- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- TKSTAR TK905
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
piros pont a t-nek, illetve egy korrekt hölgyikének, az alábbiak miatt;
i4s 16gb telefont készültem ma venni, a főváros egyik nagy üzletközpontjában található nagyocska szolgáltatói kirendeltségében, ahol sajnos nem volt készleten. mondom erre az ügyintéző hölgyikének, hogy semmi gond, látom rendelhető webshop által, megrendelem majd úgy, és holnap már hozza is a futár, de lenne irányába egy kérdése/kérésem; micro sim kell majd az új telefonba, és elvileg webshop/futár újtán a sim kártya cseréje nem kivitelezhető, ezért szeretném kérni, hogy előlegezze meg nekem a sim kártya cseréjét, amire rábólintott, és percek alatt kicserélte!
azt követően, hirtelen gondolattól vezérelve átmentem a westend city center üzletközpontba, ahol még az apróbbik t-s üzletben is volt készleten adott telefonból, így ott meg is vásároltam, nem kellett a holnapi szállításra várni!
azért írtam le a fenti szösszenetet, mert néhány hete a havernak nem cserélték ki a sim kártyát úgy, hogy csak másnap akarta megrendelni a telefont...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest