Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
dns86 #231743 üzenetére
Én sima 12 Proval rendelkezem több, mint egy hete.
11 Pro Max-ot váltot és imádom.
Formában és kinézetre nekem amúgy is jobban tetszik ez a fajta kinézet, de fogásra is sokkal jobban a kezembe áll, mint az eddigiek.
Üzemidő továbbra is (nálam) simán 1 napot kihúz a különbség az, hogy nem 40% körül teszem fel tölteni este, hanem 25% kb.
MagSafe Duo-t várom még, a simára nem ruháztam be... -
joey04
titán
válasz
dns86 #230441 üzenetére
Az előbb azt írtad, nem, nem kapcsolod ki az 5g-t, hogy nyerj 2h pluszt, ebből arra következtetek, hogy 5g hálón voltál. Most meg wifi. Amúgy igen, pro max-ról sima pro-ra váltva még szép, hogy gyengébb az üzemidő. Ha ebből le jön még 2 óra az 5g miatt, akkor összevetve azzal, hogy a 11 pro-hoz képest is csökkent a telepméret, lassan össze is jönnek számok, pláne, hogy lehet még be sem állt a telep. Eleve a 11 pro is csak kb 84-85%-át hozza üzemidőben a pro max-nek, szóval az is max 55-60%-on lenne nálad nap végén, plusz vegyük bele, hogy még új a telep, szóval kb 50%-nál vagyunk, és akkor erre jön még az eleve kisebb telep, a méretből számolva kb most vagyunk 42-45%-nál, és akkor még az 5g általi mínusz. btw ha 35%-kal mész haza, az nem az éppen kibírja a napot kategória. Ettől még gáz, hogy csökkent a telepméret, de a matek kiadja, hogy kb ez a várható.
-
dud998
őstag
válasz
dns86 #230443 üzenetére
Sokan pont azért szeretik a 11-es szériát, mert végre akkuidőben is jók a telefonok. Ez most visszalépés, amit ugye az 5G-vel magyaráznak. De ők ezt előre tudták. Költői kérdés következik: Miért nem tettek bele kompenzálásképpen nagyobb akkut? Kit érdekel, ha pár milliméterrel vastagabb a telefon? Akkor a kamerák is belesimulhatnának a készülékházba. Na mindegy, ezekről úgyse mi döntünk. Pedig mi fizetünk érte.
-
Akuiwerting
csendes tag
-
-
Reverting
őstag
-
kagzer
aktív tag
válasz
dns86 #217302 üzenetére
Igazából én sem értem ezt a fólia dolgot, nekem mióta fóliával/üveggel védem a kijelzőt (sok év már) sosem találkoztam egyik említett jelenséggel sem.
Úgy, hogy minden tok amit vettem eBay-ről való, egy kivételével és nem találtam semmi különösen értékelhető dolgot a gyári Apple tokban. Hacsak az nem, hogy jobban csúszik és többször sikerült leejtenem amikor az volt rajta.
Szóval sem buborék, sem széleken felválás semmi.
Hozzáteszem, megtehetem, hogy megvegyem a drága fóliát, de minek.
No offense, csak személy álláspont. -
hitchins
őstag
válasz
dns86 #217289 üzenetére
Ezt miert irod? Engem erdekelne, hogy egy 5ezres uveg mivel tud tobbet mint egy 300ft-os.
Abszolut nem kotekedesbol irom valoban kivancsi vagyok.
Az a helyzet hogy az elmult 5 evben minden telefonomra kb 300 ftos uvegfoliat tettem meg most mar az oramra is.
Tobb izben volt esett betonra es azon kivul hogy az uveg sz..ra tort semmi bajuk nem lett. Osszesegeben nem koltottem ra 5000ftot az 5 evben de szerintem meg 3e-et sem.
Azt hiszem ha masfel meterrol leesik a betonra a telefon akkor az 5000-es foliat is csereleni kell, hiszen igy tudja elnyelni az utest. Ha megsem akkor is 20 eses kell ahhoz hogy visszahozza az arat.
Ha valoban jobb egy 5000es folia en eskuszom megvennem csak nem latom mitol jobb. Nekem ez olyan mint a 30-40e forintos iphone tokok. Nehezemre esik felfogni mi kerul egy darab muanyagon vagy boron ennyibe. Egy borcipo olcsobb pedig azon nemileg tobb munka van es anyag is tobb kell hozza.Megegyszer leirom NINCS szandekomban kotekedni egyszeruen kivancsi vagyok mi az a tobblet amiert 5-10e ftos foliat vesztek 300ftos helyett.
-
tboldi
nagyúr
válasz
dns86 #180547 üzenetére
A jelenlegi 11.3 beta 1-gyel nincs semmi különösebb probléma, de ez nem mindig van így. Sőt...
Ha Neked munkaeszköz a telefon, akkor (általánosan) nem ajánlanám.Az utolsó béta szokott lenni a végleges, vagyis a GM (Golden Master), amit 1-2 nap múlva kap meg mindenki. Szóval igen, azt is megkapod, csak egy picit előbb.
-
AGE-T
őstag
válasz
dns86 #170871 üzenetére
Hallható része érdekel. Hangosabb, mint a hetes? A 6+ ról 7+ hangban visszalépés volt nekem. Szánalmas, hogy a jack dugó jobban szól, mint a lightning.
-
tboldi
nagyúr
válasz
dns86 #165773 üzenetére
Most felsoroltál egy csomó terméket, amiktől a fül- és fejhallgató topikokban sírva menekülnek.
Megjegyzem, én nem kívánok ezen vitatkozni, tök jól elvagyok a Xiaomi Piston Hybridemmel.De hogy egy kicsit ON is legyek: Az Airpods nekem is tetszik és vennék is szívesen, de sajnos nem marad meg a fülemben. Ezért inkább a BeoPlay H5-ös felé hajlanék, de 80k-et nem adok érte, mert most másra gyűjtök.
Esetleg még ilyet vennék: [link] -
bnorci71
addikt
válasz
dns86 #165761 üzenetére
droidot rég használtam nem emlékszek ott is csak google fiókkal lehet elindítani a telefont?
buvartacsko
nem azt mondtam, hogy atomfizika, de nem is plug&play mint ahogy a kolléga írta az airpodsra, ettől függetlenül azért heti szinten van itt kérdés, hogy az sms-t hogyan bányássza elő meg a bankszámla nélkül tovább lehet-e menni
-
bzs73
őstag
válasz
dns86 #165732 üzenetére
Nekem kb 1 hete van meg, ugyanez a véleményem. Minden nap használom, főleg futás, bicajozás közben, nagyon szuper. Az árát meg már kibeszéltük-[ airpods ára], és jól átgondolva azért kijött hogy nem is olyan drága, főleg így hogy negatívumot szinte nem is olvasni róla.
-
bnorci71
addikt
-
-
Diokhan
addikt
válasz
dns86 #158376 üzenetére
Így már értem. Odakint nekem is volt biztosítás a 4S-emre az AT&T-nél, és egyszer-kétszer jól is jött.
Azért én még utolsó mencsvárként megpróbálnám azt, hogy megmozgatom a gombot egy kicsit, párszor ki-be kapcsolom, hátha csak bele ment valami, ami nem engedi teljesen a helyére illeszkedni hátratolt állapotba a gombot. Miután kizártál minden esetleges könnyen megoldható hardveres anomáliát, akkor érdemes elvinni a szolgáltatóhoz.
-
Diokhan
addikt
válasz
dns86 #158373 üzenetére
Legvalószinűbb a némító gomb hibája. Konktaktos és néha érintkezik, néha nem. Fogalmam sincs, hogy lehet-e cserélni vagy nem. Biztosítás kiterjed ilyenre is? Arra nem a garancia az érvényes? (Tudom, hogy nincs gari már, csak kérdezem, hogy a bizti ilyenre is érvényes lehet, ami mondjuk hardver hiba?)
-
privacy99
senior tag
válasz
dns86 #118263 üzenetére
Nálam az alkalmazásváltó jóval gyorsabb, mint eddig (i6).
Amire rányomok, azonnal ott van, és animáció közben is lehet nyomni, rögtön csinálja. Eddig volt, hogy a főképernyőt nem vette be elsőre, és lassabban is jött be minden.
Qru - Elsőre nekem sem tetszett, de ahogy ma nyomkodom, egyre inkább tetszik. Főleg a blur effekt a hátrébb lévő appoknál.
-
Chiftain
aktív tag
válasz
dns86 #115555 üzenetére
Szia
Próbáld meg vagy bekapcsolni mind2 eszközön az icloud zenekönyvtárat vagy pedig kikapcsolni. Nekem ugyanez volt hogy mac-en bevolt kapcsolva az iphone-on meg nem, és emiatt minden lejátszási listámból lett 2 hirtelen. Utánna meg nem engedte felszinkronizálni a listákat iphone-ra. Most bevan kapcsolva mindenhol és magától szinkronizálja a listákat, és tudom streamelni az összes zenémet iphone-on.Más: Az explicit tartal,akra tud valaki valamit? Vagy app store-os vásárlásoknál hogy ne kérje a jelszót minden második vásárlásnál?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Xbox Ultimate előfizetések
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest