Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
Aktív témák
-
ALI_G
veterán
válasz
TayRol
üzenetére
Vettek át pár liszenszet vmelyik japántól, meg mérnököket.
Szegeden pl van hivatalos márkaszervizük, de újról is hallottam már, hogy bedöglött, meg volt ezeknek széria hibája is vmelyik évben-években, sajnos pont a blokkal. Szerintem már beszéltünk is róla korábban. Motor revüben volt tartósteszten egy 250-es hyo, még ennyi ugrik be. -
Nippon
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Igazatok van, de nekem akkor is szexeli a szememet. Műszaki okokat nem tudok felhozni, ilyen szempontból hibátlan kis gép, talán a virsli gumija az ami még zavar, kicsit szélesebbet is elbírt volna, de ez már kukacoskodás.
Hyo-t viszont semmiképpen!
-
SzalaiG
addikt
-
TayRol
nagyúr
nem rohog, de errol velemeny?

-
[lAyCsI]
addikt
híjjnye inkább maradtak volna a fékeknél

-
Integra
titán
válasz
Nippon
üzenetére
emlékszem anno egy ismerősöm mondta: meg ne vedd a 600-as ss gépet, mert kinövöd egy év alatt és buksz rajta, vedd az 1000-res sbk gépet, az a király meglátod..
naja, csak a srác infiniti fx45-tel járt, aztán hamar rájöttem, hogy nála az ezres bringa a kötelező protokoll motor, mert a haverok kinézik a bandából a szutyok hatossal..
egyébként még él a gyerek, nem feküdt el.. -
TayRol
nagyúr
válasz
Nippon
üzenetére
sv tettszik neki, a regi, csovazasok, mert hasonlitanak a monsterre.
de nem lenne gond, jo sofor, bar nem szivesen tennek ala 600 ccm feletti vasat. meg sor4-et sem, mert nem szereti, szeles a motor. v2 vagy sor2 lesz szerintem, csak azokbol kicsi a kinalat 600-700k korul (es 10 evnel fiatalabb). -
TayRol
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
jaja, van asszonyban cucc
, a bandittal is csak az a baj, hogy nem er le a laba. amugy a 230 kilo nem zavarja.
cbf 500 kethengeres, a cb500 ugyan az, csak az elodje es vagy 30%-kal olcsobb.
fazert is neztem, de neki naked kell. de ha decemberben itthon leszel, lehet azert egy ulesprobara elugrunk.

-
Integra
titán
miért? szerintem ha nem húzza tökig agyatlanul semmivel se nehezebb vele menni, mint egy 50 lovassal. ez inkább pszichológia kérdése szerintem.

szerintem sokkal inkább fontosabb hogy két lábbal tudja tartani kényelmesen talpon a motort, tudja irányítani könnyen, ne haljon le róla 4 km után, megbízható és normális költségekkel üzemeltethető legyen, mint hogy 60 vagy 100le van e benne. szvsz
-
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
ahogy én szemre láttam, asszonyban azért van kraft, szóval nem lenne ott baj, egy normális bringával
sv650 kategóriát simán megoldana. de ha nincsen a keretben, akkor ez persze nem jó
a cbf500 meg 2 vagy 4 henger? a cb500 amivel a safety hungary-t nyomtam (vagy az cbf500 volt?), az botrány szar egy motor
nem akarnék vele túrára menni..
akkor már inkább gyertek ki hozzám decemberben ha bp-en vagyok és nézzétek meg a fézert, az van bőven annyiért már és atomtankmegbízható. -
TayRol
nagyúr
válasz
Nippon
üzenetére
170/62 kilo. a 650-es banditunk mar nehez neki, es magas is, de pl. a cbf 500-as tanulomotorjat nagyon szerette (de ilyen nem lesz, eleg draga, max. cb 500).
a gs 500-as es az sv 650 is kenyelmes (bar utobbi nem valoszinu, hogy lesz), de en meg mindig a 250-es cbf-nel tartok, de az egy BP-Zeg. utvonalon autouton lehet keves lesz neki.
hejj, nehez dolog ez. majd elmegyunk nezegetni gepeket, hogy szemelyesen is lassa, de mar most latom, hogy nem lesz egyszeru.

-
Nippon
őstag
válasz
TayRol
üzenetére
Szerintem ez attól függ, hogy milyenek a hölgy paraméterei... Nem, kivételesen nem a mellméretre gondololok

Általában a csajok simán elboldogulnak az SV650, ER-6 és hasonló gépekkel. Ha kicsit magasabb vagy szélesebb a motor és kutyacsontos, akkor azzal meg lehet ültetni annyira, hogy leérjen a lába rendesen. Ez mindenképpen plusz biztonságérzetet ad.
Városi használatra biztosan jobb választás egy kisebb, könnyebb motor ez nem kérdés, ráadásul még gazdaságosabb is.
Viszont ha túrázgatni is szeretnétek vele, akkor nem ajánlatos a CBF 500 alá menni, mert a 250-esnek már 110 környékén nincsenek igazán tartalékai. -
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
nincs erőm szétnézni

jó nekem a kiscibber.arra,h garázsban álljon 1 éve,arra tuti. -
V_Zoli
aktív tag
Igen bírom ezt nagyon ááá..."technikásabb" kolléga kiket hagyott le? ne nevettesd ki magad egy 72LE-s sv megenne egy 100pár lovas CBR-t? Nemár... attól függ ki ül rajta, lehet h ez SV-s kolléga technikásabb volt de akkor a CBR-esek amatőr divatmotorosok 3cm-es majréval...nah szal ne istenítsük az SV-ket...nincs velük bajom nekem is SUZUKIM van de akk is...
-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ertem, hogy Integranak ezerharom kobcenti alatt mar csak mopedek vannak
, de en olyasmiket mondanek inkabb, hogy mondjuk VTR250 (ha van ra zseton). -
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Nem azok, de nem muszakiztatjak le az EU motorokat, mert mashogy hord a fenyszorojuk. :/
-
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Nightmare
üzenetére
attól függ milyen állapotban volt. Az 1000RR pedig létező dolog volt. 1m meg a 900e a te szavaiddal élve meg nevetségesen magas ár volt tiedért. Dehát te is láttad 05 ös motort kapsz érte. Pangás van, ennyi. Hogy a Honda miért drágább azt nem tudom. Az is benzinnel megy. Nem te vagy az egyetlen aki elpotyázza.
-
Nightmare
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Most nem kötedekek...de mutass már nekem 1 olyan motort, amiről beszélsz, mert én nem találok. Ok, van R6...találtam is, de azt Te is tudod, hogy a Honda mindig is drágább volt a többinnél. 1,2 ért szállingózott egy szervizkönyves kevés km es 1000RR, és nem borultak vele. 1.2 milla nem 1, ez az egyik, a másik meg, hogy én ilyet nem láttam, vagy csak elkerülte a figyelmem...
600000 meg egy 2002-es CBR600F4i-ért nevetséges összeg, ebben megegyezhetünk.

-
TayRol
nagyúr
eljott az ido, asszony tavasszal motort akar...
o gs 500-ra gondolt, en cbf 250-re. ki-mit ajanlana a naked kategorian belul, 170 centi magassaghoz, lightos turazasra es Pesten meloba jarasra?
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Nightmare
üzenetére
1 milláért jóval fiatalabb és még nagyobb köbcentis sportgépeket kaphatsz. Ha körülnézel, 1,2 ért szállingózott egy szervizkönyves kevés km es 1000RR, és nem borultak vele. A tied meg elég öregecske volt. 05-ös R6 okat szórnak ennyiért (sérülésmenteseket). Szóval ha piacot átnézed jól be lehet lőni az árakat. Semmi csodálkoznivaló nincs ezen.
-
Nightmare
senior tag
Képesmotoron hirdettem. Először 1 milla, pont egy éve. Úgy volt fél évig...senki, még csak egy e-mail se volt. Aztán 900..800...750...ekkor már volt pár érdeklődő. Eltelt másfél hónap...berágtam...600. És 1 hét alatt elment. Bár buktam rajta sokat, de tanultam belőle. Itt is kérdeztem kell-e vkinek...
-
Nightmare
senior tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Ugyanannyit ér mindkettő, de mostanában nincs piaca. 9 hónapig nem is érdeklődtek utána...
-
TayRol
nagyúr
aki meg nem latta: GSX-R osszerakja magat.

-

Hm, arulnak egy ilyen cuccot eppen.
Az a baj, h UK-ban mas lampabura kell a balra hajtas miatt, es ki tudja, tudnek-e ra szerezni..
-
Nippon
őstag
A Honda is elmehetne már a pics@ba....
-
Integra
titán
-
.mf
veterán
Kis hírek a nagy világból rovat: a sebességradaros rendőrök majdnem-esete a harci géppel
Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asus: a mobilpiacról ki, a tabletpiacra be
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Elektromos autók - motorok
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
- Cooler Master Cosmos C700P + 4db be quiet! Light Wings 120mm PWM + kontroller
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, a bandittal is csak az a baj, hogy nem er le a laba. amugy a 230 kilo nem zavarja.