- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
-
rbalint88
addikt
2016 nyarán bruttó 4 óra alatt ment el az 1.2-es kombi fapad+klíma felszereltségű G Astra 2002-es, 96e km-rel. Megkérdeztem unokatesómat, hogy árulni szeretné vagy eladni. 800-ért felraktuk délelőt, 750-ért ment is aznap délután, az első telefonáló vitte. Pedig a jobb hátulja még sérült is volt kicsit.
Tömegmodellt szerintem nem lehet az árát kitartva eladni vagy csak nagyon-nagyon nehezen. Lehet érdemesebb lenne leszedned egy hétre, aztán új képekkel visszarakni 600-ért. Aztán ha két hétig így se viszik el, akkor megint egy hét pihi és mehet vissza 500-ért. -
SaNyEe
aktív tag
Ha totál ingyenes hirdetést csináltál grátisz tipp: Ha naponta vagy hetente, vagy ahogy akarod felteszed újra a hirdetést a csökkentett árral, azt az összes hirdetésfigyelőnek kiküldi, akiknél stimmelnek a paraméterek.
Szvsz ha egy Astrára egy hétig nem csörren meg a telefon, az tuti nincs árában
Az Epicara kb 8-10 naponta jött egy telefon (kb 20 eladó van belőle országosan általában) -
SaNyEe
aktív tag
Azok a dolgok amiket írsz 2020-ban már nemigen árképzők java részben. Esztétikailag érdekesek lehetnek, amúgy nem. Maga a tény, hogy hirdetik 500e fölött is pont azt jelenti, hogy hirdetik. Meglepne, ha bármelyik 300-350e fölött elmenne. Nézd meg árban milyen autókkal konkurálsz, linkeltem korábban.
S az őszintét megvallva, az Astra F egy 80-as éveg végi fejlesztés, amit 90-es évek elején hoztak piacra. Biztonság téren óriási a szakadék az ezredforduló közepén kihozott járművekkel szemben. Nekem pl ez is egy szempont.Amit én csinálnék: Ami külön eladható eladnám, sima legolcsóbb fejegységet bele, ha egyáltalán tennék bármit és beraknám a kínálat medián árába. Abból meg már nem kell engedni, mert úgy "kitűnik" valamivel a többi közül.
focvis: ja, hogy G. Egy fokkal jobb
-
Használt auton uj gumi nem jelentos arkepzo. Ha nagyon szar, alkudnak miatta, de ha jo, nem fognak tobbet fizetni az autóért. Ugyan igy az alufelniert sem fognak 100.000-el tobbet adni egy 22 eves auton...
Elso korben aruld lemezfelniken es vidd le 500 korulre. Meg legyenek jó képek, legyen tiszta az autó es a hirdetes ne legyen tele felesleges bullshittel.
Ha meg mindig nem erdeklodik senki, egy het utan vidd lejjebb az arat.
Arulni lehet akarmennyiert, de ha el akarod adni, tenni kell erte.
-
SaNyEe
aktív tag
Ne haradudj, de blindre bemondom, hogy rohadt drága. F Astra kínálat ide vagy oda, ennyi pénzért 8-10 évvel fiatalabb autókat is meg lehet fogni.
Ezekkel próbálsz konkurálni (ezek pl. mind klímásak, ABS már jellemzően van, elektromos ablak stb): [link]
A helyzet az, hogy az autódnak használati értéke van és piaci már nincs. -
Tin
veterán
Sok vásárlónak az ár a legfontosabb. Tizenvalahány éve árultam egy kocsit extrákkal, tartozékokkal, alufelnivel, friss gumival drágábban, mint a többi. Nem érdeklődtek.
Aztán kiheréltem, vettem rá bagóért szar gumit lemezfelnin, kiszedtem pár extrát, levettem belőle tartozékokat, és felraktam olcsóbban.
Azonnal jöttek az érdeklődők, első ember el is vitte, külön megvette az alufelnit friss gumival még pár extrát, a többit meg eladtam alkatrészként. 100e-el több jött be, mint az induló ár. -
Mauzes
addikt
Talán annyi, hogy jó időben könnyebben utaznak az emberek, de ennek valószínűleg kis hatása lehet. Meg ha nagyon olcsó autót adsz el, akkor esetleg a decemberi költekezés és a nyári utazások után kell egy kis türelmi idő a vevőkör egy részének. De emiatt azért felesleges lenne nem hirdetni.
-
sagesz93
addikt
Nem gond ha benne van, szerintem el nem nagyon romlik - de ezt majd az idő igazolja vagy cáfolja, itt inkább az emiatt rákerült felár ami miatt sietnék venni egy hibrid előtti modellt. Annyival nem ér többet az autó, amennyivel drágább lett a hibridséggel.(nyilván ebben infláció - árfolyam stb. dolgok is vannak)
Ugyanez érvényes most a többi suzuki modellre is, bár nyilvánvaló most csak túl akarnak élni egy időszakot, aztán gondolom jönnek a toyota alapjaira megcsinált rendes hibrid kocsik is, azok szerintem biztos ütősek lesznek. -
z-csongor
csendes tag
Sajnos nagyon nem tetszik a kombi forma. Nekem a sedan es az SUV tetszik, felesegemnek meg a sedan es a sportosabb kompakt. Igy a metszet maradt a szep klasszikus sedan forma.
Esetleg BMW4/Audi A5 coupe (mindkettobol az otajtos) is bejon mindkettonknek, de BMW-t nem szeretnek valamiert. -
Dare2Live
félisten
"Ott se tudni, hogy..."
priusból ami használtpiacon van annak 99% külföldről bejött, és priusnál is a legalját hozzák be. Ami itt hatványozottan probléma mert elképesztő mennyit futnak. 6-10éves van bennük rendszeresen 500.000km+. Az hirtelen átíródik 200.000kmre és eladva. Aztán amikor jönnek a problémák prius a szar. Pedig nem csak megkerülték már 2* a holdat.
-
-
Doki16
addikt
Csoportban lévő tapasztalatban mondom, hogy rosszabb. Sokan szidták a sima halogénes projektorost. Ha már halogén akkor legyen sima tükrös rendszer.
(#182886) Qru: Első este mentem a Golf-al és mondom ez alig világít, szinte csak magam elé láttam. Mondom ez így nagyon nem jó. Tegnap benéztem a motortérbe és látom, hogy sima imbusz kulccsal állítható. Beálltam a garázsba fel van rajzolva a vonal és rá állítottam. Ma mentem vele este egy kicsit és sokkal jobb az eredmény. Így már baromi jó fénye van a adaptív félig meddig kitakarós távolságival.
(#182887) richies: Ohh ez 2014-es FL előtti. Ez az egyik legfapadosabb kiszerelés. Egyáltalán nem Lounge. Ez nem ér ennyit. Alig többért már fullos hibridet kapsz, ha belépsz az auris club csoportba és kicsit körülnézel.
-
rbalint88
addikt
a mátrix led. a sima lednek annyi az előnye, hogy egyenletesebben osztja a fényt (egy jó halogén is elég jó ebben a tekintetben) és nem kell cserélgetni fél évente az izzót. hátránya hogy ha sérül, akkor drága. xenon a legrosszabb jó fényű megoldás. ki is ég, bonyolult (vezérlő-trafó-izzó), drága, ha sérül.
mátrix led a legdrágább, ha cserélni kell, de a legjobb fényt adja. -
Tin
veterán
Nem mentek, csak az autovasarlok nagy resze egyszeruen hulye a kocsikhoz. 4-5-en neztek meg, es bar semmi problemat nem talaltak, tovabb keresgeltek, gondolom a kulcsin is fontos volt. De addig nem jutottak el, hogy alku utan 1.5-1.6M-bol egy koppra kijavitott, karcmentes autojuk lett volna - mert amugy torve sosem volt, csak az elozo tulaj nem tudott parkolni, en meg minek javitgassak esztetikai hibakat, amikor ugyis maszkalos auto, es par even belul ossze-vissza karcoljak a Tesco parkoloban. Vegul jott egy vevo a szerelojevel, atnezte, egyedul valami kezdodo gombfej logast talalt az egyik kereknel, el is vittek. A ket szeriahiba, az onindito es a feltengely 1 evvel korabban volt cserelve.
De sok embernek nem a muszaki allapot a fontos, volt, akinek elmondtam, hogy nincs fenyesre glancolva a muszerfal, el se jojjon, ha ez a fontos, de persze eljott, es ez volt a fontos.
Aztan csodalkozik az autovasarlo, ha a nepperek szemrebbenes nelkul atverik a kiglancolt-visszatekert autoikkal. Es ezt vartak el egy 14 eves hasznalt autotol. -
Qru
MODERÁTOR
A oszlop tövénél esetleg? Nem tudom milyen kialakítású ott az a rész neked.
Hidegben azért nem megy a klíma, mert nem engedni működni a párologtatóban lévő hőkapcsoló. Különben nagy hidegben ráfagyna a párologtatóra a kondenzvíz. Legalábbis a régebbi manuális klímák így működnek/működtek.
-
Qru
MODERÁTOR
Zokniba teszem és megy a pohártartóba, az elég közel van a szélvédőhöz. Nem éppen red dot díjas a dolog de hatásos.
-
Dare2Live
félisten
Uazt az évjáratot, kmet lényegében uannyiért adják mint amennyiért holland/németben van.
Miközben az egész hazahozatal, honosítás + haszon egy 600-900Ks buli. Hát ez a matek nekem nem adta ki.De persze igazad van ez öszejöhet úgy is, hogy nekik saját forrásuk van aki csak nekik 600-900Kval olcsobban adja el mint ami a piaci ár mint amennyiért el tudná adni másnak.
-
dj79
senior tag
A lehetséges behozatal személyes okai a magyar piacon tapasztalt állapotokon kívül:
1. a vámügynökünk regadózik is, mindenhová van bejárása
2. a helyi regadós vámos a lányom legjobb barátnőjének az édesapja, de a vámhivatal vezetőjével is jóban vagyunk
3. lakik kint rokon, ahol néhány napig maradhatok, illetve segít az ügyintézésben
4. barátom furgonjai a holland-belga utakat járják hetente többször is, tehát gyakorlatilag repjegy re sem kell költenem, potyautasként tizenpár óra alatt kijuthatok és akár vissza is. -
-
dj79
senior tag
Nem, egyiktől sem, kintről vadászok hibridet, ezt már eldöntöttem.
Nándiék priusban erősek, Auris ügyben auto329 jó és ajánlott lelőhely. Esetleg érdemes belépni a facebookon a Toyota Auris Club (original) csoportba, Roland vagy Zsombor hirdetései miatt, ők is kedvelt dílerek -
dj79
senior tag
Én úgy látom, hogy az ő áraikhoz lövi mindenki a sajátját, ezért tart ott a dolog, hogy 15 éves priusokat 1,8m-ért próbál random szerencseJóska kirakni a piacra és a hirdetések 80 százaléka hónapok óta ugyanaz a hahu-n.
Csak ők megtehetik, mert a pruspápa meg eliteautó meg hű meg ha, átlagBéla meg nem annyira, mert az övé az egységsugarú vevőjelöltek szerint biztosantekert-motorhibás-árvízkáros, ha nem Csepelről van.Az árrésről annyit, hogy vállalható, tekintve azt, hogy behozzák, cégre veszik, honosítják, üzemeltetik a telephelyet, fejlesztenek etc. A problémám nem is ezzel volt. A holland oldal segítségével össze tudtam hasonlítani a képeket, ugyanis ott egy kicsit több, jó minőségű fotót találtam az autóról, jóval őszintébb volt a leírás.
-
Tin
veterán
Még az se számít, hogy mennyit szánsz rá, mert megveszed az autót hitelre, mondjuk 5 évre, és befizetsz valamennyi kezdőt. Ha megtartod az autót 5 évig, a törlesztő elenyésző, a végén pedig eladod amennyit ér, és csak az értékvesztést realizálod. 2% hitelkamat mellett teljesen értelmetlen kifizetni a kocsit, eladni meg bármikor el tudod. Erre mondtam, hogy csak az értékvesztés számít igazából.
A 6-8 éveseket azért zárom ki egyébként, mert 5 év használatot feltételezve 11 éves autót itt kint már nagyon nehéz lenne eladni. A szervizelés meg itt elég drága, bejön egy nagyobb javítás, és bukod, amit nyersz az értékcsökkenésen.
Igen, a 2.0 Corolla hibrid már elég pályára is, ez volt az eredeti terv is. Pontosabban az eredeti egy Avensis kombi volt, szívó 1.8.
-
kisza25
félisten
-
BaLee
addikt
Ha olyan a kereskedő és látja rajtad, hogy tényleg érdekel, oda fogja adni a kulcsot. Sőt, azt is pontosan tudja, hova lehet a kereskedés közelében kimenni a kocsival. Hiába csak ő vezetheti a P rendszámmal a kocsit, anno nekem az egyik odaadta a kulcsot, beült mellém és mondta, hogy menjek nyugodtan. Mindezt úgy, hogy egy elég biztosnak tűnő vevőjelöltje már úton volt.
Bár a kocsi tényleg annyira jó volt, hogy ha nem vette volna meg a vevőjelölt én vittem volna. -
SaNyEe
aktív tag
Tobb opciod is van
a) klubhoz csatlakozol, keszseggel meg fogja mutatni 1-2 gazda az autojat
b) magantulajos eladot keresel, egy felelossegvallalo nyilatkozattal mehetsz is probavezetni :) (sokszor azt se toltetik ki)
c) autokolcsonzobol kolcsonzol egyet egy napra vagy par orara, ha lehet.Utobbi kicsit maceras, de mind megoldhato.
Persze kereskedesbe se ugy van am, hogy nem lehet menni ... azert csak el akarja adni a kofa is az autot ;) szval ha nem ugy allitasz be, hogy mennek egy kort, hanem latszik rajtad hogy akar meg is venned, legrosszabb esetben jobb1-bol mehetsz vele (sokszor ideiglenesen kivonjak oket forgalombol es P rendszammal meg csak a tulajdonosa mehet, azt is adott utvonalon)
-
kisza25
félisten
Ez érdekes, mert én teszt vezettem :
Kia riot, kia stonicot, suzuki vitarat, suzuki balenot, suzuki ignist, fiat tipot, skoda fabiat.
A stonicot pont a teszt vezetés miatt nem vettem meg, mert akkor derült ki, hogy nagyon rövid a váltó és hangos, a tipo meg tesztvezetéskor rakta fel az i-re a pontot, mert csendes és jól rugózik. -
Minél több a város, annál nagyobb a különbség. Mi azért vettük asszonynak, mert évi 20k-t ingázik kb. javarészt városban és elővárosban (Taksony és Pest északi része között). Ilyen használatnál több liter a különbség egy sima benzineshez képest + a fékeket is jóval kevésbé veszi igénybe, mi 280k-val adtuk el a Priusunkat, 200k-nál cserélték a gyári tárcsákat és 280nál még minimális kopása volt.
Nyilván ezekben is vannak drága dolgok (nem az akku), pl: az elektromos vízpumpa, ami 200k körül hajlamos döglődni (gyári alkatrész kb. 100k Ft körül van), plusz ha a hűtő nincs kitakarítva (típusbetegség), akkor a kettő együtt hengerfejesre vághatja az autó, mert a visszajelző későn szól. De kb. ez a két dolog, amire figyelni kell. Cserébe egy megbízható automata autó.
-
Ülésteszt megvolt már? Az "új" auris (azaz nem a gömböc) jóval kisebb elől, mint a régebbi. Nekem ez dealbreaker volt, amikor próbáltam őket. Technikában azonosak (P3), csak a 2012 utániak a nagy designolásban elől kisebbek lettek.
Én nem ismerem az árakat most, de 3,5 milla az már nem extaxi ár szerintem.Asszonykáé 2011-es, nagynavi, nagyfelnis, félbőr, xenon, tolatókamera, gyöngyház metál fényezés, stb., 151k km-rel volt behozva, honosítva ~3 millió valamikor tavasszal.
-
SaNyEe
aktív tag
Igen, én kertesben lakom, szépen type1-ről meg tudom tőtikézni az autót esténként. Ha nem így lenne, biztos ilyet nem vennék, mert ugyan fejlődik az infrastruktúra, de az amperát, meg sok más Plugin Hybridet csak egy fázisról lehet tölteni, nagyon max 3.3kw és tuti nem jön ki az elejétől a végéig ez a teljesítmény. Villámozni nem lehet őket...
Ritkán van 2fázisú töltés, vagy 3 phev autóknál.
4-6 órát tőtikézni public helyen foglalva a töltőt annyira nekem nem jönne be (és azoknak se, akik mondjuk tudnának 10-20KW tempóval tölteni)
Lövésem nincs, hogy auris 3.5-ért vállalható-e. Keress klubot hozzá, ott mindenkinél lesz naprakész infó és szerelők elérhetőségei is!
-
SaNyEe
aktív tag
Magam részéről hitel ellenes vagyok.
Viszont számba véve a zöld rendszámú autók 0 teljesítményadóját, 0 parkolási díjat (ez mondjuk pont ritkábban érdekel) és azt, hogy kilométerenként 0.14-0.16kwh áram az a költség amit viselnem kell kontra hány városi km-t megyek .. azt adta ki, hogy szépen vegyem fel azt a kölcsönt az autóra.Nyilván a mostani eladó (aláírásomban) és az Ampera vételár közti különbséget ki kell fizetni, de 4 év alatt 1M Ft-t spórol nekem az emobilitás, szembeállítva 300e Ft THM költséggel. Elvi síkon, aztán 4 év múlva majd húzok egy vonalat, hogy ténylegesen mibe volt ez nekem
-
diegho
nagyúr
Egy Suzuki értékvesztése szinte nulla forint, sőt a szívó 1.6-os Vitarák most drágábbak 3 évesen, mint újonnan voltak. Renault-nál ez kb 2 millió mínuszt jelent ennyi idő alatt, ezért írtam, hogy azt nem vennék.
(#180852) tetszik, csak 7 felett van igazán értelme nézegetni.
Megvárom december közepét mindenképpen, akkor kiderül mennyi lesz az év végi bónusz, valamint megkapom a jövő évi bértáblát és meglátjuk mik az opciók. Mindenesetre az már eléggé eldöntöttnek tűnik, hogy VW konszern használt, vagy Scross lesz a befutó. Scross fölé nem akarok menni árban, a VW konszern autóiban pedig jól éreztem magam, lehet az Jetta, Leon, Golf, Octavia, Touran is, a lényeg, hogy már a szíjas TSI-vel legyen és alaposan átnézetem.
-
Dare2Live
félisten
Nem csak akkorának tűnik lényegében akkora is. Város, hétvége, pár nap 2gyerekkel abszolválható. Nyaralás esetén ami évente egyszer van 2gyerek mellé kellene tetőcsomagtartó meg egy 500literes zsák. Azért csak kellene mert jelenleg egy gyerek van így az anyosüllést nyakig pakolhatom. Problem solved. Ha lesz második veszek tetőcsomit és egy 500literes zsákot. Évente egyszer fel tudom rakni.
szerk: amúgy yarist vált/mellé jön ahoz képest elveszünk a térben.
-
Doki16
addikt
Az átírás járulékos költség. Az a hobbira költött pénz. Azt meg soha nem számolom. Amúgy az Outlander átírás 30500 Ft volt mindössze. Évente nem egy nagy költség. Meg a teljesítményadó hiánya miatt vissza is jön.
2 hónapig hirdettem kb az Aurist. Elvitték, én csak akkor veszek másikat ha kezemben van a pénz. Hogy miért nem lett Volvo azt az Autós topikban leírtam. Itt nem akarok offolni vele. [link] [link]
-
Doki16
addikt
Nekem Megane 3 volt az 1.5dci motorral. Szerencsére az utolsó részecskeszűrő nélküli dízelt sikerült megcsípnem.
Pedig neked valami sima szívó lenne való vagy a Prius 2. A városra magasan a legjobb. Nekem se tetszik, szerintem ronda, de nincs nála jobb ennyiért 80% városra. Sajnos vagy nem sajnos a Prius nagyon jól tartja az árát és 2 millióig nem fog beleférni P3. Turbós autó megint csak felesleges városba, oda nem kell erő a közlekedésre. Focus 2 1.6 szívóval szerintem még jó lehet. A 3 megint ritka ennyiért.
(#177026) akooos: 215 lóerő papíron a dízel motor. A kettő együtt elvileg 283-285. De ezeket nem lehet teljesen összeadni. Ha ez így működne akkor nekem az Auris 172 lóerő lenne
Amúgy kis érdekesség, valójában az 1.8HSD-ben erősebb villanymotor van mint a V60-ban, csak a Toyota nem tudja annyira kihasználni mint a Volvo.
(#177027) focvis: Ha csak és kizárólag a dízel motort használod 90-100 között akkor hozható vele az 5 liter? Nálam a Passat 5,4 vegyesben volt. Hosszabb országúton letudtam nyomni 4,5-re.
Magamat ismerve én simán elmennék vele 5-6 körül max. De mivel nagyon nagy százalékban villany lenne a vegyes biztos alacsonyabb értéket mutatna. -
Doki16
addikt
Úgy indultam neki, hogy na most végre hosszú idő után találtam egy nagyon megbízható kocsit és ezt most megtartom 3 évig. De focvis cseréje folytán ránéztem az árakra és úgy láttam, hogy 4-5 millió körül már betudok ülni egy V60-ba. És ezt gyorsan cselekvésre késztetett
Azt hittem, hogy bírni fogok magammal, de nem megy
Amúgy meg rádöbbentem, hogy 2 két múlva már egy éve nálam lesz az autó. Ezen idő alatt csak tankoltam és egy olajcsere volt.Ha olyan mániákus vagy mint én akkor találni is fogsz. 4,5 millió volt a korlátom amikor autót kerestem tavaly. 2-3 éves autókat néztem és nagy részben botrányos állapotban voltak. Kb. 20 Aurist megnéztem mire ezt megtaláltam. Priusból ennyiért amúgy csak kettest vegyél. Akkor már inkább ülnék egy Megane 3-ba.. Nekem volt és nagyon szerettem. A jól felszerelt példányok elég sok extrával rendelkeznek és kényelmesek.
(#177018) CactuS: Olvastam róla sokat, bent is vagyok a csoportban. Tetszik a kocsi, de csak akkor venném ha nem találnék értelmes V60-at. Én nem bírnám azt nézni, hogy 10-15 litert fogyaszt, mert lemerült az akksi városban. Múltkor írta valaki a csoportban, hogy lemerült a kocsija és alig tudott felmenni egy emelkedőn
Ez egy kicsit kiábrándított. A V60 meg a legrosszabb körülmények között is elmegy 6 literből.
Amúgy meg a HSD után jelenleg bármelyik hibrid rosszabb megbízhatóságban, tök mindegy melyikre váltanák
-
Doki16
addikt
Hát akkor meg kell követnem magam
Nem is emlékszem rá, hogy ilyet írtam. Mondjuk nálam 2-3 év max egy autó. Annyi idő alatt megunom és értékvesztés sincs rajta nagyon.
Már amióta bejöttek a teljesen elektromos és plug-in autók azóta arra vágyok. És most végre elérhető közelségbe került az Outlander és a V60 D6. Csak ezért akarom eladni, mert szeretnék beülni egy elektromos autóba. Az évi 8-10000 km felhasználásom 80%-a napi max 30 km. Azt meg még jelenleg ingyen megtudnám oldani plug-in-nel. A másik meg, hogy teljesen hülyeség amit csinálni akarok, mert a HSD-nél nem nagyon találni jelenleg megbízhatóbb rendszert, de szeretnék inkább mégis egy izgalmasabb kocsit a V60 személyében. Amúgy imádom az Aurist, nagyon jó közlekedőedény. Ez egy Dunaújváros-Fehérvár-Dunaújváros szakasz végig klímázva GPS szerint 90-el: [kép]
Ez meg amiben nincs jobb a HSD-nél, a városi taxi üzemmód: [kép](#177011) Luck Dragon: Nem írsz butaságot, de nincs kőbe vésve. A PHEV csak annyit jelent, hogy plug in hybrid electric vehicle. A Volvo esetében ez dízel mellette.
-
Doki16
addikt
Dci-ből csak a 106 lovas DPF nélküli arra figyelj, de az is csak akkor ha kelet európai régióból származik. A franciáknál már bele rakták abba is általában. A Megane 3 már egyébként nem problémás elektromos szempontból. Az 1.6 szívó meg teljesen jó, nem lesz legalább vele gondod.
Mennyi a max rászánt összeged amúgy?
-
kisza25
félisten
Mondom zárt pályás játszósautót szeretnék venni.
A tipo marad, 3. autó lenne.
A tipoban 1,4t lenne akkor se mennék vele kakucs ringre csapatni.
Igen én sem akarok visszamenni 2000 elejére, ezért is lenne jó a suzuki sport, mondjuk kezdő autónak lehet jó lenne egy fiat punto hgt, mert biztos párszor megnézem vele a kavicsot
Amíg vártam a tipo-t egy 1999-es honda civic-el jártam, azon kívül, hogy nagyon zajos autópályán, meg nagyon alacsonyra kell ülni (munkámból adódóan egy nap 20*szálok be meg ki)
Nem volt vele gondom. 3500km-t toltam bele amíg a tipo megjött. -
-
Doki16
addikt
Nagyjából 10-15 év kell, hogy megtérüljön az ára a hibridnek, ha újként veszed. Használtan már szerencsére elsimul a különbség. Lényegében csak a spórolás miatt nem éri meg megvenni. Én azért vettem, mert 90%-ban városban mászkálok vele. És nincs jobb nála ami városban megverné. Kivéve persze a tisztán elektromos.
-
-
Pont ugyan emiatt gondolkodtam el én is dízel accordon, amit te írtál. 5-800e Ft különbség van azonos évjáratú autónál a dízel javára. Viszont Bp.-re ha szmogriadó van akkor jövőre már biztos nem mehetsz be vele, illetve külföldön is egyre többen tilják ki őket. Másrészt a hondás topikban beszélgettünk róla és ez az 5-800k nagyon hamar bele tud borulni egy használt dízelbe, csak idő kérdése. Harmadrészt az előző két pont miatt az értékvesztése is magasabb és ha jön még néhány rendelet akkor meg aztán bagóért fogják vesztegetni őket.
Én arra jutottam, hogy nekem ez túl sok kockázat, pedig egy 2.2 tcdi accordba nagyon szívesen beleraknám a seggem.
-
molnarpeter
nagyúr
Ki kell számolni. Ha van garázs, és a célnál konnektor, elektromos melegítő nem nagy pénz. Ha csillaggarázs, állófűtéssel érdemes nézni. DPF-es nem való erre, de ha mégis az lenne, kell pár dolláros diag, és telefonon figyelni, mikor kell hosszú kört tenni vele. Igazából hibrid, vagy még inkább villany kéne erre, adott esetben két olcsóbb autó akár.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest