Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- AI-buborékról beszél az Alibaba
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
btudos
nagyúr
válasz
daara #201773 üzenetére
Frissebb proci, jobb kamera, vezeték nélküli töltés, true tone kijelző, jobb hangszórók.
Én most váltottam kényszerűségből (2,5 éves telefon javítása nem érte meg) 7-ről 8-ra, érezhető a különbség, és hosszú távon az újabb iOS-ek még inkább kihozzák az A11 előnyét, szóval szerintem megéri a felárat.
-
pauliboy23
senior tag
-
Wajk
addikt
válasz
daara #181095 üzenetére
így van technikailag visszavesz a hardverből, de olyan érezhető az UI-n is, hogy nekem ne microlagoljon. Üzemidőben inkább akkor érezhető ha keményebb procihasználókat, pl játékokat nyúzol, akkor nem is melegszik annyira a teló. De ha böngészel, meg üzenetekere használod stb, akkor nem jön ki annyira. Nálam biztosan nem.
(Persze 10.3.3-on)
(#181102) VoidXs: +1
-
-
TheMarci
addikt
válasz
daara #180231 üzenetére
Úgy néz ki, iCloud backupban benne vannak alapból: https://support.apple.com/en-gb/HT207428
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S23 256GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Livboj vezetéknélküli mobiltöltő eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i3-7GEN I 4GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest