- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
p2pp
őstag
válasz
Baltincs #298593 üzenetére
A 14 Pro 400-ért sztem megéri.
Nem azért mert nekem is annyi lett 1,5 hónapja.
Hanem mert a 15 Pro nekem 570! lenne itt a T-nél.
De nem hoz szinte semmi pluszt sem,
ami ezt az olcsóbb lett, de mégsem lett különbséget.
Talán jövőre nagyobb akksi lesz remélem.
+500 mAh jót tenne a Pro verziónak is!
a Sot nem a legjobb, de ha tudom mi lesz viszem a
Magsafe Power Bankot is magammal.
Meg a Wifi lehetne gyorsabb, stb.
(Régi mobilon 1200-at simán hozta itthon)
De ez csak a felét le/föl irányban.
Azért tudok miatta aludni.
Sokat fotózok, ezért a lett pro.
128-as van, mert minden is a felhőben van.
A Max nekem már nagy és nem fér el a zsebemben sem.
Na meg az Always on kijelző, ami számított elsőre.
Mert tök 8 sztem milyen szine van.
Úgysem látszik tokban. -
válasz
Baltincs #224324 üzenetére
Szia!
Én nekem is eBay-ről sikerült szereznem egy használt Series 4 SS verziót. Korábban S2 SS volt (ami szinten eBay-es), de az már eléggé lassú volt, így emiatt cseréltem le.
Mai napig imádom, mindent tud amit kell, és mellé még gyönyörű is, jó ránézni.Szóval ha találasz akár külföldön, megbízható eladótól, jól körbefotózott órát, akár onnan is érdemes lehet venni, főleg ha jó áron jutsz hozzá.
-
catroot
veterán
válasz
Baltincs #224324 üzenetére
Nekem a héten jött meg Angliából egy eBay-es Series 4 iWatch.
Viszonylag jó áron sikerült hozzájutnom (itt-ott látszik, hogy nem vadonatúj), de szerencsére az akkumulátorral nincs gond. Pl. ma reggel olyan 6:30 körül levettem a töltőről és most van 71%-on.
Mondjuk lutri használtat venni, ez tény. Én is kicsit megijedtem, amikor beüzemeltem ezt órát és az iCloud-zár fogadott, mert az eladó nem jelentkezett kiDe szerencsére ráírtam és szinte azonnal orvosolta is a problémámat.
-
user12
őstag
válasz
Baltincs #224316 üzenetére
Szia
Igen. Alapjaiban ugyanazt tudja, mint a ma kapható legújabb változat is.
Nincs benne EKG, nem OLED-es meg AlwaysON-os a kijelzője, iránytű, stb. De az alapfunkciókat (hívásátadás, értesítések, edzés, fizetés, üzenetek, stb) pontosan ugyanúgy tudja.
Páromnak van egy 40 mm-es Watch5, igazából nem látok különbséget a két modell kijelzője között.
Nekem már több, mint egy éve ez van, csak úgy nem cserélném le az újabbra, hacsak nem adnának egyet ingyen -
bodorjanos
aktív tag
válasz
Baltincs #224316 üzenetére
"3mast megeri meg most venni?"
Én is sokat hezitáltam, de sokallottam a 150 korüli összeget kiadni egy óráért, főleg, hogy hiába vigyázok oda-oda szoktam az órákat csapni falhoz, kilincshez.
4 hónapja használom már megelégedéssel a 3-ast. Nem bántam meg, hogy ezt vettem. Ritkán röcög csak, de ez engem nem zavar. Tudja, amit elvártam tőle, sőt még többet is
Talán legjobban az a pár óraszámlap hiányzik, amit a "nagy tesók" megkaptak...
Ettől eltekintve mindenképp jó opció lehet ismerkedésre.
Én napi szinten trackelem a sportolásaimat, bringázás közben tudok hívni, megválaszolni a hívásokat. Lakáson belül nem hordozom a telóm, mert simán tudok hívni, vagy messengerre válaszolni az órán keresztül. És a magyar diktálást is tök jól felismeri. Motivál a mozgásra a kis szemétés szeretem, hogy a bevásárló listát a naptárból megnyitva nem kell a telómat bújni, hogy mit kell még a kosárba berakni... Ja és a apple pay-es fizetés meg nagyon megkönnyíti az életemet. Nem is tudom, mikor láttam már a bankkártyáimat
De ez csak az én véleményem, hallgass meg másokat is! Nálam egy szifon 8-as van mellé. Jó páros, ha nem zavar, hogy mindekettőt kell azért tölteni naponta. Mondjuk az óra olyan másfél napot elmenne nálam, de inkább rátöltök este. -
bodorjanos
aktív tag
válasz
Baltincs #224208 üzenetére
Én is 3-as órát használok pár hónapja. Előtte volt egy amazfit BIP-em, de nem túl jó tapasztalatok voltak vele iphone-on. Ez csak rajtam van és működik... Meglepően sok funkcióját használom ki. Nem csak óraként, hanem edzéshez, üzenetek megválaszolása, telefonálás, stb. is használom. Maximálisan meg vagyok elégedve vele és nem bántam meg, hogy emellett raktam le a voksomat. Üzemidő terén a megfizethető iphone-ok elég csapnivalóak sajnos. Óra ügyben sem remekel, de párom samsung órája se bírja sokkal tovább, ha használja rendesen.
-
user12
őstag
válasz
Baltincs #224208 üzenetére
Szia
Nekem W3 van tavaly óta és teljesen meg vagyok vele elégedve. Jelenleg a legfrissebb watchOS 6.2.8 van rajta és megkapja a 7-es verziót is.
Sajnos nem tudom megmondani, hogy melyik gyártó okosórája, hogy működik az Apple készülékekkel, egyedül az alább leírt párossal volt tapasztaltunk.
Javaslom a Watch Series 4-et, most, a Watch 5 miatt olcsóbb lett és ősszel jön ki az új széria, tovább fognak csökkenni a régebbi modellek árai. -
user12
őstag
válasz
Baltincs #224165 üzenetére
Szia
Nekünk SE-el volt párosítva egy Galaxy Watch. Az alkalmazás néha nem találta meg az órát, valamint sok esetben az óra se kapcsolódott össze automatikusan a telefonnal.
Csak azokat a dolgokat tudtad használni, ami az alkalmazáson belül volt, ha jól emlékszem, a telefon Egészség alkalmazásba se kerültek át az adatok. Az értesítések rendesen átmentek (naptár, levelek, sms), de a telefon/híváskezelés funkció már nem működött olyan jól (volt, hogy jelezte az óra a hívást, a telefonon felvettük és az óra továbbra is úgy mutatta, hogy hívnak).
Samsunggal vagy más Android cuccal biztos jól működik, de Apple-el nem jó. -
-
-
belan
addikt
válasz
Baltincs #215800 üzenetére
Én nekem volt 11 pro max ,xs max is most 11 használok tejesen rendben van a telefon ! Xs kisebb amiben jobb a xs oled kijelző rozsda mentes acél a kerete kicsit vékonyabb a kávája ,11 miden másban jobb kamera, üzem idő ,proci . Hosszabb távon jobb választás a 11 ! De ezt neked kell eldönteni !
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Baltincs #215807 üzenetére
A 11 üzemideje jobb, de amire te használnád, arra a XS is elég lenne szerintem.
Amit én észrevettem itt a topikban az az, hogy a frissítések után a régebbi szériák tulajdonosai nagyon sokat panaszkodnak, de a 11-es széria tulajai csendben vannak. Viszont ez lehet amiatt is, mert kevesebben vagyunk. Mindenesetre nekem eddig problémamentes a 11, kopp-kopp.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest