Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
[lAyCsI]
addikt
Vasárnap felszereltem az új kipufogótartó bilincset, remélem tartósabb lesz mint az elődje... az előzőnek volt egy gumiszalag is a bilincs alatt, ami szépen ráégett a dobra és nemigen tudtam levakarni, igazából fel kéne porílozni az egészet újra...
ha minden jól megy lehet jövő héten elviszem a 2 deknit lefóliáztatni, ill. megnézem előtte hogy fest élőben a cucc, mert ha nagyon gagyi nem rakatom fel... majd beszámolok mire jutottam -
TayRol
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Ha nem tudsz megallni csak ugy, hogy a forgalom tobbi resztvevojet veszelyezteted (ertsd: a mogotted jovo beledrohan), akkor nem kell megallni. Lassan csordogalva mesz a zebra fele, de engem Ulloin azert is megszolt az oktato, mert lassan erkeztem a zebrahoz, ahol alltak. Ezt gyalogos-csalogatasnak nevezik, es sok vizsgabiztos nem szereti.
Laycsi: koszi, bar a motor full dzsuva, a multkori zuhogo esoben valo hazamenetelem ota nem volt alkalmam lemosni. Pedig kiszallhattal volna, oszt odajossz dumalni.

-
Integra
titán
jaja, én is ezt teszem, de..
és egy ilyen eset pont ma volt
jobbkezes utcákban megyünk, megyek egyenesen, jobb oldalt egy lány megy a zebrán szabályosan, én már a kereszteződésben vagyok, amikor a lány gondol egyet és átakar menni előttem. na akkor mi a rák van? én átmentem a zebrán és nem engedtem el.
de ugye az van, hogy ha időben látom, akkor már a kereszteződés előtti zebra előtt kell megállnom, hogy ő a távolabbi zebrán átmehessen. eddig ok, de itt ugye nem ez volt. pont úgy jött ki, hogy mire én a zebrához értem a kereszteződésből, ő pont le akart lépni..
nem vagyok kresz zseni, de szerintem szopoda, én ilyenkor áthajtanék, mert az a legbiztonságosabb, satut nem húzok a kereszteződésben.
de ha gondol egyet a vizsgabiztos?!
a másik a sakron tökörésző gyalogosok, akik nem akarnak átmenni, csak ott támasztanak épp..
-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Nalunk az oktato a kocsival (bordo regi baromi nagy merdzso) mogottunk nagyon jo arc volt, fedezett minket a hulyekkel szemben, ill. amikor rank akartak huzni a kocsikat, majdnem megverte a soforoket. Mondjuk en nyockerben meg kobanyan vizsgazgattam, az oktato is ott nott fel (190cm/110kg), vagta a dorgest.
-
Integra
titán
ma reggel már sokkal jobban ment, észrevettem a sebesség korlátozó táblákat is és az egyirány utcákból történő buktató célú balra kanyarodásokat se hibáztam el és bokorba ugrás se volt, mert kaptam egy új, vékony cross kesztyűt, határozottan javult a gáz és kuplung összehangolási képességem

eddig is rühelltem nagyon sok autóst, viszont most.. van egy kurva nagy kukásmellény rajtad, ami kb csak a másik szemét nem égeti ki, van rajta egy ordenáré nagy T betű és semmit sem jelent.. de tényleg. sőt, ugye két motoros is így megy, illetve ott van az autó is mögötte, az is megjelölve. tényleg félelmetes, hogy miket csinálnak. ja és persze a következő pirosnál simán lenne időm leszállni a motorról és beverni az oldalablakát, aztán visszaülni és tovább menni..
ami a gyalogosokat illeti, na tőlük van a legnagyobb para, hogy jól beszopatnak majd a vizsgán...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ezen a héten is délutános vagy?
tegnap eldőltem a gép előtt
a pályanap mikor lenne csüt, vasárnap?robival lehet menni?
-
.mf
veterán
válasz
Beowulf_78
üzenetére
"Pályán?
Ki ment mostanában pályára?"Az igazán elvetemültek?
"Már március van, vagy miafene. Voltak már idén napsütéses napok is 10+ fok hőmérséklettel"
Munkatársam (fura lesz megszokni, hogy a mai nap után már lassan odatehetem elé, hogy ex-) a hétvégén volt túrán és crossozott is egy adagot, ma meg panaszkodott, hogy a térdének nem tett jót az idő... -
.mf
veterán
válasz
TayRol
üzenetére
Szinte új -- használatlan -- 2-3ekm -- -20%: na ilyet tényleg jó lenne kifogni

De benne lehet az a kockázat is, hogy azért adja el ilyen gyorsan / jóval olcsóbban, mert nem tudta rendesen kezelni, és bukott vele egy-két nagyot, amit akár a motor is megsínylett... megsínylhetett?... édes-ékes apanyelvünk...
Láttam egy-két helyen tesztben használt motort elég alacsony km-rel, de ott kb 10%-kal alacsonyabb áron kínálják csak... viszont már egy éve a nyakukon van, tehát talán érdemes lenne rá alkudni -- de hát se jogsi nincs még, ősök mindig kézzel-lábbal tiltakoztak ellene, most meg állásom sincs, ma mondtam fel. Ha a motoros-jogsit sunyiban meg is csinálom (az is még egy idő, mert előbb a szakdogát kell megírnom, bleh), a vételt inkább nyárig halasztom, addigra lesz új állásom és kicsivel kijjebb költözök (nagymamám félig üres lakásába. Pesti ingatlanárak mellett csak így megy nem-milliomos-palánta "frissdiplomás" pályakezdőknél
). Ali_G: sajna ez van, a klasszikus pulp fiction sort idézve: "English, motherfucker! Do you speak it?!"
A net korában mindenképp javasolt legalább alap, de inkább középfokig elküzdeni az angollal. Magyarul az a sorozat 99.99%, hogy nem ment
De szerencsére mindegyik rész fő mondanivalója egy-két mondatban összefoglalható, és elég sokat mutatják.Beowulf (21223): van egy érdekes lakó / albérlő ebben a kis társasházban: kb 64nm-es kis albérlet (maga a lakás kb 20, max 30 milliót érhet), kis smarttal jár, viszont asszem egy 1098-as Ducatija van. Néha egy haverjával látom őket visszajönni túrázásról, neki pedig biztosan 1098-as Ducatija van. Szóval ezek után nem tudom

Másik hsz-szel kapcsolatban: 14l
Pályán, vagy simán? Ha utóbbi, akkor duplán

Ali_G (21268): érdekesen hangzik, remélem lesz jövőre is.

A fizetős oktatás is lehet jó is, az ingyenes inkább költséghatékony
-
ALI_G
veterán
Euroring menetrend copy-zva a honlapról:
(9-18-ig) - előzetes bejelentkezés alapján - várjuk vendégeinket.
Árak itt
egész nap 15.000 Ft
Délután 11.000 Ft
délelőtt 9.000 Ft
ez a tavalyi ár is egyben, nem emeltek, még az kellett volna
Az oktatással kapcsolatos, az oldalon lévő infók úgy érzem tavalyiak, ezért megpróbálom őket e-mailben kérni, hogy lesz-e idén (félek nem
) is ingyenes oktatás. Ha még sem ingyenes, akkor én csak délutánra neveznék be.Ha 4 motoros egész napos jegyet vásárol, úgy (egy nyílt napon) egy boxot kapnak ajándékba.
Ez még fontos ha valaki ráér:
Az akciós árak motorosoknak:
- egész nap: 15.000 Ft helyett 11.000 Ft,
- délután: 11.000 Ft helyett 8.000 Ft,
- délelőtt 9.000 Ft helyett 7 .000 Ft
A következő akciós időpont - motorosoknak:
- április 02., 05. (elvileg 2009-es ár és dátumok)Ezek ÁFA nélküli árak

telszámuk: +36 30 455 0818.
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Minden oktatásra érdemes elmenni ami ingyenes.

Na megérdeklődöm mi a szitu, gondolom ma már nem válaszolnak e-mailre
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
saját motor, ruha is saját, csak kapunk egy oktatót, asszem 15 emberig fogadtak tavaly, de valami oktató/versenyző vérű ürge okított ingyért szinte egész nap, kicsi elmélet, nagyrészt gyakorlás a pályán, mutatja az íveket, helyes kanyarvételt. fékezést...etc.
-
Topiccsendőr
addikt
hát nem volt olcsó, azért vettük közösen. 16e volt. De nem zavarja a nagy rezgés, meg remegés, nem úgy, mint a többi jóval drágább modellt. De majd úgyis meglátjuk, milyen lesz a video. Tudd meg, hogy ingyenes -e. Itt mit tanulunk? Saját motorral lassú kanyarokat? Mert akkor lezúzom az enyimet

-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Na azt tedd már fel pls!
Meg mutasd már milyet vettetek meg hol meg mennyiért
Gondolom nem egy nagy összegért.Úgy érted az a hét oké neked? Teljes napról lenne szó.
13-16-ig semmit nem mutat a naptár, se nem nyílt nap, se nem versenynap, se nem edzés nap
most akko' mi?
Érdekes. Tolok nekik egy e-mailt, hátha válaszolnak, bár ezen a téren, motoros berkekben még nem nagyon kaptam semmire se választ
mod2: ja persze maga az oktatás ingyenes, ahogy már volt róla szó, legalábbis írtam tavaly, csak a pályadíjat kell kifizetni.
-
Topiccsendőr
addikt
MZ kupás haverral megyünk. Jah most jut eszembe vettem egyik barátommal közösen egy kis kamerát is, még a végén tényleg csinálok egy videot.
1,3 Mpixel, a repülőmodellekre szokták rakni. Szóval esélyes, hogy azt is kiviszem, ha nem felejtem el.
Áprilisi oktatásra megyek. Mármint ha ingyenes
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
francba, esélytelen. Verda otthon, én Szegeden, pedig sejtettem, hogy te már lassan kimész

Egyedül mész vagy lesz valaki? Tehetnél fel valami videót

április 13-17. valamikor egy kakucs, vagy euroring? Ha emlékeztek ősz végén megbeszéltük, hogy megyünk euroringre szerdán oktatásra, ami remélhetőleg tavaly óta nem változott és ingyenes, de csak szerdán volt tavaly.
Ha valakit érdekelne és tud kivenni szabadnapot arra a hétre (legjobb lenne tömegesen), akkor felhívom őket, lehet adnak tömegesen kedvezményt, meg megtudakolom mi van az ingyen oktatással! -
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
úgy vagyok vele, hogy ha már eddig ezen tanultam, akkor ezzel is vizsgázok le és pont, megkell tudni ezen is csinálni, noha nem könnyű.
de most legalább már megtudom fogalmazni mi a baj.
nem tudom a lábaim felpakolni rendesen, nehéz váltani vele, mert mindig talppal váltok, és a lábujjam már a bukócsövet tapossa, egyszerűen kicsi az egész nekem.
a gáz gáz, a kuplung detto, de utóbbi a kisebb baj, de a kettőt ebben a formában hangolni.. hát ma majdnem ugrottam egyet a bokorba miatta megfordulásnál, szerencsére megtartottam, kiengedtem és lábbal ellentartottam nagy lépésekkel.
a fézerrel ilyen gond egyszerűen nincsen. igaz, nem is 96-os motor. -
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
azért irigyellek, hogy így oszthatod be a munkaidőd

-
Gaboman
nagyúr
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Nekem nincsenek térképek a mocihoz,vagyis nem tudok róla,ez még karbis azoknál meg nem úgy van mint az injektoros motoroknál.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Mindenben egyetertunk. Hallod, meglett a motorjogsim, mentem haza kocsival, es a regi lakasunknal a sarkon (Tuzolto u.- Erno u. sarok) eszrevettem a 30-as tablat. 5 eve volt kinnt.
Ujra elkezdtem figyelni a tablakat.
Tenyleg, miert nem tanulsz a Fazeretekkel? Mondjuk az oda-vissza szallitas lenne csak a gond.
Persu: jovo het masodik feleben mennek max., akkor leszek szabin. -
Topiccsendőr
addikt
Csütörtökön ha ilyen szép idő lesz, elmegyünk Kakucsra. Én viszem a robimat, meg az MZt.
Nem csatlakozik valaki? Délelőtt megyünk, 2re visszamegyek dolgozni... -
Beowulf_78
addikt
Mit tudom én. Sosem mértem. Kimegyek, racingolok egy kicsit, dumcsizunk...szóval jó feeling. Kb. ennyi nekem a Hungaroring. Nem hajszoltam soha az időt. Túl gyári a motorom ahhoz hogy odacsapjam 1-2 mp-ért. Persze így is odacsaphatom, de ha az idő hajszolása miatt tenném az bosszantana. Ráadásul nem vagyok rendszeres pályázó, drága mulatság lenne nekem. 3x20p pályanapból 2 fullos napot túrázok. Ez azért jobban bejön. Néha kell a pályázás is, hogy ne felejtsek el kanyarodni, és kb. itt be is fejeződik. Bár Rétság felé és a Mátrában is jókat lehet kanyarogni sportosan.

-
Integra
titán
na megvolt első forgalmi történet.
több fontos dolgot vettem észre.
- motorról még drámaibb, mennyi faszgyökérbaromállatköcsög van az utakon.
- a cb400 nekem kicsi motor
- kb újra tanulom a kreszt motorról
- geci sokat kell gyakorolni és menni, tréningezni
amúgy zsír, holnap reggel 8-kor folyt köv
-
ALI_G
veterán
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Hringen mit mész?
-
Beowulf_78
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Az engem nem érdekel...nem értek hozzá. Lehet hogy nem volt 10...csak 8.
Azt tudom hogy 15k-ért megy mostanában.
A telefon függetlenítés és szoftverezés tudtad hogy csak egy gombnyomás és kifizetnek érte ezreket?
Sok hasonló példát tudnék felhozni. Aki nem ért az adott területhez, megveszi úgyis. Ennyi. -
Boci_83
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Az nem gyenge...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Boci_83
üzenetére
K4ig bezárólag úgy oldották meg suzukiék a teljesitmény csökkenést,hogy a sebváltóban volt egy kapcosló,ami kapcsolt X ellenállást.ez volt a jel a gyújtásdoboznak.
a G boxok,és társaik meg annyit csinálnak,hogy azt az értéket nyomják mindig a doboznak,ami asszem a 4. v 5. sebességé.
én legalábbis igy tudom. -
Boci_83
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Ez komoly?

-
bajnokpityu
félisten
válasz
Beowulf_78
üzenetére
azt vágod,hogy ezen box tartalma egyetlen ellenállás?
10K
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Beowulf_78
üzenetére
de sztem nem is a köridő miatt szenved az ember mapokkal.gázreakció sokkal többet ér,mint 1 mp a pályán.
imént irtad a nagyfészert,Persu is hónapokat szopott a yamakkával a gázreakció miatt.én előző F2esemmel szoptam majd 1 évet.kanyar végén érkezett meg az erő,amit kanyar közepére szántam, és rendesen lengővilla összeül,vázgeometria halott,gumi megcsúszik,motor segge jobbra-balra. gumit meg 4ezer alatt kukáztam. akkor aszittem injektor majd a tuti lesz.
-
jasszer
őstag
Barkácsolós kérdés:
Ha a leömlőket rögzítő imbuszcsavarok kopottak/rozsdásak és hamar kilazulnak (rázkódás+hőmérsékletingadozás) azzal mit lehet kezdeni? Lefestettem a kipucsövet a hétvégén, visszaraktam a csavarokat: betekerni is gyötrelem, de legalább hamar ki is rázódik...

-
Beowulf_78
addikt
válasz
Gaboman
üzenetére
Én azt mondom, ha spórolhatsz akkor spórolj. Ki kell próbálni a gyári térképeket és ha nem jó azokkal, még mindig be tudod állítatni. A gyári térképek ingyen vannak. Ha jó lesz a gyáritól is, számottevő változást nem fogsz tapasztalni a Dyno padtól. Max. pályán, és ott is inkább 2:10 alatti időnél (H. ring)...szóval ha jó lesz a gyáritól, bőven elég az is utcára.

-
TayRol
nagyúr
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Valoszinu, ez a pad eleg ujnak nez ki.
`V` alaku a gorgoje, tehat nem a futofeluleten erintkezik a gumival, es nem is rucskos.
-
Gaboman
nagyúr
Én is rászánom majd magamat egy padon való beállításhoz ha fent lesz a gépen a teljes rendszerem végre már!
Valójában ott tudják igazán hozzáállítani a motorhoz a sport rendszert. -
TayRol
nagyúr
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Nekem is a pc lesz a megoldas a tavoli jovoben. Mivel 650-es Banditra nincs, a K7-8-as GSXR 600 pc-jet kell megvennem, az jo hozza. Lehet nezek egyet akciosan a nyar folyaman, a merest meg utana. Most nincs cache, szart meg nem akarok, csak azert, hogy elmondhassam, voltam padon. Meg ugysem palyazom.

Integra: 128.000 AGO-nal, ebben minden benne van. (hivatalos - garis PC, szereles, pad, meg minden)
-
Integra
titán
válasz
Beowulf_78
üzenetére
nem véletlenül dícsérik agyon a power commandert
csak hát rendesen belőve az is szép cash -
Beowulf_78
addikt
-
Beowulf_78
addikt
válasz
TayRol
üzenetére
Erről jut eszembe...beépítettük a Power Commander-t a motoromba, és elkezdtünk kísérletezni a gyári térképekkel. Nekem sincs most nagyon fölös 30-40k a Dyno pados megoldásra.
Az első térképpel ami sportszűrő + Yoshi Tri Oval végdobhoz volt..bármennyire hihetetlen 14L lett a fogyasztásom. Mondtam is..Ennyi erővel inkább egy V8 S500 bálna Mercit hajtanék, az is beéri ennyivel.
Aztán jött a mostani ami sportszűrő + full Yoshi rendszerhez lett belőve. A vicc az, ezzel a térképpel visszaállt a fogyasztás 7,5-8L-re amennyi eddig is volt, és valami iszonytató erő jött elő belőle ezzel a térképpel.
Nem értem a dolgot mert nem full rendszer van a motoron, csak egy végdob.
Annyi finomítás kell, hogy hidegindításnál vagy túl keveset, vagy túl sokat kap mert nehezebben indul. De a módosított map megvan, csak rá kell töltenünk.
Ezzel a Commanderrel ténylegesen azt érzem mintha egy jóval keményebb motoron ülnék, ami ugye eddig se volt puding.
Csak hogy tudd a Csunderlik féle kütyü is dobott a fogyasztásomon 0,5-1L-t. De megérte mert brutál lett tőle.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Integra
titán
válasz
Beowulf_78
üzenetére
megerősítem, kárpát utca egy csődtömeg

(bár azért ehhez hozzá tartozik, hogy alapból szar a merga sok típusa, ha elektronikáról van szó
) -
TayRol
nagyúr
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Szerintem varok egy fel evet, gyujtok piinzt, es elmegyek valami jo kis dynopadra. De ez meg alom, arrebb van, most is jo a motor. Csak majd egyszer legyen `tokeletes`.

-
TayRol
nagyúr
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Koszi az infot.
De nekem igy nem annyira szimpi...
-
Beowulf_78
addikt
válasz
TayRol
üzenetére
Én lestrapált sportgumival mentem a HOSUBA-ba. Rendesen elkoptatta a pad.
A barátom Kawa Z750-e járt mérésen a Csunderlik Csabinál. De meg nem mondom mennyire koptatta el. Emlékeim szerint az a pad is ette a gumit. De majd mérés után meglátod mennyire használta el. Lebeszélni nem akarlak a mérésről.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Beowulf_78
üzenetére
De lattam, AGO-nal vettem a Bodis dobomat, es a mult heten o szerelte be a Giprot is. Es fel is toltuk a padra, leellenorizte a fokozat-kijelzot. Csak azt nem vagtam, hogy valamelyik pad eszi a gumit, valamelyik nem. Es most nincs penzem uj gummat venni, bar nemtudom, mennyire strapalja le...
-
Beowulf_78
addikt
válasz
TayRol
üzenetére
Akkor gondolom nem láttál még ilyen padot...ahogy rátolják a motort az első kereket leszíjazzák, a hátsó pedig egy bütykös, recés görgősoron keresztül fogja átadni a teljesítményt a gépnek. Ez a bütykös recés dolog fogja jó alaposan megkoptatni (sajnos).
Igen, Ágónak is van, őt kihagytam.
-
jasszer
őstag
"én nemtom, nekem nem tetszik, sokan mondják, hogy 200x óta csak szarokat gyártanak Fazer-ből, ültem rajta, vezettem 2005-ös évjáratút. Fele ennyiért se kéne"
Na, akkor pláne nem értem. Főleg hogy a kategóriatársaiból köbö feleannyit adtak el...

Fazer 600 273 db
---------------------------
CBF 600 154 db
GSR 600 144 db
CB 600 F 141 db
SV 650 131 db
GSF 650 126 db -
Beowulf_78
addikt
válasz
NINJA_V
üzenetére
Hát..Ducati-val még nem mentem. De úgy gondolom Magyarországon felejtős ilyet használni, csak aiknek van bőven anyagi tartaléka. Itthon senki se ért hozzá megfelelően, főleg a Desmo vezérléshez. Egy srácnak belenyúltak egy hivatalos Ducati szervízben itthon, azt hiszem 3km tudott megtenni vele mert összegabalyodott a vezérlés és tropa lett a blokk. Azt hiszem kapott egy zsír új blokkot gariba.
Aki ilyet vesz, bekalkulálja hogy a nagyobb szervízeléseket németeknél, osztrákoknál csináltatja. Úgy tudom a gumis barátom is az S4R-jét külföldre viszi szervizelni. Itthon nem értenek hozzá sajnos.
A Mercikkel ugyanez a helyzet aki a Kárpát utcába egyszer elviszi, utána olyan negatív tapasztalatokkal lesz gazdagabb hogy inkább kimegy az osztrákokhoz, németekhez.
Full blamázs ez ránk (magyarokra) nézve sajnos, és persze a szervízekre is.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Miert koptatja? Nem hangzik tul jol...
Nincs igazan megkopva a hatsom, van a motorban 2500km
Milyen hatrannyal jar, hogy nem Dynojet padjuk van? Agonak is dynojetje van, 48ezer a beallitas, de elotte azthiszem ajanlott Power Commandert is vennem. -
Beowulf_78
addikt
válasz
TayRol
üzenetére
Ha kiveszi, akkor jó lesz az, csak utána óvatosaan.
Csabi nagyon rendes, nem lesz velük gond.
A fékpadi mérésekkel meg az az egy probléma van, hogy megzabálja a hátsó gumit, szóval ha teheted kopott hátsóval menj ki, mert a padozás után le lesz amortizálva a hátsó gumid. 
A Dynojet pad az nem amortizálja és pontosabban beállítható a motor, azt hiszem Végh Janának, és a Kalivoda Imrének van ilyenje. Hátránya hogy 50k a beállítás.
-
NINJA_V
tag
Szerintem próbáljatok ki valamilyen ducati monstert
Az az igazi naked! -
Beowulf_78
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Ez tényleg így van...az első volt hogy a környezetvédelmi tiltást kiiktattuk a Gixxerben. Nem tudom a többi motornál ezt hogy oldják meg (úgy tudom a többi tipusnál is alkalmazzák a LE visszavételt 1-2. fokozatban), és blokkolható e, Gixxernél a beépített Csunderlik Csabi féle Prop-Tech boxxal 1.-2. fokozatban a 100LE helyett ráadja a maximális LE-t. Azt hiszem 10k volt a Box, de félelmetes lett érzetre az első 2 fokozat. Persze jobban észnél kell lenni az első két fokozatban, de az nem baj. Már megszoktam.
Kicsit elasztikusabb, harmónikusabb vezetési technikát igényel, de avatott kéznek szokható. Aki nem tett még be ilyen Box-ot próbálja ki.

-
ALI_G
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Lehet. Eddig csak a fazer volt injektoros amit vezettem, szóval nem tudok nyilatkozni.
Persu volt az egyetlen aki fel merte ajánlani a gépét, az R6-ot, de én visszautasítottam, mert féltem, hogy odavágnám kakucson
annyira pályázhatnékom van, olvasgatom a pályabemutatókat meg a motoros iskolák cuccait

euroring, hungaroring motoros iskola (valamiért magát a pályabemutatót nem találom, pedig van cikk róla ugyanitt), és a pannónia ringet se találom, pedig olyan cikket is láttam tegnap az origón.

-
TayRol
nagyúr
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Mert sportmotorok visszafojtott blokkjat teszik bele altalaban az `also` kategorias 600-as, nepszeru motorokba (gsr, cbf, fz6). Csakhogy azok ugy nem sok mindenre jok...
-
Surgos kerdes: ahova betoltod az olajat a blokkba, ott egybol vannak fogaskerekek, etc., vagy minden csak a szuron tul van, es a szuron "innen" csak olaj van?
-
Beowulf_78
addikt
Én is vezettem 2004-es évjáratot...mit mondjak. Nekem se jött be. Úgy pörgött el a pirosig hogy észre se vettem, mert a meg nem lódulásából erre nem lehetett következtetni. Mondtam is a barátomnak, ezt a "dodgem"-et nem nekem találták ki.
Sajnos az említett korábbbi verzióhoz nem volt szerencsém.
Ellenben 600ccm kategóriában az R6R,ZX636 mint feeling, bejött. Persze ott is későn jön meg a tűz, és hirtelen, szóval ilyen szempontból egy avatatlan kézben akár veszélyesebb is lehet pont ezért. 9-10000rpm alatt olyan mint egy MZ, aztán után jön a meglepi. Mégis ezt nem tudva sokan huppannnak rá a 600-as sportgépekre, gondolván ez nem olyan durva. Aztán a 10e felett meg jön a kar és váll kiszakítós feeling.
Jobb esetben...akinél meg para van jön a "zakó". 
-
Integra
titán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
igen ez sok esetben így van.
de pl amikor kijütt az új injektoros, alu hídvázas fézer, akkor az egy nagy rakat hulladék volt minden tekintetben, az r1-es fékrendszerből lett egy ócska úszós cucc, olcsó vázzal, a kitámasztó karra ránéztél és elszörnyülködtél.. látszott, hogy nincsen anyag benne. de csiribiri dizájnos lett. (ami eléggé szubjektív) szóval látszott a költségcsökkentés.
az injektoros blokkok azért már elég faszák most, de hány év kellett, hogy hozzák a karbisok szintjét.. -
Integra
titán
apám kapott egy napra egy új fazer 1000 s-t, 150le, blablabla 3 milla listaár etc..
egy nagy szar szerinte, használhatatlan.
beletekert anyámmal 600km-t, azt mondta, hogy egyszerűen nem lehet közlekedni vele, elpattog, megvezeti minden nyomvájú, a fokozatok kiosztása is lehetetlenné teszi a mindennapos használatra. húz mint a barom, végülis 150le 150le, a fékek faszák, de ennyi.
ideges a futómű, csapkod, azt mondja, hogy a 160-180-as utazó tempót egyszerűen nem lehet vele tartani úgy, ahogy a régi karbis fézerével.
mondta, hogy másfél milláért megveszi, annyit megért volna neki, de ennyiért nem akarták eladni. mondta, hogy akkor nem kell
a régi acélbölcsővázas ezres fézer viszont istekirály univerzális leglegleg motor!!!!
ha ebből kifogsz egy szép félidomos darabot, főnyereményt szereztél.
apám szerint a régi 600-as karbis fézere kenterbe veri ezt az új ezrest utcán minden tekintetben, üléspozíció, komfrot, biztonság, használhatóság, fogyasztás, szerintem megbízhatóságban is.
a yamaha szervízben budaörsön a központban az új fézereket a szerelők fikázzák, mikor bevittük gumicserére, csak annyit mondtak, hogy végre egy igazi fézer.
én nem értek hozzá, de a minőségi változást még én is észreveszem laikusként.
amúgy meg kérdezd persut, ő ment a motorommal. -
TayRol
nagyúr
válasz
Beowulf_78
üzenetére
A tapasztalatlan Busa vevot sajna nem tajekoztatjak - ha meg nem tudja - hogy ez sok lesz neki, dehat a penz diktal. Aki sikeres akar lenne, az nem lehet lelkiismeretes. (persze ez nem jo dolog):
.mf: olyant kellene kifogni, hogy valaki megveszi az ujat, aztan ido (vagy penz) hianyaban - esetleg a stilus nem jott be neki - eladja kb. 2-3ezer km-rel az uj arahoz kepest 20%-kal olcsobban, par honaposan. Az a jo vetel.
ALI: asszem Integraeknak van Fezere, 2001-es. Az az utani, az injektoros mar nem olyan jo. Nekem sem kellene.
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ki ment mostanában pályára?"
A net korában mindenképp javasolt legalább alap, de inkább középfokig elküzdeni az angollal. Magyarul az a sorozat 99.99%, hogy nem ment

Az első térképpel ami sportszűrő + Yoshi Tri Oval végdobhoz volt..bármennyire hihetetlen 14L lett a fogyasztásom. Mondtam is..Ennyi erővel inkább egy V8 S500 bálna Mercit hajtanék, az is beéri ennyivel.