Hirdetés
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
válasz
zsoltee10
üzenetére
Ertelek teljesen
.Egyebkent most, utolag nezve valszeg jobban elveznek egy meg porgosebb motort. Viszont ez azert vissza is fog -- masfel hete nagymotorozom, nem tenne jot az egeszsegemnek, ha rendszeresen 13000-es fordulattal probalnek kozlekedni.
Ezt lecserelni meg macera -- nem lenne olcso egy hasonlo, szinte vadiuj motort talalni ehelyett.
Ja, es nekem jo, hogy alul nincs annyi ero -- gyakran kozlekedem dugoban vele, es egy alul gyengus sorneggyel szerintem eleg jo elorecsoszogni (nincs rangatas, nem ugrok neki senkinek).
-
ferkoboy
senior tag
Hideg van még.
Majd fogod "szúrni a 6at"Bajnokpityu:
Feszültségmérő akad.
Fater villamosmérnök, még oszcilloszkópot is találunk otthon vagy 3mat. Telefonálok ma-holnap (inkább holnap) a fickónak. Ha elfogadható az ár, s azt mondod rá, hogy stabil a ketyere, akkor lehet megoldva a probléma.Anno Tüzi a CBR-re talán Ebay-ról rendelt fesszabit.
-
-
zsoltee10
addikt
félre értettél.
én nem azt mondom, hogy nem elég, vagy hogy a CBF használhatatlan, vagy ne lenne fasza gép, mert az. Egyszerűen a nyomatékrugalmassága messze elmarad egy 2 hengeres géptől, és abban a sebességtartományban, ahol én tipikusan használom (70-150 -> 3000-7000rpm) egy 2 hengeres élvezetesebb számomra, a hangja pedig egyéni preferencia, nekem a 4 hengernél kevesebbel rendelkező motorok hangja jelent akusztikai élményt. 
Ahol a CBF elkezd húzni, ott az ER-6 már nyomaték maximumon van, és sokkal rugalmasabb egy 4 hengeres motornál. a CBF nyomaték maximuma valahol 8500 körül van, szűk 60Nm, a teljesítmény maximuma pedig 10500 körül. Ezzel szemben az ER-6 7500 körül tol 66Nm-t és a 72 ló is megjön 8500-nál. A fogyasztás téged nem érdekel, mások vagyunk, engem érdekel, és jó érzés, hogy 4,56l/100km az átlagfogyim 36000km-re miközben szinte bármelyik kategóriatársa 1L-el többet eszik azonos körülmények között.
Egy haveromnak van CBF, lájtosabban közlekedik, mint én és 5-5,5L eszik, Fazer szintén.Szóval ne értsd félre, nem a CBF-et fikázom, csak azt mondom, hogy ebben a lóerő tartományban engem jobban megfog egy 2 hengeres gép, és a nyomatéka miatt élvezetesebb. Számomra. Egyébként most még erősnek tűnik, nekem is hihetetlen durvának tűnt az ER-6 teljesítménye, de mára annyira megszoktam, hogy el tudnék képzelni erősebbet is, és majd te is megérzed a CBF-en, hogy ha erősebb lenne, azt is elviselnéd.

Egyébként tény, hogy az ER-6 nem egy nagy testű motor, a Hornet még kisebb, sajna ez a tendencia, egyre kisebbek a motorok, a gyártól azt hiszik, hogy zsoké méretű motorosok vannak csak??
Pl. az idei ZX-6 10kg-mal könnyebb az előzőnél, és ránézésre vagy fele akkora, egyszerűen röhej. -
bajnokpityu
félisten
válasz
ferkoboy
üzenetére
nekem is szivem csücske.de csak mióta hallottam hangját

F4itől már kevéssé megy el a régi CBF.
injektorosokat jobban lehet széles tartományra hangolni.
de sztem nem annyival nem megy lent jobban,mint amennyivel élvezetesebb fönt.
1x amugy sikerült cimbinek legyorsulnia a CBFel a régi F2est
eljesen elszúrt karburációval, 3 hengerrel. -
ferkoboy
senior tag
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
[lAyCsI]: igen, sajnos tényleg nem óccsó.
Yuasa meg legfőképp nem az. Nehogy már GS10e, Yuasa meg 17e legyen... 11e lenne nem gondolkoznék, tuti Yuasat venném.bajnokpityu:
Tatabányai fickó elérhetőségét nem tudod?
Vagy más alternativát fesszabályzóra?
(persze fontos lenne, h ne horror áron vesztegessék).
Beépítés nem gond, megoldjuk. Csak stabil működés legyen meg.bárki:
CBF-en nem látott még valaki valami nagyon szép tankpadot? Kellene rá tennem egyet.
Fekete a motor. -
ferkoboy
senior tag
Egyetértek veled.
Nyomaték az van. Tapasztalat.
CBR600F3 öcsémé, de 40-50km/h-ról 6-ikban simán elmegyek mellette a CBF-el.
Ford.szám felső tartományában már otthagy természetesen, de alul meglehetősen jót lép a CBF600 is sor4 viszonylatban.
Haver sem nagyon szokott otthagyni a 600as Hornettel kanyarvadászat közben... -
Gaboman
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Itt nagyon jókat mondanak róla,direkt pályán tesztelték őket mit tudnak.
Az MT-01 iránti szeretet még a Supermoto korszakom előtt volt.
De meg maradt azóta is számomra az egyik etalon motor úgy hogy még nem mentem vele.
-
Topiccsendőr
addikt
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
INNEN van a minta...
ez a verzsöny nyújthaó, de nem túl olcsó.
milyet tudnál esetleg? -
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
sok mindenre nem jó, de legalább szép

-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Itt a cegnel all egy a parkoloban. Gyonyoru gep, szerintem semmire sem valo.

-
Nem eleg a CBF nyomateka? Fura, pont ugyanugy megy, mint a Hornet (legalabbis a 2004 koruliek), csak nincs meg a legfelso 1500-2000 rpm. 20% loerokulonbseg hasznalhatatlanna tenne egy gepet? 2 tized kulonbseg van a 0-100 gyorsulasban.
Az ER6-tal nekem az volt a bajom, hogy nekem kicsi.
Egyik oldalon azt allitjak, hogy hatszazas motort ne vegyen kezdo, masik oldalon meg hogy a 78 LEs CBF-nek keves a nyomateka... A fogyasztas engem nem erdekel igazan.
-
Gaboman
nagyúr
2009ER6N 1850000Ft most.
Annyira nem vészes az ára.TayRol:Semmi esetre sem akarták mert nekik abban nincs igazán üzlet.
Pedig ilyennel jártam motoros suliba,jó gépek!
Az MT-01 az egy nagyon brutális kinézetű motor,és a nyomatéka hatalmas ami nekem nagyon bejön.
Valójában ő lenne a kedvencem ha sikerülne lebonyolítani a dolgot. -
TayRol
nagyúr
válasz
Gaboman
üzenetére
Az nemjo. Semmi esetre sem? Ha nincs mas, akkor gondolom meghirdeted.
Pedig az a kek jolenne neked, sor2, nyomatekos, konnyu, nem akkora ugras supermotyorol a naked fele.Nnna, az mt1-az korrekt, de nekem technikailag nem bejovos. Tudom, hogy a nyomatek a lenyeg, de valahogy nem tettszik. Inkabb az FZ1.
-
TayRol
nagyúr
válasz
zsoltee10
üzenetére
Detto ilyesmi volt az elvarasom. 190 centivel ne legyek majom a koszorukovon, es a BP.-Zeg. utvonalon se legyen kenyelmetlen 2 szemellyel. Sor4 parti vagyok, nekem konnyebb dolgom volt, baar nalam a penztarca fontos szerepet jatszott. Ezert lett a Bandit a CBF helyett, de mar nem banom
Ha most vennek, ezert az arert nem kapnek szvsz mast, ugyanezt vennem, vagy, egy kis gyujtogetessel a meg mindig jo aron (1.9m alatt) 1250-es Banditot
ja, es a beszamitas az halal ezekben a valsagos idokben, ez jogos.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
nemmondod hogy ilyet tucc...

ilyen mintásat tucc nyomatni valami mattos kivitelben? -
zsoltee10
addikt
válasz
TayRol
üzenetére
én ha most vennék, nagy gondban lennék.
akkor még nem volt új Bandit, Hornet, XJ-6, stb. viszont nekem mindenképp kétszemélyes túrákra alkalmas motor kellett, és mivel én sor4-et nem akartam, így kizárásos alapon maradt az ER-6. Jelenleg szerintem a piacon túrás motort illetően egyértelműen a Bandit a befutó. Ha valaki nem akar sor4 motort, akkor ER-6 egyértelműen. Igazi nyomatékos, túrás naked vas.
Az új ER-6 hasonlóan a többi társához, drága a gyenge Ft miatt sajna. 2M felett van ABS-szel az ER-6, de a többi is.....én várnék egyébként a váltással 1 évet legalább. a motorpiac halódik, ugyanakkor a gyenge Ft miatt drága minden....ez a mostani szerintem seggen ülős időszak, ha vissza erősödne a Ft 250-260 körülre 1 év múlva, akkor ezek a motorok is 1,8M körül mozoghatnának, nem 2M+. Abba bele se gondolok, hogy vajon a beszámításra mit mondanak.... -
TayRol
nagyúr
válasz
Gaboman
üzenetére
+regado. Az mar tobb, mint a Hornet. En azt vennem. Ha olcsobb kell, akkor Bandit, mint amilyen nekem van, de az sulyra van vagy + 25-30 kilo, es nagyobb is. Ellenben a vizes Bandit blokkja nem visszabutitott, ahogy Zsolti is irta, hanem direkt ehhez a motorhoz keszult, turas karakterrel. Es amennyivel `butabb` es gyengebb a tobbieknek, annyival olcsobb is, most az ABS-es K8-as modell 1.4m Holloseknal.
De ha valasztanom kellene (es utast nem viszel!) akkor Hornet. Utasnak az XJ6 szuper, kiallitason asszony felult mogem, es okes volt, Hornetnek kisebb a kakasuloje hatul. Meg az ER6 johetne szoba, arrol Zsolti tudna nyilatkozni, nekem az uj szinei nagyon tettszenek.
Hajra!mod: mar a kesobbi eladhatosag miatt is ABS-eset vennek.

-
Gaboman
nagyúr
Ez kérdéses igen hogy mennyire másabb mint az ER6N mert az viselkedésre nekem is nagyon bejött.
Bár hozzáteszem hogy a 2008-as CBF600N is tetszik menetdinamikára.
A GT650R meg még jobban ott a V2 tényleg repíti a motort és nyomatékos már alul is. -
zsoltee10
addikt
válasz
Gaboman
üzenetére
nekem is nagyon tetszik, csak én fázok azoktól a naked mociktól, amikben butított sportmotor blokk van. se nem erős, se nem nyomatékos, viszont le vannak fojtva, a furat*löket ugyanaz, legfeljebb a vezérműtengelyen a bütykök kisebbek. egy naked motorban legyen nyomatékos, túrázásra optimalizált, direkt erre épített blokk, ne egy fojtott sportszív. a CBF600 is nyomatékszegény, ugyanakkor hamar elfogy, 120 lóból maradt 78? blokk meg ugyanaz, mire feléledne a blokk, elfogy a nafta meg a levegő. 78 lovas Fazer ugyanez, 100 lovas már jobb, az legalább forog rendesen, de nem túrázásra való, pörgetni kell, eszik rendesen. szigorúan szvsz. Ami nekem a kategóriában tetszik az a 650-es Bandit blokkja, az SV-é, az ER-6-é. ezek nyomatékra, túrára vannak hangolva, eleve úgy épültek, és közvetlen ellenfelei az XJ6-nak.
Szal az lenne a kérdés itt az XJ6-nál is, hogy kimerült a 78 lóerőre optimalizálás a szelepek nyitásának csökkentésében, meg az injektor hangolásában, vagy mélyrehatóbb beavatkozás is volt a blokkban? -
TayRol
nagyúr
válasz
Gaboman
üzenetére
Sargaban volt a kiallitason, ultem rajta, nekem alacsony volt, amugy tenyleg jol nez ki. Keskeny, konnyu, alapvetoen jonak tunt allasaban

Az ara a fontos, meg a konkurencia.mod: 1.778.000+regado. Esetleg 600-as Hornet (10.000ft-tal olcsobb) vagy GSR (K8-as modell olcsobb 80 ezerrel, K9 dragabb 30 ezerrel) johetne szoba.
-
Gaboman
nagyúr
A most piacra dobott Yamaha XJ6-ot látta már valaki esetleg élőben vagy próbálta is?
Megmondom őszintén hogy nekem kinézetre nagyon bejön,videót és képeket láttam csak róla de ezek alapján frankónak tűnik.
Amire én használom a motort arra elképzelhető hogy jobb választás lenne mint a jelenlegi.
Tehát 200-300km túrázásokon még jobb szolgálatot tenne.
Elgondolkodtató nagyon a dolog,töprengek rajta mit is lenne érdemes tenni,mert a Supermotonak is vannak előnyei nem is kevés.
Így néz ki,számomra gyönyörű,túrázásokra ideális lehet,meg talán egy kis vadságra,huncutságra is. -
ferkoboy
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
GS Battery 10e körül van.
Jókat irnak róla.
Szerintetek?
Paramétereiben 100%-ban ugyanaz mint a Yuasa.Vartát tudnék még venni, az kijönne kb 9e-böl, de annak az inditóárama kisebb mint a Yua és GS akksiké.
Fesszabályzót ki gyárt? Hol lehet venni?
Hallottam róla, hogy Honda népbetegség, meg arrol is hogy valahol Tatabányán gyárt valaki...
Ti tudtok erröl vmit? -
Boci_83
őstag
válasz
ferkoboy
üzenetére
Elakarod adni vagy megtartod végülis..?
Tegnap előtt én is elővettem a motort, kb decemberben járt utoljára a motorja, kitoltam a helyéről, akksi bele, és úgy indult mintha 2 napot állt volna. Örültem és jó volt hallani a hangját. Pár nap és vissza lesz helyezve forgalomba, aztán bizti kötés és jövö7re mondja a jó időt, is, remélem úgy is lesz! Nagyon mennék már!!

-
ferkoboy
senior tag
Ujra itt.

Kicsit megkoptam, motor[cbf600 - 2004] is pihen, bár a télen vagy 2x beinditottam, de valahogy hallani rajta, hogy nem szereti a sok állást.
Az akksim is kuka... Most megy a vivódás, hogy milyet vegyek.
Szerintetek? Épp drága vs olcsó ( Yuasa vs GS) a dondolkodás tárgya.Más: kellene CBR600F (f3) fesszabi. Gyári van még bennt, de nem az igazi.
Esetleg valaki tud ebben segiteni?Köszi!
Széles utat, és jóidöt!
Üdv: Ferkó
-
Integra
titán
hm, erről a matricás dologról jut eszembe, hogy lekéne gyártatnom a kanji-mat fehérben a motor félidomjára

-
TayRol
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ok, en megkoszonom, ha tanacsolsz valamit. Most nemtom, mitevo legyek 
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
TayRol
üzenetére
Hátilyet nyomok én is gyerekek
(igen lefikáztam) tudod mit? nyomok. Az Laycsinak jó lesz. Nekünk meg vadászok valamit.
A nyúlik azt jelenti, hgoy pl Laycsi domború felületére felrakni bubi és gyűrődésmentesen bármilyen matricát csak hőpisztollyal és nyújtással tudsz. Próbálj felrakni egy domború felületre bármilyen matricát, amelyik nem nyúlik, a rengeteg anyaggal nem tudsz mit kezdeni, ami összegyűlik a kidudorodó részek mentén. Ez sima sík felületnél nem probléma. -
[lAyCsI]
addikt
válasz
TayRol
üzenetére
én a pirossal jelölt krómhatású műnyajag deknit szeretném bekarbonizálni mind2 oldalon:

...szal télleg nem kellene nekem sem sok
sztem erre tök elég lenne egy ilyen ratyibb fóliaszerűség is... csak legyen télleg karbonhatású, mert láttam olyan gagyi kinézetűt is hogy ihajj
Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPad topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Autós topik
- Horgász topik
- Egyre kevesebb döntést hagy az AI az ember kezében
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Ulefone RugKing Pad Pro strapatablet
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pl. az idei ZX-6 10kg-mal könnyebb az előzőnél, és ránézésre vagy fele akkora, egyszerűen röhej.
eljesen elszúrt karburációval, 3 hengerrel.

Az nemjo. Semmi esetre sem? Ha nincs mas, akkor gondolom meghirdeted.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)