-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busaboy
aktív tag
Sziasztok. A helyzet a következő, új előfizetöként részletre rendeltem egy 110ezres tv-t Mobil M díjcsomag mellé. (Nem tv-vel akarok telefonálni)
Meg is jelent, hogy 30.000ft mobilelöleg amit a futárnak kell fizetnem ezzel nincs is gond.Tudom, hogy majd telefonon egyeztetnem is kell velük. Kérdésem, hogy változhat-e a mobilelőleg összege? Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Nincs elmaradásom sehol, sőt előfizum sem. Egyébként 2x beszéltem már velük más ügyből kifolyólag és rákérdeztem erre. Mindkét ügyintéző mást mondott. XD Szokás szerint. Azért gondoltam, hogy itt érdeklődöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- - 73% A+ Thinkpad T14 / erős akku! gyárilag Magyar / 14" FHD / r5-4650u // 32/256G / +SZLA +GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP Thunderbolt 4 kábel
- XIAOMI Mop 2 Pro+ robotporszívó
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest