- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Maxximus #326399 üzenetére
plusz egy év mit? Ha csak garancia, és hivatalos, akkor az AppleCare. Megérheti amúgy. Ha készülékkár elleni biztosítás is, akkor AppleCare+, ez az, amit - szerintem - érdemes megvenni. Itt a hardveraprón 90-ért tudod megvenni, és szerintem megéri egy ilyen értékű cuccnál. Ha lopáskár is van benne akkor AppleCare+ Theft&Loss, itthon 115-ért tudod beszerezni. De érdemes ott kinn rákérdezni.
-
válasz
Maxximus #326375 üzenetére
Ja és mégegy. Ha van lehetőséged, érdeklődd meg, hogy vehetsz-e rá AppleCare+-t, és mennyiért, ha olcsóbb, mint itt az apróban, akkor érdemes megvenni vele. Az AppleCare+ (plusszal a végén!!!) részemről nagyon ajánlott szolgáltatás, véletlen balesetek elleni biztosítással egybekötött kiterjeszett garancia, és itthon is elfogadják, megjavítják a telőt ingyen.
-
válasz
Maxximus #326375 üzenetére
El ne dobd a dobozát, azzal majd sokat fog érni, amikor eladod a telefont, mert egyszer el is adod majd...
Én kiszedném belőle a telefont, kicsomagolnám, és a dobozt a kézipoggyászba tenném, ha nem lenne bőröndöm. A securitynál telefont ki (ez a szabály), doboz maradhat a kézipoggyászban. A kézipoggyászt 95%-ban csak a securitysek nézik meg a radaron, az üres dobozzal nem foglalkoznak. Van némi tizikója a dolognak, de talán ennyi vállalható. -
-
jeni
félisten
válasz
Maxximus #326372 üzenetére
Nem magyar földön vett telókra 1 év világ garancia van.Ezt csak az tudja megerősíteni aki onnan vagy oda kint vásárolta meg. Itthonra jó az típus ha van esím és fizikai sím a mobilban. Biztos,hogy vámköteles lesz a magyar határon. Ha tudod igazolni,hogy már olyat vittél ki akkor semmi gondod vele. A belenéznek a bőröndbe akkor látni fogják a bontatlan 16-s telódat.
Dubai 5% áfa -
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
Maxximus #260109 üzenetére
1. Sehogy.
2. Nem ertem a kerdes elso felet. A masodikra: ha ragusz egy pendriveot vagy vinyot es tamogatott fajlrendszerrel megy akkor a Files appban latnod kene es tudnod is kene ra irni.
3.a gyari kamera app olyan minosegben vesz fel, ami be van allitva. A beallitasokban tudsz ezen modositani. A hangvesztesre meg 10 ev alatt nem lattam peldat. -
burgatshow
Topikgazda
válasz
Maxximus #229026 üzenetére
1. Hivatalosan a 2 fizikai SIM befogadására képes variánst csak a Japán piacon lehet kapni, itthon illetve a világ többi részén csak az 1 fizikai és 1 eSIM befogadására képes készülék kapható (XR, XS, SE, 11 és 12).
2. A FaceTime és iMessage-nek semmi köze ehhez, ha van internet lehetőség, akkor működnek.
3. Tudsz fogadni mindkét kártyáról hívást, de nem egyszerre, mivel az iPhone a DSM (Dual Stand-by) megoldást választotta. Ez azt jelenti, hogy ha az egyiken beszélsz, a másik SIM nem elérhető (kivéve ha van Wifi Calling ami itthon egyelőre csak a Telekomosok privilégiuma).
4. Az Apple Watch-ról mindkét SIM-re érkező hívást fogadni tudod (mutatni fogja melyikről érkezik a hívás), de hívás indítás mindig a beállított aktív SIM-ről fog indulni. Ezt manuálisan a Watch appban lehet módosítani (de soha nem for rákérdezni hívás indításakor).
5. Így van, nincs olyan megoldás, mint a Parallel iPhone-on.
-
-
Clemi
veterán
válasz
Maxximus #213836 üzenetére
Sajnos így sem adja meg az 1 évet. Bemegyek az istyle-ba. Azt próbáltad, hogy kijelentkezel az iCloudból és vissza?
Más és ez most az én gondom
Valamiért nem szinkronizálódnak a névjegyek már napok óta az iCloud fiókkal.
A dual SIM révén, az egyik kártya a céges (szerencsére így csak egy telót kell hurcolnom
), a céggel kapcsolatos névjegyeket külön csoportba rendeztem, mikor beüzemeltem a kártyát és elkezdtem feltölteni a kontaktokat. A csoportba rendezést csak az iCloud fiókban online tudom megcsinálni,
de sajna az első adag feltöltése óta, valamiért a többi nem jelenik meg az online fiókban, így az azóta felvitt névjegyeket nem tudom a csoporthoz hozzáadni.
Van tippje valakinek mi lehet az oka?
-
pecccccccca
őstag
válasz
Maxximus #213822 üzenetére
Pontosan. Úgy erzem, hogy a sima 11 meg XR az az iphone-nak a fiatalokat megcelzó modellje. Nem nyújtja egyáltalán azt az erzest mint a pro vagy a pro max. Természetesen ettől még biztos, hogy sok komolyabb, érettebb ember is használja, mert funkciójiban, hardverileg és árban amúgy jó telefon.
-
Pano
addikt
válasz
Maxximus #213699 üzenetére
Próbáltam úgy is, aztán végül mégis inkább reset és nem használtam az icloud mentést.
A problémák egy része megoldódott, de helyette jött más. A teljesítménnyel nincs különösebb gondom (bár pár microlagg előfordul, de belefér), már amennyi elvárható egy i8-tól.
Most más probléma ütött fel a fejét: Ha estére, vagy napközben kikapcsolom az internetelérést (Wifi vagy mobilnet), majd egy X idő után visszakapcsolom, a kikapcsolt idő alatt érkezett leveleket/üzeneteket utólag nem szinkronizálja le. Ergo, nem kapok értesítést róluk, csak ha belépek az appba megjelennek. Miután ezt a kört lefutom és nem kapcsolom ki hosszabb időre a netelérést, onnantól szinkronizál rendesen. S nem, nincs akkukímélő mód (vagy alacsony akku módnak hívják itt, nem tudom) bekapcsolva.
Lassan egy hónapja van meg az i8-am, de szerintem búcsút intek neki. Ezt még mai nap eldöntöm.
Én ennyit még telefonnal nem szívtam ilyen rövid idő alatt, pedig azért vannak droidos történeteim nem kevés. A support nagyon kedves és segítőkész, de nem igen tudták megoldani a problémát.
Ha másik telefon mellett döntök is, akkor is azért odadobom a szervizeseknek, nézzék meg.
A bugokat leszámítva, összképet tekintve nekem "nem áll rá az agyam" erre a rendszerre és nem tűnik számomra kényelmesnek. Mindig is alkalmazkodó voltam, de ez most valahogy nem... lehet öregszem.
Nagyon csalódott vagyok, mert az iOS-től vártam egy kis nyugalmat, hogy lehet korlátolt, de legalább megbízhatóan fog végre működni. Be kell látni, hogy mindegyik telefonnal szívni kell valamilyen szinten -pedig szerintem sokat nem várok el, de lehet mégis- , így már csak el kell dönteni melyikkel akarok együtt élni.
Tapasztalatszerzésnek jó volt ez az időszak, amíg végigmentem a telefonokon. Most már legalább a személyemre levetítve tisztábban látok. -
-
válasz
Maxximus #213702 üzenetére
Az eladók, ügyintézők sokszor azt sem tudják, mi a különbség a jótállás és a szavatosság között, meg melyik a köznyelvben a garancia, a kapcsolódó jogszabályt már nem is említve.
Leragadnak ott, hogy a gyártó ad valamire 1, 2...stb. év garanciát és annyi...
A nagyobb baj, hogy sokszor a főbb specifikációkkal sincsenek tisztában. -
bnorci71
addikt
válasz
Maxximus #211905 üzenetére
na ezért majomkodás csak nálunk ez a BF
https://www.mediamarkt.at/webapp/wcs/stores/servlet/MultiChannelDisplayBasket?storeId=10255&langId=-15délelőtt is néztem MM-t ,de I8-ra koncentráltam nekem ez már nagy az XS jó lenne de az meg drága nekem
-
-
-
-
herdsman12
őstag
válasz
Maxximus #197166 üzenetére
Szerintem elsősorban alkalmazás függő a rögzítés. Zoiper különböző free változatai Android alatt tudnak rögzíteni. Az iOS free verziója már csak fizetéssel engedné. Azt is kétlem, hogy a beérkező hívásokat kezelné, rögzítené.
Csak próbával derül ki, hogy mizu.
Más rögzítős alkalmazással még nem találkoztam. -
válasz
Maxximus #187931 üzenetére
Az egyik ipodomon minden megvan amit szeretnék a többi eszközön (ez is folymatos kódokat kér amit ugye nem tudok megadni, de ezt már letojom, úgy sincs értelme biztonsági mentésről beszélni ezekről a régi cuccokról), erről mentettem egyet i-Tunes-on és ezt a mentést vissza tettem a másik ipod/iphone 4-re, de csak a gyári appokat tette vissza (spoty,tune inradió,stb-ket nem). Nem lehet megoldani, hogy az erre az ipodra telepített appokat is lementse és vissza tudjam rakni a többire ebből az i-Tunes mentésből asztali géppel?
-
hemaka
nagyúr
válasz
Maxximus #187209 üzenetére
A telefonnal eleg szenvedos, de ha van a kozelben gep, ezt leszeded, radugod, betolti a kepeket. ctrl+A, Del, agyo kepek.
-
Mr.Silkó
veterán
-
faki_
senior tag
válasz
Maxximus #181183 üzenetére
Nem találtam csak egy korlátozottan és körülményesen használható kerülő megoldást. Ha a napi bontásban látszó képeknél (bal oldalt fenn "Fotók", középen fenn "Pillanatok" felirat) egyet kijelölsz és nem felül, hanem a jobb szélen megjelenő megosztás gombra kattintasz ("A pillanat minden elemének megosztása"), akkor kijelöli az adott nap összes képét és e-mailben el tudod küldeni magadnak, ahonnan egyben lementheted.
Egy felhős megoldás, akár ideiglenes telepítésével is sokkal egyszerűbben, akár automatizálva is meg lehet ilyeneket oldani (pl. Dropbox, MEGA...).
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Yettel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest