- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem 15 óta a régebbi laptop és az android telóm nem tud csatlakozni az x hotspotjára, telekomos. Erről tudni valamit?
-
válasz
anderledani #253876 üzenetére
Mert tiltva van az adatok küldése az apple-nek, az kell hozzá, és utána kell egy nap mire bekerül.
-
Az normális hogy SMSnél elsőnek lejátsza a rezgést, megnézem a záró képernyőn mit akar majd lerakom lezárt képernyővel és pár perc után jön az SMS pittyenés?
-
válasz
CharlieDrop #249570 üzenetére
Nekem a cseh szöveget kijelölte, persze fordítani nem tudta.
-
válasz
TheBikerider #248711 üzenetére
Kérdezd meg Timet, elvileg tavaly még drágábbak voltak.
-
válasz
TheBikerider #248703 üzenetére
999 a pro, és 1099 a max, ki volt írva.
-
Szeptember 20-án jön az új os.
-
válasz
st3v3np3t3r #248308 üzenetére
Mert ez a linkelt forrásból van
-
Böngészem a netet a gépen, youtube meg bedobja hogy prémium kisérleti funkciók elérhetők. Kép a képben IOS-en. És megy is!
Sajna ipaden nem hozza be, de ez már fél siker!
Töröltem az appot és telepítés után már az ipaden is megy. -
válasz
oliwire #247259 üzenetére
A beállítások -> hangok és haptikus jelzések
itt milyen beállítás van neked?
- Itt vibrate on ring és vibrate on silent on, text tone: vibrate only, system haptics on, keyboard click off, mert nem akarom hogy zörögjö gépelésnél, bár rezgés jó lenne..
Beállítások -> Kisegítő lehetőségek -> Érintés -> Rezgés ugye be van kapcsolva? (Elvileg be kellene kapcsolva lenni, mert azt mondtad a Viber rezeg)
Igen -
Elég új nekem még az ios, azt meg lehet csinálni, hogy az imessage üzenetek némák legyenek, de az sms-k hanggal jöjjenek? :S
Illetve itt a rezgést nem lehet bekapcsolni az üzenetekhez? Vagy csak én nem vettem észre hogy rezeg? :S -
válasz
telefonmágus #233385 üzenetére
[link] ?
-
válasz
TheBikerider #232260 üzenetére
-
Apple Drops App Store Fees to 15% for All Developers Making Under $1 Million From App Store 🤔
Akkor Epic Robin Hood elérte amit akar? Vagy mivel ők többet keresnek ennél jóval, tovább is harcolnak? -
Most írják hogy már elkezdték
nem kell remegni
-
válasz
norbertoth #225106 üzenetére
Remélem, ipaden sem megy.
-
ha bétáztok és ma letöltitek, akkor holnap nem kaptok újat, ez jön ki holnap. törölhetitek a profilt majd a kövi normál frissítés lesz.
-
válasz
burgatshow #209889 üzenetére
Akkor ennél még gyorsabb is szokott lenni ha jól értem, ugye?
ittakary : épp most tiltják a legtöbb helyen sajnos, ez a problémám nekem is.
-
válasz
burgatshow #209886 üzenetére
És az több, mint 30Mbit/s?
-
válasz
burgatshow #209877 üzenetére
Wi-fi, persze, azért kérdem mert a jelenlegi telóm frissítése kinyírta az 5Ghz-es hotspotot,2.4-en pedig elég lassú, a mobilomon gyorsabb.
Teló 80 Mbit/s, tablet 23 Mbit/s, ez 5ghz-es hotspottal majdnem egyenlő volt. Ezért kérdem, hogy mennyit sikerül kihozni egy iphone-nál -
11, 11pro-t használ valaki hotspot-ként laptophoz, tablethez?
milyen sebességre képes a rácsatlakoztatott eszköz? -
válasz
Gsx-rr #208161 üzenetére
Nem ez a fő baj, filléres alkatrészről van szó, de szervizként nem ezt nézik, hanem azt hogy egy repedt kijelzős telefont csak akkor szednek szét, ha kifizeted előre a kijelző árát, mert ha szétszedésnél tovább törik, akkor ők értelemszerűen nem akarják vállalni az eredeti állapotba való hozást. Mert a szerviznek kötelessége abban az állapotban visszaadni a telefont ahogy te leadtad, kivétel ez alól a jelzett hi a javítása, értelemszerűen.
-
válasz
-secret- #208061 üzenetére
Engem nem érint, de simán elképzelhetőnek tartom. Időzítés is jó, mert addigra megvette mindenki amit akart, aztán jöhetnek azok akiknek nincs akkora keret. Illetve az újrahasznosított design is segít olcsóbbá tenni. Kell valami a belépő ipad mellé végre. Szolgáltatások ezen is mennek majd. Minden gyereknek Arcade és tv+, simán megérné az Applenek.
-
válasz
markknight #207827 üzenetére
Iphone 11 és XS Max között egy év telt el.
-
Úgy tudom csak akkor rögzíti az uw képet is, ha pl egy arcot érzékel a kép szélén, így a személy lelóghatna a képről. Tehát nem minden képet rögzít így.
-
válasz
l.skywalker #202779 üzenetére
Az az azonnali átutalás, nem?
-
válasz
radi8tor #202423 üzenetére
Mert az appok nem biztos hogy támogatni fogják az őskövület ios 13-mat 5 év múlva. Egyébként ezzel nincs is gond egy olyan világban ahol egy mosógépet is két évre terveznek. Én nem tartom jó ötletnek egy több éves készülék vásárlását újonnan teljes áron, mert az árban benne van a 3,4,5 éves támogatás is, de ha már eleve 2-3 éves technikákról beszélünk akkor ezt bukod. Persze attól még lehet bárhogy dönteni.
-
válasz
#74459392 #200540 üzenetére
Max akkor ha olyan helyen fizetsz ahol nem fogadják el a VISA kártyádat, mert.. csakmert.. Pl kv automatáknál. Ilyenkor tudsz OTP Simple kártyával fizetni. Más előnyét még nem láttam, hiszen ugyan az történik. Persze annyi előnye lehet, hogy telefon általában több esetben van nálad mint a bankkártya. Aztán persze ez nem mindenkire igaz. Én sem használom a boltban soha.
-
válasz
TheBikerider #197370 üzenetére
Xs és a max, nyílván az egyik nagyobb. Ismerősnek van X, már több mint egy éve és nem tapasztalt beégést, ezért kérdezem volt-e vele ilyen tapasztalata valakinek.
-
Hadd gratuláljak az itteni stílusért a kedves fórumozóknak.
A sima X mennyire volt beégős? Nem ugyanaz a kijelző van ezekben is?
-
válasz
herdsman12 #196581 üzenetére
-
Ti milyen böngészőt használtok? Az a gondom a chrome-mal, hogy ha átmegyek a mobilarénára és onnan próbálok kommentelni akkor újra be kell jelentkeznem.. Ez így elég használhatatlan. Van rá megoldás vagy más böngésző alatt megoldott ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Titan Quest II
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anime filmek és sorozatok
- Battlefield 6
- Opel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest