Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
Aktív témák
-
Integra
titán
mi most a helyzet a kötelező tartozékokkal?
mi kell? orvosi csomag? izzókészlet? -
TayRol
nagyúr
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
nem gonoszkodaskeppen, de en ezt nem vennem meg. szerintem nem is europai modell (az oldalso fenyvisszavero miatt gondolom).
Ha van egy adott kereted, szerintem nezegess nyugodtan mas markakat is. Tudom, hogy a Honda az egyik - ha nem a legjobb, de lehet, hogy jobb ar/ertek aranyu vasakat is kapnal.
-
Daniel Alves
őstag
Vazz. Mennyibe ment el a SRAD?
..es jol lattam hogy milyen motor fele kacsintgatsz? 
-
Gaboman
nagyúr
Számomra a valaha kiadott legszebb sportmotor az összeg kategóriában a Yamaha YZF-R6,2,3.
Csak egy baj van vele kicsike nekem méretre. -
Integra
titán
ha lesz mit írnom, megírom, de még zéró tapasztalat.
és mivel kint van a csizmám, kesztyűm nem is nagyon tudok menni, mert apám kalucsni méretű csizmája hodály nagy, ahogy a kesztyűje is, nem biztonságos benne, nem kockáztatok. a szemüveget megrendeltem, de az sincsen kész, ahogy a ruhámról se tudok semmit
-
ALI_G
veterán
-
Integra
titán
köszönöm a jókívánságokat, igyekszem felnőni a feladathoz

-
ALI_G
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Kerestem az ideillő youtube videót, de nem találtam meg ezt a jelenetet az üvegtigrisből amikor Sanyi mondja, hogy "de széép"

vigyázzatok egymásra! -
Integra
titán
végre, annyi kemény meló után megvan egy újabb álom

[link]
[link]
[link]
elgurultam tankolni, azt hiszem, újra kell tanulnom motorozni, nagyon durva. elképesztően kanyarodik, szinte gondolatra, hihetetlen könnyen. a fézerhez képest alul is döbbenet nyomatékos, középen meg teljesen más világ, igaz itt még nem is nagyon forgattam, meg mire megtankoltam és hazajöttem, éppen bemelegedett. a gumikról meg lekell koptatni ezt a nyálkás védőréteget, a körforgalomban nyomtam is egy kisebb driftet, pedig vagy 30-cal mentem talán..
iszonyú jó, vigyorogtam is ki a bukó alól ezerrel, nehéz most is elhinni. -
[lAyCsI]
addikt
-
-
Picco
addikt
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Nippon
üzenetére
Ki beszél jelzálogról,miért kellene hozzá fedezet,majd ha 3-4milliós gépet akarnál venni és 90-100 ezret keresnél akkor kellene.
A bankok a legjobb esetben 9-10 szeresét adják meg a nettó fizetésnek.
Ha most keresel 110000Ftot akkor 1.1 milliót feltudsz venni és nem kell hozzá ingatlan.Személyi kölcsönnél eladod a motort és törlesztgetsz tovább, nagy biznisz... Ha kifizeted, akkor meg ott is van lezárási díj.
Eladod a motort betörleszted a hitelbe az eladási árát,a többit nem írom meg nem ide tartozik,de ésszel kell csinálni!!!
-
[lAyCsI]
addikt
Új Daytona 675 SE
[link]
-
Nippon
őstag
válasz
Gaboman
üzenetére
Egy akciós hitelnél biztosan nem jobb, a személyi kölcsön eleve magasabb kamatozású, arról nem is beszélve, hogy kell hozzá fedezet... Egy ingatlan legyen fedezet a szaros motorra, na ne már!
Motort eladni elég nehéz mostanság, tökmindegy, hogy van-e rajta hitel vagy sem, ha KP-s vevőd van, akkor kifizeti a kialkudott vételárat, a többit meg becsengeted, ha nem kp-s, akkor ugyanez a szitu csak neki lesz egy új hitelszerződése.
Személyi kölcsönnél eladod a motort és törlesztgetsz tovább, nagy biznisz... Ha kifizeted, akkor meg ott is van lezárási díj.
Amerikából kell hozni motort kp-re, az megéri, a hitel szinte mindenhogy szívás
-
Ferdzsoo
addikt
Az a baj hogy annyi macera van vele (állapotfelmérés, eredetiségvizsgálat, a pénzt csak az átírás után utalják, stb.) és persze ugye nem is helyben van az egész (motor+tulaj) tehát elég sokat kell utazgatni. Macerás....
-
Integra
titán
haátamádörfákkörjóqrvaéletbemár

lemondták a mai kiszállítást, holnap jön a paripa, áááááááááá...
na sebaj, húzhatok szemüveget csináltatni, remélem ma találok valami ovis keretetet hozzá
-
-
TayRol
nagyúr
en ugyan ebben a cipoben voltam, csak valoszinu ingatlan vasarlas miatt nem tudunk asszonynak iden motort venni, de nalunk az sv 650 lett a befuto. abbol is a regebbi vazas, az ferne bele ebbe a keretbe. nalunk 169 centi magas parom, szoval az is stimmel valamennyire. hondak kozul en nem talaltam, bar mi mindenkeppen csupasz, naked motort kerestunk.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Gaboman
üzenetére
Hát megmondom őszintén már én sem tudom mit akarok.
Első motornak. Nemtudom. Eleinte hornetet akartam 2006-osat 1 milla körül.
Akkor most rá lettem beszélve CBF600-ra, ilyen 2005-2006-osra, de az meg már 1.2 körül van.
Aztán elkezdtem gondolkozni hogy ELSŐ motornak egy 2000-es hornet is bőven megtenné 600-700 e -ért. (CBF500-on tanultam szerintem még az is faja lenne csak azt azért nem akarok mert 2 hengeres és 800.e) Ki tudja hányszor fogok vele eldőlni, gyakorolgatni bőven megtenné és mégis a FELE a CBF600-nak. És nem dőlök késbe ha bármit elbalfaszkodok vele.
Úgyhogy most teljesen tanácstalan vagyok....
-
cochy
tag
Sziasztok!
Egy picit régen írtam már, de lassan előkerül a motor újra, jövök én is a fórumra.
Olyan kérdésben kérném ki a véleményeteket, hogy egy lánynak kellene első motort venni. Igazából első körben mindent javaslat érdekelne, picit azért a Honda felé húz a szívünk. Kívánalmak:
- Ne legyen magas, mivel a lány 167 cm, nem minden gépről ér le a lába akár álló helyztben sem.
- A tömege se legyen valami hatalmas, a gs500-at még a lábára tudja rakni.
- Elős motor lenne, szóval lóerőben 100 fölé nem nagyon akarnék menni, viszont jó lenne, ha azt a kényelmes 150-es tempót megerőltetés nélkül bírná.
- Inkább a túra gépek közül kerüljön ki, kényelem, költségek miatt. sport-tura is jöhet azért.
- valahogy a 2000 év körüli kiadások közül fog kikerülni, ne legyen nagy tipushibája a gépnek
- árban mindennel együtt valahogy 700K körül van rá pénz.Amugy ha a fórum lakói közül valaki tavasszal megválik a gépétől, akkor akár érdekelne is, ha a fenti paramétereknek valamennyire megfelel.
Előre is köszönöm ha valaki válaszol.
Remélem ebben az évben is lesz több PH motoros tali.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
A legjobb hitel a szabad felhasználású személyi kölcsön,már csak azért is mert felveszed odamész KPval megveszed a motort egy egyből a tied lesz mindenestől.
Ha valami beüt akkor el tudod adni a motort nem lesz rajta hiteled.
Nem tudom mennyiért szeretnél venni,Forint vagy EURO alapú hitelbe gondolkozol? -
Picco
addikt
-
Ferdzsoo
addikt
Nemtudom ki hogyan indult a motorosok világába, eddig nem terveztem hitel felvételét, de most azért mégiscsak körülnézek milyen ajánlatok vannak.
Tudtok esetleg így kapásból valami kimagaslóan jó lehetőséget? -
Picco
addikt
no, ma kisutott a nap es meglestem matrahazat

az ut rengeteget romlott sajnos, vizatfolyas is volt jopar, matrahazan a parkolo meg tiszta jeg
-
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
nemtom

annyi új ennél a sisaknál, hogy itt már nem m-es méretbe raktak nagyobb szivacsokat az s-es méretesek számára, hanem az s-es méret már valóban s-es méretű hélyszerkezetes is, s-es szivaccsal. úgy fog a fejemen mint egy páncélszekrény, azért remélem azt a fél számot tényleg kitágulja, mert nemtom, hogy fogom ezalá még a forcefieldes sapit aláhúzni..
-
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
bitang jó, övült a minőség róla.
jaja, befér, de nem az igazi óklival, mert nem ül fel az orrnyergemre a szemüveg, hanem a levegőben lóg. majd még próbálgatom, de igazából egy motoros szemüveget kéne csináltatnom, vékony kis szárú keskeny keretest.
fogalmam sincsen hogy létezik e kifejezetten motorozáshoz tervezett keret, de majd végigjárok pár boltot, max valami gyerek keretet veszek
-
Integra
titán
végre megvan a shoei, elég komoly kis kupak

-
Picco
addikt
válasz
Detox!
üzenetére
irigyellek a batorsagod miatt

a motorszerelom is mindig probal magyarazni nekem dolgokat, illetve kikeri mindig az en velemenyemet is, hiaba mondom neki h azert hoztam hozza a gepet mert nem ertek a motorokhoz es ezert nem nyulkalok.....es ezt a peldat neki is kovetnie kene ha szamitogep kozelebe kerul...
-
Detox!
senior tag
Ez lett a vége.
Nem bántam meg hogy szét döntöttük, fény derült a szelep hézagokra (állításra szorulnak), a gyertya hézagokra (úgyszint), talán az olajszivattyú lánca sem frankó, olyan 2,5 cm mozgása van, bár még elmegy kategória szerintem. Eddig ennyi, holnap a vezérlés is leugrik, dugók-főtengely, hajtókarok ellenőrzése, aztán rem. meglátjuk azt is mi akasztja a rendszert. Annyira még nincs mirevállalkoztam attyaég érzésem, de ez még változhat. 
Aktív témák
Hirdetés
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- Bowers & Wilkins 702 Signature Datuk Gloss Karcmentes, hazai darab
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

))