- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
szijartg #124305 üzenetére
Kiexportalod a regi icloud fiokbol (gepen belepve weben keresztul) es beimportalod az ujba a file-t.
Lehet telon keresztul is, csak akkor icloud.com-ot asztali nezetben kell megynitni es kicsit kenyelmetlenebb, de megoldhato gondolom (nem probaltam meg telon icloud fiokbol exportalni vcard file-t ) -
agabe
addikt
válasz
szijartg #124302 üzenetére
Nem.
Appok, kepek megmaradnak, de mivel icloud (neveben is benne van) felhoszolgaltatas ezert ha a mostanibol kilepsz akkor a csak ott tarolt adatokat addig nem fogja latni a telo amig vissza nem lepsz, vagy at nem masolod az ujba amit szeretnel.
A telefonszamok csak ott vannak tarolva hacsak nem sim kartyan is regrol amit a telo beolvasott es utana szinkronizalt az iclouddal.(#124305) szijartg:
A szamok nem maradnak. B-L-A-C-K csak az appokra koncentralt szerintem. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
szijartg #124302 üzenetére
Meg, viszont nem ajánlom, mert ha egy frissítés jön le egy olyan alkalmazáshoz amit még a régi ID-del telepítettél akkor annak az email/jelszavát kéri majd, ha egy újhoz jön le, akkor az újnak. Ha csinálsz egy visszaállítást majd mentésből, szintén mind2t fogja kérni. Így javaslom vagy hagyd meg ezt, vagy törölj le mindent és az új ID-del csinálj egy szűz rendszert.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szijartg #111493 üzenetére
Ha esetleg nem kapcsol be a telefon akkor talán megértem kérhetik, de más esetben nem kellene mivel világ garancia van rá amit tudnak ellenőrizni a rendszerben.
vasi89: Kérdeztem ott, azt mondták azt is látják az rendszerükben. Bár én mindig elkérem utána a papírt, maguktól nem adják ide soha, kérni kell mindig.
-
szilrobi
aktív tag
válasz
szijartg #108283 üzenetére
Én is találkoztam már TMX-ből visszajött készülékkel, ugyan így beázásra hivatkozva nem akarták cserélni. Persze sosem lett megáztatva. A telefon pár óra alatt lemerült és úgy forrósodott a hátlapja hogy elszíneződött rajta a tok. Persze ott is csak egy indikátor változott el nagyon halványan és sehol semmi nem látszott az alaplapon, ami beázásra utalt volna. Másik szerviz adott is szakvéleményt és ment a fogyasztóvédelemhez a dolog.
-
adika4444
addikt
válasz
szijartg #108283 üzenetére
Igen-igen, én is hallottam már nem éppen jó dolgokat eme kedves cégről...
de nekem is lenne egy kérdésem, ha már itt tartunk.
Nekem 5C képernyője állóhelyzetből nézve baloldalt lent kopog ha rákoppintok ujjal, többi helyen nem, ezt vajon cserélik gariban?
Ja meg home gombot ha lenyomom, nem csak simán kattan, hanem még mindha a kijelző vagy nem is tudom én az egész cucc megmozdulna, mármint az ernyő. Ja a szerencse az, hogy képminőség rendben, meg rendesen érzi az érintéseimet is. Ja ez egy csodás refurb modell, az első amit eredetiben vettem kőkemény 2 hónap után megdöglött benne a jack dugalj, így akkor arra vártam 2 napot Telekomnál... -
B-L-A-C-K
titán
válasz
szijartg #107767 üzenetére
Azért kérdezz utána még1x...Én ilyet pl tőled hallok először. Attól meg hogy valaki dolgozik egy adott helyen nem feltétlenül biztos hogy ért is hozzá (volt már rengeteg példa). Pl ott az almárium, az is egy hivatalos szerviz, ott még a garancia se indul újra, csak +3 hónapot kapsz rá ha 3 hónapnál kevesebb van már az 1 év garidból.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szijartg #107114 üzenetére
Lehet persze.
Laca1212: Az eredeti kábelen nincs semmi felirat és a gumi törésgátlón sincs "sorja".
Ja és én is rákérdeztem, de nekem csak mosolygott és azt mondta eredetihez hasonló minőségű.
Nincs is ezzel gond, 2000-ért nem vártam, hogy eredeti legyen. Ha 1 évig jól teszi a dolgát, akkor már megérte. -
heidrich
senior tag
válasz
szijartg #77420 üzenetére
én is pénteken kaptam vissza az "új" 5-ömet, az alatt is 2 porszem van, pláne még 2 helyen össze is van ütve a kerete pedig én húztam le róla a gyári fóliát...
kicsit gáznak tartom, most küldöm vissza az Almáriumnak de mondták cserélik, mondjuk ilyen téren korrektek mert mondhatták volna, hogy én ejtettem el.
-
Kommy
veterán
válasz
szijartg #53840 üzenetére
Csak egy resetet kell nyomni számlálónak az aksin, ennek a menete. Egész éjjel töltöd a telefont majd pedig reggel mielőtt lehúznád a töltőről, nyomsz egy Home + power míg meg nem látod az Apple logót, amikor leindult a telefon lehúzhatod a töltőről.
Megnyugtatlak, hogy semmi köze a 7-es szoftverhez.
-
Kommy
veterán
válasz
szijartg #27197 üzenetére
A szinfon-on levő logók nem jók mivel azok a 13-ashoz készültek azokat a carrier beállításokat is tartalmazzák, és mivel a 13 < 14 így nem is rakja fel, csinálni kell olyat amiben át van írva 14.1.1-re a verziószám és akkor kicseréli, persze ekkor meg rossz lesz a beállítás. Hacsak nem szerzitek be a 14.1-es rendes carrier update fájlt és ahhoz csomagoljátok a saját logót.
-
Ragnar95
félisten
válasz
szijartg #6517 üzenetére
Nem ő tiltja le, hanem a szolgáltató...
Ha tartozásod van a szolgáltató felé és részletre vagy hűséggel vetted a telót, akkor a szolgáltató letiltja, hogy ezzel ösztönözzön téged a tartozás kifizetésére, mivel amíg ezt nem teszed meg, addig azzal a telóval nem tudsz telefonálni...
Sokan meg ebből csinálnak pénzt, hogy megveszik drága előfizuval olcsón a telót, majd eladják drágán és nem fizetik az előfizut, esetleg részletre veszik és azt se fizetik... -
válasz
szijartg #6509 üzenetére
de igen, minden hátralékot behajtanak!
sőt, ha a hűséges szerződést nem vinnéd tovább - általában 14 nap van arra, hogy az "eltulajdonított" sim kártyát...stb pótold -, akkor a hátralévő részletek + kötbér + egyéb járulékos költség azonnal esedékessé válik, egyben kell kifizetni, többnyire 8 napon belül követelik is! -
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest