- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz
#03372544 #146599 üzenetére
Beállítások - Siri, ott van egy csúszka. Ha azt elhúzom, akkor a kamerába belépve fekete képernyő fogad. Ha átváltok videóra és vissza fotóra, akkor megjavul. De kamera indításnál sosem jó.
9.3-mal vettem, frissítettem 10.1-re majd 10.2-re, de nem változott semmi. Azért zavar, mert ha a Sirit be tudnám kapcsolni, akkor feloldáskor nem lenne gond, hogy néha hosszabban nyomom a gombot a kelleténél és belép a voice controlba.(#146613) Csabee.: sehogy, sirit kikapcsolva megjavul. Vagy átváltok videóra és vissza fotóra, de az macerás.
-
agabe
addikt
válasz
#03372544 #145942 üzenetére
Igaz, viszont elofordul, hogy nem is alszom meg par orat amikor a telefon mar az asztalon, vagy ejjeli szekrenyen hever en meg maszkalok a lakasban vagy epp fekszek, filmezek..stb.
Ok. megertem, hogy apple valoszinuleg ugy gondolja kellene egy watch es azt csak tenyleges lefekveskor vennem le (vagy akkor sem) igy akkor mukodne igazan a funkcio, de vhogy nem tervezem jelenleg az orat.
Kb olyan erzesem van vele kapcsolatban most meg mint amikor a 90-es evekben a mobilt bunkofonnak hivtak -
TechN7ne
nagyúr
válasz
#03372544 #143794 üzenetére
Dugtam már mindenhova ,félúton hiba ablak továbbra is....
Biztonsági mentésem IOS 10-es ,így IOS 9-re vissza frissítve gondolom nem lehet.
Vissza kell raknom a 9.3.5-t ,onnan felrakni telorol a IOS 10 beta 7-et és aztán iTunes-al vissza a biztonsági mentések.
Ez komoly lesz!(#143795) w333
Esetleg vlmi megbízható oldal ahonnan letudom szedni a hivatalos IOS 10 GM-et?
Még azt előtte megpróbálnám. -
devil-k
nagyúr
válasz
#03372544 #143327 üzenetére
Értelek!
Így már világos.
(#143328) bigdady
Igazából jó az android is, de mindig van vele valami nyűg, nem úgy viselkedik, ahogy kellene. Na, jó, nem azt jelenti ez a kérdésem, hogy egyből rohanok Almát venni, elsőnek még ízlelgetem a dolgot, informálódok stb. Illetve mocsok mód tetszik az Iphone letisztult felülete. Hiába S Plus, S2, S4, S6...(#143329) SzPeti87
Én is elképzeltem, hogy a home gomb körül lenne körbe. Vadító lenne. -
-
matyi19
őstag
válasz
#03372544 #143019 üzenetére
En pedig ilyen tokot hasznalok iPhone 6S-en.
Szerintem ez az eddigi legjobb tok, amit eBay-rol rendeltem. Nagyon jol illeszkedik, nem tul vastag, de nem is hajszallvekony.
Akinek tetszik ez a tipusu tok, batran rendelje meg! -
-
nofi
addikt
válasz
#03372544 #142572 üzenetére
Mennyivel jobban csinálták a One+3-ban, ahol "csak" ~2 millió pixelt jelenít meg (emiatt ugyan kaptak hideget és meleget is) és közelebb, szinte párban van hasonló sebességteszteken a 6S-el.
Vicces ez a két véglet, hogy a Samu ész nélkül dobálja bele a hardvert, míg az Apple meg garasoskodik szinte minden elemen.
-
válasz
#03372544 #142572 üzenetére
Minden más sokkal lassabb volt. Talán a játékban volt legkevésbé lemaradva, nem?
De akkor a mérleg képzeletbeli serpenyőibe tegyük bele hogy egy 1 évvel ezelőtti szifonról van szó, aminek kb 3 hét múlva bejelentik az utódját, tehát valójában nem is egymás direkt ellenfelei. Mondhatjuk, hogy egy generációval régebbi mint a Note. -
-
vabe44
csendes tag
válasz
#03372544 #142520 üzenetére
Ez elvileg az iCloud Backup miatt van, ami akkor fut ha WiFi-re és töltőre is csatlakoztatva van a készülék egy ideig, ami jellemzően éjjel szokott. Ez sok memóriát eszik, néha még újra is indul tőle a teló, ezért töltenek újra az alkalmazások reggel. Én ilyet nem tapasztaltam, de én éjjel mindig repülőgép módba rakom, és csak nappal töltöm (nem tesz jót az akksinak ha egész éjjel töltőre van dugva).
-
nofi
addikt
válasz
#03372544 #142140 üzenetére
Jailbreakkel lehet még csak tudtommal
-
válasz
#03372544 #141477 üzenetére
Ezt a sztorit olvasva eszembe jutott, hogy
1., visszatesszük a bokor aljába, ahol volt, aztán pár naponta feltöltjük mobil akksiról, hogy Find my iPhone kereséssel hátha megtalálja
2., alaplapcsere, és lesz egy fasza iPod Touch belőle, soha nem kiengedve mobilhálózatokra -
hdanit610
aktív tag
válasz
#03372544 #141477 üzenetére
Végtelenül szomorú történet, tökéletesen bemutatja a mai tizenévesek értelmi szintjét (mint mindig, a kivételnek jár a tisztelet). Nekik minden csak jár, de semmit nem tesznek érte és undormány módon kiköveteli a jussát és nehogy neki tennie kelljen érte valamit is.
-
agabe
addikt
válasz
#03372544 #141400 üzenetére
az szep... is 10 public beta 3 meg siman fut 6S-en masodik napja, es nem volt eszreveheto hiba eddig, legalabbis amiket hasznalok azokkal nem.
nalad a 9.3.3-as frissites az elozore ment fel csak siman ota ? Nem kellene ilyeneket produkalnia.talan egy clean isntall jot tesz neki. -
agabe
addikt
válasz
#03372544 #141301 üzenetére
lehetni lehet, de erre van a családi megosztás.
(#141302) tepenzed:
pontosat nehéz mondani, mert nem droid ami ezt egy az egyben kiírja, de 3,5-4,5 óra között lehet a maximum kijelzőidő 6S-el felhasználótól és használt alkalmazások, fényerő...stb.-től függően 1 nap alatt normál használattal, mert ha pl folyamatosan youtube-ot néz valaki egyfolytában 5-6 órát akkor akár több is lehet, de az szerintem nem normál használat, hogy nem tesszük le a telót hosszú órákig. Plus-nál ez kb 3 órával több, és 2 naponta elég tölteni. -
-
vasi89
őstag
válasz
#03372544 #140889 üzenetére
Az pont egy rossz példa. A Z1 az az összes frissítéstől egyre rosszabb lett. Z2 és Z3 kb ugyan az mint a Z1. A galaxykat meg sem említem... Az LG és Huawei valóban odafigyel de a fentebb említett 2 gyártóóriást inkább hagyjuk. De ez a téma nem ide tartozik már szerintem viszont, ha valami azt jó elismerem.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
#03372544 #140875 üzenetére
Rendben, igazad van
Ettől függetlenül én még mindig jobbnak látom a helyzetet mint a konkurenciánál
Nekem a legjobban az Apple frissítés támogatása tetszik a többi gyártót nézve
És ugye nem muszáj frissíteni. Android vonalon van h hónapokat csúszik egy egy update, rosszabb esetben nem is kapja meg az adott telefon. Minden csak nézőpont kérdése
Szerk: persze mindenhol vannak kivételek, de azért ott nagyobb esetben előfordul szerintem
-
Scholes9
nagyúr
válasz
#03372544 #140873 üzenetére
4S és az 5S között azért elég nagy különbség van, sőt 5 és 5S között is. Azért mert a 4S lassú 9-cel, abból nem kell azt leszűrni egyből h az 5S akkor lassú lesz a 10-zel. Ez mi alapján lenne "törvényszerű"?
De majd meglátjuk hogy mennyire lassítja be a telefont az iOS 10. Én nem tartok tőle. Persze az jó, hogy mindenkinek szíve joga eldönteni h él e majd a frissítés lehetőségével.
-
joker91
tag
válasz
#03372544 #140744 üzenetére
Én a Youtube programmal jártam így... Megtaláltam a megoldást. Mivel a Youtube-t sose nézem mobilnettel, így azt letiltottam. Ha esetleg leszakadna a Wifiről vagy csak véletlen belelépek mobilnettel, kiírja, hogy "nincs kapcsolat."
Beállítások - Mobiltelefon - "program neve" és lehúzom a csúszkát.
Ha Te sem használod mobilnettel én ezt javaslom, így nem engedi neki használni. -
kiiso
tag
válasz
#03372544 #140579 üzenetére
"Ha így sem adja meg ingyen, Apple Support: 0680 983 435, hozzárendelik az ID-dhez az ingyenes alkalmazásokat."
zetape7
Az írtad neten rendelted T-től.Volt fólia a dobozon? Ha ennyire nem vagy megelégedve, miért nem állsz el a vásárlástól?!
Tibee86
Igen, ezt gondolom hogy ilyet nem csinálnak, mert Apple úgyis visszaveszi.
Amúgy nagyon egyszerű kideríteni: Apple support felhív, sorozatszám bediktál és megmondják hogy mikor volt először aktiválva. -
w333
félisten
válasz
#03372544 #138753 üzenetére
Ez pontosan így van ... ha kijön a stabil 9.3.3 a Beta profil biztosan az iOS 10 publikus bétára fogja a telefont frissíteni (max. 1-2 hét)
9.3.3 Beta 2 -nél én nem tapasztalat 1 ilyen hibát sem, legalább fél éve használom az i5S -en a Beta profilt de állítom hogy néha stabilabb a stabil kiadásnál is !
-
Noxy
veterán
válasz
#03372544 #138644 üzenetére
Ez így van, de a képeket felesleges ott tárolni, mert:
-1 Az iPhonen nem látod őket a fotókban.
-2 Vannak képszerkesztő, manipuláló alkalmazások, amiknek nincs hozzá férérése az iCloud drive-hoz így azoknak elérhetetlen. Pld: VSCO, Frontback, MomentCam, Retouch, stb. (Ez mind képszerkesztő App.)
De pld az M$ Word sem tud képet berakni egy dokumentumba az iC..driveból csak a fotókból. Lehet hogy a Pages sem. (Pages-t nem tudom mert nem használom)
-3 Tök mind1 hogy hol foglalja a helyet az iCloudban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest