- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Eurós ártippek a Redmi Note 14 családhoz
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A50 - minden, ami kell
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjBlero
őstag
válasz vadászcsiga #41594 üzenetére
csak kérdeztem,hogy hátha volt másnak is ilyen gondja
TheMarci köszi az infot az remek akor
[ Szerkesztve ]
sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Z Fold 6 & sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Watch Ultra LTE 47mm & PlayStation® 5
-
DjBlero
őstag
üdv mkinek
kérdezném ma vettem egy használt iphone 4 32gb t-mobile, miért van az hogy nem müködik a vakuja,rossz lehet vagy valami más a gond?
válaszokat elöre is köszönömsᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Z Fold 6 & sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Watch Ultra LTE 47mm & PlayStation® 5
-
Blyan
félisten
válasz Jhonny06 #41589 üzenetére
A UDID reg a sima frissítéshez kell, plusz még egy-két fejlesztői dologhoz.
Tégla? Hát 99.9% hogy nem lesz ettől tégla a készüléked, ha mégis a 0,1% üt be, az nem a béta szoftver miatt lesz.
De ha félsz, akkor persze regelhetsz egy UDID-rt és kész.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz Jhonny06 #41587 üzenetére
Persze, hogy mennie kéne, de ha nem megy és vissza tudod tenni a béta 1-et akkor azt OTA frissítheted is.
Sima restore, aktiválod a 6.1.x-et, aztán Shift + Update, beollózod a beta 1 vagy 2 ipsw-t aztán hajrá.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Jhonny06
veterán
Shift + Restore-al csináltam végig. Azt írtam, hogy visszarakni nem tudtam a beta 1-et, miután kipróbáltam a beta 2-t (de ugye udid hiányában nem ment).
Szóval shift + update kombóval mennie kéne a beta 2-nek? Mert ha így se megy, max csak a beta 1-et tudom visszarakni, az már annyira nem izgat, elég lassú volt szegény, inkább kipróbálnám ezt az udid dolgot, ha nem macerás, erre várom leginkább a választ.
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Most akartam felrakni a beta 2-t, de sajnálattal tapasztaltam, hogy itt már ellenőrzi a developer regisztrációt. Az első beta pedig azonnal ment, érdekes.. na mindegy. A gáz az, hogy most már az előző beta-t sem engedi visszatenni, pedig elvileg júli 24-ig érvényes (beta 2-ről beta 1-re közvetlenül és egy 6.1.3 közbeiktatással se jó), így kénytelen voltam egy 6.1.3 downgrade-et csinálni, ami kőkörszakinak néz ki a 7.0 után; én azon kevesek közé tartozom, akiknek bejön az új OS és ki tudja mikor fog megjelenni a végleges (az 'ősz' az lehet október vége is, ami még 4 hónap..), így UDID regisztrációra adom a fejem, pár dollárt lazán megér a dolog. Ez az oldal szimpatikus, viszont nem igazán értem a 2 opciót. A sima regisztráció miben tér el a drágábbtól? Ír itt valami jailbreaket, de nem igazán értem, hogy miről van szó, pedig jó az angolom. Ilyen módszerekkel nem élek, tudom, hogy nem is téma itt, úgyhogy ha csak megvásárolt appjaim vannak, akkor elég a sima (olcsóbb) udid reget megvennem?
Igazából tartok is tőle kicsit, hogy ez most akkor vajon mennyire fog bekavarni a legitim e-mail címemnek, amin az összes megvásárolt progi van? Mármint ha egyszer bebukik esetleg ez az egész és elkezdik szépen letiltogatni a dolgokat.. ha csinálok erre egy külön e-mail címet és arról megy majd az aktiváció meg az ellenőrzés, az úgy oké? És a programok letöltésekor meg belépek a mostani mail címemmel az app store-ba, így elkülönül a kettő. Ez így mennyire mondható biztonságosnak? Megköszönném, ha valaki válaszolna, akinek van ezzel tapasztalata. Esetleg ha van olcsóbb vagy megbízhatóbb oldal erre, az is jöhet. Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Martin107
tag
Nekem olyan problémám lenne a 4S-el, hogy amikor telefonálok, a másik fél kb 3 másodpercig nem hall semmit, utánna megjavul. Mi lehet a gond?
-
legiaap
félisten
Létezik ehhez olyan app, ami ilyet tud és nem kell hozzá JB?
[link]How are U today? Just kidding...I don't care!
-
buvartacsko
addikt
Valakinek van tapasztalta ezzel? OtterBox 360° iPhone 5
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Tibee86 #41572 üzenetére
Úgy látom user error volt csak, az kavart be hogy úgy gondoltam nem mozog itt sem a csúszka mint i4-ben. De ennél mozog, levettem ahogy mondtad csontra, oda mentem az ablakhoz, és a csík úgy kúszott fel mint valami hőmérő, majd visszajöttem a sötétített szobába, és szépen visszavette...
Na akkor hibátlan a telefon, pedig már reklamálni akartam az eladónál... Amúgy pár hónapos folyamatos i4 használ után a 4S most így meglepően gyorsabb. Pedig mikor 4S-em volt ennyire nem tűnt fel, gondolom megszokás kérdése...
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Nekem sosem volt gond az auto se 3gs se 4 se 4s se 5 esetén..
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Tibee86 #41570 üzenetére
Ha automatikusra van állítva akkor a csuszkának mozognia kell? Mert nekem i4-nél nem mozgott...
Na mind1 kipróbálom ezt a mit mondtál, a fényérzékelő ugye ott van a felső hangszóró mellett, amúgy ha ugye ha telefonálok akkor elsötétül a kijelző, szóval tuti jó benne az érzékelő...
-
Tibee86
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #41569 üzenetére
I4-en elég bénán működött nekem. Egyszer volt hajlandó felfele emelni a fényerőt, és annyi, onnan semerre tovább, csak képernyő lezárás-feloldás után.
4S-en végre megy mindkét irányba, és a csúszka is mozog.
Úgy állítsd be, egyben ezzel tesztelni is tudod, hogy letakarod a fényérzékelőt, beállítod a minimum fényerőt a csuszkával, auto fényerő bekapcs., nap vagy lámpa felé tartod, fényérzékelőről leveszed az újjad, megvárod míg felmegy maxra, majd ismét letakarod a fényérzékelőt, és megvárod, míg szépen lassan visszakúszik a beállított minimumra. -
B-L-A-C-K
titán
válasz Tibee86 #41568 üzenetére
Lehet nekem is megy de nem látok semmi változást ha benyomom, i4-en ha bekapcsoltam egyből láttam egy kis elhalványulást.
A másik meg van egy idióta játék "jewel mania" csajom állandóan azzal játszott, kb 2 hónapon át, mondta nem adhatom el a telefont (még az i4) mert a mentései elvesznek. Én meg mondtam de meglesznek, mert elmentettem az egész rendszert, és ugyan ott tudja folytatni ahol abbahagyta. Erre most belépek a játékba és előröl kezdte az egészet... Na de hogy-hogy? Más játékba pl a Real Racing-be ott megvan a mentésem, meg még van vagy 2 játékom van és ott is, de abba az egybe nem...Erre ihatok hideg vizet? (érzem balhé lesz belőle... )
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz vadászcsiga #41566 üzenetére
Az szép, ennyire még nem néztem hogy így merül...
Másik eddig 3 db 4S-em volt eddig és az automatikus fényerő egyiknél se reagált semmire, a mostaninál se amúgy ful hibátlan az egész telefon, a lényeg ez szoftveres hiba lehet vagy hardveres?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz vadászcsiga #41509 üzenetére
Visszarakta...
-
gilfoyle
őstag
A tabletem melle szeretnek valami jofajta okostelot es itt jottek ismet kepbe az iPhoneok. Regebben volt mar, de mindig visszatertem androidra.
Most melyik eri meg jobban a 4S vagy az 5?
Az elobbire nem kene rafizetnem, viszont nincs ra gari, kesobb sokkal kisebb a buko ha eladom es az alkatreszek se dragak. Raadasul meg tamogatott is, jon a 7-es iOS.
Az 5 dragabb, garis, sokaig tamogatott, de tud-e annyival tobbet, h megerje azt a 40-50 ezer Ft pluszt?
Foleg ugy, ha vmikor jon az 5S?
A kulonbozetbol a 4S-t teljesen felujithatom szukseg eseten.
Szerintetek? -
vadászcsiga
félisten
Aki még nem mentette le a KitCam-et gépre az tegye meg gyorsan meg mert a Yahoo felvásárolta a GhostBird Software-t akiké a KitCam and PhotoForge2 volt.
Először úgy tünt Black buktad a felhőből való elérést de a cikk végén van egy update miszerint aki egyszer megvásárolta az továbbra is eléri onnan.
-
-
Blyan
félisten
Nem tudja, mivel a gyári appon a 1/15 a leghosszabb záridő.
A FOC, WB, EXP-re mit jelent , ha ráteszem a kis lakatott ? Nightcap alatt?
FOC fókusz rögzítése (AF)
WB fehéregyensúly rögzítése
EXP Exposure rögzítése (AE)Ezek ugyebár alapvetően automatikusan kerülnek kiválasztásra, a gyári app csak a AE és a AF tudja rögzíteni.
camera+-szal is lehet ezekkel játszani, ha így állítgatod, csak sajnos az 1/15-ös záridőt nem tudod jobban elnyújtani.
-
Martin107
tag
Iphone 4s 6.1.3-at lehet jailbreakelni?
-
gabormgp
senior tag
-
nord_
veterán
-
nauro
aktív tag
Milyen offline navigációt ajánlotok i5-re? Ha jól tudom a Apple térképek alkalmazása nem tud offline navigálni. (Nokia Here, vagy valami más tipp?)
Köszi -
Onderon
senior tag
válasz Gergőke88 #41539 üzenetére
igen, kettő és igen, csak a készüléket. nem is kell vinned semmi mást neked sem, csak a telefont és a jótállási jegyet, mert kapsz új matricát (gari újraindul). majd meglátod, egy lapos, jelöletlen, de lematricázott fehér dobozban jön, amit előtted kell kinyitnia.
[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
válasz Gergőke88 #41518 üzenetére
pont tegnap cseréltem az enyémet is ugyanezzel a hibával Mammutban. szó nélkül ment. elvitte hátulra, hogy azért megpróbál valamit, aztán már a csini refurbished dobozzal jött vissza (jelezném, hogy az elmúlt félévben ez a 4. iphone 5-öm...)
Stylewars_kp: picit benézted a dátumot
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Tibee86 #41534 üzenetére
Nem gondolom, hogy rossz képet készítene, nem erről van szó. Igazából valamivel fejlettebb gyári softvert látnék szívesen, de persze , ha tudnak még javítani a képminőségen az sem hátrány és miért ne lenne ez lehetséges...?
"Nekem kifejezetten bejön, hogy nem kell 77 féle beállítást elvégeznem, ha szeretnék egy képet csinálni."
Ezt mire/mihez képest érted ? A gyáriba szinte semmit nem lehet állítani nem , hogy "77" félét
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
Tibee86
nagyúr
válasz Stylewars_kp #41535 üzenetére
Ebben biztos vagy?
-
Stylewars_kp
őstag
Egy kis érdekesség. Lényegében forgalmazási születésnapja van!
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
Tibee86
nagyúr
-
veterán
Ezt a KitCamet én is megnéztem volna, de rejtélyes módon tényleg eltűnt, érdekes...
Nem tudom, de a camera+ -tól én nem voltam elájulva, semmi extra különbséget nem láttam a gyárihoz képest.
Mondjuk egy , olyan progi érdekene, amibe tényleg lehet állítani a zár időt, az miért is jó pontosan ? sötétbe valamivel jobb képet tud csinálni ?
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
M@te
senior tag
ja, azt hittem be lehet állítni. pl ha egy magas helyről akar fotózni mondjuk a város fényeit akkor elég nehéz egy kis világos pöttyön mérni akkor mind1.
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
V B A
aktív tag
válasz zaskar #41485 üzenetére
Én eladtam a kompaktomat az iPhone 4S megvásárlása után, pedig nem volt rossz cucc (Canon G12). Nem mintha a G12 nem lett volna jobb a 4S-nél, de akkora különbség nem volt, hogy érdemes legyen a kompaktot cipelnem.
Főleg a Camera+ appal fotózok egyébként.
Ha meg nagyon elmélyületen akarok fényképezni, ott a Nikon D50 két frankó objektívvel.
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok!
T-s I5-ben porszem került a kamerába.
[link]
A bal alsó sarokban látszik 2 folt is. Kérdés, hogy garanciában cserélik?
Jól tudom, hogy a Westendben elvileg egyből cserélnek, nem kell várni 1-2 hetet?
Köszi
Üdv. -
V B A
aktív tag
Gmailt (ill. G. Apps mailt) használok iPhone 4S-en, a natív email alkalmazásban. Be lehet azt állítani, hogy email továbbításkor ne töltse le a csatolmányt? Sajnos ez elég sok idő és adatforgalom is.
Egyelőre azt a megoldást találtam, hogy Safariban a Gmail webes felületéről továbbítom, de ez elég béna sajnos.
Köszi a segítséget!
-
-
nauro
aktív tag
Szerintetek megéri külsős kamera alkalmazással fotózni, vagy nem lesz lenyegesen jobb? (Ajanlottak nekem a camera+ alkalmazast, azert kerdezem)
-
Onderon
senior tag
több, mint 200 új bejegyzés csak mára és semmi érdemleges. miért nem mentek chat.hu-ra és nyittok egy iphone topikot? /flémon
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
-
B-L-A-C-K
titán
válasz vadászcsiga #41509 üzenetére
Eddig 3x csináltam ilyen visszarakást, eddig nem volt gond. De így belegondolva, ha jól sejtem úgy müködik hogy minden app-ot letölt megint, és a mentéseket/beállításokat hozzá rakja.Na most ha így is van ahogy gondolom, akkor ha azt az alkalmazást törölték akkor értelemszerűen nincs is honnan letöltenie, így tényleg elveszett akkor.
-
vadászcsiga
félisten
-
B-L-A-C-K
titán
válasz vadászcsiga #41506 üzenetére
Lehet nem olvastad, de írtam jelenleg nincs iphone-om (elvileg holnap holnapután veszem át a 4S-t), viszont gépen/icould-ban a régi rendszeremet mentettem, és ott ugye rajta van. Szóval erre írtam a mentést.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz vadászcsiga #41506 üzenetére
Hacsak nem egy tiltott api-t használt.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Totheground #41503 üzenetére
Én is így tudtam, vadászcsigát meg nem értem ezt mire írta akkor...
-
flierqqq
tag
Alaplapcsere után csak az almajel jelenik meg több óra elteltével is,de a gép felismeri. Mi lehet a gond? DFU/restore segít?
Érdekes a világ megosztása - Van akinek Rolexe van, és van akinek ideje.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz vadászcsiga #41501 üzenetére
Miért ha az ingyenest letöltöttem még régebben, akkor az már most kuka?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Plus, Blue, makulátlan, 128Gb, garanciális, független
- Iphone 12 Pro max 256Gb (sok tartozék!)
- IPhone SE3 2022 128GB bontatlan 1 év Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest