- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Google Pixel topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simtu
senior tag
Sziasztok!
Sajnos a 8-as topik elég kihalt, ezért ide írok inkább.
Portrémóddal kapcsolatban kérnék segítséget. Van nekem egy i7 plusom, amit feleség megirigyelt, mert hiába a p30, ha - szerinte - az i7+ sokkal szebb portrékat lő. Erre felbuzdulva vettünk neki egy 8+, mert hát gyorstöltés, tovább lesz támogatva, stb. Viszont ott a portré módnál azt vettük észre, hogy a fej körvonalában elmossa a kontúrt, ami így nem lesz túl szép. Ha jól tudom ez a feature a 8+-tól elérhető, a 7+ nem tud/csinál ilyet. Ezt nem lehet valahogy kikapcsolni? Nagyon eltolja vele a portrét, ami egyébként tényleg szép lenne... -
Simtu
senior tag
Sziasztok! Félig off...
A Telenornál szeretném most meghosszabbítani az előfizumat és vennék egy SE-t. Az vajon független lesz vagy telenoros?Köszi!
-
Simtu
senior tag
Sziasztok!
3GS-t szeretnék venni. Ahogy láttam az aprón többféle iOS-szel árulják. Melyikkel érdemes venni? Nem ez az elsődleges szempont ugyan, de azért ez is számít. Van aki 4.x, 5.x. ill. 6.x-el árulja. (Tudom, ha egyszer frissítem 6.1.3-ra nem nagyon van visszaút.)
Melyikkel a legoptimálisabb/leggyorsabb verzió hozzá? -
Simtu
senior tag
Közben megtaláltam a megoldást:
-
-
Simtu
senior tag
Sziasztok!
Gmail-es kérdésem lenne:
Fent van a gmail app a telón. Ha kapok levelet, szinte azonnal megjelenik az ikonon az olvasatlan üzenet/ek száma, de hiába van beállítva, hogy jelezzen az értesítési központban, zárolási képernyőn, hang, jelzés stílus mind beállítva, mégis csak az ikonon jelez.
-
Simtu
senior tag
Sziasztok!
Lehet, láma kérdés, de azért felteszem :
tegnap vettem egy i4-et. Erős fényben, lekapcsolt kijelző mellett megfelelő szögben tartva apró rácsokat/hálót fedeztem fel az lcd-n. Ez normális? Netán utángyártott lehet a cucc?
-
Simtu
senior tag
Értem, szóval itt inkább a RAM a szűk keresztmetszet. Viszont akkor lehet, nem erőltetem a 4s-t. Bár ott lett volna még a GPS pontossága. Valahogy 4-en annyira nem remekel nekem.
Szerk: Én azért reménykedem, csak nem lesz baj. Végül is a 6-os verzió is egész jól muzsikált a 3GS-en, szerintem...
[ Szerkesztve ]
-
Simtu
senior tag
Szerintetek megéri az I4-et lecserélni I4s-re, ha +15e Ft-ot kellene rádobnom?
Valamint, ha az I4-el kihúztam kb. 1 napot (24 órát), akkor a 4s-től hasonló körülmények között milyen aksi időt várhatok?Köszi
-
Simtu
senior tag
Ha az IOS 7 elfut úgy az I4-en, mint a 6-os a 3GS-en, akkor én meg leszek elégedve.
-
Simtu
senior tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy egy Iphone 4 eléggé össze-vissza pozícionál? Indítok egy google mapst pl. külső helyszínen és lerak egy adott helyre, ami viszonylag pontos is, majd pár másodperc elteltével gondol egyet és arrébb rak 5-10-20 m-rel. Vagy akár fordítva...
-
Simtu
senior tag
Sziasztok!
Frissíteni szerettem volna az Iphone 4-em. Volt rajta JB és frissítés közben elszállt. Most ha bekapcsolom, csak az usb kábel meg az itunes felirat/hangjegy van a kijelzőn.
Próbáltam úgy dfu módba rakni, hogy kikapcsolt állapotban nyomom a home gombot, miközben csatlakoztatom a pc-hez. Az Itunes viszont kiírja, hogy nem tudott csatlakozni, ismeretlen hiba lépett fel (0xE8000065).Mit tudok csinálni ilyenesetben?
Előre is köszi!
-
Simtu
senior tag
Erre tud esetleg valaki vmi megoldást?
Köszi!
-
Simtu
senior tag
Sziasztok!
Ha weboldalon szeretnék megnézni videót, megoldható, hogy pufferelje be a cuccot pl. lassabb kapcsolat, vagy gyengébb jel esetén?
Ha olyan helyen tartózkodom éppen, ahol gyenge a wifi jelerőssége, állandóan megáll a lejátszás és nem tölti előre. Van erre vmi megoldás? -
Simtu
senior tag
Én igazán 3GS-re lennék kíváncsi, érdemes-e felrakni? Jó lenne, ha kicsit gördülékenyebb lenne. Jó, tudom mit várok egy 3 éves telótól...de ha egyszer már támogatott az is...
-
Simtu
senior tag
válasz Kicsirics77 #393 üzenetére
Azóta már én is megvettem.
-
Simtu
senior tag
Kicsirics77, mondomén: köszi.
Ez mindkettőre megoldás?
Free app nincs?
[ Szerkesztve ]
-
Simtu
senior tag
Mi annak a cydiás alkalmazásnak a neve, amelyikkel több ikont (5-6) tudok kirakni az alsó sorba, és ezeket ívelten jeleníti meg?
A másik: nem tudom már mivel/hogyan lehetett beállítani, hogy ha jött valami értesítés a zárolt képernyőre, akkor a home gomb megnyomásával el tudtam tüntetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest