- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
concrete86 #301358 üzenetére
Ez sokmindent megmagyaráz. De akkor a hiba nem a te készülékedben van. És jó eséllyel ezt más mail kliensek sem nagyon fogják tolerálni.
-
becikem
tag
válasz
concrete86 #301310 üzenetére
Vagy ha jót akarsz magadnak kipróbálod a gmail appot. Sajnos a gyári mail app a gyenge láncszem, nekem is ilyen problémám volt de elzárkóztam a 3rd party appoktól. Mióta beállítottam, azóta megy hiba nélkül, minden értesítés meg jön.
Egy próbát megér.Jah, és mindenféle fiókot megesz, exchange, outlook, bármi.
-
divan
őstag
válasz
concrete86 #301301 üzenetére
Bocs, arra már nem emlékszem, hogy a gyári mail applikációról van szó? Nekem ios13, vagy 14 körül romlott el, pont ez volt a hiba, hogy nem jött értesítés, csak ha feloldottam a telefont. Vagy 1 évig szenvedtem vele, majd váltottam Spark levelezőre. Azóta is az van, bár főverzióváltáskor meg szoktam próbálni, hogy megjavult e, de továbbra sem működik nekem. Lehet, egy újként beállítás segítene, 5s óta hozom magammal a mentésem. Ha a kollégáid közül némelyeknek működik, akkor valami ilyen gond lehet, ha mindenkit érintene biztos nagyobb lenne a felhajtás körülötte.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
concrete86 #301250 üzenetére
Amikor megvettem a 11-est, akkor a friss IOS13-on botrány volt a céges mail, aztán 13 Pro-n is ugyanez volt a friss IOS15-ön. Emiatt a 11-esen az IOS14-nél vártam pár hetet-hónapot a frissítéssel, és a 13Pro-nál is ezt csináltam az IOS16-tal kapcsolatban. Bevált a taktika, mert úgy kisimultak a ráncaim, minden flottul működött. Kollégámnak ugyanezt tanácsoltam és neki is bejött.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
concrete86 #301244 üzenetére
Nálam a 13 Pro-n IOS 16.6.1? rendben volt, de 15 PM-on IOS 17.02 és 17.0.3-mal is ugyanezt produkálja, mint neked. Én ezt annak tudom be, hogy minimum 17.1-ig várni kell, mert a .1 vagy .2-ig mindegyik IOS egy bughalmaz. Eddigi tapasztalataim ezt mutatják.
-
válasz
concrete86 #301244 üzenetére
A céges levelezést a céged IT-ja állította be neked? Mert ha igen, hozzájuk kellene fordulni ezzel a problémával.Simán lehet, hogy a cég biztonsági policyja előírja, hogy nem mehet értesítés róla, és úgy is van beállítva a telefonon, s ha ez van, semmiféle trükkel nem tudod áthágni...
Persze ez csak egy lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest