- iPhone topik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Nekem tegnap délután óta nem szinkronizálja képeket videókat az iCloudba. Szerintetek mi lehet a gond? Eddig néhány mp után már ott is volt a felhőben a kép, de most semmi, pedig WiFi alatt vagyok.
-
Lefty
addikt
Adot egy iPhone SE, az van, hogy a home gomb ha picit megnyomom, akkor kattan egyet, tehat meg mielott rendesen lenyomnam. Szoval ilyen enyhe nyomkodassal lehet kattogtatni a tetejet, rendes megnyomas nelkul. Ez nem tudjatok mitol lehet?
-
-
baal-amiga
senior tag
válasz Totheground #183693 üzenetére
A régi szép időket idézi az android battery stats törlésről.
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Totheground #183693 üzenetére
Legalább egy generációnyi.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
K1nG HuNp
őstag
lehet egy 0-100% merítés többet használt volna, hogy rekalibralva legyen az akksi. az updatenek semmi baja.
ja amugy: év végéig ugye akcios az applenel az uj akkumulator, szerintem mindenképpen megéri új életet adnod a telefonodnak, a 91% nem rossz, de semmiképp sem mondanám "új"-nak. szeptember-október körül mindenképp nézz vissza erre a csere dologra szerintem 10-15k nem pénz érte
[ Szerkesztve ]
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
Giovan!
addikt
válasz baal-amiga #183689 üzenetére
Resetelni próbáltad már? Mert nekem tökéletesen működik, és ha előtte neked is jó volt, akkor talán egy reset megoldja.
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz baal-amiga #183683 üzenetére
Akksi állapotára mit mutat?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Coc@s
őstag
-
K1nG HuNp
őstag
válasz baal-amiga #183683 üzenetére
frissítsd az iOS-ed a legfrissebre és nézz rá az akksira a beállításokban.
hogy érted az "új"at? Mert ez a gyorsan merülős kikapcsolós téma a hidegben jött elő a legtöbb 6sel és velük is csak azért mert már öreg volt az akksi[ Szerkesztve ]
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
baal-amiga
senior tag
Bocs, ha vótmá, nem voltam kicsit itthon, nem követtem.
Az új os 6s-en valami $&@#%. Konkrétan 2 óra alatt koppra merül. Több 10%-ot esik egyik pillanatról a másikra, használhatatlan.
Ismert dolog? Ötlet?"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
Giovan!
addikt
válasz bikasgaur #183672 üzenetére
Ezt megveszed, berakod az iPhoneba és felinstalálod a tartalmát. Közben természetesen a home gomb végig legyen lenyomva. A végén a CD-t vedd ki a telefonból. Ártani nem árt neki ha benne hagyod, de feleslegesen meríti az akksit. Remélem tudtam segíteni
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
MODERÁTOR
Product RED piros telefonokat hogy tudjátok, szokta a media markt, edigital forgalmazni?
-
bikasgaur
újonc
Hogyan szerezzük be az iOS 11 frissítést az iPhone 7-en?
-
Noxy
veterán
válasz polonic #183663 üzenetére
Igen. Ezeket kell kikapcsolni.
Már csak ezért is: https://pcworld.hu/tippek/igy-szedd-le-az-imessage-szolgaltatast-a-telefonszamodrol-156065.htmlEbbe már èn is belefutottam 1X.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
herdsman12
őstag
-
polonic
félisten
Ha lecserélem az iphone-t, akkor jól emlékszem, hogy imessage, facetime és find my iphone kikapcsolást kell csinálni? És ennyi az egész?
-
veterán
-
gilfoyle
őstag
Megnéznétek, hogy Vodafone 4G-n nektek megy az AppStoreból az alkalmazás telepítés?
Nálam ismét nem jó. Más minden megy, pl net, YouTube stb... -
Kurucz.r
újonc
Sziasztok!
Én új vagyo itt de megosztom a tapasztalataimat.
Van egy iphona 6 készülékem amit azért adtak el mert nem lehetett használni. Állítólag frissítéskor kiírta az "56"-os hibakódot. Elvittem hivatalos Iphone szervízbe, megpróbálták újra éleszteni de nem sikerült.
Utána néztem az interneten de nem találtam rá megoldást hogy működésbe hozzam.
Aztán megpróbáltam a következőket, újra raktam az aktuális firmware programot de ez sem járt eredménnyel.
Továbbra is csak az alma logóig volt hajlandó betölteni, ezután rátöltöttem egy régebbi programot amit nem fogadott el de már a "9"-es hibakódot dobta. Ezután egy síma frissítést kezdeményeztem Windows programmal az iTunes program által amivel eddig is próbálkoztam. És láss csodát újraindult a készülék és azóta is használom.
A szervizek szerint ic hiba, alaplap hiba, stb. válaszokat kaptam.
Azért írtam le ezt az esetet hogy senki ne adja fel azonnal hogy javíthatalan a telefon, többször kell megismételni a telepítést és elöbb utóbb működni fog. -
bujdi19
tag
Sziasztok segítséget kérnék hogy androidra nekem megvolt az Igo szüliapp nem rég vettem egy Iphone 8plus-t. Hogyan tudom átvinni iphonera ezt az alkalmazást? Vagy eleve halott ügy?
-
markknight
veterán
válasz ittakary #183641 üzenetére
Már csak az iTunes remote van vissza, remélem heteken belül betömködikmán!
A játékokat amúgy vicces látni, hogy vannak olyanok ahol nemes egyszerűséggel úgy oldották meg az iPhone X optimalizálást, hogy bal-jobb oldalról beraktak két textúrát ami kitölti a helyet
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
iMovie frissült X kijelzőhöz.... FÉL ÉV UTÁN.... szégyen
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Iphone 5s szétszereléséhez szerszámokat nem tudjátok, hogy hol tudnék venni Budapesten? 1-2-szer lesz csak szétszedve max, tehát nem kell drága cucc hozzá
köszönöm -
markknight
veterán
válasz MasterMark #183634 üzenetére
Lehet kacifántosan fogalmaztam, de Apple Musicról van szó. Tudni illik most jelent meg a Breaking Benjamin új albuma. Februártól már kint a "Full album" Apple Musicon, de csak azok a számok játszhatóak le, amelyeket már kiadtak. A könyvtárhoz hozzá lehet adni az egészet, de értelemszerűen csak azokat tudod hallgatni ami már megjelent. Havonta dobtak ki új tracket és ahelyett, hogy hozzádobta volna az albumhoz amit már hozzáadtam a könyvtárhoz, egyesével mindig törölnöm kellett a teljes albumot, Apple Musicon megkeresni, a bővített verziót majd letölteni. Most, hogy kint az egész megint el kellett ezt játszanom.
[ Szerkesztve ]
-
kavarc
aktív tag
Sziasztok!
A privát iphone-om mellé a cégtől is kaptam egyet. Miután a cégest is aktiváltam több furcsaságot tapasztaltam - ami lehet, hogy csak nekem az...
Hiába van kikapcsolva mindkét telefonon a mobil hotspot, bármelyikről tudok csatlakozni bármelyikre, bármikor. Ez elég fura. Gyakorlatilkag azt jelenti, ha megy a mobilnet, akkor küldi a hotspot jelét, de csak a másik telefononra, kívülállók persze nem látják.
A másik még furcsább, ha jön egy bejövő hívás a céges számomra, akkor a privátom is csörög. Ezt lehet valahogyan szabályozni?Milyen egyéb érdekességre számíthatok, ha két aktív telefonom van egyszerre?
köszi!
-
MasterMark
titán
-
markknight
veterán
válasz MasterMark #183632 üzenetére
Bár érezném
-
MasterMark
titán
-
markknight
veterán
Igazán megoldhatnák már azt, hogy ha én hozzáadok egy még meg nem jelent albumot a libraryhez, akkor ha az album megjelenik az összes számmal, akkor magától észlelje, hogy megjelent és töltse le, mert jelenleg még mindig szürkék azok a számok amik már amúgy ma kijöttek és ha szól a zene akkor valamiért le is játssza, mivel az a következő szám, de rámenni nem lehet, így ki kell törölnöm azt a szart a libraryből majd újra hozzáadni és akkor mehet a zenehallgatás. Agyrém.
-
valeno
tag
Sziasztok!
Valaki esetleg [erre]?
Előre is köszi a választ! -
K1nG HuNp
őstag
Nekem is halott voda4gn, pedit a youtube/minden más megy rendesen
-
gilfoyle
őstag
Nektek megy rendesen az AppStore? Iszonyat lassú, ill mobilneten nem is tölt le semmit. A méret nincs 100M...
-
delon
tag
Sziasztok!
Az Appstore-ban mikor letöltök egy alkalmazást ad egy csippanó hangot,ezt a hangot szeretném beállítani egyes értesítésekhez még, hogyan tudom ezt megtenni?
Lenovo ThinkPad T420s; iPhone 7 ios 11.3.
-
purplered
csendes tag
Köszönöm a válaszokat! Kipróbàltam hogy ràraktam usb-vel a gépre és a kikapcsoló és a home gomb megnyomására reagàlt megjelenik a gépen mutatja hogy felismeri a recovery módot. De a kijelző semmit nem mutat,töltőre ha rárakom nem reagàl akkor sem. Mi a véleményetek? Vigyáztam a szétszedésnél nem hiszem hogy kábelszakadás lenne.
GTA Online: Ewe009
-
vasi89
addikt
válasz MasterMark #183613 üzenetére
ahol én nem látom ott a többi user 80%a sem. Fejlesztői szempontból nekem meg teljesen mindegy. 7 évig csak ios-t használtam, az android élmény még friss de sokszor számomra még jobb is mint az ios volt. De ez egyéni preferencia. De régen nincs olyan különbség mint mondjuk osx és win esetében. De itt nem akarok ezen vitatkozni, sőt sehol. Főleg h mint írtam számomra nagyjából egyformán jó mindkettő, csak van ami itt van ami ott jobb.
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
Tudja esetleg vki,hogy a 3utools-szal hogyan lehet rámásolni a telefonra fotókat úgy,hogy mappával együtt?
Szerk.: Mindig a camera roll mappába rakná ömlesztve.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz hmatthew19 #183605 üzenetére
semmi új funkciót nem hoz, így ezzel nem érdemes jelenleg szöszölni
sőt sokan mondják, hogy rosszabb az akkuidő, mint 11.3-on
-
tboldi
nagyúr
válasz hmatthew19 #183605 üzenetére
Ha gondolod. Semmi különbséget nem tapasztaltam a 11.3-tól, annyi csak, hogy visszatért a "messages on iCloud", meg az Airplay 2.
-
hmatthew19
tag
Sziasztok! Megérné telepíteni az IOS 11.4 Betáját?
HM
-
purplered
csendes tag
Sziasztok!
Van egy iphone 6 plus telefonom. Idén nyáron lesz 3 éves. Az akksija sajnos meghalt. Vettem új akksit bele,beleszereltem,és sajnos nem működik a telefon,semmire nem reagál,a töltésre sem,a kikapcsoló és a home gomb megnyomására sem.
Mi lehet az ok? Mit ronthattam el?
Mit lehet tenni ilyenkor?Ui.: Légyszi segítsetek,mert eléggé el vagyok keseredve,nagyon szeretem ezt a telefont.
Előre is köszönöm!GTA Online: Ewe009
-
tboldi
nagyúr
válasz IntelKiller7 #183602 üzenetére
Én is mindig meglepődök már, hogy milyen kicsi az ex-hetesem.
-
IntelKiller7
veterán
válasz HdRew #183593 üzenetére
Elsőre nagy meg majd kb még 4-5 napig. Utána nem fogod azt mondani amikor megfogod, hogy "anyád, de nagy"
Igazából akkor döbbenek rá, hogy mekkora telefon amikor odaadom másnak és látom a kezében.6 Plus óta csak a Plusokat veszem. Megéri a nagyobb kijelző.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
zsolesz06
tag
Sziasztok!
Esetleg tud valaki olyan lehetőséget ajánlani hogy, honnan rendeljek iPhone 6s magas minőségű kijelzőt?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest