- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas99
senior tag
A procid hozza a mai teljesen kozepkategoria sebesseget. Bar a fogyasztasa mar magasabb. A felso-kozepkategorias procik mar ket vallra fektetik a tiedet, szoval erzodik az ido mulasa, de altalanos felhasznalasra meg par evig jo lesz.
Egy csucsmodell mindig jobb vetel lesz 4 ev mulva is, mint egy kozepkategorias, mar csak a szoftvertamogatas es sebesseg miatt is. Fotozasban is jobbak maradnak a legtobbszor.
De a kovetkezo telefonom kozepkategorias lesz, az is biztos. -
Sakee
csendes tag
A kiadás szerint négy éves ( nekem augusztusban lesz 4) éves Realme GT 5g-m így is megeszi az összes mostani középkategóriás telót, nézem a számokat ,sebességeket. A csúcs procik mindig is kielemelkedőek, de hogy mennyire azt én sem gondoltam volna. Amúgy bizt frissítést is most kaptam a 14droid alapú UI-re, szóval adja. Amúgy jogos lenne,de már nekem is szemkiakasztó ,hogy talán lassan cserélni lehetne,de hát szóval nem. Viszont a másik a szenzorok és egyéb összetevők minősége is a csúcskészülékekben,mert azok is totál mások.
-
3-4 éves cucc... Nincs érdemi fejlődés.
-
aprokaroka87
nagyúr
Én úgy látom hogy egy ideje a G szériával a Mediatek a biztosra megy.
Bár szerintem CPU-ban lehetne előre lépés.
Cortex a76 helyett a78.
Meg azért normális 4k@30 fps hardveres videó gyorsítás sem lenne rossz, a G90T még tudta. -
janeszgol
félisten
Ezt a 10%-os teljesitmeny tobbletet siman megeszi egy OS upgrade. 60 ezer ft-ig elmegy ennek a hasznalata, felette nem.
-
mhydas99
senior tag
Jó látni, hogy alsokategoriaba került már ez az architektura. Viszont a kozepkategorian már illene egy komplett generációt ugrani. Az lenne a normális, ha egy 2 évvel korabbi csúcsproci lenne a mai kozepkategorian általánosan. Csak sajnos a 4 évvel ezelőtti csúcsteljesítményt nyújtjak a maiak. Ezen lenne már jó változtatni.
Habár az is tény, hogy a processzor tagok már sok esetben modern architektura épülnek a felso-kozepkategoriaban, csak épp a grafikus processzor az ami erős lemaradásban van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest