- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
ALI_G
veterán
válasz
dave93 #26163 üzenetére
hú
hát az ilyen gépeken talán már csak a gyártási szám eredetiegy eredeti martin dob se két fillér. Ez ilyen tipikusan összekókányolt.
anno engem is szoptani akart egy ürge, hogy 600-as CBF-be CB600F blokkot rakatott, németből behozott stb. Óriási kókányolás megy itthon.
Jó motort venni csak sok pénzért lehet és / vagy ismerőstől, ismert előélettel.
kb. ha alföldi gyerektől veszel akkor az fél életét nyél gázon töltötte, ha meg hegyitől, akkor csúszott mind a 6 oldalán életében -
.mf
veterán
válasz
dave93 #26163 üzenetére
Hát ha ez neked nem gyanús...
Nem tűnt fel?
Akkor tipp: űrméret és az utolsó mondat.
600 cm3 és A korl? Ha ekkora nyilvánvaló baromságot mer bekamuzni, akkor egy szavát sem szabad hinni.
Továbbá: streetfighternek gyakran az olyan gépeket építik át, amik korábban már ripityára lettek törve, és 0-ra leírva. Még ha látszólag egyben is maradtak a baleset után, attól még a váz deformálódhatott, a blokkban maradandó károsodás eshetett.
Ha mégsem, akkor pedig lopott. -
ALI_G
veterán
válasz
dave93 #26159 üzenetére
ja most kezdem érteni, 4. nekifutásra, hogy 350.000 Ft alatt és 500 ccm feletti motor
hát öreg, kösd fel a gatyád, mert itt a fórumon csak hideget fogsz kapni. Nem tudok tapasztalatból beszélni, de értelmes motort ennyiért nem fogsz kapni ilyen paraméterek mellett.
mod: én a mondó vagyok, hogy duplájáért már lehet kapni olyat, amire nem kell rákölteni egy fél vidéki nyaraló árát. sorry
-
-
feca81
aktív tag
válasz
dave93 #14044 üzenetére
nehez megmondani. tudni kene,mit jelent a felujitott allapot.
pl nalam hengerfurast,dugo,csapszeg,gyuru,zegergyuru cseret,csapagycseret,gyertyacseret,valto beallitast,valtonal az osszes karmantyu cserejet,ujravezetekelest,gyujtas cseret,felujitast,beallitast,karbbeallitast,fuvokacsereket,legszurocsere,olajcsere,es meg sorolhatnam.nekem a simson mar 60-70E Ftba van.es meg mindig nem tokeletes.kb 75-ert fogom eladni.a vazon kivul minden ki van cserelve,v felujitva
meg kell nezned,es ugy dontened.meghallgatni,kiprobalni,stb.kep alapjan itelni ne mlehet.mondjuk kep alapjan en adnek erte 40-et,de nagyon sok fugg a blokktol.lehet ne mer csak 20-at,mert gatya a blokk. -
zsoltee10
addikt
válasz
dave93 #14013 üzenetére
hát ez baromira nem szezonfüggő. ez attól függ, hogy milyen állapotban van. az enyém pl. eléggé lestrapált volt, de szerencsével 40k-ért eladtam. nem volt érdemes megtartani, mert mindent fel kellett volna újítani. egy barátom 90k-ért adott egy el patent állapotú gépet, szóval ennek így nincs értelme, hogy mennyiért mennek. 10k-tól 100k-ig.
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest