Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
Integra
titán
na most írt cimborám, akivel együtt csinálom a jogsit, ő is tizenx éve szerezte a jogsiját.
az ő eredménye is ugyanaz lett, mint az enyém
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
nincs scannered?

meg muszasi könyved kölcsöbe?
nem-e lehetne-e elkérnem?

-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
miért dupláz????
-
bajnokpityu
félisten
válasz
NINJA_V
üzenetére
na,igy akartam én is irni,ezek szerint félre érthető volt ...

orrom előtt bent be a srác 600ast akart.eladó addig fűzte,hogy ezressel ment ki.erre modnom,hogy ha van életösztöne akkor 0 tapasztalattal inkább a Ct választaná ha van a gépen.eladó meg mondhatja,hogy ugyanmár Cvel akárki elvezeti,vigye a 2x olyan drágát.
erre utaltam.ettől függetlenül nekem csak 1 parám van, az esős felület.ott meg még a C is sok.érox ma is gázra csusztatta seggit.50köbcentivel kb 4 lóerővel.Cmeg még mindig biztos lesz vagy 80ló. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
MR cikk alapján felköthetik a gatyót a többiek. Találni 3 mp et a tavalyi modellhez képest, 7 lóerővel gyengébb blokkal... Jól hangzik.
-
NINJA_V
tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Én a kereskedésben mást tapasztaltam, egy kezemen meg tudnám számolni hogy hányan merték vagy akarták bevallani hogy ez a gép nekik sok lenne...legtöbbje ezrest vagy afelett akart
(sportmotorra gondolok).Ali_G: Én az ilyen home made tutorial-okat szeretem a legjobban, szerelési-, átalakítás-, karbantartási- leírások képekkel illusztrálva.
-
ALI_G
veterán
válasz
TayRol
üzenetére
Ja igen, lehet tolni a külföldi frankó motoros oldalak linkjeit, hogy ez+az jó. Jobbtól nem szégyenlek csórni

Sajnos tesztet egy kezdő oldalnál elég nehéz összehozni, meg oda kellenének komoly médiaturkászok akiket ismer valaki, hogy adjanak teszt motort
Én valami olyasmire gondoltam elsőre mint a logout, így a közösség szerkeszthetné, saját tudásukat oszthatnák meg, lehetne fikázni őket keményen
-
ALI_G
veterán
Ha valakinek van szabadideje és kedve, gondolkozhat egy új motoros oldalon, hogy mit látna szívesen, milyen funkciókat szeretne ami a közösséget szolgálja stb..stb.
A cél az, hogy egy olyan oldalt csináljak amire szívesen visszalátogat a tisztelt nagyérdemű, nem úgy mint ezekre a picsa magyar motoros oldalakra amikre csak néha tévedek.
Csak ötletek kellenének, mert szakdolgozatot kell írjak és ezt találtam ki. Pontosabban nem ez a címe, de egy weboldalt kell majd csináljak és lassan ideje lesz elkezdjem.
thx, aki gondolkodik rajta.
-
Integra
titán
felraktam végre a kreszprogramot a motorjogsihoz.
elsőre nyomtam egy próba tesztet.
nem írom le az eredményét...
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
inkább a karbonmatrica kéne
má nem is emléxem ki mondta hogy szerez be egy nagyobb adagot belőle... -
ALI_G
veterán
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Ő nagyon elvan ezzel a custom utánfutással, ami neki van
viszont ő isolvasta a cikket és megerősítette a véleményem, akkor fullad, ha nem emel ki rendesen a kuplung. Valszeg nem injektor, merr akkor torpanik 
Érdekes módon én nem estem szélsőségekbe, nekem egyszerűen ilyen is van kategória a TL. Nem vagyok beleesve, de nem utálom. -
törölt tag
válasz
NINJA_V
üzenetére
nem csak. palya kerdese is. meg mindig eleg draga a palya. ha belegondolsz, nem eleg h ki kell fizetned a vasat, de meg a suru guma meg oilcsere melle bejon a palyazas ara is. holott en csak motorozni akartam

raadasul ha durvan sokat esne a palyazas ara, akkor meg allando tomeg lenne, szoval az csak picit javitana a helyzeten.
jo esellyel azert estem sokat, mert sajat karomon tanultam meg dolgokat a palya es szakkepzett oktato helyett. ket dolog ezer szazalek h ha eljutok a 125-os tanfolyira:
1.) marhara elvezni fogom
2.) rengeteg ujdonsagot hallok majd
ugy, hogy hetedik eve gurigazok, nem is tul keveset. eljen a ph!kt (phocskoszorus tanfolyi - riszpekt Integra
)lAyCsI: nomoney, noservice

-
[lAyCsI]
addikt
Lassan mi is ragaszthatnánk a vasakra olyan proli matricát hogy "no abs, no traction controll, nobigbang, nopara" mint a fostalicska lepukkant autókon lehet látni....
-
NINJA_V
tag
válasz
Integra
üzenetére
Érdekes dolog ez, nem igazán értem a gyártókat. Mivel a statisztikák azt mutatták hogy az emberek nagy része supersport géppel és utcán hal meg, ami elég rossz hírt keltett a supersport motoroknak, ezért megpróbáltak pár safety dolgot feltolni a gépekre. De ezzel az a baj hogy olyan is vesz most már ilyen gépet aki eddig azt mondta hogy ááá ez nekem sok. Ott az abs meg a teljesítmény program váltó, meg még kitudja mi lesz.. Most őszintén ki használja a nagy gixxert 600as programban...
Sztem pont azt kellene valahogy erőltetni hogy inkább pályán menjek ilyen géppel, nem pedig azt hogy egyre több ember érezze úgyhogy na erre már én is felülhetek.Marketing??
Nekünk is béka civic van, tényleg elég nagy a csomagtere
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
asszonta élete egyik lexarabb vasa volt,
nemtom a haverod mit ajnároz rajta
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
van, én ezt egy pillanatig sem vitatom.
csak éppen ők adják a piac 1%-át. na jó meg még 2%-ot a majmok akik azt hiszik, hogy tudnak. és nem ők a nagy biznisz.
nézd meg a honda autógyártását. tökéletesen tükrözi ezt. lovaskocsi rúd futóműves civic a legendás kettős keresztlengőkaros cucc helyett. viszont van cserébe baszott nagy csomagtér. hát ez van
gáz
szóval ha egyszer kinövöm a kis fézert és átülnék egy kis rr-re, én nagyon fogok örülni az abs-nek rajta. de először ez a 125-ös pöcsköszörű lapra borítgatás érdekelne
-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Teljesen igazad van tesó, én nem vitatom. De azt azért tisztában vagyunk, hogy ezeknek a nagy része marketing. Utcán sose fogsz kihasználni 180 lovat. Azt meg tudjuk, hogy Misimókus leteszi korlátlan jogsit, felüle egy ilyenre, húz egy kövéret neki mert Rossi szeretne lenni, aztán szerencsés esetben csak hanyattbassza a motor, szerencsétlenebb esetben meg a zsákos ember viszi el. Sportmotorok nagy része csak a TVből, esetleg a falinaptárról lát pályát, ezért nincs (szerintem) semmi értelme ezeknek a lóerős szaroknak, és én ezért becsülöm a Hondát. Szvsz többre megyek egy abs-el vészhelyzetben, mint egy Gp blokkal, igaz a Ducis kipörgésgátló is remek ötlet. Elektrohidraulikus kormánytelóról ne szóljunk...
Az a bajom, hogy a teljesítménynövelős dolgokat sokkal előbb veszik át a versenyvilágból, mint a biztonsági fejlesztéseket. Kawa bólintásgátlója is eltűnt habokba, mert így két kilóval könnyebb lett a motor. Speciel nekem első borulásomat kivédte volna.
Na, menek dolgozni.
Szép napot
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
hát ezért hájpolják. mert a zemberek 99%-a utcán nyomja.
és valszeg annyira jó lesz mint az elektronikus kormánycsillapítójuk amivel szintén akkorát "tévedtek", hogy azóta másolják mindannyian.
big bang.. pfff, könyörgöm, még a 125-ös pöcsköszörűvel is körbemotorozzák a profik a legtöbb nagymotort, akkor minek bigbang? az abs-nek valós értéke van.
szerintem.
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
neked ezekből a technikai cumókból melyik kéne a legjobban?
-
Topiccsendőr
addikt
Amit nem értek, hogy a Kawasaki kihozta a big piston os Showa villáját, ami nem bólint annyira fékezésnél. Ezzel sz*patták magukat halálra anno a Suzukiék a Katanánál. Meg az összes gyártó. Most itt van, működik és semmi hírverés A Ducati az első valóban működő kipörgésgátlót. A Yamaha ezt a big-bang like motort csinálta. De a Honda a sportmotoros abs- t úgy hypolja, hogy a csapból is az folyik. Sztm nagy a kontraszt. Tényleg jó dolog, de az imént felsoroltak is megérnek egy kis figyelmet.
-
Topiccsendőr
addikt
Így van, olvastam is. Abban a cikkben nem volt szó élettartamfeleződésről, csak sok kérdőjel, hogy hogyan oldották mindezt meg. Mivel ez nem igazi big-bang, valószínűleg nem annyira van terhelve a főtengely sem, mint a versenysportban. Kíváncsi vagyok én is, hogy hogy fog festeni a belseje egy 50 000 km es teszt után. Valószínűleg túramotoros szemmel csúnya lesz, csakhogy ez egy sportmotor.
-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Sportmotoron azért egy komolyabb cikk van erről az egész Bigbang rendszerről. Valahol pedig van igazság a cikkben.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Hátulja gázos ezzel a dögnagy kipuffal, ezt azonnal le kell cserélni Termignonira a többi elmegy. A hang az 10/10 es.
-
Arra gondoltam, hogy az átvariált gyújtássorrend miatt állítólag jelentősen csökkent a blokk élettartama, amit csak sok kísérletezéssel tudtak elfogadható szintre hozni, még egy kiegyenlítő tengellyel, megvastagítva, erősítve mindent, főként a főtengelyt. Nem tudom, hogy ebből mi igaz, biztos jobban megy, meg van abban valami, hogy a "robbanás" nélküli ciklusban van ideje megtapadni a keréknek, ha megcsúszott, de ha már 3-3.5 misiért veszek egy motort, az ne 50-60ezret bírjon ki mondjuk... Na mindegy, nekem nem ez hozza el a megváltást, maradok a viffernél... főleg egy V5ösnél

(#19046) NINJA_V:
Még megnézem, hogy egyáltalán megoldható-e a dolog, de ha elfér, akkor megcsinálom. Nekem nagyon bejön, ezeket a fix lábtartókat meg amúgy is csak légellenálllás-növelő tényezőnek tartom
(#19047) zsoltee10:
Pedig úgy tudom, hogy titánbú' lett a kipuff, szokás kérdése. Láttam "élőbe" fotózott új 1000-es CBR-t, hát valami hihetetlenül ocsmány az a szerencsétlen... Még az a Mikrobi fejű Triumpf is szebb nála, pedig az már nagy szó
-
Zsubi
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Tiszta MotoGp fillingje van szvsz
Nekem egyedül a farokidom nem tetszik de a többi az nagyon is
Tüzi: Nem tudom pontosan mire gondoltál

-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Csak olvass utána ennek a hangnak mik a hátrányai

-
Gaboman
nagyúr
Nekem az első lámpák a fejidommal együtt nem tetszenek,meg a ülés alatt elhelyezett kipufogók sem nyűgöztek le túlzottan!
Valahogy az ilyen stílusú motorokon jobban néznek ki oldalt a kályhák. -
Zsubi
őstag
2009 Yamaha YZF-R1

MCN Roadtest: 2009 Yamaha R1 tested Iszonyat jó hangja van!
-
Kevo
tag
Rettentő sok idióta kérdés van a KRESZ-ben, a legutolsót én is ugyan ilyen logika alapján csaesztem el, mint Te, mondván a rendszámon van H betű. Akkor a legnehezebb a dolog, mikor vezetsz x éve, tudod, mi a helyes, mi a nem, mi a bevett szokás és persze teljesen mást kell beírni válasznak, mert valami okos azt találta ki. Amúgy a belinkelt idomszettet láttam már élőben, csak sárga színben, de úgy is nagyon pofás volt.
Integra: ez az, nyomjad a tesztet ezerrel, párat megcsinálsz (150-200-at
) és akkor igen jó eséllyel indulsz

A KRESZ-re visszatérve tényleg igaz, hogy ha a megadott lehetőséget túllépve sem sikerül (ami azért 3-4 alkalom után eléggé égő, valljuk be), akkor tényleg a többi jogsi is ugrik

-
Topiccsendőr
addikt
-
válasz
NINJA_V
üzenetére
Volt egy ilyen idomszett ebay-en. Fejidom, meg faridom púppal. Bánom, hogy lecsúsztam róla, ilyet sose láttam, neten is csak két kép van róla. Pedig ez igen jól néz ki

De már módosításon gondolkodom. Az ugrott be este, mi lenne, ha leszedném mindkét lábtartót, az ülésnyitást megoldanám valahogy, és vennék angliából 400-as cbr hátsó lábtartókat. Ezeknek van egy olyan jó tulajdonságuk, amit semmilyen más nagymotoron nem láttam eddig, hogy elrejthetőek az idomzat alá. Azaz nem fix, hanem állítható. Felcsavaroznám a gyári lábtartók helyére, vagy ha nem jó, akkor valamilyen úton-módon megoldani, hogy elférjen az idomzat alatt. Ez most nagyon birizgálja a csőröm...
mod: ja nem, fejidom, meg két oldalidom volt, hibátlan állapotban. faridomot csinálni kellett volna. jajaja, beugrott.
-
válasz
NINJA_V
üzenetére
Tankom van ezüst színben, max átfújatom sárgára. Deee én gyári sárgát szeretnék, ezt meg eladni, és ezt főként úgy szeretném, hogy nullszás legyen az üzlet
Nem mondom, hogy rossz bolt volt a faridom, de főként az átverés része zavar...mod:
(#19027) Kevo
Az milyen kérdés B-s jogsinál, hogy "Haladhat-e Ön kerékpárjával a kerékpárúton másik kerékpáros mellett huzamosabb ideig?" Válasz: Nem. Könyörgöm... Azért jelentkeztem B-s jogsira, hogy bicilizzek? Én behúztam az igent, meg is kaszáltak miatta. Na jó, nem csak ez miatt, másnaposan mentem vizsgázni, és noha tudtam a jó választ, mégis általában mellé húztam az x-et
Lett 19 hibám (képest nem rontottam), másodikra meg 2-t szedtem össze. "Köteles-e Ön gépjárművére H-betűs matricát ragasztani, ha külföldre megy?" Behúztam, hogy nem, mondom van a rendszámon H betű. Erre persze, hogy kell rá 
-
-
Kevo
tag
válasz
Integra
üzenetére
Én a motoros KRESZ-re úgy készültem fel, hogy csak teszteket oldottam meg (van ilyen gépen elvégezhető teszt, ua. mint a vizsgán is lesz, ami ha hibázol kijavít és megmagyarázza a hibád) és 2 hibaponttal át is mentem. Esténként mindig megoldottam párat, a végén már kívülröl ment az egész. Az egyik kérdés a következő volt (kapaszkodjatok
), nem pontosan idézem: amenyiben Ön motorkerékpárjával víz mellett halad, kötelező-e lekapcsolnia a távolsági fényszórókat, amennyiben szembe tart Önnel A a vízen egy vízi jármű? A válasz: Igen, mert a vízi jármű vezetőjét elvakíthatja a fény és egy esetleges hiretelen irányváltás balesetet okozhat. Könyörgöm, a vízen!
Max. lestukkol egy bóját vagy nem is tudom. Agyrém. A kedvenc kérdéseim az Ön szerint..., mert ilyenkor valójában lesz@rják ám, hogy szerinted mi a jó, egy válasz a helyes, amit többnyire épeszű ember sosem válaszolna
Egyébként el sok a motoros kiegészítés és főleg azokra mennek rá, érdemes készülni rá. -
Ezt most találtam neten, mint hsz-t az M7 konstrukciós "hiányosságaira" való választ:
M0-ról:
Nem kell hozzá emlékezet, az mind a mai napig egy kalapszar. A különbség csak annyi, hogy frontális ütközések már nincsenek rajta, de attól függetlenül egy rémálom azon járni. Főleg amióta ráengedték a Szentendrei úttól az m5-ösig terjedő forgalmat. Én még annyival tudtam volna fokozni a dolgot, hogy a Dunán nem hidat húztam volna, hanem komppal oldottam volna meg az átkelést, így is úgy is ácsorgás van ott többnyire, de a vízen sokkal romantikusabb.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
simán

-
válasz
NINJA_V
üzenetére
Minden megvan, csak tank kell, meg két oldalidom, és a tükrök.
Jó vétel volt 9k-ért? Akkor postával a hibátlan fejidom és a sárvédő 33 ezerért ausztráliából mi volt? Érted, ez bassza a csőröm. Mondta volna, hogy figyelj bazz, két helyen repedt, de annyira nem gáz, így adom 9ezerért. Ennyi. De nem, teljesen hibátlannak mondta... Sérmentes hátulját meg otthagytam egy srácnál ugyanennyiért + posta... Ez bosszant.
No mindegy, majd lesz valami vele.Persu:
Ferihegy az fekete lyuk. Rá vannak állva bizonyos eladókra, azoknak a csomagjai mindig eltűnnek. Volt is origón cikk róla. Sokan ezért nem küldenek ide semmit, míg ausztriába, szlovákiába igen. Arról nem beszélve, hogy hányan húzzák vissza a lóvét paypal-el az eladótól, miután átvették az árut. Siralom.
mod: sokan ezért kérik az eladót, hogy küldje futárcéggel, az biztosan kihozza, mert vonalkódos. De van, hogy a postás teszi el. -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ott is megvan a mocskos része a társadalomnak.
Havert képesek lettek volna átvágni egy komplett BMW k1200s-sel, csak rájött időben, hogy átverés...Szakadjon rájuk az ég 365 napon keresztül és menjen át rajtuk egy emeletes busz, majd pedig találja telibe vele azt a b*zi piros telefonfülkét a fejével
-
Az a baj, hogy én szolgálatban voltam tegnap, és a fényképek alapján mondtam anyumnak, hogy hozzák el. Elhozták, tök örültem, akkor vettem észre az első repedést (ami karcnak látszott a fényképen) aztán még kettőt. Meg belül a hegesztések nyomait... Btw, gyári matrica van rajta szerintem, meg a festése is mintha gyári lenne. Nem tudom. Majd elválik. Vagy eladom, vagy megcsinálom. Egyelőre passz. Inkább örülök a fejidomnak, meg a sárvédőnek...
-
bajnokpityu
félisten
engem vágott már át osztrák,német is.meg jártam már nagyon jól is velük.semmivel sem jobbak odébb,gazdagék.
most állitgatja,hogy ő ugyan nem hajlandó visszavenni.miért,ha én nem veszem át,akkor posta majd egyszer visszaviszi,és bebukja a postázás árát.majd kezdi előlről más szivatását... -
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Engem is átbaszott ma egy magyar nyugi. A hibátlannak mondott faridomom 3 helyen is repedt, 9ezerért. Mire megcsináltatom, lesz egy javított faridomom (ami már amúgy is javított) és lesz vagy 14-15 ezerben, és még futkározhatok is utána, és festék, meg ecetera.
Bezzeg, az Ausztrál ember prompt azt küldte amit mondott... 33ért, postával együtt. Faszom kivan ezzel az országgal.
-
zsoltee10
addikt
válasz
Integra
üzenetére
meg kell próbálni csinálgatni a programmal a tesztet. megcsinálsz 30-40 tesztet, és átlagban nincs több hibapontod 3-4-nél, akkor mehetsz.
én se tanultam kreszre, és a programot se kaptuk meg, viszont letöltöttem, és napokig nyomkodtam. random dobta be a létező összes kérdést. gyorsabban megtanulod, mint könyvből. vizsgán leültem a többiekkel, és kb 20 perc alatt végeztem, és kérdeztem a csajtól, kimehetek-e. az meg nézett furán, hogy wc-re? nem mondom, kész vagyok.
kikerekedtek a szemei, de nem bízott bennem, mondta, hogy akkor megnézi, hogy sikerült. nézi-nézi, kidobta a gép, hogy nulla hiba. csaj rám néz: ööö, hibátlan, mehetsz. 
-
zsoltee10
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
értékbiztivel se lehet annyi. de mekkora fasság már ez vazz. Tüzi a 40eFt értékű gyertyákat valami 6-700Ft postaköltséggel küldte el. ha meg a 2eft miatt remeget, akkor utalhattál volna ennek a majomnak előre, ehh. én nem venném át, az tuti, hát nehogymár így lehúzzanak.
-
jasszer
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Jah, most nézem hogy az vmi garantált basz. Elvileg 280+260+200+930, ha mindent beleszámolok. (ajánlott, utánvétes standard csomag)

-
jasszer
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Hát ha standard postacsomag + utánvétel, akkor az akörül van...
-
Integra
titán
ha nem tanulok semmit kreszre, átmegyek a kreszvizsgán?

mennyire más a nagymotoros kreszteszt mint az autós? -
bajnokpityu
félisten
basszus hogy jártam...
egy csóka meghirdetett éroxhoz órát.megbeszéltük,h 2e Ft lesz.és mivel ő utánvéttel szerette volna,ezért kb 1000ft a postázás.mondom jó drága,de hát ha ragaszkodik.
ezek után kijön a postai értesités 4430Ftról.irok a csókának,hogy ez meg mi a tök.hogy 2430Ftért adta fel.de mondom egy ezresről volt szó,nem 2430Ft.
és most megy az adokkapok.hát nézem a posta tarifáit,egyszerűen nem lehet annyi.http://www.posta.hu//kepek/upload/2009-01/Postai%20dijak_A4_fekvo_web.pdf
-
Preda
aktív tag
Na ahoy, megjöttem a síelésből. Mit látok itthon hó???? Reméltem 20 fok lesz és lehet menni gépezni. Ehh
Aktív témák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ AMD RX9060 XT 16GB 2ÉV GAR!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD EVGA RTX 3070 8GB 2ÉV GAR!
- Chieftec iArena GPC 600S 600W tápegység
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(sportmotorra gondolok).

Szoval adnek en nektek, csak elotte meg kellene kapnom... Aztan felteheted Persu.
ugye-ugye
.

Ezmilyenmar