Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
eleg poppec HD.

-
Van itt egy elado Yamaha FZ6S, ABS, 3500 km, 2006 vegi, karcmentes -- 1 milla, forintba atszamolva. Hat, meginogtam egy pillanatra... de meg ossze kell szednem magam anyagilag, draga volt a kikoltozes.
-
ALI_G
veterán
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Szerintem itt utasként senkinek sincs releváns tapasztalata

nekem hornetem van, barátnőm sosem panaszkodott, pedig sok km-t mentünk együtt. Egy tanknyit ki lehet bírni hátul, de tény, hogy CBF-nek van szélvédelme, hornettel ellentétben.
Persze mini plexit lehet rakni hornetre is, de akkor már nem is naked. -
TayRol
nagyúr
a francia Moto Journal tavalyi, 2009-es evosszefoglalo videoja. ezek allatok.
-
Ferdzsoo
addikt
Huha, ennyire nem kényelmes a hornet?

-
Ferdzsoo
addikt
-
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Milyen magas vagy?
A CBF600S sokkal tagasabb es kenyelmesebb, mint a Hornet. Milyen evjaratokban gondolkozol?
Egyebkent elso motornak szerintem a CBF boven eleg eros, es eleg orrnehez, szoval nincs vele olyan gond, hogy felkapkodna az elejet, vagy beszitalna a kormany (persze utobbi mason is mulik).
Szerintem kiraly kezdomotor, en nagyon szerettem.
-
Ferdzsoo
addikt
Első motornak a kettő közül melyiket vennétek inkább a következő célokra:
Hornet 600 / CBF600S
Munkába járás, közlekedés a városban kocsi helyett,
Hétvégén kis túrázás.
2 személyre.Attól félek a hornetről nagyon fog hiányozni a plexi ill. az 2 személyre szerintem nem olyan kényelmes, viszont sokkal jobban tetszik külsőre...

-
[Vazz]
tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Jaóóó leszaz, maj belenősz!

-
[Vazz]
tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Elég jók, ilyen áron jó vétel. Éppen ELADÓ az enyém is. Nem tudom a méretedet de hátha vagy valakinek hátha.
-
Detox!
senior tag
Még meg nézzük amit András írt, szelepfedelek le, aztán lehet csak valami pici dolog copat. Erőltetni... nem!, az a makk hogy az akksi se full (nem tekert mint állat) amiről indítóztunk,szóval talán nem engedett semmi, nem volt szép hangja de bizakodok, bátraké a világ... Ha kell,atomjaira szedem. 5fok volt azért a garázsban, de egy pillanatig nem mondom hogy nem szívta agyon magát és azért nem indult, de a 1,5mm gyertya hézag se fasza, szóval nem rossz hogy megnéztük őket. Nem most akarom elkezdeni a szerelős javítást, egyszer volt Hondába azt is meg bántam, only skill!

-
válasz
Detox!
üzenetére
Gyááááá...
Hívd fel Lakamotot, rakad fel futóra, irány Tapolca (nincs messze), ott megnézik mi a baja... Ne erőltesd, ne szedd szét, ne csinálj vele semmit.
Erősen "szerintem" amit mondtam, de én nem kísérleteznék. Ha már fémes hang jő' a motorból, ott gáz van...
Gyerek pedig jól mondja, belpiacos vasat nem nyűttetünk télen, mert nem szeresse. Fűtött helyről (5fok + ) lehet indítgatni, de fűtetlen helyen nem fog elindulni. -
Detox!
senior tag
Gondok. Akit érdekel, itt olvassa a hsz.-eket. belpiac néccáz

-
Megvan miből veszek papucsot a vifferre
Örömteli szám fogadott ma az adóbevallásomon 
-
válasz
Boci_83
üzenetére
Kabát cipzárja lehúz, 200 felett közleked, úgy nincs meleg
Bár én már mentem ki bukó+rövid naci (az igazi donor tudom, de sebaj
) 6ban majdnem tiltáson a 400assal, ugyanolyan melegem volt, mint amikor a parton ücsörögtem a fa alatt. Fél óra múlva vissza is ültem az árnyékba, az ingyé' van 
-
Boci_83
őstag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Bőrruha vásárlásakor el kell dönteni hogy nyárit, vagy télit veszel. A nyári sok perforációval nyárón nagyon klassz, de 10 C alatt igen cúg van benne, ha olyat veszel amin nincs szellőző, akkor meg melegbe megdöglesz. Nekem nyári Berikem van, én imádom!
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Azért köszönöm,majd lesz valami az enyémmel is.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Daniel Alves
üzenetére
en clovert vettem, asszonynak berik van. mindkettot maximalisan ajanlhatom, jo cuccok. a cloveren nincs sok perforacio, a beriken combnal es alkar-felkarnal van.
-
-
Boci_83
őstag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Igen!
Nekem is onnan van a ruhám, szerintem korrektek, Vazz barátom is ott vásárolt.
Nyugodtan tudom őket ajánlani.
Vagy még motorline.hu. Ők is nagyon korrektek, onnan a csizmám van. Sportmotoron aprókat érdemes lesegetni, vannak ott is jók, de Te is mindennapos vagy ott, tudom.
Meg a netet kell túrni sokat.
-
Integra
titán
válasz
Daniel Alves
üzenetére
nem izgulok mert fáradt vagyok és nem vagyok otthon, inkább bosszant a csigalassú tempó.
majd izgulok ha már tudom, hogy végre hozzák. -
Daniel Alves
őstag
válasz
Boci_83
üzenetére
Koszike ranezek majd. Voltam ma ruhat probalni Clover 2 reszest probaltam meg egy IXS-t Nagyon franko kis ruhak csak a merettel volt egy ksi gondom. Nadrag 52-es jo 54 mar elegge lotyogott rajtam kabat meg 52 kicsi 54 jo.... 
Boci:Esetleg valami tapasztalatod van a bolttal kapcsolatban?
-
Boci_83
őstag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
superzone
-
Integra
titán
válasz
Daniel Alves
üzenetére
semmit sem tudok.
várom a telefont, hogy készen vannak a papírok és mikor szállítsák ki.
jövő héten ki kell hozzák, most már kezd elfogyni a türelmem. -
Integra
titán
válasz
Daniel Alves
üzenetére
nyomaték
meg plusz 60le -
Gaboman
nagyúr
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Sikerült beszélned vele?
-
Boci_83
őstag
válasz
TayRol
üzenetére
Csak tudod, ezzel az a baj, hogy 20 perc alatt nem lehet megtanulni kanyarodni, ennyi idő alatt még a pályát se lehet begyakorolni. Én 3. alkalommal voltam a H-ringen, mikorra halvány közöm lett hozzá, hogy merre is kell menni a pályán. És csak azután kezdi élvezni az ember. Bár én bízom benne, hogy a Hring árak némileg csökkennek, hogy 2 új pálya is épül a környéken, nekem teljesen jó lenne, mivel az van a legközelebb is, és bőven van még mit tanulni ott is.

-
Boci_83
őstag
válasz
SzalaiG
üzenetére
Mert egy vadi új, sokkal színvonalasabb pálya lesz, direkt Gp-re építik, ráadásul sok külföldi fog járni, több mint magyar, és ők kifizetik majd a magasabb árat, mert van miből. Mezei motorost szerintem vagy 2 évig fel sem engednek majd, vagy csak egész hétvégi motorozásokon, amit persze több száz eurós áron fognak mérni, kvázi megint megfizethetetlen. De majd kiderül.
De bízzunk benne hogy nem nekem lesz igazam, és 10K-.ért szombaton egész nap körözhetek majd.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Köszönöm,kíváncsi leszek a válaszára.
-
törölt tag
Egy kicsit takarítottam. Lehet áldozatul estek olyan hsz-ok is, amiket csak szerkeszteni kellett volna... Ha valaki lényegi információt vél elveszni, írja be újra, de személyeskedés nélkül!
-
válasz
TayRol
üzenetére
... és most gondold el, hogy 1.2 millió yen volt annak az ezres cbr-nek az ára, ami az itthoninál kicsit jobb volt, (titánnitrides első teló, stb), a gagyibbat meg idehaza árulták 3.3-ért. Na most akkor gondold tovább, hogy mennyibe kerülhetnek kint (főleg japánban) a motorok, és miért kerül itthon több mint duplájába
(holott Olaszban rakják nagy részüket össze) Nem tudom, erős bajokat érzek a háttérben. -
Integra
titán
válasz
[Vazz]
üzenetére
nem az a baj, hogy úgy érzik vágják a dolgokat.
a baj az, hogy ha rájönnek, hogy kurvára nem vágják a dolgokat, nincsn elég önkritika ahhoz, hogy inkább belássák és úgy álljanak hozzá, hogy tanuljanak attól aki meg tudja. ez az egész egy kibaszott idióta egó kérdés, semmi más.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Hívd fel Lakamotot, rakad fel futóra, irány Tapolca (nincs messze), ott megnézik mi a baja... Ne erőltesd, ne szedd szét, ne csinálj vele semmit.