- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
xors
senior tag
Nemvágom ezt az iTunes-t tud érdekes dolgokat csinálni
elmentem tusolni, aztán visszadugtam az iphonet, és láss csodát most nem szürkék a számok...
aki ezt érti... egyre többet szívok ezzel az iTunes -szal de azért mégis ez a gyári program hozzá egyszer rájövök hogy működik
Azért köszönöm a segítséget mindkettőtökneklegiaap nekem 0.21-nél megáll mindíg a videó hogy hiba történt... nálam szar valami vagy nektek lemegy?
-
joey04
titán
Azért kéne kiadni napokkal korábban, hogy ne az legyen, hogy Pistike frissíti a telefonját, és aztán hibaüzenetet kap az iTunestól hogy azt is frissítse, hanem már korábban frissül a program, és a telefon frissítése után már csak használnia kell. Ahogy az Applenél ez megszokott. Magyarul meg kéne "ágyazni" ennek a frissítésnek.
-
M@te
senior tag
nem tudtam róla hogy az fizetős volt. de akkor itt is jó kérdés a miért?
gyanítom ez a pár alkalmazás azért szélesebb réteget érdekelne és nyilván emiatt nem fogom eladni a telefonom, de ez akkor is parasztság. itt le is zárhatjuk véleményem szerint, mert választ úgyse fogunk kapni, csak szimplán bosszantó és hangot akartam adni a véleményemnek. -
samgar
őstag
Amúgy érdekes, hogy a munkahelyi gépen ma tettem fel az itunest, mármint a jelenlegi hivatalost windows 8, 64 bit alá és elindult a shift+update, majd leállt és figyelmeztetett, hogy nem a legújabb itunest használom. Ehhez képest itthon már régóta fent van a 32 bites rendszeren, most bedugtam a telefont és fel sem ismeri, rögtön kiírja, hogy új itunest kellene letöltenem. Most akkor hogy van ez?
-
Csak jönne már ki... nem tudok zenét rakni a telefonomra....
whitezo88: + zenét sem tesz rá sokat egyszerre, inkább sync-elgeti sűrűn és cserélgeti.
samgar: Nincs ebben semmi bonyolult. Én is megcsináltam utolsó win-es iTunessal (11.0.5) a restore-t GM-re, aztán most nem ismeri fel a telefont, mert ahhoz újabb iTunes kellene, nevezetesen a 11.1, de az még csak mac-re van.
-
erdoke
titán
Tuti, hogy nem lesz LTE? Vagy csak azért nem lesz, mert itthon a T nem engedi fel a hálózatára?
iPhone 5c
Model A1532 (GSM)
&
iPhone 5s
Model A1533 (GSM)LTE Band Support
1 (2100 MHz)
2 (1900 MHz)
3 (1800 MHz)
4 (AWS)
5 (850 MHz)
8 (900 MHz)
13 (700c MHz)
17 (700b MHz)
19 (800 MHz)
20 (800 DD)
25 (1900 MHz) -
manchester85
veterán
A gond csak az, hogy a Samsung ára nem marad annyi egy éven át, az 5S-é viszont igen. És jövőre az 5S majd reinkarnálódik, leveti magáról alumínium vázát, belebújik egy gumibugyiba, mert hát 550-ért már túl jó lenne ez a dizájn. A home gyűrűt is leveti majd magáról. Őszintén kívánom az Apple-nek, hogy faragjanak rá erre a tegnapi bejelentésre.
erdoke!
De hol írta, hogy amerikai T-s-t akar hozni? Sehol.
-
-
Ufff
senior tag
Ez meg komplett hülyeség! A réz az réz, ugyanúgy vezet áramot! Persze most itt nem arra gondolok, mikor vesz valaki egy 400 Ft-os töltőt meg egy 200 Ft-os kábelt! Vannak ebből is normális cuccok, azt kell megvenni! Ez legtöbbször a kidolgozottságon is látszik, érdemes alaposan szemügyre venni a terméket!
Gyári töltővel szerinted nem lesz gond? Dehogynem, az is bármikor elcsattanhat! Bármikor!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest