- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Integra
titán
ne keverjük azt a villamosos balesetet ide, köze nem volt a gumikhoz a történetnek, amit arról az esetről tudni lehet, azt tudom első kézből. amúgy a srác "jól" van, szana szét van vágva, csavarozva, hiányzik kb a fél tüdeje, fémmel van tele, de egész elképesztő módon már mankó nélkül jár... pedig 3 hétig altatták a baleset után.
-
emre
veterán
Bocs, az árak szerintem nem aktuálisak, mivel a fenti teszt elég régi, (2 éves) de nem is az miatt linkeltem.
Kicsit felidegesítettem magam azon, hogy a média által tálalt slick gumi mizéria (szerintem emlékszünk mindannyian arra a Budapesten történt villamos-os balesetre) már a motorosok körében is tévhitre ad okot. Sokan keverik a vágott slick gumit az utcai sport gumival stb, baromian nem mindegy hogy milyen nyomással milyen körülmények között használjuk ezeket a gumikat. Beszéltem eddig 1-2 gyerekkel akik közúton is ilyen jellegű gumit használnak, és mind legnagyobb megelégedéssel beszélt, meg hogy soha többet másik.
Nyilván vannak hátrányai is, mert az őszies hűvös nyálkás időben esélytelen közúton az üzemi hőmérsékletet elérni. Egyszerűen ésszel kell csinálni. Nem kívánok "gumi háborút" indítani, hogy mennyire jó a sport gumi használata közútra, mivel mindenkinek szíve joga a eldönteni hogy mire van szüksége. Szóval részemről ennyi. -
Maszekban pizzázom. Írhatnék olyan dolgokat, hogy a hajatok az égnek állna. Borzasztó mennyiségű fasz közlekedik az utakon.
Volt, hogy a főútra akartam felhajtani piros lámpát kaptam. erre egy kombi autó megáll _velem szemben_ 20 centire a zebrán, miközben gyereket nevel. Zöldet kaptam, néztem hülyén mi van. Mire piros lett megint, a nő dobott egy lükit, majdnem belement a mögötte már a főúton zöldet kapó sorba, és elment mellettem.
teljesen normális. -
-
yodamastah
őstag
En akkor kezdtem el magam szerelni a motort amikor szinte mindenhol avgy atvertek vagy rosszul csinaltak meg amit cak lehet. Aztan ugy dontottem hogy elegem van abbol hogy 5000ft orabert fizetgetek azert hogy csavarokat huzogassanak nekem es a vegeredmeny meg annal is rosszabb legyen mitnha en probalkoznek a google-t hasznalva szerelni. Azita ami nem a blokkon belul van en csinalok mindent. Szervizkonyv meg nyomatekkulcs kell csak.
Na jo vezermu lanc feszitot, meg olajteknot is csereltem mar, de vegulis ezek kb annyira nehezek mint egy ATI drivert ujra installalni
-
Daywalker
addikt
Csak neked
[link]
TayRol: azt hiszem a videóban azt mondta a fickó, hogy a legöregebb diákja 76 éves volt, ha jól emlékszem
Szóval nem hinném, hogy öreg vagy
persu: hát...részben igazad van. Ha el akarjuk kerülni a sufnit, akkor más a helyzet. Engem minden esetre érdekel a téma
-
runner 125
nagyúr
Jaja, ez tuti így van.
Annó amikor szarakodott a Nexus-ban az akksi, pl. városban nem egyszer állt meg indulásnál. Egyszerűen nem volt elegendő feszkó alapjáraton.
Gyanítom, minél nagyobb Ah-s az akku, annál nyerőbb...
Egyébként 13 ajró Louis-ban, és ez kicsit minőségibb darabnak is hat. Illetve, lehet kormányra, és műanyagba is rögzíteni.
Katt.Beszéltem a sráccal, most vizsgázik még ezerrel, úgyhogy max hónap végén tudna hozni.
-
-
Topiccsendőr
addikt
Eegen, ebben is van valami, a szegényebb keverékkel égés nem tesz túl jót a motornak, de annyi mindentől függ, milyen dobot rak rá az ember, milyen az alapbeállítása a karbinak, pl katalizátorosnál eldúsítják az NOx miatt... Az biztos, hogy egy sportdobbal állítás nélkül csak agyonvágja az ember az egészet.
Meg gyári dobbal nem kellene durrognia annyira. -
Mé' lenne szopás? Amit akar venni, az már lapkás szelepes, az ugyanolyan szopás mint bármilyen más motoron. Sőt, igazából kevésbé, mert leveszed tankot meg légszűrőházat, és két hengerhez röhögve hozzáférsz. Vezérművel sose kell szívni benne, holott tegnap voltam honda szervizben, és mondta a srác, hogy vtec-esekben már 24ezernél szokott láncot-feszítőt cserélni mert kakukk. Na, a vtec-ben tényleg orbitális szopás a szelepállítás.
De nem értem miről beszélünk, amikor a fogaskerekes blokkja olyan mint a 123as merci, csak megy, de nem romlik el. Max elektronikai szívás lehet vele, de mutass olyan használatban lévő motort, ami 12-14 évesen nem küszködik elektromos gondokkal néha. Nem babettára gondolok -
doc
nagyúr
koszi a tanacsokat, eleg sokat elolvastam mar, de ezzel meg nem talalkoztam
bar a kb. 3000-es fordulaton rovid ideig tartast (pontosabban kozeptartomanyig lassu, folyamatos emelest) csinaltam mar, teljesen magamtoligy bukott ki anno egy CBR 600 F3 csorgo vezermulanca...
egyebkent a kinezett moci eloeletet masfel evre visszamenoleg tudom kovetni, a mai napig is folyamatosan jarnak vele turazni, VFR klubtage
-
Djuree
félisten
á ilyet nem akarok, nézegetni a szintet, meg kifolyik-e az ülés alatt, kirázkódik stb. igaz olcsó valóban, de jobb a gondozásmentes zselés.
nem mind1, nekem valami szar kínai volt, 1 évet sem bírt, a gari meg 6 hónap volt
fákk...
én mondjuk teljesen abban a hitben voltam, hogy yuasa van benne, ez jó japán akku, van is ára....de egy varta vagy valami már tökéletes lenne... -
Topiccsendőr
addikt
Sajnos nem mindegy. Hatalmas különbségek vannak a gyári adatok és az akku valós teljesítőképessége között, főleg az olcsó noname kategóriánál. Ez nem azt jelenti, hogy csak rosszak vannak, de nem éri el a minőségük a gyárit ez biztos. Kérdés, hogy mennyire nem.
Mod:
Ez ráadásul nem is gondozásmentes, kb 3 napot eltölthetsz magával a beüzemeléssel, hogy normálisan formázd, stb. Azonkívűl a sav is ugye folyik belőle, nem tudom ezt mennyire szereti a Fazerasszem annak gondozásmentes kell.
-
Integra
titán
mert nem biztonságos, a leg elképesztőbb pillanatokban és helyzetekben kalimpálnak össze-vissza, majd leesnek a motorról, eltereli a figyelmet, rakciót vársz, ha köszön, jófej, ha nem, köcsög, igaz, hogy épp gépészkednie kéne, de csak próbál hadonászni...
szóval rohadtul nem biztonságos ez ahogy van, azon túl, hogy iszonyúan unom, hogy fél percenként kart lengetek vagy levegőt rugdosok, igaz én csak és kizárólag akkor, ha csak tötymörgök, max refizek vagy bólintok. nem érdekel, tartsanak bunkónak, biztonság az első. nekem nem lesz senki kevesebb a szememben, mert nem integet, nem várom el. sőt, azt várom el, hogy az útra és a közlekedésre koncentráljon.
röviden ennyi. -
yodamastah
őstag
-
Conti race attackot (hard) vettem a vifferre hátulra. Hát, szerintem később fog megcsúszni, mint bámilyen más utcagumi. Már van benne 6-700km, de nem vettem észre, hogy kopna, vagy kockásodna, vagy valami. Ma GPS szerint megvolt a 237 (gyári dobbal, megpakolt tanktatyóval) mondjuk itt más éreztem, hogy táncol a fara a motornak. De hát, nem 240el kell menni, nem arra van a papucs kitalálva.
-
yodamastah
őstag
Nos a belinkelt hirdetes Brian-e akit eleg regota ismerek. Benne nyugodtan megbizhattok. Mondjuk nem a legolcsobb, akkor szoktam tole venni gumit, ha nagyon nincs mivel menni, de korrekt. Utcara ezek a gumik allapotra altalaban tokeletesen majdnemm ujak. Palyara mar hianyzik beloluk kb fe-1 sec, valamint mar csak ugy 30-60 kort lehet veluk menni, szoval meg kell nezni mit vesz az ember. De mondom utcara 100% szinte. Markak kozul utcara elsosorban pirelli es metzeler mehet, ezek nagyon jol vieslkednek akkoris ha nem uzemmelegek, valamint huvosebb idoben es vizen is egeszen jok. Azzal persze tisztaban kell lenni, hogy egy ilyen hatso 3- max 5e km bir.
Az elmult 6 szezonban csak palyagumival mentem utcan. Utoljara asszem ugy 7 eve estem el kozuton, az egy utcai gumi volt (metzeler M1). Menni pedig mentem sok 10e km-t ennyi ido alatt (100e korul lehet)
-
emre
veterán
-
Integra
titán
és ezt te honnan tudod? te vagy az orákulum vagy mi a túró?
némi hibát érzek a mátrixban.. de hogy valamennyire képben legyél, elárulom neked, hogy amikor annyim volt (vagy még havi 90-100am sem), egyszerűen nem motoroztam. ott álltam és néztem azokat akik megtehették, irigyeltem őket. ellenben mikor elkezdhettem, akkor elsőnek a felszerelésem kezdtem el összevásárolgatni hosszú hónapok alatt, amig máshol csipegettem, meg fogtam meg pénzt, átcsoportositottam, mert a cél volt a szemem előtt, alkalmazkodtam és kőkeményen küzdöttem tovább.
amikor semmim se volt én nem azon görcsöltem, hogy a bicskát forgatják a gyomormban, hanem kellően kemény önkritikával szembe néztem a saját dolgaimmal és mertem belátni a hibákat, mit és hol rontok el, mi mindent nem tettem meg a cél érdekében, majd fogösszeszoritva elhatároztam, hogy megcsinálom és a megoldást, a lehetőséget kerestem és amikor mások habzsidőzsiztek meg piáltak, én 14-16 óráztam és tanultam és olvastam. szóval te nekem ne papoljál ilyenekről, semmi alapod nincsen hozzá.
kurvára leszarom az irigységed és azt, hogy lenézel, ez a te nyomorod és önsajnálatod és kudarcod, amit nemes egyszerűséggel rám próbálsz kivetiteni és egyáltalán mindenkire, aki becsülettel tisztességel sikeres és felküzdötte magát. küzdjél, hajts, higgy és megcsinálod, érdekes mód van akiknek sikerül, a lehetőség adott neked is. tudom honnan jöttem, tudom, hogy mit tettem le azért, hogy idáig jutottam, és tudom, hogy hova tartok, igy a legkevésbé sem hat meg ez a szánalmas hiszti amit itt levágsz.
nyugodtan folytasd csak igy, ha ettől a biztonságos kis világodban jobban érzed magad, ahelyett, hogy mernél kilépni a saját árnyékodból és előre nézni és tenni.
mindegy, hagyjuk, úgysem érted miről beszélek, egyszerűen nem értél meg te sem egy jobb gondolkodásra.tudod az, hogy a biztonságot ennyire papolom oka van. ha unokatesómnak is megfelelő védelme lett volna, ma valszeg élne és vigan motorozna most is.. de nem volt, mert lespórolt egy emberi élethez mérten filléres protektort..
-
Az I. kerben vannak: 1015 Budapest, Batthyány utca 13.
[link]
de lehet, hogy van nagyobb közelebb is!emre: ha végre megjönne a kilóméter óra spirálom, ami az első nap eltört, lehet okosabb lennék
de nekem nagyon gyanús, hogy igaz, ami a forgalmiban van, hogy csak 66LE. Persze ha igaz, akkor ki kell szedni a folytás. (és utána felszerelni a turbót! :
)
-
szegény, olyan csúnya... de fogom szépítgetni, egyre jobban szeretem
lecserélem a rózsaszín lábtartókat, lefestem a kerekeket, leszedem a feliratokat, vissza kapja a nevét...
még kipufogót is cserélnék, csak az is egybe van heggesztev :S
meg mondjuk egy turbo sem ártana rá, mert elég lassucska szegénykeGaboman:
nagyon pöpec!! 20 éve még anyámat is eladtam volna egy ilyenért
-
Integra
titán
-
-
doc
nagyúr
haaat... nem sok
a 400-at kevesled? en meg pont azon gondolkodtam, lehet hogy inkabb 250-es kene elso gepnek
arban olyan 400 - max 500 korul gondolkodomk, viszont ebbe bele kell fernie valami kezdofelszerelesnek is (mondjuk hasznalt sisak+kabat, esetleg komplett ruha, de az utobbit inkabb a kovetkezo fizetesbol oldanam meg...) -
TayRol
nagyúr
szoval itt latszik, hogy mar volt hasznalva.
-
Prof01
veterán
Mozog az exup, nincs azzal gond. Szivató is jó, szépen visszamegy, valami a karbikkal lehet. Fogyasztása vegyesben, főleg városi 6liter volt, ami elég sok sztem. Magasabb fordulaton nincs gond, csak alacsony fordulaton, elinduláskor főleg.
Yakomoto elérhetőségeit (teló, email, cím) el tudnád küldeni privátban?Köszi!
-
Köszönöm!
Ha nyílt a találkozó, nagyon szívesen elmennék!!
Köszi a tippeket!!! Az olaj nagyon aktuális, mert illik is lecserélni új vas vásárláskor ugye és a váltón is úgy érzem, hogy mintha recsegne, fémes íze lenne a dolgonak.Djuree: belém jöttek oldalról, nyílt törés, izom szakadás, szinte csak a bőr tartotta, de összeraktak, még 250-es EZT koromban
Ezt is mondogatja az asszony, de 3 éve, mikor motort akartam venni, a vásárlás előtti napon láttunk a váci úton egy srácot, aki benézte az újonnan telepített járdaszigetet, felszaladt rá és eltört a gerince. Borzalmas. Részvétem a családjának.
Tavaly is már kinéztem egyet, de „beesett” egy életmentő műtét és nagy volt a para, hogy majdnem elmentem, szóval inkább jegeltem a dolgot, de most ITT VAGYOK -
köszönöm szépen! már elkezdtem végig olvasni, vannak benne nagyon hasznos dolgok, de az a fórum olyan gyorsan pörög, az inkább egy chat, nehéz követni
viszont muszáj lesz képbe kerülnöm, mert
1. évekig harcoltam az asszonnyal a motor miattNem akarok meghalni neki ez első héten, most már kicsit tudatosabban kell kezelnem a dolgot, mint fiatal koromban, amikor már egyszer leszakadt a lábam
2. nem szeretném sokat szervizbe hordani a járgányt, minél több mindent szeretnék magam megcsinálni. Olyan király feelingje van nyakig olajosnak lenni a szeretet gép miatt -
Djuree
félisten
végülis az is egy megoldás
csak mióta meghalt egy srác, akinek kiakadt a gumipók az autópályán 180-nál és bekapta a kerék, azóta hanyagolom a témát
oldaltáskát nem akarok, 4-5 napos túrákra még nemigen fogok menni jódarabig sztem.
köszi, meglesem ezt.
jeee megvan a gugli kulcsszó: tailbag
-
-
Djuree
félisten
haver mikor motort akart venni, elvitte egy "szakértő" ismerősét hogy megnézze/kipróbálja a motort amit kinézett. erre a "szaki" a próbaúton ripityára törte a majdnem zsírúj mocit
így persze vette egy roncsot. nagyon kivolt szerencsétlen
ez a sztori honnan kezdődik amúgy? mert az elejét nem találtam
-
Gaboman
nagyúr
Hát mert a másik az ZERO, azt nem is azért linkeltem mert van köze a Ballistichoz.
De egyébként amit linkeltem az a BJ22 Ballistic.
Ami a hirdetésben van az valamivel másabb típus lehet!
Aktív témák
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest