos angol nyelvű oldal, ahol leírják, hogy miket tud átrakni, illetve miket nem - pl. nem play store-os appokat, vagy olyan naptár, vagy névjegyek kapcsolati adatait, amelyek nem Google appba lettek elmentve.: [link]
-
Moleman
addikt
válasz
Sigismundus #31 üzenetére
A Samsung accounttal értelemszerűen nem lesz kompatibilis, de anélkül is át tudsz rá menteni mindent, névjegyeket a gyári tárcsázóban tudsz minden mobilon exportálni/importálni, hívásnaplókra és üzenetekre én ezt használom.
-
Sigismundus
csendes újonc
Lehet hogy nagyon hülye lesz a kérdésem.
Tervezem hogy lecserélem Samsung Galaxy mobilomat, már akadozik. Amit kinéztem magamnak, az Motorola G31, szimpatikus, igényeimnek megfelelő.
De mi van az eddigi adataimmal, beállításaimmal? A Galaxyn már volt rá szükség hogy a Samsung Accountba felmentett adataimat újra belépve újra letöltsem a gyárira visszaállítás után.De mi van a Motorlával,? Ha megvettem az új készüléket, ide is le tudom tölteni a felmentett beállításaimat, üzeneteket, hívásnaplókat, Notest, stb stb.
Azért vagyok nagyon bizonytalan, mert még nem váltottam okosmobilt soha, a Galaxym az első ilyen.
Választ előre is kösz.
-
Moleman
addikt
Tárgytalan, sikerült egy sokadik laptopra feltelepíteni a drivert, így látta a fastboot is.
Ha valakit érdekel, ezen a gyári oldalon van leírva a mikéntje, tök jól működik. Beírtam a 155 karakteres device ID-t, elfogadta, emailben azonnal meg is kaptam a 20 jegyű egyedi kulcsot a bootloader nyitáshoz.
Ki még nem nyitottam, várom az engedélyt az asszonytól.
-
Moleman
addikt
Sziasztok!
Itt mindenkinek 20 wattos töltője van, mint a tesztben írják?
Most jött meg az asszonynak az Alditól (59.990 ft, annyit biztos megért), jónak tűnik, de csak 10 wattos töltő volt a dobozban.
Az előző Huawei telefon 22.5 wattos töltőjével még nem próbáltuk, de az valószínű csak saját márkán belül működik gyorstöltőként, a többieknek az is csak 10 wattot ad le. -
funk648
aktív tag
válasz
szilvasyz #23 üzenetére
Én egy Huawei P9 Lite 2017-es telefont szeretnék lecserélni, egy kisebb kijelzőhiba (alul egy vékony vonalba villog a kijelző), illetve a szűkös tárhely miatt (16GB-os a belső tárhely, így néhány alkalmazásnak már a frissítéseit sem tudom telepíteni).
A Realme 8, a Moto G31, G30, illetve a Nokia G22 között gondolkodom.
A Moto G31-nál tetszik a full HD panel, viszont ahogy olvasom ennek is vannak hibái.
A Moto G30, illetve a Nokia G22 esetében a sima HD kijelző számomra a legnagyobb negatívum, ez visszalépés lenne a mostani telefonom full HD kijelzőjéhez képest.
A felsoroltak közül valószínűleg a Realme 8 lenne a legjobb, viszont ott meg tartok a szoftvertől, nem tudom, hogy mennyire van felesleges dolgokkal telepakolva a rendszer.
Úgyhogy elég nehéz ebben a kategóriában jót választani, főleg ilyen hibákat, zavaró hiányosságokat figyelembe véve.
-
szilvasyz
csendes tag
Itt már rég nem Best buy-rol van szó. Tavalyelőtt hónapokig kinlodtam a Nokia supporttal, a végén alaplapot cseréltek egy 4.2-ben, mert a magam mellé letett, full tererot mutató telefonomon rendszeresen elérhetetlen voltam másoknak. Természetesen a csere után is, a vadiúj teló ment nyugdíjba, megvettem a legolcsóbb alcatelt, az működik a mai napig, csak épp sikerült megrepeszteni a kijelzőjét, ezért keresek helyette valamit. A g22 bekapcsolt Bluetooth mellett kínlódott a 2.4es wifivel, ez a g31 meg hibás(?) iránytűvel jött. Nem tudom, ha kínait nem, samut nem, iphonet nem, akkor mi van egyáltalán, ami működik is?
-
funk648
aktív tag
-
szilvasyz
csendes tag
Sziasztok,
Tegnap sikerült átvenni egy ilyen telót. Miután egy g22-t küldtem vissza 14 napon belüli elállással a múlt héten wifi problémák miatt, így próbálom minél több oldalról nyúzni, hogy kiderüljön, ha gond van vele.
Hát lehet, hogy ez sem fog maradni, ma délelőtt figyeltem fel arra, hogy a mágneses iránytűje "be van ragadva". A maps sem talál irányt, és a sensors multitool is egy bizonyos irányra tapadva mutatja a compasst, bárhogy forgatom a telefont.
Vajon tényleg hibás lenne, vagy tudok ezzel valamit még szoftverből mokolni? -
funk648
aktív tag
Sziasztok!
Akinek ilyen telefonja van, meg tudná mondani, hogy a tok mellett jár hozzá gyári kijelző fólia?
-
Akinek nincs nagy igénye annak biztosan jó, de csak ennyi.
-
tozso001
csendes újonc
-
Phoenixy
senior tag
Mert minden Motorolában (kijelző típustól függetlenül) Moto Display van (már Peek Display a neve, most látom).
Tény, hogy nem mutatja folyamatosan (nem AoD), de itt az értesítésekre reagálni is lehet, nemcsak megnézni, hogy van.
Múltkor ezt írtam az egyik topikba, másolom:
"Csak érintésre és eseményre, illetve mozgásra (pl. zsebből/táskából kiveszed, asztalról felemeled), utána elalszik. Viszont itt lehet az értesítésekkel műveleteket végezni az "Always on display-en" (Moto Display), például jön egy email, akkor lehet rá válaszolni, az emailt törölni, vagy az értesítést "kihúzni", vagy valamilyen chat üzenet esetén is lehet válaszolni (az üzenet szövegét is kiírja, email esetén pedig az email első néhány sorát), vagy ha egy hívást nem vettél föl, akkor innen egyből vissza lehet hívni, stb."
-
-
Algieba
őstag
Inkább ezt venném mint a Nokia G21-est, ha kellene új telefon, de a Moto E7 Power teszi a dolgát. Nem kell cserélnem.
-
Hallosz
senior tag
Jól néz ki, jó az ára is, az amoled kijelzőért pedig hatalmas pacsi!
A Nokia ennek a nyomába sem ér. -
Danipicur2
tag
Hamár nincs a kijelző alatt ujjlenyomatolvasó, akkor belerakhatták volna a Motorola logóba, annyira jellegzetes volt a motorolákban a logóba rejtett ujjlenyomatolvasó..
-
noisia
aktív tag
Nincs értesítő led (amit már kezdünk megszokni), nade van amoled és nincs AOD ???
Miért... Ezt egyszerűen nem lehet logikus indokkal megmagyarázni, miért nincs. Vagy valaki meg tudja??
-
pmartin96
csendes tag
Realme 8 ban nem g95 ös Mediatek van? A teljesítmény összehasonlító táblázatban.
-
-
jUUh
addikt
Szerintem sem szörnyű, de drága. Hihetetlenül megdrágultak a telefonok is.
-
janeszgol
félisten
Nem rossz. A hardver egy SD665 szint, a kamera nappal jó (és este a fotók is), a kijelző jó, az akku megfelelő. Ezerszer ez, mint az Oppo vagy Nokia kategóriatársa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Jó kijelzővel és remek üzemidővel versenyez a Motorola a középkategóriában, de az inflációs nyomás a G31-nél is bekopogtatott.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest