Hirdetés
- Kétfelé hajlik a Samsung koncepciója
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
Steelers #284429 üzenetére
Mindegy. ha nem tud ilyesmit, akkor nem tud. Ez van. Főnökömtudni fogja miért nem ér el, a többi céges ügyben keresők meg...hát...így marad. Most túlságosan tetszik maga a telefon külsőre, hardverileg, hogy ilyenért elpasszoljam, még akkor is világ életemben androidos voltam is.
-
esbii22
őstag
válasz
Steelers #283197 üzenetére
Nekem csütörtökön vitte el a futár péntekre ért oda. Hétfőn már bátorkodtam rákérdezni, ki tudja ha nem teszem akkor lehet csak pár nappal később állnak neki. Lehet kell egy ilyen beleegyezés. De hat nyilván azért küldöm oda mert tisztában vagyok vele mennyi az annyi.
-
esbii22
őstag
válasz
Steelers #283187 üzenetére
Care Center és szervizfutar megoldás ?
Kaptam hozzá munkalapszámot e-mailben pénteken, és hétfőn írtam nekik egy e-mailt hogy mikorra keszul el a telefon. Válasz e-mailben leírták, hogy mik a költségek ha elfogadom akkor csinálják is. Válaszoltam hogy igen, pár percen belül jött is az e-mail hogy elkezdték, meg utána végig tájékoztattak e-mailben minden lépésről. -
válasz
Steelers #256289 üzenetére
Nekem az szokott lenni, hogy elsőre nem mutatja a Waze a pontos helyet, de ha elindulsz az úton akkor írja hogy mennyi méter múlva kell le fordulni. Mikor átváltok térképre és vissza a Waze-re minden oké lesz. Megy a yt music is szépen, bár nekem nem beszél folyamatosan a Waze.
-
Noxy
veterán
válasz
Steelers #256113 üzenetére
Nem egészen ilyen, és lehet tenni róla hogy ne legyen ilyen.
Jan 22.-én egy éves [kép] Aksi 100% [kép] (i12)
A töltőállvány(AW, Airpods, i12) 20w töltőjét, lecseréltem egy régi iPhone 5w töltőjére. 80%-ban erről töltöm az eszközeimet éjjel. (vagy PC sima USB, de van USB C is ha akarom)
Utazáskor meg viszem a 20w töltőt, meg a magsafe akku pack-t.
NemMo is uaz írta ezzel kapcsolatban, amit már 2-3 hete szintén leírtam itt. -
Steelers
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone SE 2.Gen kártyafüggetlen,új gyári kijelzővel,hibáttlan működés!
- Google Pixel 8 128GB gyári független hibátlan 2026.02.24. Gsm gari + Google jótállás!
- IPhone XR 64GB gyári független megkímélt
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT12
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT11, 100% Akkumulátor
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest