Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
SzalaiG
üzenetére
jelenleg nekem is, de majd később úgyis veszek.
az a baj, hogy elvagy tévedve.
a honda annak csinálta ezt a motort, aki kitud fizetni érte 4 millát.
és a legtöbb vfr nem mo-n fog futni, a magyar piac nem piac. ezt kéne már elfogadnod.
itt meg egy felnőtt, jól szituált faszi egy havi fizujából megveszi a vfr-t, ezt kéne megértened. ők a célcsoport, nem pedig te vagy én.
te hármat se fizetnél ki érte, mert azt is sokallanád érte. -
Nippon
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Nekem nem kell mesélned az Intiről sem a VTi Civic-ekről, pontosan tudom, hogy milyenek, nekem is volt, és a mai napig vannak Integák a környezetemben. Azért nem jó a hasonlatod, mert az Inti, rommá van hegyezve. Olyan technika és minőség ami mai szemmel is megkérdőjelezhetetlen és egyedülálló a maga nemében...
A CB nem ilyen, finom szerkezet, de semmilyen értelemben nem kimagasló.na így vagyok a nagy cb-vel is és ezért kerül annyiba amennyibe. a cb ugyanilyen főnyeremény, csak két keréken.
nekem nem éri meg hogy veszek valamit olcsóbban, aztán szervízben szopok meg alkatrészcserékkel. nincsen erre sem időm, sem energiám. inkább piaci ár felett veszek valamit, de az nyújtsa azt amit én elvárok és úgy ahogy azt elváromSzerinted egy 1200-es Bandit kevésbé megbízható, mint a CB? Mert nem igazán értem, hogy mire mondtad

-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
jaja.

de a Hollandok sem olyan hulyek. -
TayRol
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
10 év és közel 100e km után a hátsó hosszanti lengőkarjaimban a két nagy szilent kezd repedezni, most vettük észre tüv vizsgán. mutass még egy autót ami ezt így tudja ebben a kategóriában. egyet se fogsz találni.
mutass meg egy helyet nalunk, ahol ezt vizsga elott megnezik.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Integra
titán
válasz
Nippon
üzenetére
szerintem meg nem teljesen van így, és pont az intim jó példa erre. nem kell túlmisztifikálni az integrát sem, mert alapvetően egy civic platform. de! és itt a de..
hallatlanul jól megmunkált, végtelenül precíz ksi mechanikai csoda az egész. minden tökéletesen működik mindennel, a motor, a váltó, a hajtás, tökéletesen harmónizál, elpusztíthatatlan, 100e km után is olyan a váltóm, hogy miután átadtam egy körre a porsche szervíz vezetőnek, csak pislogott, hogy milyen váltó van benne, milyen a hangja és elsőkerék hajtás ellenére milyen kanyarban. elvolt képedve. túlárazott volt 10 éve a maga 7 milliós árával? hogy 10 évesen is megkapok érte itt majd 4 gureszt? ja, lehet..
de a minőség az elvitathatatlan, hogy átvan gondolva, meg is lett ennek megfelelően építve és nem spórolták ki az anyagot az alkatrészekből.
10 év és közel 100e km után a hátsó hosszanti lengőkarjaimban a két nagy szilent kezd repedezni, most vettük észre tüv vizsgán. mutass még egy autót ami ezt így tudja ebben a kategóriában. egyet se fogsz találni.
nincsen idegeskedés, nincsen para, vannak kiszámítható és kalkuláható költségek, maximáis megbízhatóság, ordas nagy örömmel és praktikummal.
na így vagyok a nagy cb-vel is és ezért kerül annyiba amennyibe. a cb ugyanilyen főnyeremény, csak két keréken.
nekem nem éri meg hogy veszek valamit olcsóbban, aztán szervízben szopok meg alkatrészcserékkel. nincsen erre sem időm, sem energiám. inkább piaci ár felett veszek valamit, de az nyújtsa azt amit én elvárok és úgy ahogy azt elvárom.
megmondom őszintén, hogy a vfr-ben nem bízom ennyire mint a cb-ben. -
Nippon
őstag
válasz
Integra
üzenetére
SzalaiG:Emelhetik az árát, csak ki fogja megvenni....
Integra:Banyek itt senki nem tud a sorok között olvasni? Tudod jól, hogy nekem is bejön a vas (persze kizárólag a Naked) egész egyszerűen én nem látok benne semmit, csak egyszerű de jó motort. Egyetlen alkatrésze sem indokolja a magas árát, akkor már felhozom példának az új VFR-t, na az százszor inkább megéri az árát, mint a CB.
-
Integra
titán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
igazából én nem is értem az összehasonlítást, de nem is érdemes foglalkozni vele.
-
Integra
titán
válasz
Nippon
üzenetére
téged sem értelek, foshalomnak tartod, de azért veszel egyet. mit mondasz arról amit tényleg szeretsz? fostrágyaszarkupac?

oldschool kiforrott maximálisan megbízható és jóindulatú motor, amin a krómozott alkatrészek is fémek és nem műanyagok, óramű precizitású, összehangolt szerkezet, amin olajcserét és gumicserét végzel és szevasz.
az, hogy hogy néz ki, ez meg erősen szubjektív.
azért a 2008-as modell minden tekintetben rendben van, és jó áron meg lehet már csípni, minden környezetvédelmi előírásnak megfelelve. -
TayRol
nagyúr
válasz
bajnokpityu
üzenetére
eljen a ducati!

-
TayRol
nagyúr
majdnem eltalaltam akkor.

-
-
Picco
addikt
válasz
Nippon
üzenetére
asszem ma veszek egy baltat es nekiallok az XTnek, hatha cb1300 lesz belole

kicsit szerintem tulsagosan kritikus vagy a cb-vel szemben, meg kicsit eros jelzoket hasznalsz pl.: foshalom....van akinek az az alma h vesz egy ilyen motort mert ez jon be neki es megtartja iteletnapig...de neked csak foshalom..
miert is? mert nincs benne az ossszes baromijolhangzo ujitas/marketingduma? szerintem az a motor anelkul is eleg jol megy
kicsit oldschool meg stb, de nem is verpistike ala valo. -
TayRol
nagyúr
válasz
Nippon
üzenetére
szegeny cb-nek az a pech-je, hogy van (volt) a bandit 1.25 (1.2), akcioban majdnem felmillioval olcsobban, es az emberek inkabb azt veszik (vettek). ha nem lenne bandita, a cb sokkal sikeresebb lenne szerintem. mert amugy nem 'olyan' draga, csak a konkurenciahoz kepest.

-
Nippon
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Melyik motor? Pl a sportmotorok ára jobban közelít a valósághoz (na nem a listaár, az nem jelent semmit) Ott legalább megdolgoztak a mérnökök a pénzükért. Akármilyen jó is a CB 1300, akkor is egy baltával faragott ősmotor, egyetlen "nemes" alkatrész nincs rajta. Pont ezért semmivel sem tartom jobbnak egy 1200-es Banditnál, és nem gondolom, hogy ennyivel többe kéne kerülnie.

Ettől még veszek egyet... -
TayRol
nagyúr
válasz
Barohawk
üzenetére
szia!
biztosan megeri behozni? en is nezegettem mostanaban a kinnti arakat, de a regadoval egyutt kb. egy szinten vannak. max. 1-2 modellbol kinnt (Nemeto.) nagyobb a valasztek.
mod: ja palyamotor. hat, aztat nemtudom.
de szerintem itthon is lehet 'hobbicelra' olcson motort talalni. bar meg nem kerestem. -
Barohawk
aktív tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
cbr 600-asom olaszból van és 20.000 lemotorozott km után szerencsére nem volt nagyobb gondja.
Viszont kellene pályagépnek valami olcsó nagymotor
Ezért érdeklödöm. -
Integra
titán
válasz
Nippon
üzenetére
nem kötekedés képpen, de nézz rá bármelyik motorra ma.
melyik indokolja az árat, ami rajta van? mindegyik megvételkor veszít kapásból 20%-ot az értékéből.
12ezer euros motort 1 évesen már 8ezer körül megkapni. olyat, ami még csak 10e km-t se ment. ez van. az elavult foshalommal meg nem tudok vitatkozni, nem is kívánok.
-
Barohawk
aktív tag
Sziasztok
Én is motoros vagyok egy CBR 600 F2-est nyúzok.
Amit szeretnék kérdezni töletek tudtok-e ausztriai vagy olasz kereskedoket ahol nagyon kedvező áron lehetne motorhoz jutni.
Segítségeteket köszönöm -
Nippon
őstag
Felejtsd el gyorsan, ha nem akarsz sírást. A Buell a mérhetetlen szopásra éhezők gépe... Nálam volt kölcsön, tetszett, élveztem is de azért dobott egy check engine-t, és megette az összes olajat az 5000 km-ert futott blokkjával. A gyújtás is szarakodott.
Találkoztam egy Ulysses-es kollégával a benzinkúton, ő is mesélte, hogy sok gyíkja van a gépének. Megnézte ő is az olajat, abban sem volt egy csepp sem, legalábbis a pálca csontszáraz volt. 1,2 liter olaj van az 1.2-es blokkban...
Keress valami mást, tényleg! -
Nippon
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Nem a dömpingáras motorokról beszélek, hanem arról, hogy soha nem ér annyit a CB amennyit van pofájuk elkérni érte. Nekem is tetszik, meg jó is, de valójában egy elavult foshalom. Semmi nem indokolja, az árát. Ezért nem is valószínű, hogy emelnek az árán ha kijön egy frissebb. De úgysem fog...
-
-
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
szerintem is.
de azt hiszem ennél a generációnál már marad így, mert ahhoz az egész motort átkell programozni, dög nagy meló, meg gondolom az új cb (ha lesz..) akkor már euro4 lesz meg minden új lesz rajta. talán a blokk marad, de nem tartom kizártnak az aluhídvázat sem. mondjuk pár kg mínusz azért nem lenne rossz -
TayRol
nagyúr
válasz
FABRICIUSZ
üzenetére
mindenkepp kiprobalja majd, csak a mostani 650-esbol kiindulva magas neki. amugy 170 centi.
-
FABRICIUSZ
tag
válasz
Integra
üzenetére
1300 cm motorkerékpár 126 lóerő = alacsony fogyasztás // alacsony fogyasztás = 1300cm motorkerékpár 126 lóerő.
Sehogy nem tudom összerakni .
Csak Al Bundy it tudom idézni ( nincs szervókormány , 5 gallont eszik 100-on a fék se jó , kit érdekel . Hihihihihi )

Csak hülyéskedek .
-
FABRICIUSZ
tag
válasz
TayRol
üzenetére
Jól néz ki az biztos .
Az ültetés nem biztos hogy kellene csalós az ülés kialakítása, lehet inkább ráültetném a nejedet egy ilyenre vagy épp pont erre a mocira. Igaz férfiként én 168
vagyok és( igaz nem teli talpal ) nem gond az 1200 sem . A volt 600-as om jóval alacsonyabb és az ülés is alacsonyabb és puhább volt. -
Integra
titán
válasz
FABRICIUSZ
üzenetére
én eltudnék fogadni a cb1300-on is egy hatodik fokozatot a fogyasztás csökkentés miatt

ettől függetlenül tény, hogy 5 fokozat is bőven elég annak a gőzmozdonynak. -
FABRICIUSZ
tag
Micsoda marketing mondat (ellenben az 1200 köbcenis tesvérrel, mely csupán 5 fokozatú váltóval rendelkezik). Volt 600-as om és van 1200-em és ugye nem kell említeni hogy az 1200-es en 5 fokozat is bőven elég , Nem kell váltogatni , csak gázt adni ha előzni akarok .

-
TayRol
nagyúr
es ez a suzuki szerintetek? kutyacsonttal leultetnem egy 3 centit, oszt jovan.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
ahh , nekem az nem kellene. a biciklim nagyobb.
asszony duki manias, miota meglatott 3 eve egy piros monsteren egy lenyzot, o is azt akar. csak ezeket mar az elejen kizartuk, mert nem bizom a 10 eves olasz motorokban.
te nem krav-magaztal? asszony erre jar mar nemtom miota, es engem is csabit... -
TayRol
nagyúr
Ducati Monster 600-rol valakinek tapasztalata?
-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Vicc.
Mondjuk van 2006-os, feketevazas GT650S 560e-ert, azzal azert nehez versenyezni. -
TayRol
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
azert irtam idezojelben a kinait. de legyen koreai.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
szok kici oco

-
TayRol
nagyúr
nem hiszem, hogy ez lesz, asszonynak nem tettszik a neve es nem akar `kinai` motort.

maradtak a vegen az 500-asok (eees esetleg a cbf 250...): gs 500 (leghutes), cb 500 es er5, (mindketto vizes es mind karbis).
szerintem a jovo honapban elkezdunk nezegetni, de szvsz az unnepek miatt csak januarban lesz erdemleges dolog. ha van valami fejlemeny, irok.

mar csak egy szakit kell szereznem, aki eljon velem megnezni a vasakat...

-
ALI_G
veterán
Láttatok most valamerre nagyobb akciót? kesztyű, sisak, bőr ruha?
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

vagyok és( igaz nem teli talpal ) nem gond az 1200 sem . A volt 600-as om jóval alacsonyabb és az ülés is alacsonyabb és puhább volt.