Hirdetés
- A Realme bemutatta a GT 6-ot, Európában is kapható a telefon
- Mobil flották
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- A Samsung bemutatta a Galaxy XCover 7-et
Hirdetés
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
Dragon Ball: Sparking! Zero - Fókuszban a karakterek
gp A legújabb videóban a Majin Buu saga szereplői kerülnek a középpontba.
-
Kezdetét vette a szeptemberi hardvervágta
ph Az új tanulmányi év elején a desktop PC-k és a perifériák uralják a pályát, de beköszön egy noteszgép is.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
Szerkesztve
Köszönöm a válaszokat! hmm, akkor mi lehet....?
idézem: "Havi díj 1520FT: 100%-ban leforgalmazható hálózaton belüli hívásra, SMS, MMS küldésre és hangposta lehallgatására belföldön" - Ez alapján akár lehetne NEM t-mobileos SMS is.
továbbá: [link]
Annak lehet jelentősége, hogy mi van magenta színnel feltüntetve? Lehet azok tartoznak bele az 1520 ft-ba? - Ez alapján csak t-mobileos sms-re jó.(Hívószámkijelzésről nem találtam infót, telefonon állítottam be, hogy legyen. Létezik ilyen, hogy ezért pénzt kérnek? Pfff... )
Van itt pár rejtély
[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
addikt
Nincs itt rejtély!
Számla elővesz, megnéz... s máris kiderül miért fizetsz többet! A megoldás kulcsa a te kezedben van...Az, hogy mi van magenta színnel, itt irreleváns.
Te a hívószámküldést állítod be, azaz azt, hogy a Te általad hívott szám gazdája lássa, hogy ki hívja. A hívószámkijelzésre pedig azért van szükség, hogy -amennyiben elküldte a hívó-, te láthasd azt, hogy ki hív!
(Egyébként igen, vannak még olyan őskövületnek számító díjcsomagok, amelyekben ezért fizetni kell... )
Jó szerencsét!
-
tata21
tag
sziasztok
Németországban ingyenes a facebook magyar t mobilos telefonon?
Milyen átállítás szükséges?
Köszi a segítséget -
legenda
válasz tata21 #15454 üzenetére
amennyiben kiviszed valahogy németországba a magyar t-s mobilinternetet, úgy feltétlenül az - lenne...
a lényeg; a mobiltelefonon aktuálisan igénybevett mobilinternet szolgáltatójának a függvénye![ Szerkesztve ]
TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
Nietzsche_
tag
válasz tata21 #15454 üzenetére
elég fájdalmas lehetne... Általános roaming mobilinternet díj Németo.-ban, attól függetlenül, h. magyar SIM-ről van szó, azért még egy másik hálózatot használsz...:
Adatforgalmi díj
A kerekítés egysége 100kB, minden megkezdett egység díjkötelesD2 Vodafone
GSM 900-1800 / 3GNemzetközi forgalomválasztó: 00, +
Körzetszám: 172, 173, 174, 162, 1520
Kijelző: D2 Vodafone vagy D2
Ügyfélszolgálat: +49 172 1212
Segélyhívások: 112www.vodafone.de
61 Ft
E-Plus
GSM 1800 / 3GNemzetközi forgalomválasztó: 00, +
Körzetszám: 177, 178, 163, 1570, 1575, 1577, 1578
Kijelző: E-Plus
Ügyfélszolgálat: +49 177 1000 / +49 211 448 1000
Segélyhívások: 112www.eplus.de
Tájékoztatjuk, hogy a T-Mobile hálózatából nem küldhető SMS az E-Plus előfizetőinek.
61 Ft
O2
GSM 1800Nemzetközi forgalomválasztó: 00, +
Körzetszám: 176, 179
Kijelző: D Interkom / O2
Ügyfélszolgálat: +49 179 55 222
Segélyhívások: 112www.o2.com/de
61 Ft
T-Mobile (D1)
GSM 900/1800 / 3GNemzetközi forgalomválasztó: 00, +
Körzetszám: 151, 160, 170, 171, 175
Kijelző: D1-TELEKOM / TMO D / D1
Ügyfélszolgálat: +49 180 3 30 2202
Segélyhívások: 112www.t-mobile.de
61 Ft
Múltkoriban az egyik srác jött hozzám, hogy a forgalomfigyelés korlátozta a számát a kiugró külföldi forgalma miatt... Ománban ő csak az ingyenes facebookot használta meg egy-két oldalt nézett meg a Likenetjével Több mint száz ropit eredményezett (398 Ft/100KB)..
[ Szerkesztve ]
-
tata21
tag
válasz Nietzsche_ #15457 üzenetére
Köszi a tájékoztatást
-
Lmh
őstag
válasz dedike #15453 üzenetére
Igazad van. Megvárom míg megjön az újabb számla. Az előző - egyben az első - jelenleg nincs nálam, de abból sem tudtam kivenni semmi okosságot, furcsaságok ugyanakkor akadtak ott is. Pl egy 44 perces összesített beszélgetés amiről lövésem sincs mi lehet. Sajnos nem sietik el a dolgot T-nél, még szerintem két hét mire megjön a számla. Akkor visszatérek, ha valami továbbra sem világos
Jah, akkor abban végülis mi a helyzet, hogy más hálózatba írt sms benne van az előfizuban vagy azon felül van?
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
1430
senior tag
válasz dedike #15460 üzenetére
Ezek szerint nem jött be?
Ez a baj a promóciós csomagokkal, hogy itthonról a honlapra lehet csak hagyatkozni, a belső anyagokat nem érem el. De sebaj, áprilistól benne lesz a díjszabásban - ahogy korábban beidézted a fórumba - és abban ez benne szokott lenni (hívószámkijelzés).Ami az SMS-eket illeti, a honlap alapján azt mondanám, hogy hálózaton kívülre a havidíjon felül fizetendő.
[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Nietzsche_
tag
A hívószámkijelzés szerintem 100%, hogy benne van... POS anyagon viszont hangsúlyozottan az szerepel, hogy az alaphavidíj 100%-ban leforgalmazható T-mobile irányba (sms+hívás), más hálózatba küldött sms-eket nem tárgyalja külön, így szerintem is az az alaphavidíj felett számlázódik... Csak találgatunk viszont, egy havi számláról viszont másodpercek alatt kiderülne, hogy miért lett annyi amennyi. Számhordozásos 30-as nincs a hívottak között véletlenül?
-
raziel01
veterán
válasz Nietzsche_ #15462 üzenetére
Hát pedig nekem akkor is 1520 Ft lett a számla a más hálózatba küldött SMS-k után. Például anyám tuti Vodafone-os és mégsem számoltak fel plusz pénzt hogy küldtem oda is SMS-t.
Call of Duty MW3 (2023) eladó PS4 - 6990 Ft /AC: Mirage PS5 - 5990 Ft
-
legenda
-
krystman
őstag
Nekem Eco Xs csomagom van. És ennek ellenére ha bárki hív, nem jelzi ki a hívó számát. Mi lehet a titka ennek szerintetek? A saját hívószámomat is csak úgy küldi el, ha a telefonba bekapcsolom az el
küldetést. Alapból nem küldi ki, pedig be kapcsoltattam, szerződés kötéskor. -
legenda
válasz krystman #15468 üzenetére
- az eco xs esetében nem látom a díjcsomagban foglalt szolgáltatások között, hogy alapban adott lenne a hívószámkijelzés, szóval külön megrendelendő!
- még szép, hogy akkor nem küldi el a telefonod a hívószámodat, ha manuálisan tiltod/nem engedélyezed, mivel az egy opció, hogy engedélyezés és hálózati alapbeállítás esetén küldi - ha alapban engedélyeztetted -, de tiltás esetén akkor sem küldheti el, hogy legyen lehetőség manuálisan az alkalmi tiltásra![ Szerkesztve ]
TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
Mr X
veterán
Üdv!
December végén vettem Domini csomagban egy SE Xperia Mini készüléket. A telefon hibás, bejövő hívás esetén a touch screen sok esetben nem érzékel, így nem tudom fogadni a hívást.
Holnap viszem vissza szervizbe, negyedik alkalommal ugyanezzel a hibával. Az elsö alkalommal szoftvert frissítettek rajta, nem segített. A másik két alkalommal itt is fogták, de hiába írattam rá a hibajelentőre, hogy a frissítés megvolt, újfent csak ennyit csináltak vele. Én meg már unom, hogy egy telefonnak az alapvető funkcióját nem tudom használni.
A kérdésem, hogy kérhetek-e cserét, illetve ha a T-Mobile ezt megtagadja, kérhetem-e a vételár visszafizetését, hivatkozva a hiba okozta kényelmetlenségre, illetve a több alkalommal sikertelen javításra? Mi ennek a módja? Sosem volt még ilyen ügyem, szóval minden tanácsot szívesen veszek.
-
djculture
félisten
Nincs olyan szabály, hogy x javítás után cserélni kötelező. De azért szerencsére nem vagyunk kötelesek tűrni, hogy állandóan javíttatni vagy cserélni kelljen hordani, hiszen a jótállás és szavatosság lényege pont az, hogy az eladó garantálja, az adott termék – rendeltetése szerint – hibátlanul fog működni az adott időtartamon. A Ptk. azt a védelmet biztosítja, hogy a kijavításkor vagy kicseréléskor nem okozhatnak jelentős kényelmetlenséget. Erre hivatkozva – ha már megelégeltük a többszöri javítást – el lehet állni a szerződéstől és a számlán szereplő összeg ilyenkor visszajár.
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
válasz djculture #15471 üzenetére
Tudom, hogy nincs meghatározva, hogy x javítás után van jogom ezekhez.
Arra számítok, hogy a szolgáltató nem fog belemenni a cserébe, így marad az elállás. Megtagadhatja ezt a szolgáltató? Mondhatja azt, hogy nem fogadja el az elállási szándékom? Illetve milyen formában kell jeleznem ezen szándékom? Csak mondom a szervizesnek?
Illetve, webshopban vettem, és az Europarkban levő T-be hordom a javítások miatt. Okoz ez a webshopos vásárlás valami gondot a fenti ügynél?
[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
Persze hogy megtagadhatja, ha a kötelezettnek (tehát nekik) nagyobb veszteséget jelent (jogszabályban nem így van leírva csak nincs előttem), mint a többi lehetséges garanciális kötelezettség (javítás, csere, stb.). Azaz ha cserét ajánlanak fel, el kell fogadnod. A kijelző/proximity szenzor kalibrálását elvégezted/a szerviz elvégezte?
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
Elvégezték minden alkalommal.
Az nem baj, ha cserét ajánlanak, örömmel elfogadom. A bajom az, hogy valószínűleg nem fogják felajánlani, hanem negyedszer is bent akarják fogni javításra. Nekem viszont már elegem vana folytonos javításokból és a nemműködő készülékből.
Ezért kérdem, hogy jogosan kérhetem-e, hogy javítás helyett cseréljék, vagy adják vissza a vételárat?
-
club1
veterán
A PTK-re hivatkozva jogosan kérhetsz cserét vagy gyakorolod az elállás jogát, ha a készülék használata tartós kényelmetlenséggel jár. Kicsit verni kell az asztalt, ki kell számolni, hogy mennyit volt eddig nálad és szervizben (ezek aránya fontos) a készülék. Amióta az EU tagjai lettünk felhígultak a fogyasztók jogai (értsd: EU-s jogharmonizáció magyar módra), így nincs már cserekötelezettsége x javítás után a kötelezettnek. Azért arra kíváncsi leszek, hogy a PTK átdolgozása után mi marad, mert ha jól sejtem, még nagyobb bajban leszünk mi fogyasztók...
-
Mr X
veterán
A szervizben töltött idő 8 nap (első alkalommal helyben elvégezték a frissítést), a készülék két hónapos. Ez talán nem nagy arány, de az, hogy folyamatosan nem tudom felvenni a bejövő hívásokat, és hogy 3 alkalommal sem tudták megjavítani, szerintem elég indok a csereigény bejelentésére, illetve ennek megtagadása esetén a szerződéstől való elállásra.
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
válasz Something_ #15482 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy lefuttatják rajta a Sony Ericsson frissítőjét, ami nem talál frissebb szoftvert, így csak újratelepíti.
Mivel a hiba csak akkor jelentkezik, ha zsebben van a telefon, mikor a hívás érkezik, és nem minden esetben, "csak" 80% aránnyal, így kell egy pár próba, mire kiderül. Hozzáteszem, minden más esetben jól működik a szenzor, csak bejövő hívásnál van a hiba. A hibát minden esetben be tudtam mutatni javításra leadáskor a szervizesnek, rajta is van a papíron, hogy a hibát tapasztalta.
Első alkalommal azt mondták, hogy kalibrálják a frissítéssel a szenzort, elhoztam, itthon kiderült, nem lett jó. Elfoglaltságok miatt pár nap múlva visszavittem, ráírattam a papírra, hogy frissítés után sem jó. Leadtam, 4 nap múlva jött sms, hogy mehetek érte. Átvettem, de azonnal produkálta a hibát. Így azonnal újra leadtam. Ismét 4 nap után sms, mehetek érte. Megint csak frissítés szerepelt javításként, pedig a papíron továbbra is ott virított, hogy az már megvolt. Elhoztam, mert helyben nem tudtam kipróbálni, és időközben megjelent egy frissítés a szoftverhez, gondoltam hátha. De ugyanúgy hibás.
Itt tartunk most. Az első alkalom után mindkétszer azt mondták, hogy elküldik SE szervizbe, de ez nem történt meg.
-
Mr X
veterán
válasz Something_ #15484 üzenetére
Nem megoldható. Bootloadert kellene nyitnom hozzá, azzal meg elveszteném a garanciát, ami hadd ne mondjam, mekkora szívás, ha mégsem oldja meg a gondom a főzött rom.
-
[CS]Blade2
addikt
Hogy lehet kiirtani ezt a gonapinet ökörséget? Hívtam a 1777-et sehol nem találtam olyan menüt ami ezzel foglakozik. Rákerestem itt, 2 hsz-ben is írta, hogy -GONAPINET a 1430-ra, de technikai okok miatt nem teljesítik.
Ha kell hanem, jár ez a ... a Domino 5 mellé, letilthatatlanul? -
-
Mr X
veterán
válasz [CS]Blade2 #15486 üzenetére
Próbáltad a 1430-ra elküldeni a "-GONAPINET" kulcsszót? Elvileg így kell lemondani.
HGabor89:
Vissza lehet zárni, de látszik. Mivel szolgáltatós telefon, így alapból le van tiltva a bootloader nyitás engedélyezése (szerviz menüben Bootloader unlock allowed: No)
Csak fizetőssel lehet kinyitni, ami egyben függetlenít is. Ráadásul hiába zárom vissza, a szerviz menüben Bootloader unlock allowed: Yes fog szerepelni.
Ráadásul a nyitás elengedhetetlen kelléke, hogy a negatív érintkezőt összekössem a tesztponttal, ami az akku alatti matrica alatt van, tehát ezt is fel kell szednem, vagy át kell szúrnom.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz [CS]Blade2 #15486 üzenetére
Az is lehetséges, hogy jelenleg nem aktív a szolgáltatásod!
Ugye nincs semmilyen más mobilnetes csomagod?
Jó szerencsét!
-
zsoleer
senior tag
sziasztok
Lenne egy olyan kérdésem hogy egy év van még az elöfizetésemböl eco dijcsomagban vagyok és 1920 ft-ot fizetek havonta mennyi lenne a kötbér ha most megszüntetném??
-
[CS]Blade2
addikt
válasz dedike #15491 üzenetére
Nincs semmilyen. Domino napról átváltottam domino 5-re, és ahhoz van ez a gonapinet.
A 1777-en van olyan, hogy szolgáltatások, mobilnet, blabla.. gonapinet, és ott be is mondja, hogy aktív, aztán, hogy az 1-es gomb a módosítás, de azon belül csak az van, hogy vissza az előzőre vagy vissza a főmenübe, elmondja 3x, aztán köszönjük.Ma már megy a My T:
Go!NapiNet
Napidíjas mobilinternet hozzáférés napi 10 MB benne foglalt adatmennyiséggel.
Aktiválva
Díjazás: ingyenes
BeállításokRámegyek:
Beállítások
Díjazás:
ingyenes
Aktiválás:
2012. március 03.
Megújul?
Nem
A lejárat időpontjában nem aktiváljuk újra.
Állapot:
Aktiválva
További részletek ... blablaNincs kikapcsoló gomb.
Remélem nem ez volt a trükk a domino 5-nél, hogy a 29Ft-ért cserébe kaptunk egy kikapcsolhatatlan mobilnetet 3 telót tettem már át, az X10 mini azonnal lehúzott valamit magának, mert egyből jött az sms, hogy leszedte. A beállításoknál kivettem az adatakármi-nél a pipát, így elvileg tiltva van a net, de pl a saját K810i-m nem tud ilyet. Így viszont veszélyes játék, mert még én is meg nyomhatom véletlenül az a gombot az ok és a vissza mellett. -
nokia91
csendes tag
Üdv!
A t-mobilenál lehetséges a telefonszám csere? Kb 5 hónapja kötöttem az ikon200 díjcsomagom.
-
addikt
válasz [CS]Blade2 #15497 üzenetére
Értem. Akkor próbáld meg hívni a 1430-at, mondd el a tapasztalatod, és kérd a segítségüket! (Én mellé feljegyezném magamnak a hívás pontos idejét és az ügyintéző nevét is.)
nokia91:
Természetesen van mód rá. A díja 6096,- forint/alkalom. Ha Te szeretnéd kiválasztani a számot, akkor 6350,- forint.
Jó szerencsét!
-
[CS]Blade2
addikt
válasz dedike #15499 üzenetére
Az lesz, és kérek egy ügyintézőt.
Letöltöttem a PDF-et, és ott megtaláltam az ide vonatkozó részt:
"A díjcsomagban aktív a Domino Go!NapiNet adatdíjcsomag, amely Előfizető/Számlafizető kérésére az önkiszolgáló ügyfélszolgálatunkon kikapcsolható vagy más adatdíjcsomagra váltható. Egyéb adatdíjcsomagra töténő váltás, majd az új adatdíjcsomagnak a lemondása esetén a Go!NapiNet adatdíjcsomag aktiválódik újra."
Szóval szerencsére nem kikapcsolhatatlan a dolog. A My T-mobile is mára lett jó, mióta átváltottunk Domino 5-re, nem engedett be, szerintem még csak most rakják össze a dolgokat az új díjcsomaghoz, ezért nem megy.
Ez viszont érdekes: [link] 2011.11.03
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- A Realme bemutatta a GT 6-ot, Európában is kapható a telefon
- Warhammer 40k: Space Marine 2 (PC, PS, XO)
- PlayStation 5
- Mobil flották
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen