- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Garmin topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
T.ati
tag
Köszönöm a segítséget, szereztem egy régi gépet, már látja is a telefont, visszaállítást kért, most Kapcsolatfelvétel az IPhone szoftverfrissítési szerverrel felirat keretében homokórázik, remélem innen menni fog már.
Egyébként miért így kellett volna kezdenem? Magán a telefonon nem érdemes frissítést kezdeni, vagy csak túl nagy ugrás volt 10-ről 13-ra frissíteni?
-
nagyúr
angolul használom a telefonjaimat 10+ éve, ezért a magyar fordításokon néha jót mosolygok, de ez a "Find my" app magyar fordítása (Lokátor) tényleg elég erős
jó mondjuk mi másnak tudták volna hívni, nekem sincs sokkal jobb ötletem
-
stvnppp
senior tag
válasz marlboromen #207386 üzenetére
Köszi
-
T.ati
tag
Sziasztok!
Iphone 7, iOS 10-ről frissíteném 13.1-re, két órája az alma logó világít, időnként 2-3 másodpercre kikapcsol. Essek kétségbe, vagy legyek már egy kicsit türelmesebb?
-
stvnppp
senior tag
válasz marlboromen #207375 üzenetére
Pontosan hol lehet átállítani, hirtelen nem is találom a Beállításokban?
-
hemaka
nagyúr
válasz juhaszroli #207380 üzenetére
Lekicsinyited amig meg hozza a select gombot, megnyomod aztan a bal elso keprol elhuzod az ujjad a jobb szelsoig(ne emeld fel tovabbra sem) majd lefele fuggolegesen huzod egy ugy sorokat jelol ki.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
juhaszroli
tag
Sziasztok!
Albumba képeket hogyan tudok kijelölni, egyszerre többet? Olvasgattam, hogy folyamatos húzással/legyintéssel lehet, de az összeset egyszerre nem? Illetve konkrét, telefonon létrehozott albumot nem tudok megosztani, hanem a megosztott albumoknál létre kell hoznom és oda megosztani? Köszi!
-
drzozo
senior tag
-
gergo5991
őstag
a régi iphone 6s-em eraseltem és kiléptem az iCloudbol. Amikor bekapcsolom a 6s-t az iphone 11esem kijelzi hogy be-e akarom léptetni az icloudba a 6s-t. Kérdem én, az uj iphone honnan érzékeli hogyha bekapcsolok egy iphone 6s-t amin facotry reset történt?
-
delon
tag
válasz .kissnorbi. #207316 üzenetére
Tök ugyan ez van nálam is a iPhone 8-on szintén Vodafone kártyával
Van valami megoldás erre?Lenovo ThinkPad T420s; iPhone 7 ios 11.3.
-
Sawyer_
tag
válasz drzozo #207369 üzenetére
Az a baj,hogy ez egy megengedhetetlen hiba. Az, hogy béta alatt előjön, az még hagyján. De hogy egy ilyen, a telefon alapvető működését befolyásoló hiba egy stabil verzióban benne maradjon, az egy kínai dzsunka gyártótól sem elfogadható, nem hogy egy magát a prémium szegmens tetejére helyező cégtől . Nem beszélve arról,hogy sok helyen alig van térerő a sz@r Intel hálózati modem miatt,amit az X-be méltóztattak beépíteni
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
Iphone 11 Pro tulajoktól kérdezném, hogy nálatok is gyatra a hangminőség, ha kihangosítva telefonáltok? Nálam olyan, mintha recsegne max. hangerőn.
Bevittem az Almáriumba, azt mondták, hogy hardvertesztek után nem mutatta ki ezt a hibát nekik (mondjuk kíváncsi lennék tényleg telefonáltak-e vele SIM kártyával).
Ellenben most direkt hívtam az előbb, és annó konkrétan ugyanezért a hibáért cserélték egy az egyben a 8 plust.
[ Szerkesztve ]
-
Sawyer_
tag
Nekem ez volt már azóta mióta feltettem az ios 13 betát. Gondoltam, hogy a stabil verzióban megjavul, de nem. Egyébként jól gondolod, akkor jön elő gyakrabban,ha wifire is csatlakozol. Ha nincs szerencséd, és nem indítasz éppen hívást, akkor akár 4-5 ember sem tud felhivni, amíg észreveszed a hibát. Nagyon gáz...
-
Jackie_Chan
senior tag
válasz aujjobba #207363 üzenetére
Én nem használtam csak készenléten volt és 1 óra alatt úgy lement 20%-ot.
"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." "Két dolog határoz meg téged: A türelmed amikor nincs semmid, és a viselkedésed mikor megvan mindened."
-
aujjobba
addikt
Kellene egy chatbot ide, ami új iOS verzió élesedése utáni 1-2 hétig minden egyes "jobban merül" típusú hozzászólásra belinkeli a választ:
"Az első pár napban természetes, hogy jobban merül, mert több háttérfolyamat még fut.
Néhány nap után beáll a frissítés előtti kerékvágásba."
485: akkumulátor cserében gondolkodtál már?[ Szerkesztve ]
-
485
aktív tag
válasz Jackie_Chan #207353 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy bármilyen ios van rajta, mint a nyeletlen balta, 8+. 86%os az akksi. Konkrétan délután kettőkor 25%. Nem játszom, nem filmezek, csak használom.
-
ƵøŁĭ
veterán
-
hemaka
nagyúr
válasz gergo5991 #207344 üzenetére
Nekem az XS-en xprotector matte szilikon tok van, ami nagyon vékony, de én utálom a tokokat alapból, csak azért van, hogy legyen rajta mégis valami. Meg valami sima kínai üvegfólia. Ma perecelt egyet a zsebemből a burkolóra, semmi baja nem lett.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Mr.Silkó
veterán
Na volt egy apróbb hibának tűnő anomália 13.1-gyel: egyik pillanatról a másikra a telefonnak eltűnt az állapotsávja, illetőleg onnan minden a közepén lévő órán kívül (hálózat, töltöttség, stb.). Az állapotsávot lehúzva egy pillanatra előbújt, majd újra eltűnt. A telefon újraindítása megoldotta. (8 Plus)
Az óra meg levétel nélkül jelkódot kért az előbb; az emlékeztetők szinkronja meg még mindig hiányzik. (Series 3)
Közvetlenül ezután most meg a Safari fagyott be, a komment megírása közben: [kép]
[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
válasz Jackie_Chan #207353 üzenetére
Igen, iPhone SE, két hónapos akku, 100%. De az első pár napban ez normális szerintem.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Jackie_Chan
senior tag
Hali!
Más is észrevette,hogy IOS 13,13.1-el gyorsabban merül a telefon? (XR 100%os akksi)"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." "Két dolog határoz meg téged: A türelmed amikor nincs semmid, és a viselkedésed mikor megvan mindened."
-
aujjobba
addikt
válasz tuzpenge #207347 üzenetére
Laptopról megy, USB3 porton, kettőt is próbáltam, töltőn van a gép.
Egyéb érdekesség: ha csak simán mindenféle restore mód nélkül kötöm rá a telót a gépre, akkor -54 hiba fogad, és szinkronizálni sem tudom az iTunes-szal. Épp tegnap kérdezte tőlem a szomszédom, hogy mi lehet ilyenkor tenni, merthogy náluk is ez van, mindegyik telefonnal. Tehát nem tudnak szinkronizálni, -54 hibakód.
frissítés: azt hiszem megvan a megoldás. Nem restore módban csatlakoztatom a telefont, kiválasztom a helyreállítást iTunes-ban, kibontja a szoftvert, majd az iTunes löki át restore módba a telefont és már tolja is fel a cuccot rá. Tehát az a része a leírásoknak, hogy restore módban kell eleve csatlakoztatni a telefont, hibás.
[ Szerkesztve ]
-
tuzpenge
őstag
-
aujjobba
addikt
válasz burgatshow #207341 üzenetére
Értem, ettől függetlenül képtelen vagyok gyalulni, mert ha a telefonon próbálom akkor jelkódot kér, ha gépen akkor kilép a módból mire a kibontás végetér, és az iPhone nem található hiba fogad.
Ha megint elszáll megpróbálom a DFU-t. -
gergo5991
őstag
iphone 11 hez milyen tokot tudnátok ajánlani? esetleg fóliát, a kamerára is szoktatok protectort tenni?
-
Gabady
aktív tag
válasz burgatshow #207342 üzenetére
És ahhoz nem kell a type C - lightning kábel ?
[ Szerkesztve ]
*** Megane 2 2.0 16V *** iPhone 15 Pro - Airpods Pro 2 *** DellbookPro15,2 i5-6300U - 16GB DDR4 - UHD 520 - 500GB NVme *** Ryzen 7 5700X - 32GB DDR4 - RX6950XT - 2x2TB NVMe - 2TB HDD ***
-
burgatshow
veterán
válasz Gabady #207340 üzenetére
Nem támogatja a gyorstöltést lásd a linket. A legjobb amit kihozhatsz belőle, ha szerzel egy iPad (2A-s) töltőt, azzal valamivel gyorsabban tölt mint a saját 1A-s töltőjével.
[ Szerkesztve ]
-
Gabady
aktív tag
i7 Plushoz szeretnék gyorstöltőt. Használható mellé, támogatja ? Van valami bevált jó termék a gyárin kívül ?
*** Megane 2 2.0 16V *** iPhone 15 Pro - Airpods Pro 2 *** DellbookPro15,2 i5-6300U - 16GB DDR4 - UHD 520 - 500GB NVme *** Ryzen 7 5700X - 32GB DDR4 - RX6950XT - 2x2TB NVMe - 2TB HDD ***
-
törölt tag
Sikerült ma tesztelni. Az összes új iPhone függő a Telenornál, a sima 11 és a pro is. Így az esim miatt felejtős a dual SIM.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
FuRiONight
őstag
Hali!
Hasznàlt iphone vàsàrlàsnàl mire kell figyelni?
Köszönöm
-
Diokhan
addikt
válasz tboldi #207332 üzenetére
Az jó! Nekem most a kollágám ajánlotta, szerinte is jó minőség. Akkor a kábelek is jók, van MFI minősítésük is esetleg? Nem szól a telefon, hogy nem gyári a kábel?
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
aujjobba
addikt
válasz tuzpenge #207331 üzenetére
Elképzelhető, hogy végig a restore módot használtam, itt egy kép róla így néz ki.
[kép]Viszont ebből a módból kilép a telefon a szoftver kibontása közben, és ha újra csatlakoztatom ugyanebben a módban, akkor a kibontás végeztével az iTunes azt mondja az iPhone nem található ezért nem tudja visszaállítani.
(#207330) Diokhan: nem csak hogy egyszerűbbre állítom a jelkódot, teljesen ki is kapcsoltam a jelkódot! Ennek ellenére a törlés/visszaállítás jelkódot kér. Most utánaolvasva azt látom, hogy a screentime jelkódját kéri itt a cucc, de épp azért is akarom visszaállítani a telót, mert nem tudom a screentime jelkódot.
-
Diokhan
addikt
válasz aujjobba #207328 üzenetére
Valami nem jó, mert ugyanazt a jelkódot kéri, mint amivel feloldottad. Változtasd meg a jelkódot egy egyszerűbbre, hátha úgy menni fog.
(#207331) tuzpenge: Az iCloud jelszót restore után is kérni fogja nem?
Más téma:
Rendelt már valaki közületek Ugreen márkájú kiegészítőket iPhone-hoz? Van valakinek tapasztalata velük? Köszi![ Szerkesztve ]
-
aujjobba
addikt
válasz aujjobba #207323 üzenetére
Segítsetek, kezdek megőrülni.
Végleges 13.1 van a telefonon.
Feloldom a jelkóddal.
Bemegyek a teljes visszaállíítás menüpontba a beállításokban, ahol kéri a jelkódot.
Beadom ugyanazt amivel felodottam a telefont.
Majd azt mondja sikertelen próbálkozás, adjam meg újra a jelkódot.Oda másféle jelkód kell, vagy mi a frász történik?
Most kikapcsoltam teljesen a jelkódot, feloldáskor nem is kéri, de a törlés/visszaállítás menüpont kéri. Most mit adjak oda be neki?
[ Szerkesztve ]
-
Zaja2
senior tag
válasz #72445440 #207325 üzenetére
A telefont angliában vette,és már nem él kint. Emailre,hogyan tud jelszóemlékeztetőt kérni?
Illetve van egy olyan lehetőség is talán,hogy egy haver iphone-jával valahogy lehet törölni az accot.Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
Zaja2
senior tag
Helló!
Tesóm nekem adta az 5s-ét,de nem tudja az icloud jelszavát. az id-t meg a telefonszámot tudja. Van valamiféle bypass az icloud zár megszüntetésére?
Köszi!Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
aujjobba
addikt
válasz burgatshow #207315 üzenetére
Ugyanaz történik, elkezdődik a "szoftver kibontása", ami olyan sokáig tart, hogy közben a telefon kilép a DFU módból.
Ha lefrissítem a telót a beállításokból a 13.1-re, majd nyomok szintén a telón egy gyári visszaállítást, akkor ugyanazt érem el mint az iTunes-os szórakozással?
[ Szerkesztve ]
-
TBMC
addikt
válasz burgatshow #207315 üzenetére
korábban én is így tettem, bnőm iphone xs készülékén. a 13.0-ra álltunk vissza, a hivatalosra.
tegnap, hogy megjelent a 13.1 nem kínálja fel, azt írja folyamat, hogy a frissítések nem ellenőrizhetőek...marad a frissítés itunesból? vagy van erre valami megoldás, hogy menjen továbbra is OTA?
-
tuzpenge
őstag
-
veterán
Hálózat visszaállítása...elsőre...
Utána ha nem, akkor teljes törlés...
Ha az sem, akkor szervizHARLEY-DAVIDSON
-
.kissnorbi.
csendes tag
Sziasztok! Problémám a következő: van egy iPhone 8-am. Pár napja azt produkálja hogy ledobál a hálózatról. Kiírja felül higy nincs szolgáltatás. Aztán ha hívni szeretnék valakit visszajön hogy Vodafone HU el is indítja a hívást. Lerakom akkor megint nincs szolgáltatás. De ekkor sajna hívni sem tudnak. Újraindítás segít rajta egy ideig. Azt figyeltem meg hogy főleg akkor csinálja ezt, amikor WiFi-re is csatlakozva vagyok. Valakinek valami ötlet?
-
burgatshow
veterán
válasz aujjobba #207308 üzenetére
Én úgy szoktam csinálni, hogy:
1. Letöltöm iTunes használata nélkül a megfelelő IPSW fájlt.
2. Telefont feldugom bekapcsolt állapotban a gépre.
3. Kikapcsolom a telefont és átrakom DFU módba.
4. Majd Option-t nyomvatartva (Windowson a Shiftet) rákattintok a Restore iPhone gombra, betallózom a korábban letöltött IPSW fájlt és megvárom míg megcsinálja.[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
Gabady
aktív tag
válasz hemaka #207310 üzenetére
Majd akkor előtúrom, csak költözés előtt állok, minden össze van rámolva, aztán érdekelt a dolog.
-
Gabady
aktív tag
iStyle-ban vásárolt órámhoz vásároltam biztosítást. Nevezetesen ezt: Baleset- és rablásvédelem, 2 év.
Egyik barátom azt mondta, hogy 2 év lejártáig bármennyiszer cseréltethetem az órát a 10e ft-os önrész megfizetésével. Ez valóban helytálló ? Vagy hogy működik ez a biztosítás ?*** Megane 2 2.0 16V *** iPhone 15 Pro - Airpods Pro 2 *** DellbookPro15,2 i5-6300U - 16GB DDR4 - UHD 520 - 500GB NVme *** Ryzen 7 5700X - 32GB DDR4 - RX6950XT - 2x2TB NVMe - 2TB HDD ***
-
aujjobba
addikt
Elfelejtett képernyőidő-jelszó és béta -> végleges visszaállás miatt szeretném a telót DFU módban újrahúzni nullára.
A 13.1 le is töltődött már szépen a gépre, most rádugom a telót DFU módban, felajánlja a helyreállítást, majd elkezdi a "szoftver kibontása" folyamatot az iTunes.
Nade, mire a szoftverkibontás véget érne, a telefon már kilép a DFU módból, 15 perc után.
Ha újra csatlakoztatom kibontás közben, akkor "a telefon nem található" hibaüzenet jön, és leáll az egész.
Ha újrakezdem, akkor megintcsak szoftverkibontás kezdődik, megin kilép DFU-ból, stb stb.Hogyan kellene ezt szépen?
-
aujjobba
addikt
válasz marlboromen #207301 üzenetére
Az szomorú, ezek szerint javításig marad a 3g.
Biztos nem tesztelték ki rendesen az Intel modemmel a kicsi indiánok. -
KOHO
senior tag
Sziasztok, lehet, hogy hülye kérdés, de ki milyen tokot használ/ajánl amelyik nem gyűjti a port? Megvettem a 11 pro-t, vettem rá gyorsan egy szilikon tokot, ami még nem is néz ki rosszul, de iszonyatosan gyűjti a port és zavaró, hogy a telefon teteje az illesztéseknél mindig tiszta por.
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
marlboromen
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen TV-t vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest