- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyTrancer
senior tag
-
SkyTrancer
senior tag
válasz
insight #232813 üzenetére
Ma kipróbáltam mobilnettel is a témát, úgy néz ki, hogy itt is rendben van, pedig ma még kellett is használni a telefont
Volt rajta némi hanghívás, egy két közösségi. Nem vettem észre, hogy nagyon gázos lenne
Mondom nekem első nap volt valami, azóta úgy nem veszem észre, hogy probléma lennereggel 7kor levettem a töltőről, most 72%
Nekem megfelel az akku így. -
Dany007
veterán
válasz
insight #232810 üzenetére
Üdv!
Na meglett az eredmény.
Tegnap este 10-kor raktam le a telefont, utána már nem nyúltam hozzá, nem néztem meg, akkor volt 54%-on.
Most reggel 6:20-kor néztem meg és 50%-on állt.
Tehát:22:00 -> 54%
6:20 -> 50%Ez durván 0,5% / óra.
i12pro - iOS14.2 - Telenor - 4G - régi sim - minden on. És az éjszaka folyamán jött 2 emailem és 1 insta értesítés. -
Dany007
veterán
válasz
insight #232806 üzenetére
Oks! Ezt nem tudtam. Eddig mindig figyeltem, hogy éjszaka mennyit merülnek a telefonjaim és az átlag 1% volt óránként. Aztán itt a fórumban rámszóltak, hogy ez már oldschcool és manapság már ennyit se merülnek.
Ha 3%-ot fogyna óránként akkor az durván 21-24% egy éjszaka alatt, az nagyon durva lenne.
Természetesen a wifi mindig on és repülőbe se teszem estére se semmi.Megnézem ma éjjel mi lesz az eredmény és jelzek vissza!
-
Dany007
veterán
válasz
insight #232779 üzenetére
Holnapra megnézem pontosan, bár még közel sincs 1-2 hetes a telefonom, tehát gondolom még be kell állnia, de biztos, hogy nincs 4% / óra akksi esés.
10:45-kor lett 95%-ra töltve, most 65%-on áll. Tehát ez alig valamivel több, mint 3%, no de az átlagnál többet használtam. Facetime, youtube, net, insta, messenger, fotózás stb... volt bőven azóta (még csak két napos a telefon). Szóval, hogy ha így is csak 3% / óra az átlag, akkor üresjáratban biztos, hogy 4% alatt van.
12pro + Telenor +4G + wifi + régi sim.
De ma éjszaka megnézem pontosan mennyit merül óránként ha egyáltalán nem nyúlok hozzá. -
radio100jozs
őstag
válasz
insight #232779 üzenetére
Vodafone, és nekem továbbra is este 8 óra alatt megy le 4% a 12 Minivel, ahogy eddig is volt, és csak simán ne zavarj van kapcsolva.
Ja és lehet ez fontos? De én alapból kikapcsoltam az 5G-t a Beállítások->Mobiladat-lehetőségek->Hang és adat->4G pipa.
Eleve nincs is 5G a környéken sem, a másik a tarifám sem támogatja, így totál feleslege,s, hogy erre is keressen a hálózaton.
Nekem független istyles rendelés még 13-án megjött.
-
sethi
senior tag
válasz
insight #232788 üzenetére
Csak a menüben nem tudod kiválasztani a 3G-t, egyébként ahol csak az van simán vált a telefon rá. Nekem az irodában csak az van. Egyébként a 12 pro nem merül telekom esim+telekom fizikaival. Be van kapcsolva wifi, bluetooth mobilnet, watchal kommunikál, viszont 5G-t ki sem próbáltam és a vowifi ki van lőve
-
Speedy7
tag
válasz
insight #232764 üzenetére
Remélem szerencséd lesz, de esélyes, hogy az is ilyen lesz. Külföldi fórumon van , aki már a 3. telefonnál jár, ill. volt aki típust is váltott Pro->Max, vagy a másik irányba, de újra előjött a merülés. Az eddigi infók alapján minden 12-es modell érintett lehet, csak a mininél a kisebb akku kapacitás miatt feltűnőbb. (gyorsabban fogynak a százalékok)
-
válasz
insight #232647 üzenetére
Igen, ezek alapján nem valószínű az amit én írtam, hogy a kezdeti dolgait csinálja az ios.
Nekem régebbi van, Xr, a napokban csináltam egy próbát hogy éjjel nincs töltőn, de beírtam hogy mennyit merült, talán 4%-ot.
Az eddig leírtak alapján jó iránynak tűnik hogy szoftveres a probléma (bárcsak ez a bug lenne egyedül a legfrissebb szoftverben), ami azt jelenti hogy aránylag könnyen javíthatják is. Nem örülnék neki, hogy ha a modemben lenne a gond, most hogy végre váltottak gyártót. -
Speedy7
tag
válasz
insight #232638 üzenetére
Mai eredményem: készenlétben óránként 4%-ot merült mobilneten és wifi-n is. Csináltam egy repülőmód ki/be kapcsolást és 2 órája nem merült egy 1%-ot sem. A 2/3/4G váltogatás lehet, hogy felesleges volt, elégnek tűnik a mobilhálózatra újracsatlakozni.
Valószínűleg nem végleges a megoldás, de megpróbálom naponta 1-2-szer ezt eljátszani.
(lehet, hogy a rádiós részben van valami memory leak, vagy hasonló) -
válasz
insight #232638 üzenetére
Igazad van, elnéztem, más screenshotján volt a hajnali 5-ös merülés.
Megnézve a linkeket, az apple fórum linkelt oldalán 3 embernek volt ezzel problémája, a redditen pedig néhányan írták, hogy náluk nem jelentkezik, többen írták, hogy náluk igen. Olyan is volt, aki jelezte hogy nála megszűnt.
Lehetséges, hogy a szokásos új telefon beállítása utáni indexelés, fotók arcfelismerésének futtatása, titkosítás stb. fut. Látom írt olyat is valaki, hogy valószínűleg a rádiós egység ugrál a frekvenciák és a tornyok között.Hanyadik éjszaka jelentkezik nálad? Gondolom wifin van éjjel a telefon?
-
válasz
insight #232603 üzenetére
Rövid keresés után nem találtam ezt a “battery drain gate”-et, de csak rágoogleztem.
Az általad csatolt képen látszik a diagramon egy háttérbeli fogyasztás, nézz rá arra hogy mi lehet az az app (a diagramon világos csík hajnal 5 órakor, valami fogyasztott körülbelül egy órán keresztül a háttérben). -
Anaren91
senior tag
-
Anaren91
senior tag
válasz
insight #232612 üzenetére
Nem tudom milyen telefonról van szó, de édesanyám iPhone7-esén volt egy olyan bug még amikor 13-ra frissítettem neki, hogy Siri szeretett magában virgonckodni amikor nem volt használva a telefon, és lemerítette hasonló módon a telefont mint ahogy nálad is látszik a grafikonon. Csináltam egy rendszer visszaállítást, meg kikapcsoltam Sirit a francba és utánna megszűnt ez a probléma.
-
evo87
őstag
-
domerator
veterán
válasz
insight #232385 üzenetére
Nalam is tobbet merul mint az eddigiek (mondjuk a 4%/h kicsit sok), olyan 2-3%/h lehet szerintem, ugyhogy ma atneztem az osszes beallitast ami huzhatja az akkut (alk frissites, siri, helyzet stb), majd ma ejjel meglatom milyen lett (persze elotte reset)
Amugy meg az ejjeli wireless lassu toltes lesz a rendszeres es akkor nem lesz ilyen gondom, de lehet hogy egy sima 5W adapter fogja kimeletesen tolteni ejjelente. -
válasz
insight #232385 üzenetére
Én éjjel mindig töltőn hagyom, de most kipróbáltam, hogy mennyit merül. Nálam nincs kikapcsolva egyáltalán semmi, a helymeghatározás is engedélyezve van az appoknak, minden rádiós egység be van kapcsolva és dual sim van. Így 23:00-kor levéve a töltőről 7:30-ig 5%-ot merült. (Xr, ennek elég jó az akkuja, a telefon megjelenéskor lett véve szóval 2 éves. Töltögetve összevissza volt.)
-
-
devil-k
nagyúr
válasz
insight #231471 üzenetére
Nekem ugyanez volt az új telefon rendelésénél:
- a vásárlás végén felugrott az üzenet, hogy sikeres, kaptam megrendelési számot is
- e-mailben nem kaptam visszaigazolást
- pénzt nem vont le
- az ügyfélszolgálatnak fingja sincs, nem látja a rendelést a rendelési szám alapján sem
- a rendeléseim között nem látom -
Szabi®
addikt
válasz
insight #230981 üzenetére
Az iStyle oldala nagyon gagyi lett az elmúlt 7-8 hónapban,állandóan meghal.Én pont a múlt héten írtam ide, emiatt. De áprilisban is behalt,alig tudtam órát rendelni.
st3v3np3t3r Amiket felsorolt az az iphone 7 velejárója is volt....
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
insight #230623 üzenetére
November 6-tól az előrendelés fog megnyílni, a tényleges kiszállítás / hozzáférhetőség később lesz, szóval úgy tippelem nem lesz 6-tól elérhető.
Az Apple oldalán is az van fent, hogy november 6-tól rendelhető a 12 Pro Max, és csak 13-tól lesz elérhető. Tudom, hogy a Mini-t kérdezted, de az Apple Keynote-on a 12 Pro Max-ról és a Mini-ről is ugyanazt mondták.
-
válasz
insight #228344 üzenetére
Egyszer nézegettem egy barátom valamilyen samsungját, amiben tényleg a széléig ért a kijelző. Engem zavart, hogy hányszor történt "kijelző érintés" amikor csak fogtam a telefont. Biztos ezt is meg lehetne oldani pl. egy szoftveres beállítási lehetőséggel, hogy hol mennyire legyen érzékeny az ilyesmire, de azóta nem vagyok akkora rajongója a széléig kiérő kijelzőnek.
-
axod
tag
válasz
insight #191432 üzenetére
Ezen én is gondolkodtam, de nem találtam ilyet. Telekom max. 350e-es listaárig köt (én itt vettem), többi bolt pedig csak saját értékesítésre köt. Hátha más tud egy ajánlatot, én is kíváncsi vagyok. Van olyan biztosító ahol láttam, hogy Iphone-ra nem lehet kötni... Én végül gyári szilikon tokot vettem.
-
válasz
insight #168004 üzenetére
A nagyobb Apple Store-okban szerintem biztos hogy lesz. Legfeljebb azt mondanám, hogy bizonyos szín/háttértár kombinációk nem lesznek, de legfeljebb választasz másmilyet. Amúgy Apple Store-ban vásárolni tényleg érdekes élmény, érdemes kipróbálni. Pl én nagyot néztem mikor fizetéskor az eladó elővette a telefonját, a hátulján lévő szerkentyűvel leolvasta a kártyámat, beírtam a pin kódot, és a fa asztal oldalából előjött a blokk.
Igényesen van kialakítva, türelmesek, segítőkészek, ki lehet próbálni dolgokat, szóval szerintem jópofa.
-
agabe
addikt
válasz
insight #168004 üzenetére
Betegsegek majd XI-ben javitjak jovore
Tenyleg nem tudni mi lesz a kovetkezo “gate” de valoszinuleg lesz valami es csak remelheto, hogy nem tul fontos.Nem X, de I8-akrol nemsokara kiderul mennyire kaposak. Elorendeles elso koros orszagokban meg hamarosan kezdodik, apple oldalain epp a hamarosan visszaterunk felirat van az I8-ak alatt.
-
agabe
addikt
válasz
insight #167999 üzenetére
Jokor kell menned, mert ha oktober 27-en nem tudod elorendelni aztan november 3-an vagy utana valamivel atvenni akkor lehet, hogy egy darabig nem lesz elerheto, aztan megint egy adag stb.
Boltban sem valoszinu, hogy egy ideig lesz belole eleg, ezert bemenni apple storeba se lesz megoldas talan ev vegeig sem. -
vasi89
őstag
válasz
insight #165947 üzenetére
Nillkin töltő, autós töltő, tok alá helyezhető QI lap, vagy egész hátlap. Azért jóval olcsóbb mint amit linkeltél és a Nillkin-el nem igazán van gond. De reménykedünk h ezt a hatalmas újítást mint vezeték nélküli töltést azért már beleteszik az i8ba
-
batai15
félisten
-
buci30
addikt
válasz
insight #108038 üzenetére
Kevesebb?
Azaz hívás es SMS mas semmi!Iwatch meg nem képes egy SIM kártya megoldást?
Igy ha nincs telefon közelbe akkor szinte ezek mar nem is működnek az meg, h ott a telefon es jelez mi értelme őszintén hisz ott a telefon láttom azt is 😂😊En is Apple termékeket használok iPad Mac iPhone de azert nem vok elfogult es ami értelmetlen az az n veszem meg csak mert Apple.
Black: igaz 😂
Új hozzászólás Aktív témák
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 3
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest