- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dello79
aktív tag
válasz
juhaszroli #299183 üzenetére
Szia,
soha nem szabad megvenni új dolgokat
sztem vegyél 14 Pro-t mivel.. gyerekbetegségeit kijavították azóta.. sztem most "tanulási" fázisban van az Apple látszik ez a Titán most bejött mindenkinek, lesz sok tapasztalat, jövőre majd jön belőle egy olyan modell ami nem melegszik
és nem tartalmazza a 15 betegségeit.. és még olcsóbb is 50e Ft -al amit költhetsz kiegészítőkre.. kinézetre úgyse mondja meg senki, hogy 14 vagy 15-öt használsz ha ez számít bármit
-
markknight
veterán
válasz
juhaszroli #299183 üzenetére
Ha a pénz nem számít akkor 15 Pro. Amúgy is lesz rajta gari, szóval igazából nem kell félned.. mondjuk súlyzókat ne kalapálj vele.
-
válasz
juhaszroli #264435 üzenetére
Energiatakarékosság miatt kapcsolja ki, ha töltőn van akkor úgy tudom nem kapcsol ki a megosztás.
-
TheMarci
addikt
válasz
juhaszroli #264435 üzenetére
Idő után kikapcsol a hotspot, ha azonos Apple ID-sek, vagy egy csalad tagjai, akkor asszem tud automatan (be lehet allitani) kapcsolodni.
-
törölt tag
válasz
juhaszroli #262903 üzenetére
Yettelnél a 13-as széria már függtlen,igen.
-
Sungoo
addikt
válasz
juhaszroli #259546 üzenetére
Wallethez van adva kártya? Nekem az lassítja, bár inkább feloldáskor.
-
Noxy
veterán
válasz
juhaszroli #257376 üzenetére
Mondjuk egy ilyen kép többet elárult volna a problémáról. [kép]
-
bbdzyx
senior tag
válasz
Korábban mintha az lett volna a topik verdikt külső infók alapján, hogy az egyik mindig jobban fog merülni, mert csak azon van bekapcsolva a mikrofon, nem pedig mindkettőn.
-
válasz
Nálam ezt akkor kezdte el csinálni az airpods, amikor elkezdett tönkremenni.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Ha egyet használsz csak például akkor nem egyszerre merül, tehát egyszerre tölti de ugye amelyik kevésbé van lemerülve az hamarabb feltölt.
-
nOvOp
senior tag
válasz
juhaszroli #255541 üzenetére
Nekem többször volt már ilyen, az okát én sem tudom.
-
csaba1203
addikt
válasz
juhaszroli #255531 üzenetére
Újraindítás esetleg?
-
markknight
veterán
válasz
juhaszroli #254259 üzenetére
És más aki ezzel a fiókkal van bejelentkezve? Szimpla újraindítás ilyenen nem segít, valszeg más eszköz statisztikája torzít vele.
-
válasz
juhaszroli #253027 üzenetére
Van egy ki-bekapcsológomb az app jobb felső sarkában, azzal.
-
nord_
veterán
válasz
juhaszroli #253025 üzenetére
Mert ezt a “fantasztikus” navit az appon belül még külön ki kell kapcsolni, nem elég simán kilépni belőle, mint más navikból…
-
törölt tag
válasz
juhaszroli #253002 üzenetére
iOS15-nél jött egy érintés bug, iPhone 13 youtube tesztekben láttam. Ott is általában yt és fb videók indításakor említették. Állítólag 15.1-ben javítva a hiba, ez a verzió hétfőn érkezik.
-
xhege
veterán
válasz
juhaszroli #251714 üzenetére
Töltőt aprón nem szabad sajna, mert szórják a hamisítványokat.
-
pergabb
senior tag
válasz
juhaszroli #251717 üzenetére
Nem azert de 15 es 10 wattot ad le a tolto az alapjan ami ra van irva. Volt apple oldalon valaha 15 vagy 10 wattos tolto? En nem tudok rola..
-
Noxy
veterán
válasz
juhaszroli #251729 üzenetére
Ennek őrüljél mert hoztak hozzánk felfújódott aksit, amit olyan töltővel töltöttek amikben alig volt valami vezérlés elektronika.
1-2 szét bontottam, oszt ha ilyen gond volt csak meg mutattam.
Elég volt csak az USB portba belenézni nagyítóval.
Most majd megint piaca lesz ezeknek, mert már a telohoz sem kapsz eredetit. -
Noxy
veterán
válasz
6 évig volt "zug GSM" boltunk. Láttam egy két eredeti, meg kamu cuccot. Amit a képen mutattál, az a dolog legegyszerűbb része.
Rászitázni almát, hogy Apple. Ami meg belül van, az a féreg. -
aujjobba
addikt
válasz
juhaszroli #251723 üzenetére
'Apple's popular Low Power mode makes it really easy to limit your screen's refresh rate to 60Hz.' - tehat nem megy fel, olyankor 60-ra limitalt.
[link] -
Maxxy10
addikt
válasz
juhaszroli #251723 üzenetére
Nem, akkor 60Hz a max.
-
aujjobba
addikt
válasz
Meg szabad kerdezni kitol vetted a kamu toltot?
Most is hirdet itt?
Privatban is johet. -
válasz
Pff az szép. Nem néztem meg alaposan csak rá vágtam.
Hát igen, én tokot vettem itt ami "eredeti" volt, aztán ja kb 1500 Ft-ért meg tudtam volna venni bármelyik mobil boltba... -
Noxy
veterán
válasz
-
válasz
Dehogy, ez az eredeti. Kapcsold ki az opt töltést és nézd meg, hogy úgy jobb-e.
-
juhaszroli
tag
válasz
juhaszroli #251711 üzenetére
-
Noxy
veterán
válasz
juhaszroli #251709 üzenetére
Milyen az a töltő? Gyártó, típusa, link?
Már csak azért mert bármilyen, akár 5W-s töltőre is rá lehet írni hogy 20W-s.
Pld így néz ki egy USB C-s 15W gyors töltés [kép], ami hozza is az elvárt szintet. -
sethi
senior tag
válasz
juhaszroli #251490 üzenetére
Beállítások---telefon---hívásátirányítás
Ott kiválasztod mit hova -
sethi
senior tag
válasz
juhaszroli #251480 üzenetére
Nekem a saját az esim, a céges a fizikai. A cégest átirányítottam a sajátra és így olyan mintha várakoztatásban lenne a cégesre bejövő hívás. Egy mozdulattal át tudom venni
-
485
aktív tag
válasz
juhaszroli #251476 üzenetére
Szuper, év vége felé én is lecserélem, bár az xs max 512es és még csak 1 éves sincs, de a hardvert már nagyon régiesnek érzem. Mindegy, jön majd a kék 256os PM
-
Razzul
őstag
válasz
juhaszroli #251480 üzenetére
Nem lehet, ez a Dual SIM standby üzemmódjának a korlátozása, ma már szinte minden dual SIM telefon így működik.
-
joey04
titán
válasz
juhaszroli #251365 üzenetére
nekem xsről 13 pro maxra költözésnél volt ez. ám nekem egy roppant egyszerű dolog oldotta meg. az összes ilyen halványabb, betöltést író ikonra rányomtam egyesével, és szépen el is kezdte letölteni őket.
-
anderledani
őstag
válasz
Nekem lezárt képernyőnél nem tölti be a "betöltés" alatt lévő appokat ilyenkor. Általában elindítok egy hosszú youtube videót vagy állandóan futó live streamet minimum felbontáson, megy pár órát és az alatt letölti. És persze legyen töltőn, wifin.
-
485
aktív tag
válasz
juhaszroli #251369 üzenetére
Szia, én is biztonsági mentésből másolom át. És ha sikerült, írj már pár észrevételt, mi lett jobb, esetleg rosszabb, én is Xs Maxról megyek át év végén 13PM-ra. Köszi
-
csposta24
csendes tag
válasz
Nálam pont ugyanezt okozta két olyan app, ami a régi telefonon rajta volt, de közben eltűnt az app szore-ból.
-
Noxy
veterán
válasz
juhaszroli #251374 üzenetére
A 13 pmx-t állítsd alaphelyzetbe, az XS Maxról csinálj a backup-t az icloudba vagy az iTunesba, majd ezt rakd vissza a 13 pmx-ra.
Ez a másolhatós dolog a driodről költözőknek, meg olyanoknak lett kitalálva, akiknek nincs icloud mentesük az előző eszközükről. -
xhege
veterán
válasz
juhaszroli #251369 üzenetére
Én tolnék egy alaphelyzetbe állítást mindenképpen.
-
xhege
veterán
válasz
Csak egy kérdés. Mindkét telefonon ugyanaz az IOS verzió ketyegett? A feleségemet költöztettem egy SE2-ről, amin IOS 14 volt egy 12 Minire, amin viszont IOS 15. Ott ugyanezt tapasztaltam. A megoldás az lett, hogy újrakezdtem az egészet úgy, hogy az SE2-t is frissítettem 15-re. Onnantól ment a dolog rendesen, bár úgysem volt annyira gyors (1 óra alatt kb azért meglett).
-
nord_
veterán
válasz
juhaszroli #246528 üzenetére
Adná magát a magas labda, hogy “ott lehet kikapcsolni, ahol bekapcsoltad”
De úgy látom, gyorsabban megtalálod, ha a Beállítások - Ne zavarjanak menüpont aljára pillantasz.
-
MasterMark
titán
válasz
juhaszroli #246528 üzenetére
Ne zavarjanak - (Ne zavarjanak vezetés közben) Aktiválás - Manuálisan
-
anderledani
őstag
válasz
juhaszroli #212911 üzenetére
Még ne igyál a medve bőrére, ez nem tűnik logikusnak hogy ettől javul meg.
-
anderledani
őstag
válasz
juhaszroli #212888 üzenetére
Igen erre gondoltam és megpróbálhatod de ne csináld meg havonta mert esni fog az akku kapacitásod, nem tesz amúgy jót neki a csontig merítés meg fullig töltés rendszeresen.
-
sethi
senior tag
válasz
juhaszroli #212888 üzenetére
Írtad, hogy néhány hónapos a készüléked, ez nem normális működés. Vidd szervízbe! Én is töltöm 12W-os töltővel és pörögnek bele a %-ok, de még az 5W-os vezeték nélküli töltőpadon is.
-
juhaszroli
tag
válasz
juhaszroli #212851 üzenetére
Ismét sziasztok!
Ez a megoldás segíthet a problémámon? Szerintem anderledani erre gondolt. Még lehetőségem nem volt kipróbálni, holnap tudom, csak aggasztanak a leírtak...annyira idegesített a dolog, hogy este próbáltam rátölteni a gyári 5W-os töltővel, de 15 perc alatt nem moccant a %, kikapcs, majd be, és 3%-kal több lett. Korábban is volt ilyen 1-2 alkalommal, de egy sima újraindítás megoldotta.
-
anderledani
őstag
válasz
juhaszroli #212851 üzenetére
Egyszer csináld meg hogy kikapcsolásig meríted, majd feltöltöd, még bedugva hard reset és ha újraindult kihúzod. De általában akksi hibára utalnak az ilyenek.
-
baal-amiga
senior tag
válasz
juhaszroli #211609 üzenetére
Nemrég rendeltem 15 dollárért tokot, szállítással 8e körül állt meg, gondoltam így is megéri a rugged leather case 7-esre, mert itthon már nem kapni. FedEx szépen vámáfázta és a kezelési költséget is rádobta, mert a Nomad a szállítólevélen az eredeti 45 dolláros árat tüntette fel, amire jött a szállítási ktg (az is hozzáadódik a vámolandó összeghez). +8k...
Hosszas levélváltásba került, mire kiderült, hogy miért vámolták. -
tboldi
nagyúr
válasz
juhaszroli #208167 üzenetére
Azóta sem lőttem képeket.
Attól függ, mi a fontosabb, a gyári egy fokkal minőségibbnek hat, viszont a Nomad alul is véd.
Illetve most nekem azért tetszik jobban a Nomad, mert ugyan szeretem a barna bőrt, de szemből szívesebben nézek inkább fekete keretet. A gyári ugye egyszínű, elölről nézve is ugyanúgy barna. -
juhaszroli
tag
válasz
juhaszroli #207407 üzenetére
Hozzátenném még, hogy az üzenetek időpontjai sem stimmelnek. A telefon ideje rendben van, az aktuális időt mutatja most is, de az üzeneteknél ilyen 18:58 van, az újaknál is. Tegnap lett frissítve 13.1-re, ez lehet a gond? XS.
-
hemaka
nagyúr
válasz
juhaszroli #207380 üzenetére
Lekicsinyited amig meg hozza a select gombot, megnyomod aztan a bal elso keprol elhuzod az ujjad a jobb szelsoig(ne emeld fel tovabbra sem) majd lefele fuggolegesen huzod egy ugy sorokat jelol ki.
-
MasterMark
titán
válasz
juhaszroli #206739 üzenetére
Csak USB-C-n van Power Delivery ami a gyorstöltéshez kell.
-
válasz
juhaszroli #206734 üzenetére
Az ugyan az elvileg. Legalábbis van eredeti is ott az tuti.
-
juhaszroli
tag
válasz
juhaszroli #206728 üzenetére
Az iStyleos 18 wattosat használja valaki? Vagy inkább a gyárit ajánlanátok?
-
MasterMark
titán
válasz
juhaszroli #206728 üzenetére
Blitzwolf szerintem.
BW-CL1 + BW-S11 ezeket használom, de már vannak újabbak is.
Plusz kocsiba BW-SD4 úton.
-
MasterMark
titán
válasz
juhaszroli #206645 üzenetére
Nálam így menti: 20190916_165205054_iOS.jpg
szerk.: Ja ez a Onedrive-os. Ha az iCloud web-ről tölteném le nekem is IMG randomszám.
-
válasz
juhaszroli #206645 üzenetére
Nem.
-
válasz
juhaszroli #206412 üzenetére
Akkor te tényleg a Fotókba akarod feltölteni.
Csodálkoztam is hogy miért a driveba akarod. Akkor az uploadsba kell tenni. -
aujjobba
addikt
válasz
juhaszroli #206414 üzenetére
Próbáld ki egy-két mappával, bennük néhány képpel.
Értelemszerűen a Fotók appban fognak megjelenni a telefonon. -
aujjobba
addikt
válasz
juhaszroli #206412 üzenetére
-
aujjobba
addikt
válasz
juhaszroli #206406 üzenetére
Nade várj, mostmár tényleg tisztázzuk, hogy a drive-ba vagy a photos-ba akarod ezeket feltölteni, mert nem mindegy.
Amit az iCloud fotókba töltesz fel, az meg fog jelenni a telefonodon a galériában, és minden olyan eszközön is ami abba az icloud fiókba van bejelentkezve.
Ezt lehet Windows-on az iCloud-fotók/Uploads mappába másolással csinálni, bár szerintem nem fogja albumokba rendezni a képeket amit feltölt, legalábbis én így emlékszem.Ha az iCloud Drive-ba akarod feltenni, akkor azoka képek nem fognak megjelenni a galériádban, hanem a telefonon a Fájlok appból tudod majd elérni őket. Ebben az esetben olyan könyvtárstruktúrával ahogyan feltöltötted.
-
aujjobba
addikt
válasz
juhaszroli #206403 üzenetére
Ha feltelepítetted az iCloud for Windows-t, akkor meg kellene jelenlen egy "iCloud Drive" nevű mappa az intézőben.
Oda szinkronizálja le a felhőben tárolt dolgaidat, illetve innen fel is tolja természetesen, szinkronban tartja a Windows mappát az iCloud Drive-val.
Tehát csak ide behúzod a könyvtárakat, fájlokat, és majd szépen feltölti ezeket. -
válasz
juhaszroli #206400 üzenetére
Egész pontosan ha jól értem azt szeretnéd, ha az iCloud drive-ban lennének a képeid mint fileok, és nem a Fotók között? Mert ha igen, akkor pc-n iCloud for Windows progi, és másold fel a képeket egy intézőben.
Ha rosszul értettem és a Fotók között akarod őket albumokba rendezni akkor természetesen nem így kell, hanem a Fotók appon belül megcsinálod az albumot, de nem vagyok benne biztos, hogy pontosan értem hogy mi a cél.
-
juhaszroli
tag
válasz
juhaszroli #206349 üzenetére
Ebben tud valaki segíteni? Fel szeretném tenni az összes képem rendszerezve iCloudba. Egy albumba kijelölök egyszerre 500 képet, és random feltöltés után kiírja a böngésző, hogy hoppá, nem lehet betölteni, majd kereshetem meg meddig töltötte fel őket és onnan újra..rendszeresen. Ez miért van? Internet biztosan van...
-
tboldi
nagyúr
válasz
juhaszroli #206320 üzenetére
Vellum, WLPPR
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
Zedge
-
eventus
veterán
válasz
Wallcraft
-
szekra
addikt
válasz
Zedge
-
nord_
veterán
válasz
Unsplash
-
válasz
Reddit fórumon szoktam keresgetni. Van appjuk is.
-
Norbi.
őstag
válasz
juhaszroli #206229 üzenetére
-
tboldi
nagyúr
válasz
juhaszroli #206229 üzenetére
Gyári csak lett volna, de elkaszálták. Amúgy szó szerint bármi jó, ami Qi szabványt használ, nekem egy egyszerű Ugreen töltőm van.
-
tboldi
nagyúr
válasz
juhaszroli #206196 üzenetére
Tegnap elfelejtettem fényképezni, sorry!
Majd talán ma. -
majestic
őstag
válasz
juhaszroli #206176 üzenetére
Igen!
-
FuRiONight
addikt
válasz
juhaszroli #206176 üzenetére
-
válasz
juhaszroli #206101 üzenetére
Nekem a sima X-en az volt, jópár darab mert sokszor betörtem.
Viszont a garancia az igaz egyszer úgyis sikerült havernak és meg is csinálták teljesen ingyen viszont a Maxra már nem vettem mivel arra jóval drágább volt, de egyébként ugyanaz mint amit eBay-en megveszel csak itt van ez a plusz garancia amit tényleg betartanak hogyha úgy van használva a telefon.
-
tboldi
nagyúr
válasz
juhaszroli #206121 üzenetére
Ha hazaértem, lövök párat.
Valami Btech márkájú, a Media Markt-ban vettem 3k-ért, mert gyorsan kellett valami, de aztán rajtamaradt.
-
markknight
veterán
válasz
juhaszroli #206096 üzenetére
Csak a gyári bõr! Legjobb!
-
tboldi
nagyúr
válasz
juhaszroli #206090 üzenetére
XS Maxom van nekem is, és mindkét tokból van egy-egy itthon. Inkább a bőrtokra szavaznék, mert én jobban szeretem a bőrt tapogatni, illetve a Pitakánál kidudorodik a kamera, és billeg az asztalon.
Amúgy most Nomad Rugged Case-t használok.
-
Norbi.
őstag
válasz
juhaszroli #206101 üzenetére
Persze, olyan haszonkulcsba bele is fér a reklám.
Nem rossz cuccok, de semmi extrát nem nyújtanak. Vedd meg a Nillkint, kapható itthon is, ha SOS, de a Spigent is tudom ajánlani.
-
Norbi.
őstag
válasz
"Visszatérve az üvegre, az XPRO UV ragasztós üvege milyen? Tud valaki róla valamit? Nekem whitestone szerű, a samsungon szeretem."
Ha szerencséd van jó, ha nem, akkor kuka. Nagyon változó minőségben árul az Xpro. Rendelünk mondjuk egy tipusból 20 üveget egyszerre, abból 10db egyik féle, 10db másik féle, az egyik tök jó a másik meg kuka. Régen jó cuccaik voltak, de mióta már mindent is árul egyre több a szemét. Sok mindent nem is tőlük rendelünk már. Nem ívelt kijelzőre szerintem tök felesleges az UV üveg. Nillkinnel nem nyúlsz mellé.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tudni kell hogy kell levenni...
-
Mukucs
senior tag
válasz
Miért baj, hogy nem tudod levenni?
Nem az a baj, ha magától lejön!?
-
rkristof
tag
válasz
Én mindenképp a Pitaka-t ajánlom, nekem volt Apple bőrtokom is, szerintem eléggé vastag, nekem nem jött be.
6s-emen 2 évig Pitaka volt, imádtam, már meg is rendeltem a 11-hez is. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
A bőr tok, vastagabb, és jobban véd, a Pitaka vékony, és kevésbé véd, de mintha nem lenne rajta semmi. Én úgy használom hogy alá raktam fóliát, ami az oldalát is védi, így a karcolásoktól se kell félni azokon a helyeken ahol nem védi. Illetve ami még jó, hogy a mágneses autós tartójára szépen felmegy.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
juhaszroli #206073 üzenetére
-
rantottsajt
tag
válasz
juhaszroli #206033 üzenetére
Köszi a választ, meg egy kérdés: valahogy megoldható, hogy a telefonkönyvben a nevelőnek ne úgy mutassa, hogy keresztnév majd vezetéknév, hanem forditva, magyarosan?
-
válasz
juhaszroli #206033 üzenetére
Amíg a meglévő készlet ki nem fut mivel utána már nem lesz gyártás ugye. Ez bolt és darab függő nyilván van ahol hamar ki fog futni, de biztosan lesz olyan ahol jövőre is lesz.
-
válasz
juhaszroli #206007 üzenetére
Így van, ennyi az ára és ez valószínűleg marad is, de ha lejjebb is megy már nem sokkal fog szerintem. Legalábbis a következő évig.
-
markknight
veterán
válasz
juhaszroli #205988 üzenetére
Gondold el milyen ha tokot raksz rá. nagyon aránytalan szegény, az alacsony res meg a nem oled miatt nem éri meg sehogy.
-
válasz
Garanciában újracserélt készülékre ugyan úgy van általában minimum 3 hónap Apple garancia. Én olyat vennék és mindenképp Xs / Xs Max a Xr vagy 11 helyett.
-
kchris78
veterán
válasz
nem feltetlenul kell hasznalt. Vegyel olyat ami csereltetve lett es van meg ra gari is...
-
DaveHutt
őstag
válasz
juhaszroli #205976 üzenetére
300 ezertért nehogy már 11-est vegyél, HD felbontású IPS kijelzővel. XS/XS Max-ot vegyél bontatlant, 1 év garanciával, ami belefér. Egészen biztosan lesz rájuk is 3 év szoftveres támogatás, az idei iPad Airben is az a Soc van. Vedd utánvétellel, megbízható eladótól (értékeléseiket nézd meg) és a futárnál ragaszkodj, hogy bonthasd ki a csomagot.
Én már X-et és XS-t is vettem így, mindkettő rendben volt. -
válasz
juhaszroli #205976 üzenetére
Én személy szerint Xs Max-ot ajánlanám.
Hiába a másik az új készülék minden téren jobb a Max és időtállóbb is lesz.
Na jó akksi időben nem jobb, de szerintem bőven megfelelő annak is... -
tboldi
nagyúr
válasz
juhaszroli #205914 üzenetére
Anyum XR-jén július óta van, sárgulásnak semmi nyoma, csak az élein lett némileg karcos.
-
válasz
juhaszroli #205914 üzenetére
Eddig nem volt gyári átlátszó tok éppen ezért is mondtam, hogy kíváncsi leszek a különbségre!
-
tboldi
nagyúr
válasz
juhaszroli #205752 üzenetére
Megjelenés után, és akkor sem biztos, hogy rögtön.
-
FuRiONight
addikt
válasz
juhaszroli #205703 üzenetére
Csak a 11 kapott 4GB ramot, a Pro (rendes) modellekben 6Gb van.
-
Keni21
tag
válasz
juhaszroli #205703 üzenetére
Én is láttam de várok meg egy évet hátha akkor nagyobbat szólnak majd az újítások.
-
juhaszroli
tag
válasz
juhaszroli #205673 üzenetére
Ha jól olvastam, a 11-es szériában az összes modell 4 GB RAM-ot kapott. Így nálam eldőlt, hogy 11 lesz.
Már ha ez hiteles... [link]
-
Tibee86
nagyúr
válasz
juhaszroli #205481 üzenetére
Cserénél csak a hivatalos magyarországi viszonteladótól vásárolt készüléknél indul újra a jótállás. Más forrásból vásároltnál marad az eredeti jótállási idő, vagy ha abból már kevesebb van hátra mint 3 hónap, akkor 3 hónapot adnak rá.
Hardveraprón azért van rengeteg ilyen készülék, mert sokan tudják okosba kicseréltetni , megveszik a használtat/töröttet/letiltott telefonokat, kicseréltetik és eladják szinte új áron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- BMW topik
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest