- Netfone
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny365
őstag
En tegnap feltettem a 11.4 betat, nem vettem észre változást az üzem időm. Viszont a Halide kamera app ma crashelt párszor, nem tudom, hogy a béta miatt e, de eddig ilyet nem csinált.
-
Chereiose
addikt
Sziasztok!
Abban az esetben mit lehet tenni, ha az illető elfelejtette az App Store jelszavát, és így nem tud kijelentkezni az Icloudból? Azt mondja, hogy csak félig van kész a regisztráció, de már így is kérte, ami azért gond neki, mert el szeretné adni a telefont, viszont ugye nem engedi kijelentkezni. Új jelszó kérést mondtam neki, de azt állítja, hogy múltkor is 1 hét múlva küldték az emailt a jelszó helyreállításról.
-
leslieke
Jómunkásember
11.4 public beta kint!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
K1nG HuNp
őstag
-
daara
aktív tag
Tudtok normális átlátszó szilikon tokot? Probáltam sok tokot de mindig az tetszik a legjobban a telómon!DE besárgult mind,nem kell hogy űber vastag legyen nem a leejtéstől féltem hanem sokszor rakom ki asztalra húzogatom rajta ide oda meg ilyesmik.
-
törölt tag
Sziasztok!
Hogy lehet létrehozni "mappát", amibe például bele tudom tenni a játék appokat? -
Skinny26
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék a telefonomhoz venni egy dokkolót. Kinéztem ezt.
Sokallom az apple kínálatában lévő dokkolót azért néztem ki ezt.Esetleg lenne valakinek ezzel tapasztalata?
Köszi szépen!
Üdv, Skinny26
-
8
senior tag
válasz anorche1 #183375 üzenetére
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
anorche1
őstag
Tudtok ajanlani egy olcso, de minosegi lightning kabelt, aminek a lightning csatlakozoj olyan vekony, mint a gyari kabelbek? Az uj tokomban nem tudom tolteni a telot a ugreen kabelemmel
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
xors
senior tag
Ezekkel a GSM boltok által árult "garanciában cserélt" iPhone -okkoal mi a helyzet? Én úgy gondolom, hogy inkább csak a bolt cserélt ki benne ezt/azt, aztán dobott rá egy fóliát. Valakinek esetleg tapasztalat?
-
vasi89
addikt
válasz markknight #183327 üzenetére
amúgy pont ezzel támasztottad alá hogy ezek az emberek iphone-al akarnak kitűnni a tömegből és elhiszik h ettől többek lesznek azért itt a fórumon is szokott akadni 1-2 user akik elhiszik, hogy miután megvették az iphonet, ők felsőbbrendűek lettek. mielőtt valaki magára veszi, nem az állandó tagokra gondolok, hanem amikor teljesen új emberek jönnek ide "menőzni".
[ Szerkesztve ]
-
-
herdsman12
őstag
válasz MasterMark #183321 üzenetére
Jézus, ezt az értetlenséget.
(#183327) markknight
Elolvasod figyelmesen az eredeti kérdést, a válaszomat, majd a kérdező reagálását és rájössz, hogy szó se volt menőzésről.
bye
[ Szerkesztve ]
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék tőletek kérni. Szeretnék vásárolni Apple AirPods fülhallgatót, de nem tudom, hogy hol rendeljem meg ahol olcsó és megbízható. Ajándékba lenne, tehát a héten lenne rá szükségem. Diákkedvezményt akár igénybe is tudok venni az egyetem miatt. Tudtok valami jó kis boltot?
köszönöm
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Lallerboy85 #183365 üzenetére
GSM Palotát is ajánlom, én itt vettem már több telefont, bontatlan EU-s készülék volt mint, normális számlával, meg már rég óta a piacon vannak.
-
swoody
senior tag
Sziasztok,
Ez az újjítás, ami 11-es verzióval jött, hogy van egy saját mappa azt meglehet úgy csinálni, hogy az icloud által adott 5gb-ot úgy használjam, mint a google driveot? Ha igen akkor azt is meglehet csinálni, hogy csak olvasni lehessen a tartalmat?
Köszike.
-
tuzpenge
őstag
-
K1nG HuNp
őstag
válasz B-L-A-C-K #183324 üzenetére
11.3ban vették ki valamiért az imessage icloudba mentés opcióját, ezért nem tudod kikapcsolni és így egyelore bentragadtak. 11.4 betaban mar a helyén van a gomb, a fotók, mail, kontaktok alatt, ha frissítesz meg tudod oldani
[ Szerkesztve ]
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
Lallerboy85
tag
Sziasztok!
IPhone 8(64gb) telefont szeretnék vásárolni ( fekete v szürke szín). Árak terén nagy a szórás egészen 200e-270e ft-ig. Inkább a 200e közeli kategóriát lenne jó megcélozni...Találok elég sok boltot,ami ennyiért árulja, de foglalmam nincs melyik megbízható ill. melyik az ami független telót ad magyar nyelvű menüvel, ill tartozékok is járnak hozzá.(garancia is nagyon fontos) Tudna esetleg segíteni valaki, hogy honnan lenne jó 200e ft környékén megvásárolni, ami egy korrekt bolt? Azt is szeretném tudni, hogy mik azok a tartozékok amik alapból járnak a készülék mellé! Köszi ha elolvastad és némi infóval szolgálsz!!!
[ Szerkesztve ]
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
Segítsetek megérteni egy beállítást a telefonban.
Kontakt adatlapján alul van egy ilyen rész: hívó letiltása.
Ez mikor működik úgy, ahogy elvárható lenne? Mert simán enged bejövő hívásokat ettől a kontakttól.Nekem az a tippem kell hozzá ne zavarj módot is aktiválni a kapcsolatok engedélyezésével. Ilyenkor ezt a kapcsolatot nem engedi kicsörögni.
⭐ Stella
-
fagylalt
senior tag
válasz B-L-A-C-K #182844 üzenetére
Idén ősszel tervezek új mobilt vásárolni. Ha minden jól megy akkor az i8/X utód modelljére fog esni a választás. Valóban sok pénz a hivatalos gyorstöltő, de lehet már jobban megérné rögtön egy ilyenre beruházni. Még rágódom rajta egy keveset.
Az USB Type-C - Lightning kábele ugyanabból az anyagból készül, mint amit gyárilag kapunk a készülékekhez? Mert, akkor jobb választás lehet egy másfajta, de hasonlóan jó minőségű kábel, ami valószínűleg olcsóbb is. A sima kábel rövid, hamar koszolódik és szerintem kicsit merev.
Amúgy vérfrissítés töltőből várható?[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
Safari szerintetek miért nem képes megnyitni xlxs táblát? 11.3 van, ismerős még nem frissített neki lazán megnyitotta a böngésző.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
MODERÁTOR
Jelszó témához: többen jelezték, hogy nem adja be automatikusan a jelszót a safari, csak ha a beviteli mezőbe kattintunk.
Megjött OSX-re is a legújabb frissítés, abban is így működik most már, tehát bármennyire is elcsépelt szöveg, de "ez nem bug, ez feature", értem ez alatt hogy ezt szándékosan csinálták ilyenre "kijavítani" tehát nem hiszem, hogy fogják, esetleg megváltoztatni, ha a visszajelzések alapján az embereknek nem jön be. -
B-L-A-C-K
titán
válasz B-L-A-C-K #183319 üzenetére
Felhívtam az AppleCare-t, kb 1 óráig beszéltem velük, magyar ügyfeles nem tudta, bekapcsolódott egy angol pali is, de ő se tudta a megoldást, felsőbb mérnököknek elküldték a panaszt, és majd közlik mi van. Gondolom egy frissítéssel lesz orvosolva.
Rákérdeztem erre Safaris mentett adatok kitöltésére is, ez egyenlőre így marad azt mondták.
Amúgy érdekes volt, engedélyt adtam hogy lássak a telefonomat, feljött egy ablak amit el kellett fogadnom és csatlakoztak rá, képernyő tükrözéssel.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Eléggé idegesít ez a problematika srácok, főleg hogy nincs rá megoldásom. Azért ciki hogy asszonynak pl 2,2GB lebeg ott úgy hogy törölte minden üzenetét, így biztonsági mentést se lehet csinálni, csak ha előfizet. Nem is azzal a 300Ft-tal lenne baj, csak magával az elvvel hogy így minek, ha neki ott az a 2,2 GB törölt üzenetek nem is kell.
-
törölt tag
Nálatok az akkumulátor töltöttségi szintet kijelzi %-osan a felső sávban?
-
vasi89
addikt
válasz MasterMark #183306 üzenetére
pedig kb már semmi más alapján nem lehet dönteni. Csak a kinézet meg rajság faktor. Jelenleg Én is párhuzamosan használok androidot és ios-t de kb már egy szinten van a 2 rendszer. Az androidnak is van előnye-hátránya de az ios-nek is.
@Hunreeth: tényleg az alapján dönts h melyik tetszik jobban. 7 év ios után próbálkozom én is az androiddal, nagy tapasztalatom nincs de már nagyon nem olyan mint amire emlékeztem. 2-3 hónap múlva majd kiderül mennyire lassul vagy mennyire nem de mindenképpen jó az irány.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hogy tudok törölni üzenetet az imessages-ből?
-
Arcképgyáros
válasz B-L-A-C-K #183329 üzenetére
Jaah a fotók... hirtelen az emailekre gondoltam de úgy is sok lenne.
Nekem eddig a készüléken voltak a teljes képek iCloudban pedig a tömörítettek de amikor újradobtam az X-et megcserélte a beállítást, készüléken vannak a tömörített képek felhőben meg a teljesek. Mondjuk változást nem veszek rajtuk észre, hogy miben nyilvánul meg. Megnyitok egy képet mérete ugyanakkora mint az iCloudban lévő képnek.
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
válasz herdsman12 #183285 üzenetére
Én csak azt nem értem miért számít "menőnek" egy iPhone amikor BÁRKI aki felnőtt ember és van valami a kis sütnivaló a fejében az meg tudja venni, még 160-180 ezres fizetés mellett is, ilyen-olyan kedvezményekkel (Ez alatt a részletet értem )Hány budget kategóriás csajt látok arany színű 8 plussal rohangálni omg, szóval totál lényegtelen mit látnak a kezedbe, nem is nagyon nézik meg, csak az irigyek.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz univerzita #183322 üzenetére
Nekem eleve nincs ilyen, mivel a biztonsági mentésem is töröltem, de az az érdekes hogy ezt külön kezeli, szóval van a biztonsági mentés, meg van az üzenetek...Asszony telefonján ugyan ez, csak neki nem 130MB lebeg hanem 2,2GB. Szóval ez így nem valami jó azt nem lehet törölni onnan.
-
-
MasterMark
titán
-
efká
tag
Csak nálam nem működik a Touch ID, miközben töltőn van a telefon? Még a "Próbálja újra." felirat sem jelenik meg, egyszerűen nem vesz róla tudomást, mintha az ujjam nem is lenne a gombon. Amint leveszem, már jó... i7P, 11.3
-
Wiz Khalifa
veterán
Na csak rajtahagyom a 11.3-at.
Kicsit bassza a csőröm ez a jelszavas dolog de viszont újraindítás után villám gyors lett a teló.
Amúgy egyszerűen meg lehetne oldani ezt a kitöltéses részt biztonságosra: megnyitod aza dott weblapot és ráteszed az újjad a TouchID-ra vagy iX esetén a FaceID felismeri az arcod. És ki is töltené automatice. Meg esetleg elkezdene be is lépni ne kelljen megérinteni a belépési gombot.
Szerintem ez egy járható biztonságos út lenne. Nem tudna senki sem belépni az oldalra csak a teló tulaja.
Smoke some weed nigga!
-
herdsman12
őstag
válasz MasterMark #183306 üzenetére
Nem vitaindítónak szántam, hanem a ft-nak írtam, az a lényeg, hogy Ő jól értette.
(#183307) B-L-A-C-K
Szintén a fentiek.
(adatlap?) -
B-L-A-C-K
titán
válasz herdsman12 #183285 üzenetére
Falusi vagy? Mert ott még lehet menő mi van a kezedben, de nagyobb városokban szerintem már pont leszarják...
-
MasterMark
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz California1 #183304 üzenetére
Mert lehet a program nem jól méri, nem mindig mutat maximális teljesítményt az ipad sem, csak ha szüksége van rá.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz California1 #183302 üzenetére
Innen is látszik a NOHON aksik jól össze vannak rakva.
-
California1
őstag
Üdv mindenkinek!
Ha volt már ez az info akkor sorry nem volt időm visszaolvasni.
Szóval lefrissítettem az i6S Plus telómat is (11.3) ,és ezt mutatja a 1,5 hónapos Nohon akksira.Tehát a lényeg nem a 100% hanem ,hogy rendesen mutatja mintha "gyári" akksi lenne.
Azért írtam mert valahol olvastam ,hogy nem minden akksinál (már cseréltnél) mutatja az infot.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest