- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Én a helyedben inkább cserélnék egy fejegységet. Még a gyári helyére is be lehet rakni mást. Én is inkább ezt választottam az Alfán, mint hogy ilyenekkel szenvedjek. Ráadásul más hozadéka is volt így ennek, mert kormányról ugyanúgy tudom vezérelni, mint a gyári fejegységet, hívást is lehet fogadni, indítani is akár.
-
Nem.Az autó fejegysége nem pc,az usb-ben nem működik minden olyan cucc ami pc-n igen.
2 opciód van.
-BT-s FM transzmitter (sok tapasztalatom nincs ezekkel)
-BT-s dac amit usb-ről (fejegység,de inkább szivargyújtós adapter) megtáplálsz és jack kábelen rádugod a fejre (amin van usb azon általában szokott aux bemenet is lenni,ha nem elöl,akkor hátul) -
bodorjanos
aktív tag
Ha van AUX a rádión, akkor egy bt-aux adapter jó lehet, nekem ilyen nincs a kocsiban, így egy bt-fm transmitterrel oldom meg, bár ez csak a városban rohangászós kocsiban használom. A másik kocsi tud bt-t alapból, azzal nincs gond
Azaz van egy szivargyújtóba dugható biszbasz, ami egy fm frekvención továbblóki az adást, ami az esetenben bt-n keresztül érkezik. Nem a legszebb és legjobb megoldás, de tulajdonképpen működik.
Ha van aux, akkor a bt-aux adapter sokkal kevesbé zajos és kevésbé instabilabb megoldás, én is azt választottam volna, ha van aux a rádión...
Én ezt használom.
-
harry3
őstag
30 napnak el kell telni. Most én is azt várom, hogy végre átállíthassam.
-
SharpSA
veterán
-
Tewe013
őstag
Nincs benne DAC, digitális jel jön ki a porton, amit a külső DAC alakít analóggá. Vagy, ha arra gondoltál, h a hangszóróhoz is kell egy DAC abban igazad van, de annak semmi köze ahhoz, ami a lightning porton jön ki, szóval igen, a rendes DAC ki van spórolva mióta nincs jack.
-
-Ben-
veterán
Ha egyszer megtanul az Apple 2+2 magra OS-t írni, akkor talán érezhető lesz a különbség. Jelenleg az érezhető, hogy a 6S hihetetlen gördülékenyen pörög, a 7 pedig elég darabos mellette. Ha nem tudnám, hogy melyik telefon a jelenlegi flagship, akkor valószínűleg ráböknék a 6S-re.
Úgy emlékszem, erre még nem volt példa...
-
Nálam általában azzal a csengőhanggal és háttérképpel megy nyugdíjba is a telefon, amivel kibontottam a dobozból. Nagyon ritka, hogy megváltoztassam, ennyire nem érdekel a dolog. Úgy emlékszem olyan volt, hogy valamikor kijött az új szifon, és a default csengőhang nem az volt mint a korábbi, na azt beállítottam a régire, mert megszoktam. Egyébként a háttérkép pl egyáltalán nem érdekel.
-
-
Nálam jópár program van, amit mappába tettem.
Nem lenne baj vele, ha újraindítás után is a mappába "kerülnének vissza" a programok, de nem, a "kidobós" módszerrel a főoldalra teszi vissza a programokat.Egyébként meg igen, mivel a telefonom a munkaeszközöm, van, hogy naponta újraindítom valami miatt.
Nem igazán volna kedvem minden reboot után elvégezni a procedúrát, bármilyen "egyszerű" is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Kés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest