- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Itt vannak az első hivatalos képek a Nubia Z70 Ultráról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz Steelers #284429 üzenetére
Mindegy. ha nem tud ilyesmit, akkor nem tud. Ez van. Főnökömtudni fogja miért nem ér el, a többi céges ügyben keresők meg...hát...így marad. Most túlságosan tetszik maga a telefon külsőre, hardverileg, hogy ilyenért elpasszoljam, még akkor is világ életemben androidos voltam is.
-
esbii22
őstag
válasz Steelers #283197 üzenetére
Nekem csütörtökön vitte el a futár péntekre ért oda. Hétfőn már bátorkodtam rákérdezni, ki tudja ha nem teszem akkor lehet csak pár nappal később állnak neki. Lehet kell egy ilyen beleegyezés. De hat nyilván azért küldöm oda mert tisztában vagyok vele mennyi az annyi.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
esbii22
őstag
válasz Steelers #283187 üzenetére
Care Center és szervizfutar megoldás ?
Kaptam hozzá munkalapszámot e-mailben pénteken, és hétfőn írtam nekik egy e-mailt hogy mikorra keszul el a telefon. Válasz e-mailben leírták, hogy mik a költségek ha elfogadom akkor csinálják is. Válaszoltam hogy igen, pár percen belül jött is az e-mail hogy elkezdték, meg utána végig tájékoztattak e-mailben minden lépésről.iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
kakuk.tamas
addikt
-
veterán
válasz Steelers #256289 üzenetére
Nekem az szokott lenni, hogy elsőre nem mutatja a Waze a pontos helyet, de ha elindulsz az úton akkor írja hogy mennyi méter múlva kell le fordulni. Mikor átváltok térképre és vissza a Waze-re minden oké lesz. Megy a yt music is szépen, bár nekem nem beszél folyamatosan a Waze.
-
Noxy
veterán
válasz Steelers #256113 üzenetére
Nem egészen ilyen, és lehet tenni róla hogy ne legyen ilyen.
Jan 22.-én egy éves [kép] Aksi 100% [kép] (i12)
A töltőállvány(AW, Airpods, i12) 20w töltőjét, lecseréltem egy régi iPhone 5w töltőjére. 80%-ban erről töltöm az eszközeimet éjjel. (vagy PC sima USB, de van USB C is ha akarom)
Utazáskor meg viszem a 20w töltőt, meg a magsafe akku pack-t.
NemMo is uaz írta ezzel kapcsolatban, amit már 2-3 hete szintén leírtam itt.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Hegyirabló
veterán
válasz Steelers #242644 üzenetére
Meg van a megoldás! Wifinek aktívnak kell lennie. Wifi, az utcán... Érdekes. Had merüljön még jobban a telefon.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Hegyirabló
veterán
válasz Steelers #242644 üzenetére
Szia!
Takarja, igen. Azt tudom megint írni, hogy a világtörténelem első esete lenne ez, hogy ami valakinél működik, s másiknál nem. Az órás feloldásnál használja a kamerát? Szerintem nem, de könnyen lehet, hogy rosszul gondolom.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Steelers
senior tag
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Steelers #209246 üzenetére
Lehet egyszerűt kérdezek, de akár itt is lehet hiba:
A fiók hozzáadása résznél melyikbe próbálsz belépni?
Ugye a microsoft exchanege-be?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Steelers #209243 üzenetére
Biztos, hogy a szerverhez jót írsz?
Korábban másik, de a mostani céges email-nél is a szerver előtt az "exchange" szót kellett beírnom." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest