Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
ALI_G
veterán
válasz
NINJA_V
üzenetére
nekem se több mint 2 csavar. Ha egyet kicsavarok akkor már félre lehet húzni.
de várjá már, lemosom fémig és oldalt fém színű maradjon? Akkor mi a túróról hadováltak ezek? 1,5 évig nem fújtam oldalt, majd azt olvastam ezen a buzi oldalon, hogy azt is be kell oszt még sem?? ááá
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
nalam is vagy hat csavar, harom kulonbozo hosszal
es akkor meg az idom is takarja tan az egyiket. -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
lehet nem voltam itt, én aszem motorodokin olvastam vagy valami ilyen helyen.
mivel ugye melegen jobb befújni a láncokat, így tavaly mikor lemostam szezon előtt brigécivel 3x, végre látszódott a fém
. Kimentem a benzin kútra 40-nel, teletankoltam, vissza szintén 40-nel jöttem, kb. 3 km oda-vissza. Olyan meleg volt a lánc, hogy sütött!
durva. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Köszönöm szépen!

-
NINJA_V
tag
Oldalról?? noway...ott nem kensz semmit. Elég ha a hátsó lánckeréknél kívülről, meg a villa alatt belülről megfújod. Meg jó ha állványon csinálod, najó tudom benzinkúton nincs állvány, de ha otthon vagy akkor már normálisan. Jah és érdemes nagymosásnál leszedni az első lánckerék fedelét és makulátlanra kitakarítani, mert azt a felhasználok rendszerint elfelejtik. Ott olyan gyorsan fel tud gyűlni az anyag hogy félelmetes. Ha kitakarítod nem szedi le folyamatosan a láncodról a kenést, újból van hova kicsapódnia a szarnak.....Ált 3 csavar az egész...(R6-nál mondjuk kicsit szopás...igaz-e??
) -
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Gyári műanyag lánctokra gondoltam
Jó dolog is volt az...Hideg levegő sűrűbb, mint a meleg. Egységnyi térfogatban tobb a zoxigén, mint a melegben. Elvileg megvan a tökéletes égés %-os aránya, de a fene tudja, szerintem motorja válogatja...
-
Topiccsendőr
addikt
De srácok ezt már kitárgyaltuk, az O meg X gyűrűk azért vannak hogy alájuk semmi ne kerüljön be. Tehát a láncspré sem. Mert ha láncspré bemegy oda, akkor bemegy minden. Az a külső kenésre szolgál a lánc és lánckerék között. Ha nem fújnád baromira melegedne a súrlódástól. persze elmenne úgy is, csak kevesebbet.
-
bajnokpityu
félisten
ez ETZnél volt szokás,a mai O meg X meg W gyűrűk nem hinném, h örülnének pár száz fokos főzésnek.
hidegben aszongyák több a levegő zoxigén tömegszázaléka(annyiból logikus,hogy viz kevesebb van benne,mert harmatpont alacson).az injektorok néha légmennyiséget mérnek,azt viszont nem tudják,hogy a zoxigén abban a levegőben mennyi van.több zoxigén meg szebb égést is eredményezhet.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Detox!
üzenetére
Ez ízlések és pofonok úgy gondolom,számomra az egyik legszebb színösszeállítás.
A SM projektről meg a véleményem ha oda jutsz majd akkor azt kell eldöntened hogy igazi pályamotort szeretnél majd vagy utcai SM-et.Mert van különbség a kettő között minden téren,a pályamotorok kihegyezettebb,könnyebb,szervízigényes,kényelmetlenebb,motorok.
Valójában hosszabb távú túrázásra nem alkalmasak,sőt nem is tesz jót nekik az állandó magas fordulat pl:5-ben vagy 6-ban,ha érdekel majd elmondom miért.
Az utcai SM-ek nehezebbek,valamivel erőtlenebbek is viszont szervízigényük kisebb,élettartalmuk sokkal nagyobb.
Ezért kell belőlük nagyobb cm3 nézni ott már van erő bőven.
Két vérbeli verseny SM csatája.
Kegyetlen az SXV,hogy még egy CR500 sem tudja vele felvenni a versenyt erőben!!
Ez meg olyan mint az enyém. -
Én meg mindig hidegen fújom. Úgy van ideje bemenni a "zanyagnak" az O gyűrűk alá.
De állítólag még mindig rosszabb bármiféle kenőanyag, mint ha ki van főzve motorolajban a lánc.
Mindegy, én maradok a sprénél.
De ez a 15 perc is olyan, hogy a castrolnak nálam mindig kell egy szűk óra, hogy teljesen elpárologjon belőle az oldószer, ha azt nem várom meg, a hátam is láncsprés lesz.De akkor is az EZT a király

-
ALI_G
veterán
válasz
NINJA_V
üzenetére
mert nem mind a 4 oldalát kell fújni? A csapokat csak oldalról tudod befújni rendesen, a fogaskerékkel érintkező részt meg csak alulról+felülről tudod befújni. Az meg rengeteg spray.
Egyébként én sokszor nem vártam 15 percet indulás előtt
kicsit lusta vagyok és csak olyankor jut eszembe.
De ha hazaérek és még meleg a lánc és akkor fújom be ahogy a nagy könyvbe le van írva, akkor is összecsapja, csak legfeljebb kevésbé. -
Detox!
senior tag
válasz
Gaboman
üzenetére
Ajj az az elsö telo! Szép gép, de mé olyan narancs az összes?
A Gas-gas féle design meg fényezés jobban tetszik, a husaberg féle sárga-kékröl nem is beszélve.
Hogy válaszoljak is, SM ügyben semmi váratlan sajnos tudtam hogy nem egyik napról a másikra lesz nekem. Most minden szabad anyagi forrás a hondára megy, aztán ha már olyan amilyennek látni szeretném, eladom. Utána gondolkodok majd a továbbiakban, ami SM lesz az biztos!
Tényleg nem volt még szerencsém igazi supermotot rendesen hajtani, de a kis DT is többet ad néha mint a sport. Azt is szeretem és élvezem amig megvan, de élménydusabb az SM. Mondom ezt ugy hogy nem pályáztam még, ott biztos jobban élvezném a hondát is, de amig ilyen az anyagi helyzet nálam addig fölösleges utcán gyorskodni, mer vagy leültetnek vagy föltekeredek egy fára. Szoval SM a jövő, hogy melyik típus az majd kiderül de pénzfüggö az is. Ha most sikerül kimennem ausztriába melozni akkor felgyorsulhatnak az események. 
-
-
Gaboman
nagyúr
Az AMWAY termék,de ennél van jobb is a katalógusukban,ami kimondottan ilyen célokra van,mert ez háztartásbeli univerzális tisztítószert igazság szerint,de jó zsíroldó hatása van és a koszt frankón leszedi a mociról,van Brigéciol is nekem,az sem jobb semmivel ennél.Nekem bevált ehhez is.
Ő az!Itt pedig ez a termék lenne az:
L.O.C. Plus Metal Cleaner Fémtisztító szer
200 ml -
ALI_G
veterán
-
Gaboman
nagyúr
Tegnap előtt csináltam róla képeket:
A két szemű szörnyeteg
Így barátságosabb.
-
[lAyCsI]
addikt
Dzsízász shit:
[link]kényelmes lehet az ülése
mongyuk az első-hátsó futómű+ fékrendszer jöhetne
-
TayRol
nagyúr
-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Mert én mit írtam?
Szerintem másra gondolsz. 400as ciberén az alapjáratállító a váz bal oldalára van felvogva egy darab műanyag tekergető képében a tank alá. A keverékállító meg a karbik hátulján van egy-egy rugós csavar képében -
Amúgy tudom milyen megtorpanásról beszélsz, de nekem az mindig csak 6.ban jött elő, ott is csak ritkán, és 10k körül amikor húztam nyelet neki. Ezt enyhítette a karbiszinkron. Hidegben sose volt bajom vele. Sőt, ilyen 15 fokban megy igazán jól, sokkal erősebbnek érződik a blokk a 30 fokos levőgöz képest. Igaz 5 fokban nem motoroztam sose, fosok a reumától.

-
-
zsoltee10
addikt
egy barátomat majd megkérem én is. ő már elszakította párszor a sajátját, amikor feltette
szal talán az enyémet már profin felrakja
-
Gaboman
nagyúr
Én holnap megyek matricázni haver gépét HyoGT650R meg felni csíkozni.
Az első felni csík lesz nekem is,majd odafigyelek jól.Detox:Mik a fejlemények az SM projektel?
-
Detox!
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Tudtam amig nem jöttetek a karbiszinkronnal.
Tehát mit lehet vele kezdeni? Van valami keverékállító? Tüzi uram tudom hogy így 3,5l/100 7ezer alatt tartva, de ha egy 30lovas bringát akar az ember azt kell venni! 
Ducati StreetFihter S adatlap motomixben vagy sbk-ban volt róla egy cikk meg a 1198-ról, lehet azért hoztam össze őket. mind1 kabbe

laycsi: 155le / 118 Nm -sajnos nem írják, de szerintem olyan 180kg lehet. Mit mondjak, én is!
Brembo fékek, Öhlins villák és rugóstag, azt hsizem magam alá piszkittanék a gyönyörtől. Már írom is: "20éves Hondámat Desmosedicire cserélném, idom nélküli is lehet, de akkor a tunningpuffot én se adom!" 
jujj lőjetek le

-
zsoltee10
addikt
én is gondolkodtam rajt.
egy szép fényvisszaverős citromsárga jól menne a mocihoz. 
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
De be ám!
Nem ám nekem a félve őrzött motorkámat lemarja a só!Tayrol:Vettem egy LOC nevű tisztítószert ami az egész motorról beleértve a felniket is szépen leszedi a mocskot,meg kapott féktisztító spayt és az összes többit mozgó alkatrészt befújtam tisztító,kenő spayel.
-
NINJA_V
tag
válasz
NINJA_V
üzenetére
Itt van egy King tony jó középkategóriás márka.
Azok az színes imbusz csavarok max idomrögzítésre jók...az az egy bajuk hogy alu csavarok, utálom amikor robogónak az oldalfedelébe rakják, egyszer lehet meghúzni max, de akkor is csak félveTüzi: Hát jah csak meg kell gondolni mert előszeretettel szakadnak el ezek a csavarok...ha olyan helyen van akkor oké...
-
NINJA_V
tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Nekünk is van vagy legalább is faternak meg van még valahol, télleg jó cucc, de volt olyan ahol az is elvérzett...persze most is lehet kapni. Itthoni nevén ütvecsavarozó. Szerencsére azért már majdnem mindenhol elhagyták a kereszthornyú csavarokat. De én azt mondom hogy legnagyobb Isten áldása a légkulcs
, jajj ha az nem lenne... -
Topiccsendőr
addikt
válasz
NINJA_V
üzenetére
Télleg, van egy elmés szerkezet Louis ban, asszem az a neve, hogy schlagschraubenzieher, amire ha ráütsz kiszed bármit. Mivel az ütés közben ugye az erő irányában tart+el is fordul. Azzal még kimegy valahogy. Lehet ezt még kapni? Egy iparágat lehetne fentartani ezkekkel a szar csillagcsavarokkal

-
válasz
NINJA_V
üzenetére
Én is cserélem a kipuff-tartó bilincseket savállóra. Gyári már össze van rohadva, mert a hátsó kerék pont a két csőre nyomja a vizet, sárvédő meg nincs rajta gyárilag
Aztán az összes idomtartót is megcsináltatom esztergályossal savállóból, szerintem szebb mint a gyári matt szürke. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
NINJA_V
üzenetére
akárcsak a konténeres japán cuccok. Nem tudom hol használják őket, de ki lehet önteni a sót a deklivédőkből
Tenger melett sem lehet egyszerű az élet. És a kereszthornyos japán mánia, esélytelen kicsavarni bármit is ... Szerencsére a huszonegyedik századba áttértek ők is "belső kulcsnyílású" csavarra
. -
NINJA_V
tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Az angol import motorok mind ilyenek...sajna ott elég sz@r a levegő, minden csavar külön küzdelem, az idomcsavartól a kipufogócsavarig
.... -
Gaboman
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Gyerekek reggel 6.30-tól mostam a motor 8.45-ig,olyan lett hogy most ki sem merem vinni az utcára,ebédelni lehetne rajta!

-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Igaz. Nekem csökkent a jelenség mértéke szinkron után, azért mondtam néki, hogy menjen szinkronra. Amúgy sem ártana a gépnek tavasszal egy karbipucolás.
Ja igen, ezt nem mondtam. Mindenhova saválló inbuszcsavarokat raktam, szóval jóval egyszerűbb lesz szétszedni
-
Detox!
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ja csak a blokk meg a váz fele majnem azonos, de ok.
Igazad lehet, én a kuton akartam kezdeni, de haver eröszakoskodott hogy jojaz nemkö. Biztos az lesz, a csuklás meg akkor asszinkron miatt, mer az enyém nem csinálta fingásig hajtva se.crew: 400ccm azért nem a világ. Egy kicsit riszálja a seggét, de ha beleülsz még azt se. Persze esöbe meg murván ezt se provokáld.

tüzi: Nem azt mondtam szart adtál el, V-idom is ideért másnapra. Feltettük, idomok is fennt vannak, csinálunk egy karbiszinkront aztán már tényleg csak az utra kell figyelni.

-
-
Kevo
tag
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Egyetértek, a műszerfala mint egy karácsonyfa, az oldalsó idomok pedig mintha műanyagból lennének, nem is tudom, olyan kicsit gagyi érzést kell, pedig nem lehet rossza, ha abból indulunk ki, hogy melyik blokk volt az alapja. Megnézném élőben.
Integra: lenyűgöző animáció
Köszi, hogy megosztottad.zsoltee10: én speciel sokkot kaptam
Na jó, azt azért nem, de el kell ismerni, hogy remekmű 
-
zsoltee10
addikt
hűűű apám, ennyire a hatása alatt van mindenki?

-
Integra
titán
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
enyem nem csuklik (az folyik
) a fene sem mer csutkagazt huzni neki kanyarbol kifele 
-
válasz
Detox!
üzenetére
Karbiszinkron nem ártana rá, ezt mondtam. ,Szétszedi az ember fia, elmegy vákuum, szinkron kell. Btw, tuti, hogy nem kap kevés benyát, mert van benne benzinpumpa, úgyhogy Persunál a pont, valamiben szegény a keverék. MIvel hideg van, valszeg benzinben.
Karburátoros
Igazából kellene egy karbisor hidegbe, kellene egy tavaszra, egy nyárra, egy alacsony fordulatra, egy közepesre, egy magasra, egy fél gázosra, egy full gázosra, egy alacsony légnyomáshoz, egy normál, és egy magas légnyomáshoz, valamint ezek bármiféle keverékéhez. Szóval, amíg nincs 200ezer féle karbid (persze figyelembevéve a hengerek tulajdonságait is) addig néha fulladni fog egy picit

-
Gaboman
nagyúr
Köszönöm a válaszotokat,akkor holnap már állok is neki a takarításának.
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
jahogy nem a kormány, hanem ahogy az ember, csuklik
adni kell neki inni ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Lexus, Toyota topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Wanbo Vali 1 Pro projektor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Eladó Samsung A20e 3/32GB kék / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

le az utcáról az ilyeneket.
)
Majd dobok fel kepeket. Elso benyomas: kegyetlen minosegi. Es bar ez rozsdamentes acel verzio, szerintem nem tobb, mint 2,- max. 3 kilo. Remelem joolesz

kicsit lusta vagyok és csak olyankor jut eszembe.
Hogy válaszoljak is, SM ügyben semmi váratlan sajnos tudtam hogy nem egyik napról a másikra lesz nekem. Most minden szabad anyagi forrás a hondára megy, aztán ha már olyan amilyennek látni szeretném, eladom. Utána gondolkodok majd a továbbiakban, ami SM lesz az biztos!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)