Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Legújabb szoftver mellett észrevettem, hogy felébred a kamera éles hangokra. Eddig ha elment a vonat az autó mellett nem fordult rá, már igen. Mondjuk sztem a dízelmozdonyra minden ráfordul.
-
judas13
veterán
válasz
Kolondrum
üzenetére
Akkor tényleg kétszer is meggondolandó ennek a beszerzése a használata akár lakóhely függvényében is, mivel rengeteg vesződséggel, de legalábbis odafigyeléssel jár, hogy ne érjenek majd "apró" kellemetlenségek egy indulásnál vagy valamikor a nap folyamán. Függhet mindez a napi használattól is és egyebek. Etetni kell ahogy írtad,
meg ennyi odafigyelést vagy inkább folyamatos törődést kér a rendszer, ami nálam legalábbis bőven nem érne meg annyit amit amúgy ráadásul pluszban (nem is) ad a végére talán. -
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
Nekem evidens a probléma. Én online is látom az autó akkufeszültségét és ha már az küld mailt/értesítést, hogy töltetni kell, az már baj. A fizikát nem lehet megbszni. Ha kiveszek az esetben 53Ah-s akkuból közel 15Ah-t /hét és nem autózok elég sokat (mellé az intelligens töltésvezérlő nem tolja bele az Ampereket ezerrel - ezt is mértem és monitoroztam már elő adatban) , akkor folyamatosan egy hervadt akkuval közlekedek, amit alapvetően nem látsz. Esetleg abból, hogy haloványabbam tekeri az önindítót. A gyári akkumnál nem töltöttem után csak extra ritkán, a vége az lett, hogy indítózás közben elsötétült a műszerfal, meg is sínylette ezt az akku és hiába töltöttem már utána, az indító áram kevés volt már. Az új akkunak a nagyobb Ah-s kapacitása sokat segített a dolgon, mert nagyobból veszek el , de a lényegen nem változtat, kis távon nem töltöm vissza. Minden nap Dunakanyar - Mátra távval nincs gond, de valljuk be nem mindenki megy ennyit.
És valaki írta Yt kommentbe, hogy hiába ad a 70mai mellé külső akkut és ezzel megy mondjuk kerek 24 órát, attól még a probléma fenn áll, mert nem töltöd vissza azt sem csak sok autókázással vagy ha azt az akkut töltöd. Viszont abban az esetben nem bántja az indító akkut. Ott csak a felvétel áll le, de valami 200k a csomag (egyébként meg lehet oldani otthon is az ilyen működést a 70mai csomagja nélkül). Nekem egyszerűbb az indító akkura kötni és tölteni mint még jobban bonyolítani a működését. Panel mellett lakva eszem ágába nem lenne ilyet venni, szimplán rálátva a működésével járó dolgokra. "Etetni kell."
Szerk: Senkit nem lebeszélni akarok róla, csak látom, h az olaszok sem értik mi történik. Naívan azt hiszik, ha elmegy a boltba meg éjjel is megy a parkolás, akkor is szipi szupi lesz minden. Hát nem.
Az üzemeltetéséhez kell egyfajta hajlandóság az fix.Egyébként kb 24 órát tudna folyamatosan parkoló üzemmódban lenni nálam és lekapcsolna, de még az autó indulna. Utána otthon egy éjszakai töltés legalább kéne az akkunak. 24 óra parkolás kb 14-16Ah-t vesz ki az akkuból . Számít mennyit vesz, van e esemény. Nálam további fogyasztók is vannak, de a kamera a fő vonal.
-
Reptéri parkolóba nem ezzel megyünk, olyannal amit nem féltek. Még tán soha nem hagytam tartósan idegen helyen, de ha magára hagyom akkor sincs gond. 11.7V-nál elveszi a tápot a kamerától. Ugyan éppen beindul még az autó, de nem maradok ott. Meg magán a kamerán is be lehet állítani hány órát legyen parkoló módban. Nincs korlát - 4-8-12-24 óra. Nekem UP03 Kittel megy, azaz nincs 4G. (Az to much sztem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B850 GAMING X WiFi + Ryzen 7 9800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6000MHz
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- Intel Core I9 14900KS - 24mag/32szál - Eladó!
- Apple TV 4K 2021 32 GB (A2169)
- Új, Gamer félgép - MSI PRO B850-P WiFi + Ryzen 7 7800X3D + Kingston FURY 2x8GB DDR5 5600MHz
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
meg ennyi odafigyelést vagy inkább folyamatos törődést kér a rendszer, ami nálam legalábbis bőven nem érne meg annyit amit amúgy ráadásul pluszban (nem is) ad a végére talán.