Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Mobil flották
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Call of Duty: Black Ops 6 - Már játszható a nyílt béta teszt
gp Ahogy megszokhattuk a próbaváltozat a core többjátékos módba enged betekintést minden platformon.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lajkaa
csendes tag
válasz raziel01 #15605 üzenetére
egyszer kértem haladékot, akkor meg is adták, de most azt mondták hogy nem tudnak adni, két számlatartozásom van. Ez a pár nap nem is érdekel annyira, engem csak az érdekelne, hogy lesz-e következménye, ha a jövöben készüléket szeretnék cserélni?
Amit ma megtehetsz, azt megteheted holnap is!
-
Nietzsche_
tag
válasz lajkaa #15606 üzenetére
Ha első korlátozás volt, akkor nem hiszem... de ha fél éven belül a második (nincs előttem rendszer, emlékezetből így dereng) akkor az arany/platina kiemeltségi szint elvesztésével jár (így átlagban 5-6 ezerrel többe kerülnek a készülkékek, s jelenleg a részletfizetés is szünetel kiemeltség szint nélkül készülékcserénél). Mikor korlátozták? Célszerű lenne minél hamarabb rendezni, mert ha a kimenő-bejövő tiltásra kerül, akkor már picit bonyolultabbá válik a történet (kiterhelődnek - ha vannak - a kötbérek és ha ettől el is tudnak tekinteni a behajtás részéről akkor is leforgalmazható előleg ellenében tehetik csak meg ezt). Ergo, célszerű nem postán rendezni, mert az 5-7 nap is lehet amíg jóváíródik a számlázási rendszerekben.
Két lejárt számlánál sajnos már csak úgy tudnak adni max, ha az egyiket rendezed...
[ Szerkesztve ]
-
agemate
addikt
Sziasztok!
MédiaMánia S díjcsomagom van és szeretnék Mozaik S-re váltani. A probléma az, hogy még nem járt le a tarifahűségem és a Mozaik S ugye alacsonyabb (-250 HUF) havidíjú tarifa. Na most, felhívtam a 1430-at, ott azt mondták, hogy márpedig kötbér nélkül válthatok. Higgyek neki?
-
agemate
addikt
válasz Nietzsche_ #15609 üzenetére
-
St3ven
addikt
válasz Nietzsche_ #15609 üzenetére
Azta, eddig azt hittem, hogy csak magasabb havidíjú csomagba lehet átlépni, ezt a "lehetőséget" nem ismertem. Fel van sorolva valahol, hogy mely díjcsomagok tartoznak azonos tarifa-kategóriába?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
lajkaa
csendes tag
köszönöm a gyors segítséget!
Amit ma megtehetsz, azt megteheted holnap is!
-
1430
senior tag
válasz lajkaa #15599 üzenetére
Készülékváltáskor a lényeg, hogy ne legyen lejárt számlád, de ha van arany/platina szinted, és fél éven belül kétszer korlátoznak, akkor a kiemeltséged elvész, és ilyenkor a készülékárak is változhatnak. Amúgy szerintem éppen elég következmény, hogy az egyirányúsítás feloldási díja bruttó 2540 Ft/hívószám... (májustól meg még több)
.bruszli.
Végül is csak minden készülék oldalának alján van ott a szabály...
"2) Ajándék kedvezmény Domino csomag vásárlása esetén: 60 díjmentes perc hálózaton belül, amit az első hívást követően 2 héten belül használhat fel. Amennyiben az átvételt követően 30 napon belül nem indítja el az első hívást, a kedvezmény nem vehető igénybe. A kedvezmény aktiválása a csomag átvételét követően, 5 munkanapon belül történik meg. Amennyiben Domino előfizetéséhez T-Percek csomagot is vásárol, akkor a Webshop perckedvezmény és a T-Percek csomagban foglalt percek közül csúcsidőn kívül és hétvégén az előbb aktivált kerül előbb felhasználásra. A szolgáltatás kedvezmények, kizárólag Webshopon keresztül történő vásárláskor kérhetők."kali #15590 bozsozso #15589
Nézd kali, ezeket a fizetési módokat a Távszámlában is el lehet érni, sőt ott még OTP direkt fizetési mód is van, már ha valaki OTP-s.
Amit még kiemelnék, hogy az Elektronikus számla - a fejlesztés jelen fázisában - csak addig tekinthető meg, míg be nem fizetted az összeget (illetve le nem könyvelik, de például a bankkártyás fizetés azonnal könyvelődik). Mivel a számla a hónap 2-3. napján már meg szokott jelenni, de a számlakép csak a hónap 6-7. napja környékén, rendszeresen találkozunk olyan ügyféllel, aki egyből befizeti, így már be sem töltődik neki a számla, nem tudja ellenőrizni... Szóval akinek nincs Távszámlája, várja meg a számlakép betöltődését, és mentse is le azt a gépére, csak utána fizessen. Egyébként meg a Távszámla számomra kényelmesebb is, mert jelenleg 4 T-Mobile-os, 3 T-Home-os és 1 Elmű számlát kapok oda, így egy regisztrációmhoz 8 számlát rendelnek hozzá, ami szépen, rendezetten megtalálható a felületen, nem kell vele foglalkoznom.
De ha sikerült az Elektronikus számla regisztráció, akkor jön egy Távszámla regisztrációs email is, azon keresztül gyorsan és egyszerűen be lehet regisztrálni a számlát a Távszámlába is.MATEO6600
Ha csak facebook zero-zol, akkor a Go!NapiNet sem terhelődik, ha meg más adatforgalmad van, nem mindegy, hogy aznap például 10 MB-ért 195 vagy 13200 Ft-ot fizetsz...agemate
Ha van Mobil TV-d is, ne felejtsd el kikapcsolni a díjcsomagváltás előtt.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
legenda
nem írtam, hogy távszámla esetén nem lehet azon módokat elérni, de az elektronikus esetén a kucsszó a; direktben!
a t-home számlám miatt lehet, hogy nekem is kellene távszámla, a t-mobile esetében rugalmasabb a dolog, de a t-home számla befizetésénél sajnos nincs annyi lehetőség...[ Szerkesztve ]
TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
zoli62
addikt
Amikor három éve a Pannonnál bevezették a "csekkdíjat", akkor utána többször rákérdeztem, hogy T-Mobile-nál ugye nem lesz ilyen. Persze, hogy nem, mi ilyet nem tervezünk. Na tessék. Ez persze nem az erdők védelme miatt van, hanem egy újabb bevételi forrás. Ettől függetlenül aki csak teheti, utalással, vagy csoportos befizetéssel egyenlítse meg ki a számláját. Persze akinek nincsen folyószámlája, az továbbra is csekken tudja ezt megtenni.. Mivel a túlnyomó többség még mindig a csekkes módot hasznűlja, ez negatív diszkrimináció. Mondanom sem kell,. hogy üzleti előfizetőkre ez a csekkdíj nem vonatkozik.
-
zoli62
addikt
T-Home-nál én sem, akarok csak azért távszámlára váltani, hogy a befizetési határidő fix legyen. Tartsák csak be a saját ÁSZF-ük által leírtakat, mármint, hogy minden hónapban ugyanabbban az időben állítják ki a számlát. Ebből a szempontból a T-Mobile számlázási rendszere sokkal zártabb.
-
legenda
válasz zoli62 #15617 üzenetére
nem csak újabb bevételi forrás, a szolgáltatókra is ráerőszakolják lassan az adott irányt, ilyen vagy olyan módon! más kérdés, ha üzletpolitikai szempontból is megéri lefaragni a a szolgáltatóknak a csekkes módozatot!
arról nem beszélve, hogy valóban feleslegesen sok papír fogy, ezt kell is csökkenteni, ha lehet!
mondjuk én mindig is szívesebben utalok notiról vagy mobilról percek alatt, mint postára járkáljak, ott sokáig álljak sorban, ha bankkártyával fizetek, akkor pénzfelvételi módban fizessek, ami + költség...stb!
előbb, vagy utóbb, de mindenhol ez lesz, a lehetséges mértékig kiszorítódik a papír, és ez így lenne jól!TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
addikt
válasz agemate #15608 üzenetére
Arra figyelj, hogy a váltás előtt kapcsold ki a mobilTv-t, ha aktív!
Látom 1430 is írta már...
Más.
Mióta T-s vagyok csoportos beszedési megbízásom van, sosem értettem miért jó gyűjtögetni a csekkeket, s állandóan postára rohangálni velük...
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
Land
veterán
Nektek működik a My T-Mobile belépés? Nekem belső hibát dob ki napok óta.
Pixel 8 8/128 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Steven
addikt
Ha van itt t-mobilos ügyfélszolgálatós akkor intézze már el , hogy végre céggként és kiemelt ügyfélként rendelhessek egy kurv@ kib@szott mobilt mert egy hete nem tudják elintézni ... jelenleg itt tart a dolog
T. Uram / Hölgyem!
Végre egy hét után sikerült elintézniük , hogy beléphessek és online intézhessem a céges ügyeimet. Ma végre használtam is volna a webshop szolgáltatásukat, de nem sikerült, az alábbi üzenet tárult elém a weboldalon:
"Háttér rendszerbeli adathiba miatt nem sikerült a belépés. Kérjük, forduljon ügyfélmenedzseréhez, keresse My T-Systems online ügyfélszolgálatunkat, vagy hívja Vállalati Ügyfélkapcsolati Központunkat a 1400 telefonszámon!"A következő lépést tettem meg, felhívtam az 1400 -as számot és ott a hölgy megadott egy másikat.
Unom az egészet, hogy én telefonálgatok az elbaltázott rendszerük és a dolgozóik felkészületlensége és problémamegoldó hiányosságaik miatt!
Orvosolják végre a problémáimat, különben azonnali szolgáltatót váltok!
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
zoli62
addikt
Nem tudom, ki az, aki ráerőszakolja a szolgáltatókra ezt, mindamellett, hogy én is időtlen idők óta nem jártam postán csekkfizetés miatt, legfeljebb szökőévente egyszer. Sajnos még mindig a kézpénzfizetés a legelterjedtebb mód. A szolgáltató a maga részéről azzal tudná népszerűsíteni a papír nélkül számlát, ha például az áttérők számláján jóváírná ezt a csekkdíjat, akkor tényleg sokan meggondolnák akik csak megszokásból fizetnek csekken. ÍAmeddig ez nem így van, addg ez csak egy plusz bevételi forrás, és diszkrimnatív az előfizetőkre nézve.
-
bozsozso
őstag
válasz zoli62 #15629 üzenetére
Én szívesen alkalmaznám minden szolgáltatónál a csekkes fizetés elhagyását, de túl kevés az infó róla és őszintén megvallva azt sem tudom mit tegyek, ha megkapom a csekket és van mellette netbank szolgáltatásom amivel elvileg át tudom utalni a pénzt. Kevés a tájékoztatás és nem tudni merre induljunk el. Bár lehet csak én vagyok ilyen tudatlan. Fontos kérdésekre nem találok választ a szolgáltatók honlapján.
Általánosságban egy csekket hogyan tudok befizetni sima netbank átutalással?
-
1430
senior tag
válasz bozsozso #15631 üzenetére
Minden számla első oldalán rajta van vagy a K&H vagy a CIB vagy az MKB-s számlaszám, amire át lehet utalni a pénzt. Az összeg nyilván egyértelmű, és bár a neved alapján beazonosítható lehetnél, de mivel nem csak a saját számlád összegét utalhatod át (ha egyáltalán a te neveden van az előfizetés), ezért kell valami, ami alapján azonosítható, hogy hova kellene lekönyvelni a befizetést. Erre szolgál a T-Mobile számlák esetében a folyószámlaszám vagy amit a számlában is ajánlanak, a konkrét számla száma (a folyószámla száma praktikusabb, mert a legtöbb netbankba fel lehet vinni egy átutalási sablont, és akkor elég mindig csak az összeget megadnod, a többit az elmentett adatok alapján kitölti a netbank, és így nem kell egy hosszú számla számsort is pontosan begépelned).
Mellesleg ha megnézed, akkor ott van a számlában a csekk felett két mondat, az első azt tartalmazza, milyen adatokat adj meg ha átutalnád, a második azt, hogy mit kell megadni a bankodnak, ha csoportos beszedést szeretnél.
Összegezve, ha a szolgáltató az arcába tolná az ügyfélnek, hogy mit kell tenni, sokaknak az sem lenne jó, de ha megvan benned a kérdés, talán nem egy fórumon kellene feltenned, hanem közvetlenül a szolgáltatónak. Május 1-ig van idő, akár írásban is megkérdezheted, addig biztos válaszolnak.
[ Szerkesztve ]
-
-
bozsozso
őstag
Rendben tudomásul vettem, de a számla minden mondatát nem szoktam elolvasni. Sajnálom, hogy eltértem a tényleges kérdéstől teljesen. Ezekben a kérdésekben nem biztos, hogy a szolgáltatót hibáztatom. A papírmentesség oké, de még mindig azt mondom, hogy valamit minden esetben velem fognak megfizetettni a papírmentesség árán. A szolgáltatók már lassan semmit nem fizetnek.
Elnézést az offért.
-
Varszegig
veterán
válasz bozsozso #15631 üzenetére
komolyan nem értem a problémádat. Évek óta fizetem a dijnet.hu-n keresztül a upc-t, a az elmű-t, a főgáz-t (ez utóbbit nem kis harcok árán sikerült megoldani, mert mint kiderült minket, mint tigáztól átvett előfizetőket kb. leszartak, de némi balhézás, és energiahivatali panasz megoldotta). A legnagyobb örömöm volt, amikor a Telenortól átjőve tapasztaltam, hogy a t-nél ha nem is a dijnethez, de a vele teljesen azonos szolgáltatásokat nyújtó távszámlába kérhetem a számlákat. Ha tehetném az összes csekkemet ezekbe a "digitális archivumokba" kérném.
1. Nincs papír, nem a szekrényben fogja a helyet, hanem valakinek a tárhelyén, ha kell megnyitom, megnézem.
2. Nem kell postára menni, kártyával kifizetem és kész.Nincsenek illúzióim, pl. kisvárosunk vízműve sose lesz képes szerintem ilyen digitális megoldásra, de amit csak lehet szeretnék így fizetni.
Ráadásul a T próbált először kedves eszközökkel terelni mindenkit: 1500 ft kedvezmény, most épp 500 ft kedvezmény, akinek nem használ, az kapja a sallertMellesleg, 1430: múlt hónapban maestroval fizettem a számlámat a távszámlán, de a köv. havin nem volt 500 ft jóóváírás, mennyi az átfutása?
-
legenda
válasz zoli62 #15629 üzenetére
eltérő járulék, kezelési költség, támogatás...stb, persze arra értem, amit a szolgáltató fizet a különböző módokban befizetett számlák összege után, itt nem mindegy, hogy melyik kedvezőbb a szolgáltatók számára, melyik éri meg jobban!?!? csak tippelek, hogy a banki befizetés kedvezőbb, mint a postai, és talán gyorsabb is a pénz átfutási ideje!?!?
áttérés esetén van kedvezmény, minden regisztrált t-mobile és t-home számla esetén egyszeri 1000 ft!TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
pepe10.10
tag
sziasztok!
az lenne a gondom, hogy vagy 3 éve mikor bekötöttük a t-home-os internetet akkor ilyen ADSL es vezetékes f@st rendeltünk. nos, én most szeretném lecserélni a netet wifire, ezzel semmi gond sincs, viszont az internetnek a jelszava elveszlett. (ezt sms-ben küldték el, azóta az sms sincs meg) hogy tudnék uj jelszót kérni, hogy a régit nem tudom? milyen adatok kellenek hozzá? esetleg ha szólok a t mobilenak hogy cseréljék ki wifisre akkor kicserélik ingyen és uj jelszót is kapok? köszönöm a válaszokat !Laza vagyok szétesem, kezemben a GSM.
-
kenny123
addikt
Ikon 200ban ugye az eppeni adatforgalmam meg lehet lesni SMS-el. Ugyanígy az sms-t, illetve a hátralevő perceimet? Leszedtem a jailbreaket telefonrol, és így nem igazán tudom nyomon követni.
Köszi
yo
-
Nietzsche_
tag
válasz pepe10.10 #15638 üzenetére
Ez bár ide tartozik T-Home de azért röviden:
Cseréljétek le inkább az analóg vonalat digitálisra, s akkor ingyen és bérmentve cserélik az eszközt HGW-re (router+modem egyben).
Jelszót, meg ügyfélszintű jelszóval T-pontban, vagy akár telefonos ügyfélszolgálaton is lehet kérni, vagy ha ez nincs meg, akkor személyes ügyfélszolgálaton személyesen...
-
pepe10.10
tag
válasz Nietzsche_ #15640 üzenetére
bocsi, ezt kicsit kifejtenéd, hogy az analóg vonalat digitálisra?
Laza vagyok szétesem, kezemben a GSM.
-
Nietzsche_
tag
válasz pepe10.10 #15641 üzenetére
Technikai jellegű módosítás, a klasszikus vonalat le lehet cserélni IP telefonra (internet protokoll alapon menne) dícsomag maradhat ua. mint korábban, friss hűségidő viszont a váltás miatt szükséges - ehhez a típusú megoldáshoz ilyen eszközt szoktak adni, s meg lenne oldva a wifi gondod is.
-
bozsozso
őstag
válasz Varszegig #15635 üzenetére
Teljesen félre értesz. Mindegy mint írtam, mert teljesen elment más irányba az alap kérdéstől. De azért köszönöm mindenkinek a segítő szándékot valamelyest már jobban átlátom az egészet.
Én is támogatnám a teljes csekkmentességet, de amíg egyért le kell menni addig mindegy
-
djculture
félisten
Minden esetre T-mobile megint magát szívatja, mert rengeteg nyugdijasnak viszi ki a pénzt a postás számlája meg nincs és nem is ért hozzá.
Vagy ötven ilyen ismerős/rokon is azon gondolkozik hogy mit csináljon.
Nem igazán értik meg hogy miért kellene neki 142ft fizetni azért hogy a pénzt kifizethessék a T-nek. Másnem megszüntik az előfizetést pár tízezren. Nem kell a bevétel a cégnek úgyse. -
1430
senior tag
válasz Varszegig #15635 üzenetére
Februárban mikor fizetted? Mert miután kiderült a januári baki (kedvezmény helyett terhelés) visszavonták az akciót február elején. Most nem emlékszem a pontos visszavonási dátumra, de gondolom csak utána fizettél, ezért nincs kedvezményed.
-
PHM
addikt
Üdv!
Havidíjas előfizetésről szeretnék Dominóra váltani.
Hogyan tehetem ezt meg a legegyszerűbben?
Köszönettel: PHMMa olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
Nietzsche_
tag
Sétálj be egy T-Pontba (ez a legegyszerűbb). Feltételek: mivel egy előfizetéses szám megszüntetésével jár együtt az elkészült számlákat rendezni kell. Utólag még időarányosan kiszámlázzák ezen felül a tárgyhónapot is, ezt mivel a hónap lezárultát követően készíti el a rendszer - csak utólag tudod rendezni. Hűségidő nem lehet rajta, ha vannak aranykártya pontjaid azt be lehet váltani az átváltási folyamatba. Az átváltás egyszeri 2700 forintba kerül, ami egyenleg formájában a feltöltős kártyáról lebeszélhető lesz. Az 'átalakítás' dominóra, kártyacserével együtt jár (más elven alapuló kártya, ezért van szükség az új kártyára - a számod viszont ua. lesz). A régi kártya hálózatot már nem fog találni, de ha adatok vannak rajta (például telefonszámok), akkor azt még elérheted a későbbiekben is. 15-20 percet is eltarthat az átváltási folyamat, mert néha idő kell, amíg a háttérrendszerek szinkronizálnak (más háttérrendszerek kerül rögzítésre).
Kisebb csomag nem jelentene alternatívát a dominóra váltás helyett?
[ Szerkesztve ]
-
PHM
addikt
válasz Nietzsche_ #15649 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
A hűségidő tavaly lejárt, azzal nem lesz probléma.
A díjcsomaggal sem lenne, (ECO, emelt díjas szolgáltatások letiltva)
de másképp nem tudok gátat vetni a fiam költekezésének.
Hiába a többszöri fejmosás, az ígéretek, nem maradt más megoldás.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- APPLE MACBOOK PRO 2017 13"RETINA i5 8GB/128GB SSD , SILVER, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M AMD R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RX 7700 XT 12GB DarkFlash C285 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z690 Intel Core i9 13900K 64GB DDR5 2TB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 750W
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen