Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Android szakmai topik
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
Aktív témák
-
Kasza08
őstag
motorozásban, olcsó benzinben, jó időben, gumifában gazdag, balesetmentes új évet kívánok mindenkinek!

-
SzalaiG
addikt
BUÉK!!!
Köszönöm a segítségeket! Jövőre veletek ugyanitt meg a pálya szélén!

-
[Vazz]
tag
válasz
Zolee_70
üzenetére
Most egy-két dolgot nemértek. Azt írod hogy a tegnapi protektoring ami 11-kor már elfogyott megint akciós. Ezt te hol látod? Az oldalon egyértelműen jobb felső sarokban nagy betűkkel DEC 30 jelzés látható ami feltehetően DEC 31.én már nem érvényes. Az hogy elvitték előled az valóban bosszantó lehet, de a shox 10-kor nyit, tehát ne csodálkozz.
-
Zolee_70
senior tag
válasz
[Vazz]
üzenetére
Ne haragudj, de mennyire legyek "élelmes"? Autózok 120 km-t oda-vissza, állok sorba 30 percet, hogy bemehessek a semmiért, Aztán meg azt látom, hogy ami előző nap elfogyott, megint akciós. Tudod a kurva anyjukkal szórakozzanak b+.
Ezt kéne itt Magyarisztánban beszüntetni:a rohadt sok csalást és átbaszást, meg a mutyit.
Nem élelmesnek kell lenni, hanem tisztességesnek. És nem sajnálom a Shox-ot, kb. most árulják reális áron a cuccokat (és nem fizetnek így se rá, hidd el). -
[Vazz]
tag
válasz
Zolee_70
üzenetére
Nézőpont kérdése.
Én személy szerint örülök hogy NAGYON JÓ árakon tudok venni jó cuccokat egyszer egy évben. Tavaly is vásároltam ebben az időszakban több dolgot nagyon sok tízezret megspórolva, és valószínű az idén is fogok.
A shox nem ígérte hogy kimeríthetetlen raktárkészlete van, és ilyen árakon nem csoda hogy nyitás után pár perccel elkelnek az akciós cuccok. 10-kor nyit, tessék odaérni időben és akkor van némi esélyed. Az hogy nem percrekész a honlap háááát,,,, hol az? Egyébként nem szokták fennhagyni az előző napi akciós dolgokat, gondolom most a szilveszter miatt csúsztak. Lehet a onlájn munkatárs ma már inkább mulat mint melózik.
Egyszómintszáz, ne jelentgessünk már senkit sehova pláne ezért pláne a shoxot pláne mert jó árakon árul, hanem legyünk kicsit élelmesek és inkább örüljünk hogy ilyen is van. -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Szerinted hanyagságból szarul csinálnak meg motorokat, rossz gyújtás, meg ilyesmi?
Nyilván nem. De minden legyártott blokk kicsit más. Úgy olvastam, hogy + - 5% eltérés is lehet a teljesítményben, ami gondolom az éppen használt anyagok és a pontatlanság (ami minimális az én szememmel) okozhatja. Nyilván nem rakják mindegyiket fékpadra és lövik be rá az injektor térképet. Vagy javíts ki ha tévedek.
Gondoltam, hogy nem tartalék van a szupersport gépekben, mikor 2 évente 1-2 lóerőt tudnak hozzátoldani a japán mérnökök
meg 1-2 kilótól szabadítják meg őket. -
Zolee_70
senior tag
válasz
TayRol
üzenetére
Vigyázzatok a Shox-al. Tegnap 11-kor már "sajnos" elfogyott protektoringek ma is akciósak a honlap szerint (és van belőle 7 db...). Reklám és néphülyítés, de mondhatnám csalásnak is. Ezért már megb...szták már a Tescot és az Auchant is több millió forintra (nem valós hirdetés miatt).
Érdemes lenne szólni a fogyasztóvédőknek... -
-
Gaboman
nagyúr
Ismerősöm gépe,nagyon állat,élőben még durvább,én videóztam!

-
Boci_83
őstag
Holnap olyan jó akciók lesznek a Shoxba hogy sírva fakadok!

-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ne vedd túl komolyan, de te értez hozzá, mi meg.. ok, én spec semennyire, szóval nekem minden észrevétel jól jön meg tanács

csernusnak jó vagyok én, szélsőséges a pali, de mennyire igaza van az esetek 99%-ban.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Integra
üzenetére
neeee. Az nem jó. Csernus egy szélsőség. Nem szeretnék az lenni, bár ezek szerint sikerült. Nekem inkább az a szélsőség, hogy elméletben eljátszogatunk ezzel-azzal, meg irogatunk és ez annyira nem gáz, csak tényleg ne írjuk le ezeket, hogy így meg így van. Mert egy nagy elméleti topic lesz az egészből, és igen komolytalanná válik. Vagy szagoljunk hozzá ahhoz, amihez hozzászólunk. Vagy ne szóljunk hozzá, hanem kérdést is fel lehet tenni, ha fingunk sincs dolgokról. Aki nem tud arabusul ne beszéljen arabusul.
Annyira nem vágyom arra szerepre hogy ezt figyelgessem, mert kicsit felránt. Azért ránt fel, mert mindenhol ezzel találkozom. Homály... -
Picco
addikt
jonagy akcio-k a shoxban:
ha valaki jar most arra es hajlando lenne elhozni nekem egy kupakot akkor csorogjon ram
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Naná. Nincs két egyforma teljesítményű blokk sem jóformán, ami kijön a gyárból.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Persu:én is azt hallottam,hogy két egyező blokk,kipuff esetén is van,hogy különböző térkép lesz a fékpados állitás végeredménye.
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
te vagy a topic szakmai terminátora, a mi csernusunk

de asszem nem bánjuk, legalább helyre raksz mindegyikőnk, ha ordas hülyeséget mond
-
Topiccsendőr
addikt
Az internet újabb áldása. Alikám. Gyöngyszem amit elkövettél. Műkedvelő magatartás párosult az agyi aktivitással.
. Először is. Szerinted hanyagságból szarul csinálnak meg motorokat, rossz gyújtás, meg ilyesmi? Neem. A rendszerrel a környezetvédelmi előírásokat iktatod ki. Ennyi. Nem tartalék van a motorokban, nem hanyagságból csinálják ilyenre a nyomatékgörbét. De mielőtt vélelmezel valamit esetleg meg kellene vizsgálni, hogy legyen róla véleményed, nem? Mert ez így csak homálykodás. 
-
DigitXT
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
A courageous man stops two thieves on a motorbike by throwing his bike against their vehicle. The two criminals have robbed a woman's purse moments earlier on the street.
-
runner 125
nagyúr
Ezt meg miért, vagy mi?!

-
ALI_G
veterán
válasz
Gaboman
üzenetére
Az új rendszer és hozzá állítás az már más, ott nyilván van teljesítmény növekedés, vagy legalább kisimul a nyomaték görbe, mert egy szalagról lekerülő gépnek se tökéletes a gyújtása. Mindegyiket egyedileg kellene beállítani, csak az sok pénz. Bár azt is elképzelhetőnek tartom, hogy egyes szupersport modelleknél mikor lejön a szalagról, akkor 2 perc alatt még állítanak kicsit a térképen, 60 percben belefér japánéknál

üdv. BlazR, melyik a tied?
-
GabN73
addikt
Sziasztok!
Keresek egy félig meddig leamortizált 250es ETZ-t akinek akad és megválna tőle olcsón az kérem jelezze!
Lehetőleg Nyíregyháza és környéke illetve Debrecen és környéke....Bár postán is feladhatjátok,de a pk-t fifty-fiftybe toljuk
-
BlazR
tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
szép
Pesten hány fok volt? -
Picco
addikt
ma nagyon szep ido volt gyöngyösön, kedvem lett volna motorozni :/
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ja ez elég vicces
nem mintha megérezni az 5-6 lóerős többletet.
Ha gyenge a paci, akkor erősebb gépet kell venni. -
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
+
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Gaboman
üzenetére
Igazából rengeteg mindentől függ egy teljesítménymérés. Picit kopott a láncod az is tud -3 lóerő lenni. Vagy felteszel egy jobb minőségű gumit, az meg hozhat 3 lóerőt. Ha normálisan karban van tartva a motor, több teljesítményt nyersz, mintha locsolnál rá százezreket, gumin meg minden máson meg spórolnál, ahogy általában csinálják az emberek. Egyébként meg tényleg nem nagy dolog utánanézni, hogy mennyit is hoz bármilyen rendszer, vagy slip on, csak felületesek az emberek, és egyből harapnak mindent amit eléjük raksz. Elhiszik, hogy vannak csodák. Bosszantó.
-
emre
veterán
válasz
Boci_83
üzenetére
Vezetéstechnikai Tréning Szombathelyen. Van ilyen jellegű oktatás kis hazánkban is ráadásul a linkelt, szombathelyi ingyenes. Egy alkalommal voltam már, szerintem nem hülyeség.
mod:
bővebb info itt -
Boci_83
őstag
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Aha,csak a fura hogy az FS650 meg kevesebb.
És gyárilag alapból nagyobb a teljesítménye mint a 660nak.
De végül is nem a számadatok a fontosak nekem hanem mondom az érzés amikor kipróbálod a kettő közti különbséget!
Ettől függetlenül tényleg sokan írnak túlzásokat. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Itt úgy néz ki,de nem keréken mért erőt ír 65nek?
Mert gyárilag 62LE de nem keréken!
Ha viszont 65ad le kerékre az igencsak szép! -
Gaboman
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Daniel Alves Köszönöm!
-
Daniel Alves
őstag
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Fene se tudja pontosan mennyi az annyi,én azt tudom hogy amikor a gyári rendszerem ki lett cserélve sport cuccokra,teljes rendszer+fúvókázás és légszűrőház módosítás alulról érezhetően erősebb lett,nálam ez számított az érzés amit nyújtott!
-
Gaboman
nagyúr
Sisakkamerák milyen áron vehetők?
-
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Igazából a nyomatékon látszik meg a különbség jobban,ott is alsó és középtartományban.
Nekem is anno kipufogókészítő ismerősöm ezt mondta,jobban nyomatékot ad pluszba a sportrendszer. -
Gaboman
nagyúr
Itt néztem!
-
Topiccsendőr
addikt
Néhány adat (LE):
stock-->akra
R6 '05 slip on 107,9 -->109,7 Racing system: 111,1
GSXR 600 '06 slip on 111 -->114,4 Racing system: 115,6
ZX 6R '05 slip on 115,4--> 118,5 Racing system: 120,3
Husky TE 450 slip on 45,8 -->46,1 Racing system: -Asszem jól látszik, hogy egy slip on ennél az egyhengeresnél kb 0,3 LE növekedést okozhat...
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Gaboman
üzenetére
Az úgy jobban hangzik. De rá kell locsolni párszázezret fékpadozásra, meg a kipuffra és a beállításra, mindösszesen 5-6 lóerőért. Nagy a valószínűsége hogy fékpadot nem is látott, csak otthon ráb*szta a rendszert meg a szűrőt és akkor már 72 lóerős. Nah ezektől vagyok teljesen oda.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Én nem azt mondtam hogy a 62LEből ténylegesen kifacsar 72LE egy rendszerrel és szűrővel.
Nagyjából 66-67LE lehet ha 10%ot rá tud tenni. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
A hirdetésben tudod mit felejtettünk mindketten,hogy nem 2dob hanem teljes Titánuim rendszer,azért az más végeredményt szül!
Akropovic oldalán néztem a hivatalos tesztjeiket dobokkal és teljes rendszerekkel.
A Végdobokkal maximum 2-3lóerő kapható,teljes rendszerrel 65Leből 71hoztak ki SXV550nél. -
Topiccsendőr
addikt
Megbízhatóság...
ez nem egyszerű. Új motort manapság kinézetre vennék, semmi mással nem foglalkoznék.
Kérdezgetnék valakit valmiről? Véletlenül sem. Misztikumokat mesélnek emberek. Belekérdezel valamibe és mindegyik elkezd homálykodni. Ki akartam én is deríteni jónéhány típusról ezt-azt.
A típushibákat lelheted fel topicocban, azt is nagy melóval. Ehhez melózni kell. végigolvasni sok-sok hsz-t. Igazán nagy felületesség feltenni egy kérdést egy topicban és ha valaki mond rá valamit, azt vakon elhinni. Egyrészt két embernél nem ugyanaz az üvegelés. Nem ugyanazt jelenti. Ez vicces, de tényleg így van.
Egyébként meg volt egy felmérés, hogy nálunk egy használt japán motornál 3* több meghibásodás van, mint más nem ilyen csöves országban. Ez elárul valamit erről az egészről. Használt motornál ugye használatfüggő az egész. Minden attól függ, hogyan használta az előző tulaj/ok. Nem a márkától. Még egy szutyok ETZ is tud megbízható lenni, ha normálisan van összerakva, szakszerűen van leszervizelve. Erre itt az én élő példám. 3 versenyszezon végig üveg, bontatlan blokk. Ezek után ha valaki azt állítja, hogy gyárilag megbízhatatlan bármelyik japán sornégy... -
Gaboman
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Egy jó dobbal és szűrővel kb 2-3LE maximum,egy teljes rendszerrel szűrő,fúvókázással,5-6 talán.
Az a motor úgy ahogy dupla csővel van a képen kb 65-67 között lehet. -
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Hol erdemes tanacsot kerni? Marmint megbizhatosagot illetoen.
Mert ugye kinezet, praktikum, etc. -- ezeket mindenkinek maganak kell eldontenie.
-
Vegre szep lett ez a motor is.

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
keszegduda
üzenetére
Fórum alapján formált vélemények megbízhatatlanok és felületesek. Ez az internet áldása, hogy mindenki pelepofázhat, az internet átka pedig, hogy mindenki pelepofázhat. Vagyunk néhányan, műkedvelők, hozzá se szagoltunk bizonyos márkájú/típusú motorokhoz, és osszuk az eszet? még az sem biztos támpont, akinek pont ez a típusú motorja volt. Csak a nála történteket tudja leírni, ami támpont tud lenni. Márktopicocban tudsz utánaszagolni a típushibáknak, de ott meg mindegyik el van szállva a saját járművétől, úgyhogy az is egy igen torzított információ. továbbmegyek. fórumon tanácsot kérni, "milyen motort vegyek" kérdéssel, szerintem headshot kategória.
-
Kasza08
őstag
nya, meg volt az idei utolsó, karácsonyi motorozás
Nagyon jó idő van, powereztem is egy kicsit. semmi nem nyugtat meg jobban, mint a motorozás. bármilyen bajra megoldás, nő, suli, család. de gondolom ezzel mindenki így van
-
keszegduda
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Az egy dolog hogy valamit leírok mert csak hallottam ilyeneket és ezt veszem alapul ami nem mindig jó támpont. Valaki erre valaki arra esküszik netán más márka mellett van, elég nehéz helyzetben van ilyenkor az ember hogy a lehető legjobban mérlegeljen. Nyilván akkor köze nincs a költségmentes motorhoz...
Információkat gyűjtök ahhoz hogy kivesézzem mit/miért érdemes venni és ebből talán ki is derül hogy mi a célom. -
keszegduda
őstag
válasz
NINJA_V
üzenetére
Nekem is megvan a komplett kézikönyv a gépen, csak még nem kukkantottam bele és persze nem is mondtam hogy kitaláltad.
Viszont a gyártó gondolkodik és nem bízza a véletlenre a motorjait és a jobb a békesség alapon ezt írja elő, ami nálam akár többszöröse lehet, mivel nem nyírom a motorjaimat.
5-10 ezrenkénti periódushoz viszonyítva kő keményen durva, pedig nem SXV-ről beszélünk...aminél szerintem érthető.
Szimplán kiakadtam a témán, ennyi. -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ja igen, persze gumit széteszi az idő. Főleg a szoc. kelet német minőséget
125-ösön nekem is kellett cserélni vmelyik tömítést, sokaktól hallottam első teló gumigyűrűjéről
űTúl komor vagy mostanság, guríts le egy páleszt

-
Topiccsendőr
addikt
Ki lenne az a balfék, amelyik hamisítaná. ennél rosszabb anyagokkal már nem menne. egyébként szép. a felnik túl fényesek, acélnak tűnnek, nem alunak, de még az is lehet kipolírozta, és akkor gyári alu. de az idő vasfoga az összes gumialkatrészt üvegkeményre rágta az fix. tömítések stb. műszakilag gyári állapotról nem beszélhetünk. Egyébként meg annyi a különbség a sima meg eközött, hogy ez kapott egy olajpumpát, tehát különolajozású. Azt csókolom.
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ETZ t nem hamisítják.
Kitudja
De én arra gondoltam, hogy gyári állapotú, vagy csak annak állítja? -
Kasza08
őstag
Én azt mondom néked, motoros barátom, motorozás nélkül szart sem ér a karácsony!
ezt kaptam sms-ben fatertól. Ma pedig az ajtóban 22°C van, száraz aszfalt, minimális szél, és sehol egy felhő. Mire enged ez következtetni?
Visszateszem az akksit és uccu neki!
Oh, fakkjú, nincs fagyálló a motorban
így meg nem kockáztatok meg ragadást

-
Picco
addikt
válasz
keszegduda
üzenetére
szerintem amire te gondolsz az az xr650L, az kb 40 paci

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
keszegduda
üzenetére
Ezt a tartósság jegyében született sztereotípiát soha nem fogom megérteni.
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB eladó! 100% akku, 2026.11.11-ig apple gar
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem modositottak a honlapon
az meg hogy hangos, vitán felül áll

úúú, de tényleg 

Ragadás fétisem lesz, amíg ezzel fogok motorozni...
De én arra gondoltam, hogy gyári állapotú, vagy csak annak állítja?
így meg nem kockáztatok meg ragadást