- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tresh
veterán
-
espada99
csendes tag
válasz
Promi #130032 üzenetére
Ezekből szinte mindegyik példány minimum 300 ezret futott (vagy 15-20 év alatt még többet), klíma elvétve van, ABS-t pedig nem látok hirtelen. Ennél picit feljebb mehetünk árban.
A fent írt 1 milliós keret papírok és egyéb költségek nélkül lenne, egy kicsit magasabb árkategóriában esetleg mást ajánlanál?
-
roberto211
őstag
válasz
Promi #113453 üzenetére
Ez minden új autónál igy van szinte. Mikor voltam tesztvezetni az új vitarat , mellettem ült a suzukis csaj.
Indítom semmi. Gyújtás van, indulni meg nem indul. Ramnez a csaj. Mondja nem tudja mivan nem csinált ilyet meg sohaMondom lehet,hogy kikellene nyomni a kuplungot és úgy indítani nem ? Azt mondja. Jaja ,de.
Egyből beindult
Szerintem ez valami biztonsági funkció vagy előírás az új autoknal, nem tudom
De pld en a regi stiftemet nem mindig indítom ugy hogy kinyomom kuplungot. Mondjuk ez beindul mindenhogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest