- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kornel #112521 üzenetére
Ha lenne valahol sima 1,6-os benzines fl előtti kombi focus valahol 3,5-ért arra nagy valószínűséggel ráharapnék ha próbaút alapján csak picivel is magasabb a hasmagassága mint az i30-nak.
De csak 1.0 ecoboost van amit látok, az az én városi ciklusaimhoz meg nagyon nem kóser hosszú távon.
-
-v-
addikt
válasz
Kornel #112693 üzenetére
Hogy jönne már le 20-25%?? Szoktam követni focus fórumon amikor új focusokat vesznek ... sokan írják mennyiért és mennyit sikerült alkudni az összes kereskedés végigjárásával. 6 millás autót 4.5-ért elhozni ebben a készletkisöprés akcióban lehetett, hogy a facelift előtti gépeket most hogy bejött a faceliftes, olcsóbban eladják.. de ez nem az ám amit te összeválogatsz meg megrendelsz, hanem ami még a kereskedés udvarán rohad, aztán helló azt viheted. És ilyen 2-3 évente 1x van. Az új faceliftesből tudod ám mikor kapsz te "simán" 20-25% kedvezményt... de tudod mit, járd körbe a kereskedéseket és kérj ajánlatot a 6 millás focusra, tényleg. Számolj majd be utána.
-
-v-
addikt
válasz
Kornel #112672 üzenetére
Facelift előtti focus azért akciós most sok helyen, mert most jött meg a fl -es ... ez egy pár hónapig tartó dolog, ami pár évente van, utána ha bemész focust venni nem fogsz te akkora kedvezményeket kapni ... ráadásul csomószor csak akkor adnak kedvezményt ha hitelt is veszel fel stb.
-
válasz
Kornel #112672 üzenetére
Csak tudnám honnan ez a nagy alkuképes insight
LuckyL is ezt mondja, de nekem a fábia akkor horror 3 milliós árából sem sikerült alkudni, addig amíg ki nem derült h eladva nekem ABS-sel volt, csak a kocsiból hiányzott. 50-100k-t még oké, de ez nem tétel egy 5millió+ autónál.
-
-
Csaby25
őstag
válasz
Kornel #112562 üzenetére
Szerintem nem volt artatlan, de mindegy.
Azt irtad, hogy nem kotekedeskeppen, de....
Szerintem itt nincs helye a kotekedesnek, es attol meg, hogy odairod hogy "nem kotekedeskeppen", attol meg kotekedes marad.
Nem tudom, hogy Mo-n hanyan veszik a jogsit, de en nem Mo-n vagyok.
Szoval nem tartozok kozejuk, de azert megneznem, hogy hanyan tudjak azok kozul akik nem vettek a jogsijukat, azt hogy motorfekkel miert "nulla" a fogyasztas.
Amugy nem haragszom, sot mint mar fenntebb is irtam, en kerek elnezest. -
-v-
addikt
válasz
Kornel #112562 üzenetére
Viszont fenntartom, hogy a motorfek mukodesi elvet tanitjak a muszaki alapismereteken jogsinal.
Azért azt érzed, hogy egy rakás dolgot lehetne most említeni, amit tanítanak az iskolában, de azonnal csúnyán beégnél vele
Bekészítjük a kérdést ilyen esetekre, hogy vetted-e az érettségidet.
-
-
roberto211
őstag
válasz
Kornel #112507 üzenetére
En nem vagyok regi motoros jogsi témában tehat tudom h muszaki alapismereteknel lof@szt nem tanitanak ilyenekről.
Motorfék téma annyiból állt :"leveszed gazrol a lábad ha sebességbe van azt jóóva,ez a motorfék ".
Ja meg azt tanítják h "szív sűrít robban kipufog" tehat nem alap. Valaki azt nem tudta mi az a szívás..
KRESZ-t tudjad es ennyi.
Amúgy egyszer en leallitottam menetközben a motort kivancsisagkeppen de az volt első utolsó mert utana nem tudtam beindítani vagyis nem hagyta , igy kénytelen voltam kuplunggal beinditani de akkorát rántott a vesém majd leszakadt.
-
-
-
válasz
Kornel #112501 üzenetére
Azzal mi a baj ha megkérdi a dolog hátterét? Vagy a te sulidban részletesen magyarázták a magasnyomású rendszereket meg a remappolást?
(#112502) Csaby25 : ott nincs robbanás amikor nem megy a nyál. Az autó tehetetlensége forgatja a tengelyikuszt. Ha ültél már nem szabadon futás biciklin akkor ott ha abbafejezed a tekerést a kerék a láncon keresztül mozgatja a pedálokat.
-
Dorien
veterán
válasz
Kornel #112281 üzenetére
Ezek a Honda sedanok szerintem rohadt jó kocsik. El is kérik az árukat rendesen...
JoolsNOS:
2004-es Ford Focus 1.4 kombim van, hasonló felhasználás mellett is 7 l alatt fogyaszt. Ha nem tetszik, akkor Golf, Astra vagy valami japán kompakt 1.4-1.6 motorral. Mini autót (Fabia, Corsa, Fiesta, stb.) én nem vennék. Utastér, csomagtér is kicsi. -
Promi
aktív tag
válasz
Kornel #112269 üzenetére
Én nézegettem a Hondákat is, de mivel már nem vagyok túl fiatal, ezért inkább előnyben részesítettem a magasabb üléspozíciót, és ebből adódó forgalomra való rálátást. Én már nem akarok leülni, csak beülni, főleg gerincműtét után.
Ha még fiatal vagy és ez Téged nem érint akkor is Neked kell döntened.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Kornel #112202 üzenetére
Ebben az 1.6-1.8misis sávban azért már ki lehet fogni jó/szép néha kvázi tökéletes darabokat.
Én benzines yaris/versot... néztem 1hónapig kb, ha makulátlan állapot lett volna fontos akkor volt 3napig fent egy garázsos 2008as 1.3as yaris sol 45.000kmel végig szakszervvízbe hordva.
Még az eredeti nyári gumi volt rajta téli meg nem járt hozzá mert ha -volt akkor tulaj nem használta.Én szerencsémre/bánatomra full extrasat akartam végül megszorulva letettem a voksom egy 54.000kmes 2008as EXE (digit klíma+kulcs nélküli indítás+...) mellé. Ez nem tökéletes pl bal alján ott a felületi rozsda (toyota szerint felületi rozsda,nem belülről jön 10+év mire átlyukad azaz nem garanciális probléma....), kellett rajta vízpumpát cserélni és jövőre vehetek rá új gumit mert még ezen is a nyári volt... cserébe benne vannak az extrak.
-
-
-
-
rbalint88
addikt
válasz
Kornel #111770 üzenetére
autóbuzulni teljesen alkalmatlan, fillérszekszuálni kiváló. ha a mosógéppel egyenrangú használati tárgy kell a közlekedési eszközök között, tuti vétel. ez egyáltalán nem fikázás, csak tudjuk elhelyezni az autópiaci erőtérben. btw ha megvan rá a 4M, inkább egy prius 3 szolártetővel, JBL-el. állítólag nagyobb tempónál zavaró a gumisurrogás, a jó hifi meg elnyomja
tudom, nem akarsz használtra 2-nél többet, de sokkal sokkal komolyabb autó az új.
-
válasz
Kornel #111763 üzenetére
Túl sokért, még ha ez alku előtti ár is
Reménykedem h nem viszik el
-
footy
addikt
válasz
Kornel #111612 üzenetére
A Civic belsotere szerintem megszokast igenyel. Nem azt mondom, hogy rossz, de nekem egyaltalan nem jott be, pedig alapjaron gerjedek az urhajo feelingre. Ami miatt viszont megis egyertelmuen kizarnam, a futomu. Szerintem meg Ausztriaba is kemeny, nem hogy Magyarorszagra.
A H Astra pedig mar akkor mindenben lemaradasbran volt a konkurensekhez kepest amikor kijott. Mara pedig ez mar hatvanyozottan erzodik.
Ha mar benzines kell es lenyegtelen a teljesitmeny akkor Kia Ceed 1.6 benzin?
Volvo V50 1.8? -
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Kornel #111611 üzenetére
Egy rendes, másfél tonnás vas kell neked, jól felszerelve, abba meg kell egy rendes motor. Bármelyiket kihagyod a képletből, kompromisszummal fogsz közlekedni az elkövetkezendő 10 évben.
Mennyi a keret pontosan? 2 misire emlékszem és valami olyasmire, hogy 2008 utáni.
Család van? Mert akkor 3 ajtós szvsz elég nagy szívás lesz.
-
-
válasz
Kornel #111479 üzenetére
Az enyém kombi. Eddig jó, tetszik. Korábban Focusom volt, az 100 lovas 1.6-os volt. Ez talán pörgősebb. Fogyasztásom olyan 7.3-7.4 nagy átlagban, de még nem sokat mentem vele. Focusnál tágasabb, csomagtartó természetesen hatalmas. Elég jól fel van szerelve, tetszik eddig.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Kornel #111467 üzenetére
"a veszek egy uj szuzukit, akkor jo esellyel 10 evig kulonosebb gond nelkul elfut olajcserekkel, se vezerlest nem kell cserelni, a futomuvek se kenyesek, motor se."
Hozzáállás kérdése. Ha tudsz 10+évben gondolkodni nem hülyeség egy fenti új autó. Nincs benne kockázat, csak cseréled az olajat/szürőket, néha fékbetéteket... és használod.
10év vagy 200.000km után esetleg költesz egyet a felfüggesztésre és használod még sokáig.
Lehet a kérdés az, hogy kibirod e....használtban ahol élvezhetőbb, extrasabb darabok beesnek 2misi alá az inkább a 6-7év+ de akármi van mindig zsákbamacskát veszel. Lehet meguszod egy folyadékok/szürők/vízpumpa/vezérlés cserével de lehet belenyulsz vmi szarba. Mindha vennél egy szép mondeot...
-
Dorien
veterán
válasz
Kornel #111470 üzenetére
Én sok beszámolót olvastam, ahol ezek a TDDI motorok elmentek 400-500e km-t adagoló hiba nélkül. A rizikó persze benne van. A benzines talán megbízhatóbb, viszont lassan eszi le a gatyádat a magasabb fogyasztásával.
Bigemperor: Maffiafőnököknek való autó. Az USA elnöki kocsi azért ennél kicsit komolyabb.
[link]
-
válasz
Kornel #111479 üzenetére
Tudom nem szívó de akkor is megéri legalább nem-t mondani rá, nem?
-
rbalint88
addikt
-
roberto211
őstag
válasz
Kornel #111462 üzenetére
Hat most nem azert mondom de ha g astrat tervezel venni inkabb tartsd meg a mondeot bár te tudod.
Még a mondeod is izgalmasabb meg jobb szerintem mint egy g astraAkkor inkabb csináltasd meg azt.
Bár holnap ugy is megint másképp gondolod tehat mindegy
Vagy vedd meg s crosst harcolj ki Vmi jo ajánlatot es akkor 8 évig minimum vezetsz plusz tankolsz szerviz nélkül.
-
rbalint88
addikt
válasz
Kornel #111456 üzenetére
Hát, ez már csak ilyen sport. De nem tök mindegy, hogy azt a pénzt értékvesztésben vagy a szervizben bukod el? Akkor már olyan autóban ülj, ami kényelmes, kellemes, jó vezetni, stbstb.
nem tudom ki kérdezte, egy Avensisem van most, nulla autóbuzulás. Arra majd veszek egy Alfát, ha lesz miből. De ha lenne 4 millióm kocsira, biztos nem szarakodnék, vennék egy Priust az asszonynak, közlekedőedény funkcióra és valami játszós autót magamnak.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Kornel #111437 üzenetére
Azért, amiért én is vettem. Mert nem akarom benyelni az új autó értékvesztését, töredék áron megkaptam egy fullextrás autót. Esetemben 13600 eurót adtam egy 2012-es octavia combi 2.0TDI-ért, teljes felszereltségben. Laurin &Klement(értsd, minden, ami az octaviaban elérhető) No ez újonnan egy 30 000 eurós verda. Ha azt vesszük, vehettem volna 15500 euróért egy új fapados 3-as octaviat, 1.2TSI motorral.
-
-
Laraxior
titán
válasz
Kornel #111260 üzenetére
Ez az EGR? Innen már ismerős neve van, akkor oké, nem basztak át nagyon, 40-et kértek
Először furcsállottam, hogy visszavezetik a kipufogógázt? De nincs is az autóban turbo, úgy tudom ott vezetik vissza, de hát én töksötét vagyok ehhez, de megtaláltam, így már eléggé baráti az ár
2 napja volt ott olajcserén, eddig nem volt baja, gyertyákat cserélték, erre 300km után beszart ez a bizbasz, mondom elég érdekes, és a szerelőnek nem is szokott raktáron lenni, de MOST pont van. -
haddent
addikt
válasz
Kornel #111158 üzenetére
De létezik, csak nem HaHu -n kell kizárólag nézelődni ahol a pofátlan nepperek és a sunyi alakok vannak többségben
Vannak márkakereskedések, árulnak használtat, bevizsgáltat. Árban nem vetekszik az újjal, de nem kell megrémülni, ha annyiba kerül egy 150 ezres futású mint egy 80 ezres HaHu -n. Ugyanis a különbség annyi, hogy itt igazat mondanak, ott hazudnak, esetleg rajta van a "garancia", hogy ezt mégis innen vetted és nem fognak átbaxni.
És akkor itt vissza is kanyarodtunk az előző témához: ne akarjunk luxus meg prémium autót, ha nem futja rá. Hiába van eladó, valamiért az annyi amennyi. Ha nem lenne olyan, akkor beadhatná valami rendes helyre is, nem az útszéli nepper tesóhoz.
De ez csak az én véleményem és megközelítésem, eddig 2-ből 2x teljes mértékben bejött és igazam lett. -
-
válasz
Kornel #111025 üzenetére
Én már letettem a voksom a vitara mellett
Anno az 2.0 grandot hajtottuk, cégesként és valami félelmetes hogy mit kibírt. Lehet a mostani 1.9 ddis motorost kellene venned, arról sok jót hallani
Tudom hogy újat szeretnél, de én biztosan elgondolkodnék egy 5 éves darabon.
-
-
nesa
veterán
válasz
Kornel #110996 üzenetére
En pecsen nem remlik hogy lattam hibrid taxit meg altalaban a hibridet se nagyon latni.
(#110995) !Overdose!
Ez van vagy mehet 47 er arkot asni, inkabb ul egesz nap a taxiba.
elvagytok ti varazsolva nagyon, elkepzelni nem tudjatok mekkora a szakadek.itt azoknak van meg 12+ fuvar 1 nap akik betudnak alni az egyetmre ez max 10 kocsi es van 100+ taxi nagyon telitett a piac.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest