- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
herdsman12
őstag
válasz
bnorci71 #221650 üzenetére
A Google vagy akár az iCloud fiókban történő változtatás nem írja át a másik fiókban is az adatokat.
Törölhet, hozzáadhat bármit az egyik fiókban, az csak arra a fiókra lesz érvényes.
Az már külön történet, hogy a Jelszavak és fiókok, valamint a Kontaktok - Csoportok beállítása alapján éppen melyik, vagy mindkettő fiók adait látja.
Szerintem ez így logikus.(#221652) Sungoo
-
col
addikt
válasz
bnorci71 #221431 üzenetére
Én is ezt tapasztaltam, ráadásul nem is mentésből tettem vissza, hanem egymás mellé a két készüléket és úgy telepítettem. Viszonylag gyorsan és gond nélkül átköltözött, pár programot nem vitt át, ami már nincs fent az áruházban. De a jelszavak, beállítások, minden meglett az új készüléken.
-
Micsurin
nagyúr
-
kchris78
veterán
válasz
bnorci71 #220718 üzenetére
volt már pár telefonom de még sosem volt ilyen hibám. szerintem kisebb az ilyen második éves hibák előfordulási gyakorisága minthogy megérje a készülékenkénti plusz árat. Iphone5 óta folyamatosan iphone-om van de még elsőéves hibából is csak 1-2 volt... (persze lehet nekem volt szerencsém) Ha mindet hivatalosan helyen vettem volna alsóhangon 200ezerrel lenne kevesebb a zsebemben. A másik sajnos hogy az ilyen beszerzés duplán veszít az ember mert hiába hivatalos beszerzés ÁFÁs rendes számla, cégre nem lehet elszámolni mert akkor is ugrik a 2. éves szavatosság.
-
-
herdsman12
őstag
válasz
bnorci71 #220131 üzenetére
Kis fantáziával nem nehéz megfelelő indokot találni arra, hogy miért is jó egy jól átlátható híváslista (meg még jó pár, más rendszeren kiválóan működő funkció).
Naptárt, emlékeztetőt is használunk sokan, de simán elképzelem, hogy van akinek az is felesleges, mert nem használja.
Nem tudom hova tenni, ezeket a "nekem még sose kellett", "nincs szükségem rá" hsz-kat. -
-Ben-
veterán
válasz
bnorci71 #219065 üzenetére
Miért számolsz bele egy olyan összeget, ami nem a kukába folyik?
Nekünk pl. egy eléggé fapados 3700 ft-os csomagunk van, amit 100% -ban ki is használunk. Ezt akkor is fizetném, ha nem vennék telefont. Ezért is említettem a telekomot (és általában a szolgáltatókat), mert sokaknak alternatíva lehet.... De persze, ha teljesen tisztán nézzük, akkor 68.000 ft a különbség.....
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
bnorci71 #215442 üzenetére
Te nem érted, ráadásul félremagyarázod!
Teljesen érthetetlen, hogy most miért olvasod a fejemre, amit első perctől kezdve írtam, vagyis, hogy én előnyben részesítem minimum azt a 2 vezeteknélkuli dolgot, amit említettem.
En már vagy 3x idéztem az alap gondot felvető kommentből, vagyis hogy a vezetékmentes technológia “semmire való”.
Erre te jöttél az autóban (szerinted) jelen levő problémával, ami viszont szerintem ugyanolyan jól és kényelmesen működik, mint az “asztali” verzió.A technológia igen is jó és általánosságban kijelenteni, hogy inkább ragaszkodjunk a vezetékhez, badarság.
Ekkor előhozakodsz a mérettel, amire reagálva jeleztem, hogy nekem nem probléma az a kb. 7 cm-es toltopad... majd ebből hogy hogyan kanyarodtál vissza ahhoz, hogy “én már nem bajlódnek vezetékes töltéssel” szinten érthetetlen.
Teljesen inlogikatlan amit írsz, és a végén kiderül, hogy az eszköz ára az, amit sokallassz...
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
bnorci71 #215423 üzenetére
Csak magamat tudom ismételni:
"Nem működik tökéletesen kb semmi vezetéknélküli technológia"
Az autóban nem működik a vezetéknélküli töltés?Nem értem, hogy a nem működő technológiával kapcsolatban hogyan jött neked magának a kb 7-8 cm átmérőjű töltőpadnak a mozgatása
Ilyen alapon a kábel és a töltőfej is egy nyűg.
Hozzáteszem a 11 pro max-om brutális üzemidőre képes és környezetemben (munkahely, autó) is vezetékmentes eszközökkel vagyok körülvéve. -
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
bnorci71 #215355 üzenetére
Nézd meg, hogy az elmentett jelszó az jó-e... Én jártam már úgy, hogy valamiért nem volt jó és persze, hogy nem engedett be.
A másik oka az lehet, hogy attól függően milyen URL-ről esel be, más van elmentve. Ilyenkor én kiszoktam törölni az összes kérdéses Keychain bejegyzést és csinálok egy tisztát.
-
tboldi
nagyúr
válasz
bnorci71 #215033 üzenetére
Az olcsó szó relatív.
256-os XS Maxom van, jelenleg ugyanez a telefon ugyanazon a helyen 299k. A szintén 256-os 11 Pro Max pedig 441k most. Azért az a két dolog, amiben érezhetően jobb a 11 Pro Max (plusz egy kamera, meg nagyobb aksi), nem ér 142k-rel többet.
De ez egyben azt is jelenti, hogy ha el akarnám adni az újszerű állapotú, 10 hónapos telefont, amit 425k-ért vettem, akkor örülhetek, ha a 200-at megkapom érte. Sosem buktam még ekkorát iPhone-on.
A következő szériát inkább kihozom kamatmentesre, fizetem a havi törlesztőt, és leszarom, mennyi a vége. Aztán 2 év múlva kezdem elölről.
-
ILLDisPozed
aktív tag
válasz
bnorci71 #215033 üzenetére
Itt igen. Szolgáltatóknál láttam meg gsm boltokban ilyen 10-20 ezres különbségek voltak (pl most már Telekomnál nincs).
Csak azt akartam mondani, hogy árban feltűnően közel került ahhoz a modelhez, amivel egyszerre jöttek ki és szép kis summa különbség volt még egy éve.
Pl. Bestbyte-nál 226 volt az xs és xr is (xs már el is van fogyva). -
-
B.i.L
senior tag
válasz
bnorci71 #214243 üzenetére
Nekem fontos NoOffense persze...
Azért is váltottam almára,mert nem szeretnék kompromisszumot ezen a téren,a többin meg nem kell
Saját felhasználásom : ipadon megy minden - játék,tartalomfogyasztás,közösségi minimál.
i11: innen tolom a netet, de ha kint vagyok terepen ugyanez,mint fent,és igen igényem van a 6+ óra SOT-ra,amit tud is mindkettő. Illetve ha továbbmegyek a feleségem,ha jön velem,még 2 alma is osztozik a korlátlan netemen! -
bnorci71
addikt
-
válasz
bnorci71 #213535 üzenetére
Nem használtam Erstepayt.
A Wallezhez hozzá van adva az Erstés kártyám, és ment a fizetés 5K felett is.
Ez egészen pontosan December 31.-én már nem ment, akkor fel is tűnt hogy kért pin kódot a terminál.
Akkor én is azt hittem hogy valami biztonsági azonosítás miatt van, mert olvastam valahol hogy majd kb minden 6-7-8-9. vásárláskor szúrópróba szerűen kérni fog a bank pin kódot.
De az hogy azóta minden vásárláskor kér 5K felett, az szerintem kicsit kényelmetlen, hiszen ott az ujjlenyomat azonosítás.
Mindegy nem offolom tovább a szakmai topikot ezzel.
Elfogadom hogy kérni fog mostantól és kész. -
allein
addikt
válasz
bnorci71 #212934 üzenetére
Szia. Időközben megjavult, ismerősök között is volt ugyanilyen panasz a mai napon, telenoros számon nem volt elérhető az ismerősöm. Mégis csak Telenor hiba lesz. De azért ez egy kicsit gáz 2019-ben
(#212936) lugosi - értem én, köszönöm. De akkor is azt gondolom, hogy ilyesmire bármikor fel kellene készülni, nem csak a Telenornak. Legyen egy B terv ha valami gebasz van
-
törölt tag
válasz
bnorci71 #212594 üzenetére
Most többen mondják, majd kiderül:
Kuo has provided us with the most information about the new device, but other sources including Nikkei, Taiwan's Economic Daily News, and Bloomberg have also confirmed that Apple is working on a new low-cost 4.7-inch iPhone set to launch in the spring of 2020.
The most recent rumors suggest the iPhone SE 2 will enter mass production in January or February of 2020 and will launch at the end of March. -
Giovan!
addikt
válasz
bnorci71 #212594 üzenetére
Mióta követem a témát, minden évben megjósolják az olcsó iPhone-t. Aztán általában nem lesz igazuk, de ha meg is jelenik az "olcsó" iPhone (pl. az SE annak idején), az max a középkategória felső részébe fér be árazását tekintve, szóval nem értem, miért kellene az Applenek ebbe az irányba elmozdulnia, mikor így is fut a szekér, de én mondjuk nem is vagyok elemző
-
nlaci0725
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest