Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
F-ECT$ #225708 üzenetére
Próbáltátok már élőben? Az én páromnak az Aygo X tetszett, de mikor élőben megnéztük, azonnal elengedtük. A hátsó ajtóknak olyan kicsi a nyílása, hogy el nem tudom képzelni, hogy oda bárki is beférjen, max talán, ha nagyon kicsik a gyerekek. Én a 174 cm-mel nem tudtam beszállni magam mögé és nem vagyok túlsúlyos. A hátsó ablakokat nem lehet lehúzni. Szerintem az max 2 fős autó. De ehhez képest meg nem olcsó.
-
válasz
f4lcon #225183 üzenetére
Köszi, ebből kiindulva gondoltam én is, hogy az lehet talán a 2 legjobb vétel, amit linkeltem.
#225186dellfanboy: értem, de nekem akkor is furcsa ez valamiért, ha magánszemélyről beszélünk. De mindegy is, fel kell hívni és meg kell kérdezni.
-
válasz
f4lcon #224760 üzenetére
Nagyon köszi a segítséget. Ha választani lehet, akkor inkább Toyota kéne a Suzuki, Ford helyett. Eddig úgy néz ki hétvégén megnézzük a piros Yarist. Még ezt a Yarist találtam, amit friss műszakival adnak. Az első rendszámtábla van kiegyengetve, de mást én képről nem láttam rajta. Bár ez sincs a közelben. 1.3 87 le-s gépet, ami jó is és nem volt sérült, le lehet kérdezni, ennyi pénzért nem lehet találni.
-
válasz
f4lcon #224745 üzenetére
Na a Yarist nem tudtuk megnézni, majd csak hétvégén lehetne. A Jazz bár nem voltak rozsdásak az ajtók aljai, már itt-ott barnult, de úgy tűnt, hogy csak hajtották és nem igazán foglalkoztak vele sajnos.
#224748dj79:köszi a tippet, én nem láttam jónak tűnőt 1M-ig, de ha te látsz, jöhet link!
#224751f4lcon: a Note-ot nézzük, de kisautó kellene igazából. Micra is tökéletes lenne. Nekünk is volt, nem volt gond vele. Több év Fiat után az olasz vonalat elengedték szerencsére, így a Lancia is egész biztosan kilőve!
-
válasz
f4lcon #224734 üzenetére
Ez miből derülne ki? Leírás alapján különben őszintének tűnik. Az jobban tetszik apámnak amúgy a 2 év műszaki miatt és a téli- nyári garnitúra miatt. Ha számlával tudja igazolni a cserélt alkatrészeket, akkor nekem is tetszik. Ezzel is nagyon rozsdásodnak?
Még ez a Micra tetszik nekem.
-
Ma megyünk megnézni ezt a Yarist, és ezt a Jazzt. Légyszi nézzétek már meg. Mondtam, hogy az 1.3 lenne a tuti, de azt nem találunk a közelben. Mi a véleményetek róluk? Apáméknak kellene, neki elég az 1.0 is, csak jó legyen, megbízható és klíma legyen benne. 95% városi használata kéne, évi 2 alkalommal bírjon ki 2×500 km-t, ha rokonlátogatásra mennek. Köszi!
-
Sziasztok!
A 2005-2007-as Yarisok melyik benzinmotorral ajánlottak? 1.0-ból van többféle teljesítményű (65,67,69 LE), vagy az 1.3 87 le? Kevés, főként városi futásra kéne egy megbízható kisautó, amivel évi 2 alkalommal el lehet indulni 400 km-re.
Köszi!
-
válasz
szebe #223640 üzenetére
Mondtam, hogy menjenek el egy pár kereskedésbe és nézzenek élőben pár autót. Úgyhogy most az van, hogy valami nagyobbat szeretnének inkább (Rapid, Astra, Focus...szerintem egy Jazz még beférne ide). Ők nem sűrűn cserélnek autót, ezért nyilván igyekeznék jófelé terelni őket.
Igen, tudom, hogy túl van árazva a Jazz, de ha az megbízhatóan működik megfelelő szervizelés mellett, akkor boldogak lennének vele. Szerintem már inkább ez, mint egy Swift 3M-ért.
-
válasz
szabonagyur #223638 üzenetére
A 3. oldalon van egy 51 ezres szerviz is. Bár nem tudom miért nincs sorrendben.
-
válasz
426os #223616 üzenetére
Köszi srácok, megnéztük személyesen és úgy már nem tetszett, mert sok kis apró sérülése is volt, és szerintünk sérült is lehetett.
Főként nő használná, főként városban. Ez a méret legalább kéne, max 3.5M a keret. Minél fiatalabb és problémamentesebb legyen, ez a cél. Miket ajánlotok?
Köszi!
-
-
válasz
molnarpeter #218062 üzenetére
-
válasz
molnarpeter #218062 üzenetére
Köszi! Ezt lehet megnézzük ma, nem tűnik rossznak.
-
Szaisztok!
Nincs valahol összefoglalva, hogy milyen újabb kisautókat érdemes venni, amik jó és megbízható konstrukciók? Még mindig keresek K12 Micra helyett újabb, max 4-5 éves városi kisautót. Évente max 7-8K km-t menne 90% városban, így megbízhtaóságra törekszem, hibridért nem fizetnék milliós felárat. Keret nagyon max 5M, de 4M körülinek jobban örülnék. Most az új Micra mellett most a Yaris tetszett meg neki. 1.0 motorral milyen? Bár azt nem értem, hogy ezekbe miért nincs ülésfűtés?! Swift, Clio nem tetszik neki. -
Sziasztok!
Erről a K14 Nissan Micra-ról kérnék véleményeket. Ilyen tetszik a páromnak. 90% városi használat lenne. Van olyan ismert hibája az ilyen Micra-nak, amiért kerülni kellene?
-
válasz
TrollBalint #212657 üzenetére
Nagyon. Beázott Golf Roadmovie.
(mod: tudom, hogy ez nem azért ázott be. Csak elmagyarázza, hogy hol és miért szokott beázni a kocsi a tetőablak vízelvezető dugulása miatt.)
-
3 éve van meg, nagyon jó kocsinak tartom. Nekem kombi 1.0 ecoboost 125 lovas van. Jó vezetni. A 3 henger hangját szokni kell, de szerintem viszonylag jól megy és jól fogyaszt. 100-120 fölött azért már nem úgy gyorsul. Nagy, kényelmes belül, csomagtartó hatalmas. Ceed/i30 sokkal kisebb, szűkebb, nekem puritánabb is, de kinek mi jön be. Sync 3-nak kell egy kis idő, mire észhez tér (pár mp, ne percekre gondolj). Egyszer tolatókamera szart be, és a kipufogóm csörgött. Szerviz gariban cserélte.
-
válasz
BigBlackDog #209985 üzenetére
Köszi a részletes leírást! Focus MK4-em még mindig nem adtam el, most lesz egy szerviz és utána fogom valószínűleg felrakni a hahu-ra. Új Kia Ceed-et most próbáltam szalonban, de nagyon nem jött be. A 160 lóerő egyáltalán nem érződött, beltér minősége is lehangoló volt nekem. A legjobban az fájt, hogy nem lehet a könyöktámaszt sem állítani (gold felszereltséget próbáltam). 7 év garancián kívül abszolút visszalépésnek érezném a Focus után, így ez biztosan nem lesz. Aztán átmentünk a VW szalonba. Ott persze azonnal megtetszett egy kiállított style felszereltésgű kombi golf, de kipróbálni nem lehetett. Elköszöntünk. De a style Golf 8 biztosan a Focus felett van minőségben. Az ergoactive ülés nagyon bejön. És az is tetszik benne, hogy látszik magán az autón, hogy friss, nem 10 éves konstrukció. A Golf-Octavia párhuzam meg azért érdekes számomra, mert igazából egy jól felszerelt kombi kéne matrix leddel és vonóhoroggal. 9M-ért...
Viszont az Octavia rendszeréről sok rosszat olvastam. Ismerős autókölcsönzős elmondása szerint van velük gond bőven.
-
válasz
BigBlackDog #209978 üzenetére
Érdekel, várom! Köszi!
-
válasz
tonermagus #205709 üzenetére
Én bemennék az eladóval a lízinges bankhoz és én kifizetném a fennmaradó összeget. A törzskönyvet ilyenkor meg kell kapjad. Törzskönyv nélkül ne vegyél autót. Szerintem.
-
válasz
Doki16 #205686 üzenetére
MInden kocsi ára nagyon felment. Újat/demót meg nem igazán lehet kapni. 2,5 éve elmentem, megnéztem egy demo autót a szalonban, mondtam, hogy ez kell. Hozhattam. Ehhez képest a múltkor a Skoda szalont mondtam, hogy 1,5 év a várakozási idő, készleten semmi eladó nincs. Ami bent volt, az összes el volt adva. Ma voltam Opelben, hogy megnézzem újra a K Astrát, de nem volt bent. Corsát és Mokkát tudtam volna megnézni. Az új Astra április körül érkezik. Voltam Suzukinál, megnéztem az S-Crosst, de engem nem győzött meg, de megkérdeztem, rendelni tudnak, időt nem tudom már mondta-e. Volt bent egy elvihető Vitara audio nélkül. Amúgy sem, így meg végképp nem. Voltam Kiánál, beleültem az új gold felszereltségű Ceed-be, nem volt rossz, de a Focus azért érezhetően tágasabb mindenhogy, de azért ez kéne. Mondjuk az gáz szerintem, hogy a könyöktámasz nem állítható. Voltam Toyotánál. Beleültem egy Corolla TS-be, ki nem próbáltam. Nem tudom milyen felszereltségű volt, de tetszett. Kellemes tapintásúak voltak az anyagok, a középső kijelző gombokkal annyira nem jön be, de a Ceedben is ilyen. Focusban gombok nélkül nekem jobban tetszik. Na mindegy, raktáron semmi, rendelni lehet, várakozási idő 1 év. Ha most pénz nem számítana, az Octavia kéne egyértelműen a Focus helyett. Nekem tetszik, modern, jó motor, hatalmas mindenhogy, a mátrix led brutál.
-
válasz
Doki16 #205676 üzenetére
Nagyon köszi, rendes tőled. Nagyon szeretnék GTE-t, de a garancia hiánya miatt nem merem bevállalni. Ami igazán tetszik belőle és nem sok a km se benne az meg már 9M+.
Most azon gondolkozom, hogy veszek 1 autót, amire nem sokat kell hozzáraknom és ha lesz 1-2 év múlva használt, de még garanciális Octavia, vagy Ceed, akkor váltok. Tudom, hogy kisebb és is kombi, de újszerű és olcsó ez az Astra. Ezek az 1.2-es motorok milyen megbízhatók?
-
válasz
Gergőke88 #205603 üzenetére
Sajnos nem problémamentes, de amúgy is kb 3-4 évente szoktam autót cserélni, ha megtehetem. Most még van rajta 1,5 év gari, úgy gondolom most még jól el lehet adni. Előtte egy 1,6 tdci 116 lovas MK3 Focusom volt. Imádam, 3 év alatt, amíg nálam volt nem volt soha semmi baja. Azért adtam el, mert nagyon jó áron megvették. Focus MK 3,5-t akartam, de beleültem ebbe az MK4-be és akkor már tudtam, hogy baj van, nekem ez fog kelleni...
Ez demo autó volt, sokat is engedtek belőle. Kia Ceed lett volna a 4 hengeres motor miatt, de az több volt 1M-val és a Focus azért jobban tetszett, főleg belülről.
-
válasz
Vismajor01 #205591 üzenetére
19-ben vettem a Focust. Akkor merültem bele a V60-ba. Már nem emlékszem pontosan mik voltak a hibák. Nagyon tetszett, de nem mertem bevállalni. A GTE nekem jobban is tetszik.
Elmentem ma a Skoda márkakereskedésbe, hogy megnézzük az Octáviat. 1.5 évre vesznek fel rendelést... Az összes készleten lévő autójuk el volt adva, pedig volt egy pár a szalonban. Nekem is és a páromnak is nagyon tetszett. Bár nem kombi volt kiállítva, csak egy ötajtós, de az is hatalmas volt. Szép, modern.
Ha mondjuk ki tudnám tolni a keretet 9-re, akkor más autó is képbe kerülne? Eddig az Octavia van az első helyen, a led matrix miatt is és mert elég nagy és garanciás.
-
válasz
molnarpeter #205588 üzenetére
Nagyon-nagyon tetszik. Ha mégsem problémás, akkor nem vetem el. Bár nem garanciás.
-
válasz
molnarpeter #205586 üzenetére
Gondoltam rá én is, hogy nekem jó lenne egy phev. A Passat GTE nagyon tetszik, de ez a videó rendesen elvette a kedvemet tőle. Volvo V60 FB csoportban meg rengeteg hibáról olvasni. Megbízható autó kell, ami elindul minden nap. Mercit még nem néztem idáig, megnézem.
mod: megnéztem, nem tetszik.
#205584rbalint88: Leont se néztem még eddig, de tetszik. Minőségre milyen? Az új is tetszik.
-
válasz
Gombinyó #205582 üzenetére
Az új Ceed SW nagyon bejön, pláne a GT Line, de ez már 9M, ahogy az Octavia is, ami nagyon bejön még.
mod: Ceed gold felszereltséggel beleférne.
#205583Doki16: nem feltétlen kell hibrid. 1-2 corolla hibrid videót néztem, lehet ki kéne próbáljam élőben, mert a hibrid búgása nagyon nem jön be így videóból. Kívülről különben tetszik.
#205584rbalint88: Kb 20-30% város, a többi pálya, országút vegyesen. A fentebb linkelt Octavia nagyon tetszik kívül-belül, de 9M. Mod: Ebben a mátrix led fényszóró az nagyon kéne.
Inkább spórojak még?
-
-
Sziasztok!
Hamarosan, 1-2 hónapon belül le fogom cserélni a mostani MK4 kombi Focusomat. 7-8M-ig szerintetek mit érdemes venni? Ennél kisebbet nem szeretnék. Mindenképpen magyar, garanciás autót keresek, led fényszóró kell. Kombi jön be legjobban, de akár crossover is lehet, szedán nem annyira jön be. Minőség fontos és megbízható autót keresek. Üzemanyag mindegy, de 3-4 év múlva eladható legyen, manuális váltót preferálom. Elektromosat is néztem, mert tudnám itthon tölteni és ki tudja mi lesz az üzemanyag árakkal, de az Ioniq nem túl minőségi és nem is tetszik annyira, ami még beleférne a keretbe azok meg kicsik. Egy Kia E-Nirot azért elfoganék.
Köszi!
-
válasz
MC Pite #198762 üzenetére
Az a baj, hogy nőnek nagyon nehéz jól autót venni. Ami belefér az árba, abból van egy halmaz, amiből én próbálom a lehető legjobbat, legmegbízhatóbbat, legértéktartóbbat, legjobban felszereltet kihozni, racionálisan gondolkozva, és van egy másik halmaz, ami a nőnek tetszik, mert... szép a formája, szép a színe, a mostani is Micra, de ne legyen Suzuki, mert csak. A Mazda 2-3, CX3 lenne az, ami biztosan megdobogtatná a szívét a Micra után minden elinduláskor, de itt jövök én, hogy nem-e lenne ésszerűbb döntés, egy jóval fiatalabb Rio, ami bár kicsit kevésbé, de szintén tetszik neki.
-
válasz
kisza25 #198740 üzenetére
Elfelejtettem írni, de 5 ajtós kell. I20-at mutattam már, de a Rio jobban bejön neki. Rio és Micra különben annyira nem jó, hogy senki sem ajánlja?
mod: 2-es Mazda után ránéztem a 3-asokra. Gyönyörű, de nem tudom mennyire lenne nagy. Viszont ez már 4,5M, kicsit kilóg a keretből. És ilyenkor a nagy dilemma, hogy ennyiért már új Rio is van.
-
válasz
Paxker315 #198716 üzenetére
A segge nem tetszik az újabb Yarisnak...
Meg piros kocsit szeretne, ez is szűkíti a kört sajnos. Megpróbálom a lehető legjobb alternatívát kihozni, ami nem szar, de tetszik is. Szegedre kell, szeret vezetni a kézi váltós is jó.
#198719Luck Dragon: egy ilyen Jazz nekem tetszene, bár nem olcsók, majd mutatom neki.
#198721MC Pite: az új Clio tetszik csak, de nem fér bele a keretbe sajnos.
#198722molnarpeter: nem tetszik a középkonzol. Ebbe ugyanaz a motor van különben, mint a Micrában?
Még a Swiftet mondtam neki, de nem szeretne Suzukit!
A Micra különben Milyen lehet a szívó motorral? Vagy vehető a turbós is?
-
Hali!
Ti milyen, max 3-4 éves városi autót vennétek nőnek? Ülésfűtés, klíma, első elektromos ablak kell. Ár 4M körül max. Megbízható legyen. Kia Rio-t nézegettem, mert abban 4 hengeres motor van. Nissan Micra tetszik a legjobban neki.
Köszi!
-
válasz
molnarpeter #190616 üzenetére
Köszi!
-
Hali!
Ilyen Golf 7 1.2 tsi-ről mik a vélemények? Motor megbízható? Mire érdemes odafigyelni vásárlásnál? Ez a konkrét példány szerintetek milyen?
Köszi, üdv!
-
"A lenyeg: ne hallgass kb. senkire, az uj autok kb. mind jok; 10 millaert legyen olyan, hogy minden reggel orulj, amikor ranezel. Attol, hogy a forumozok Camryt meg ilyeneket ajanlanak -- szard le.
"
Minden szavaddal egyetértek. 10 misiért olyat vegyen az ember, ami örömet okoz neki minden nap, még, ha csak rá néz is. Én 5-ért vettem tesztautót, de imádom. Mindig viszafordulok és megnézem megállás után. Boldog vagyok vele, pedig nem hibátlan. Ennyi. -
válasz
Citroware #185377 üzenetére
Hali!
Csak egy kérdés, nem kötözködés. Ha 9 km-t mész pályán 130-al, akkor kicsivel több, mint 4 percig tart. Ha 90-el mész 9 km-t, akkor 6 percig (ha jól számolok). Megéri az a 2 perc, hogy gyilkold a motort? Mert én ilyen helyzetben szerintem simán mennék 90-100-al hatodikban. Ebből indultam ki.
Üdv!
-
válasz
molnarpeter #184091 üzenetére
Ezekben magasabb az üléspozíció? Sok törődést a kötelezőkön kívül ne igényeljen. Nem sok futásra kell, de ne álljon sokat a szerelőnél. Pandáról hátha van még itt valakinek véleménye, nem tudom mennyire nyűgös. Csak nekem tetszett meg Suzuki alternatívájaként.
-
Hali!
60 év körüli párnak milyen autót ajánlotok olyan 700K-ig, amiben magasabb az üléspozíció és könnyű ki- és beszállni? Nagyon kevés futásra lenne, szinte semmi nem kell bele, csak benzines legyen és megbízható, klíma előny. Suzuki Ignist és Wagon R+-t néztek eddig. Mik vannak még ebben a kategóriában? Fiat Panda milyen? Motorikusan, elektroniusan?Köszi!
-
válasz
freeknight #179558 üzenetére
Astra azért került bele, mert 1 éves és nagyon jól felszerelt és garanciás, de a motort nem ismerem. Octavia és Astra kevés km-re, Mazda és Mondeo nekem szebb, de több a megtett km.
Mazda rozsdásodástól tartok, Mondeo a kedvencem, de lehet, hogy az Astrával nyugodtabban aludnék a garancia miatt is.
-
Hali!
Ilyen 1,2-es, 98 lovas Nissan Micra-val találkozott már valaki? Mik a vélemények róla? Benzines, városi 5 ajtós kisautót keresek 2M körülig. Szerintetek milyet? Mostani is Micra és teljesen elégedett vele a párom.
Köszi, üdv!
-
Hali!
Ilyen Volvo V60 D6-ról mi a véleményetek? Egyelőre csak gondolkozok rajta.
Nekem pont ideális lenne, melóhely 20 km-re van, az akár menne full elektromosan. Meg, ha kell, akkor nagyon megy is. Klímakompresszor mellett van még tipikus hibája? Azt Volvo kinek cseréli garanciában? Mindenkinek? Mit érdemes nézni rajta? Váltó mennyire megbízható? Nem volt még automata váltós kocsim.
Köszi, üdv!
-
Hali!
Barátomnak kéne autó. 1M-ig átírással együtt mit ajánlanátok? Babakocsi be kell férjen hátulra, így kombi vagy egyterű kéne. Eddig Renault Sceniceket nézegetnek. Más ötlet ennyiért? 2005-ösnél öregebbet nem szeretnének.
Köszi!
-
válasz
BigBlackDog #172395 üzenetére
Nem tudom, nem vitatom. Azt nem szeretnének. Ennyi!
-
Hali!
Egy barátom szeretne autót venni. Mazda Premacyt nézett, konkrétan ezt. Vélemény? Mit kell tudni ezekről? Kasztni, motor, stb milyen?
Köszi!
-
Hali!
Egy gyors kérdés: focus mk3-on első féktárcsát és -betétet, valamint hátsó fékbetétet kell cseréljek. Mik az ajánlott márkák? Zimmermann, Textar, Bosch? Rengeteg van, nem tudok eligazodni. Itt kapható legyen: alkatreszek.hu
Köszi!
-
válasz
BigBlackDog #154710 üzenetére
Ahogy én értelmezem, ha ford credit finanszírozással veszed, akkor 4.69M, ha kp-ra, akkor 4.95M. Ez a technology felszereltségre vonatkozik. A változtatás jogát fenntartják. De szerintem több kereskedőt kell megkérdezni és adnák azt kp-ra is olcsóbban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest