- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Macrodroid
- Három új Moto G mutatkozott be
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #40598 üzenetére
Visszamegy, én restore-os frissítés után JB-eltem már, mielőtt visszaraktam a backupot és nem volt semmi gond
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
leroyclub
senior tag
válasz vadászcsiga #40595 üzenetére
Nem. Ujként állítottam be, és most rakok mindent ujra ami kell
-
bigdady
nagyúr
Egy ggmail app mellett minek kell a caldav és a cardav? Kell egyáltalán? Most is látom google naptáram, nevek meg icloudban vannak.
-
leroyclub
senior tag
Na ugy néz ki hogy a Semi-Restore-al megoldódott a problémám. Azonban most kéne nekem egy működő forecast, mert a legújabb az nem jó a 6.1-hez. Tud valaki egy repot ahonnan letölthetek egy régebbit?
-
Ragnar95
félisten
-
matyi19
őstag
Nekem is a sárga fekete kombináció tetszik a legjobban.
Ragnar95, igen ezt tudom, pont ezért néztem ezt a típust. Nézd meg a videóban, 45. másodperc környéken. Ez a bumper két különálló részből áll, csak a gumi része érhet a telefon keretéhez, nem hinném hogy ez is képes lenne kárt okozni a keretben...
Vagy mégis -
Ragnar95
félisten
válasz matyi19 #40585 üzenetére
A fekete-fehér se rossz, de szerintem a sárga-fekete a legjobb, az nagyon ütős és egyedi Viszont azzal vigyázz, hogy a bumper könnyen kifényesítheti a teló keretét, így a bumper alá nem árt oldalfólia
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Blyan
félisten
válasz matyi19 #40585 üzenetére
Sárga-fekete, egyértelműen!
(#40586) B-L-A-C-K
HA lenne belőle narancs+fekete, talán már rendelném is meg.
A baj csupán az, hogy szvsz ez a tok az i5 méretében és vastagságában néz ki jól.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
B-L-A-C-K
titán
Talán ez hasonló viszont 4/4S-re is jó elvileg úgy hirdeti, de ugye tudjuk ez a valóságban lehetetlen lenne...
-
matyi19
őstag
Ha már bumper.
Én is most gondolkodom, egy bumperen az i4S-re. Elég sokat nézegettem, szerintem SGP Neo Hybrid lesz. Hásznál valaki ilyet?
Csak nem tudom eldönteni, hogy milyen színűt vegyek:
sárga+fekete, vagy piros+fekete vagy fehér+fekete.
Szerintetek, melyik illene legjobban egy fekete i4S-hez? -
törölt tag
Megrendelve Köszi mindenkinek
-
-
Dani Pécs
tag
Sziasztok!
Iphone 5 vásárlását tervezem, az lenne a kérdésem, hogy hol érdemes használtan, esetleg újonnan venni a készüléket, hol kaphatom meg a legjobb áron, de megbízható forrásból? Eléggé összezavar a neten fellelhető rengeteg hirdetés.
Előre is köszönöm!
-
legiaap
félisten
Ha már tokokról van szó, van itt valaki aki használ fém tokot iPhone 5-on?
Érdekelne, hogy veszít-e a telefon a térerejéből (ami amúgy sem annyira jó), ha fémes tok van a telefonon.[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
törölt tag
-
B-L-A-C-K
titán
válasz #93966848 #40569 üzenetére
Szerintem ne izguld túl ezt a témát, vegyél egy vékony gumi bumpert és kész. i5-öt sokan azért vesznek mert jól néz ki, nekem is nagyon tetszik, de egy ilyen b..i nagy tokkal nagyon el lehet rontani az egész összhangot, na meg zsebedbe belese fér normálisan. Ha egy átlag felhasználó vagy, azaz pl nem vagy hegymászó, vagy nem bányába dolgozol éssattöbbi, akkor az első mondatomban lévőt választanám.
Na már az is jobban néz ki mint az előző...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz B-L-A-C-K #40567 üzenetére
Gondoltam bevédem a kicsikét Lehet veszek egy Ozaki wardrobe-ot aztán kész, csak akkora a kínálat, hogy az ember nem tud választani.
Esetleg ez[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz #93966848 #40566 üzenetére
Hacsak nem vagy extrém sportoló vagy nem dolgozol terepen, akkor tök fölösleges egy ilyen tok, teljesen jó bármelyik másik is...Ha mégis extrém körülményeknek van kitéve a teló, akkor a Griffin Survivor a legjobb választás vagy esetleg egy Otterbox tok
-
B-L-A-C-K
titán
válasz #93966848 #40566 üzenetére
Mi vagy te katona?
Ezek olyan gusztustalanná teszik a telefont hogy letudnám köpni (már elnézést a kifejezésért, de tényleg... ). Viszont ha neked tényleg atom biztos kell akkor vegyél ilyet: link
Amúgy viccen kívül ez nekem még tetszik is, attól függetlenül hogy nem preferálom őket: link
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz B-L-A-C-K #40564 üzenetére
+1 a bumperre, szerintem bumpert vegyél rá mindenképp, mivel az változtatja meg legkevésbé a teló alakját és fogását, de mégis védi elől és hátul is, ráadásul jól is néz ki
Amúgy neked kell döntened, hogy melyik tok tetszik a legjobban, hiszen van csomó-féle (becsúsztatós, kemény, szilikon, bumper, lehajthatós, stb)...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
B-L-A-C-K
titán
-
privacy99
senior tag
-
B-L-A-C-K
titán
válasz matyi19 #40554 üzenetére
Igen, nem is kicsit, viszont hátlapra nagyon jó, nem hagy ujjlenyomatot (vagyis ez nem), nekem már volt onnan rendelt, nagyon jó, viszont előre nem ajánlom.
-
matyi19
őstag
Gondolkodom, egy matt fólián...
Ront a kép minőségen, egy ilyen fólia? -
M@te
senior tag
vennék egy iphone-t de külföldi függő de az eladó azt állítja hogy megnézette imei alapján egy itthoni szolgáltató boltjában és azt mondták függetleníthető (az ő nevén van)
de én úgy tudom hogy csak az eredeti szoltáltatónál lehet ezt elintézni. erősítsetek meg vagy én tudom rosszul?így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
nord_
veterán
válasz vadászcsiga #40519 üzenetére
Meg kell védenem, ugyanis az Ozaki pont az a fólia, amelyik jottányit sem csökkenti a retina kijelző élvezetét.
-
Ck.
addikt
Van-e vmi mód arra, hogy régebbi iCloud backup-ot előkotorjak vhogy? Felraktam az iOS 7 bétáját, használom már lassan 2 hete, de most vissza akartam rakni a 6-ost a mentéseimmel együtt, viszont nagy meglepetésemre az összes 6-os mentésem eltűnt, mert a 7-es folyamatosan mentegetett iCloudba...azt hittem attól a 6-os mentéseimet nem írja felül, de ezekszerint mégis elvesztek. Semmi esély?
Más:
A zenéknél össze vannak kutyulva az albumborítók, az összes szám listájánál olyan albumborítókat rak be, ami totál más zenéhez való, de aztán ha megnyitom külön azt a számot, ott már a jó albumborítót hozza. Ez szintén iOS 7 bug, vagy én rontottam el vmit az iTunes-szal? -
snooze
veterán
válasz vadászcsiga #40539 üzenetére
ez lejött..köszi..de irja,hogy dll nem találhato..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
válasz vadászcsiga #40537 üzenetére
nekem végig fut a letöltés,kiirja hogy 100%,de nem találom hova menti..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
válasz vadászcsiga #40531 üzenetére
neked lejön a wines változat?nekem egyik linkröl sem..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
vadászcsiga
félisten
válasz skidrowkill #40532 üzenetére
Azt downgrade-nek hívják, itt restore-ról van szó
-
walakii
tag
válasz #93966848 #40521 üzenetére
Én ilyen miatt tettem rá a Spigen Glass.TR-t, ez egy üveglap. Na ez ugyan azt a prémium érzést adja vissza mintha rajta sem lenne. Igaz cserébe meg is fizeted az árát.
"Az interneten található idézetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitől származnak" - József Attila
-
csacsi67
addikt
válasz skidrowkill #40532 üzenetére
Nem.
-
skidrowkill
aktív tag
válasz vadászcsiga #40531 üzenetére
6.1.3-ról is lehet 6.1.2-re restorolni evvel?
iPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
vadászcsiga
félisten
Megjelent a SemiRestore!
Egyetlen gombnyomással restorolhatjuk jb-s eszközünket a jb, és az iOS verzió megtartásával. -
joey04
titán
válasz vadászcsiga #40528 üzenetére
Mert visszaszokni nem fogok. Egyszer mindenképpen frissíteni kell. Ha meg tudom szokni maradok, ha nem akkor meg majd váltok. Nem fogom húzni azzal a dolgot, hogy iOS 6-on maradok.
30: Szerintem pont nem. Ha megszokom maradok, ha nem, akkor váltok.Ennél egyszerűbb nem nagyon lehetne.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
-
Tibee86
nagyúr
válasz vadászcsiga #40525 üzenetére
Az nem. Csak én még nem futottam bele olyan olcsó fóliába, ami 1-2 hét után ne lett volna tiszta karc, míg mondjuk egy sgp fólia nekem fél- majd egy év után se volt annyira karcos, mint az olcsók.
Biztosan van minőségibb is az ezer forint alattiak között is, de a legtöbb egy forintot se ér. -
Möhe
addikt
LTE alatt más is kap nemfogadott hívásról sms-t? Én kénytelen voltam 3g-re átváltani mert másképp elérhetetlen vagyok
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
-
törölt tag
válasz vadászcsiga #40519 üzenetére
Akkor melyik fóliát ajánlod?Nem szeretném ha kicsit is csorbulna a retina élmény.Így is picit fura még S4 után
-
Ragnar95
félisten
válasz #93966848 #40518 üzenetére
Valamennyire védi, az a fontos,h a kijelzőn kicsit túllógjon, hogy telibe kijelzőre ne tudjon ráesni a teló Szerintem is fölösleges ennyit kiadni egy fóliára, főleg, hogy ezek a matt fóliák rontják eléggé a kijelzőt...
-
vadászcsiga
félisten
válasz #93966848 #40518 üzenetére
Hát "valamennyire" védi, de attól függ mitől akarod megvédeni. Felesleges rá ilyen drága fólia, ráadásul ezek a fajták (Anti-glare & fingerprint) pont a retina pozitívumait akadályozzák.
Első gsmshop, 800 Ft-os fólia oszt ennyi. Tapasztalatból mondom, tökéletesen megfelelnek.
De majd rájössz te is. Addig fizess ki a tanulópénzt[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz vadászcsiga #40517 üzenetére
Nem igazán a kinézet miatt kérdeztem, hanem h valamennyire védje a telót Meg egy ilyen fóliát is kap
-
Ragnar95
félisten
válasz #93966848 #40512 üzenetére
Itt nézelődj, elég jó tokokat lehet olcsón kapni, az egyedüli hátránya, hogy 2-3hét, mire megérkeznek. Ha sürgős a dolog, akkor Ázsia centerben találsz kicsit drágábban, de még mindig 1-2ezer körül tokokat
-
törölt tag
Tudnátok ajánlani vmi viszonylag olcsóbb tokot?Nem szeretnék most 10et költeni egy tokra.Valami meg ugye kell.
-
B-L-A-C-K
titán
Ez cumi...(mondjuk ha ennyi esze volt, meg is érdemli)
[ Szerkesztve ]
-
kenny123
addikt
válasz vadászcsiga #40504 üzenetére
4/s is volt, mindkettő sokáig, én is nagyon szépen adtam tovább.
yo
-
Totheground
addikt
Még mindig nem tudom, mivel lehet ilyen szintű kopást elérni (az aprópénzes/kulcsos zseben kívül). Nálam sehol egy kopás.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
B-L-A-C-K
titán
válasz vadászcsiga #40504 üzenetére
Pont azt akartam írni és 4S-be...
Amúgy szerintem röhej hogy egy ~150-200 ezres telefonnál ilyen mértékben kopik a felület...
-
kenny123
addikt
válasz vadászcsiga #40502 üzenetére
Hat most mit lehet tenni, minden szériában volt valami nagyobb hiba. 3nal repedt a hatlap, 4 antenna, 5 meg ez. Részemről inkább legyenek ilyenek, ha cserébe garanciaztatasnal nem szivoznak, illetve újraindul az 1 év.
yo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Plus, Blue, makulátlan, 128Gb, garanciális, független
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest